bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Iste artik bilinclenme sart.

Normalde bir kaç sefer maske aldım eczaneden ücretsiz

Bugün uzun süre almadigim için gideyim alayım dedim

Eczane ücretli maske var ücretsiz yok dedi şaka gibi ..

Nereye şikayet edebilirim ...
Ben hiç ücretsiz alamadım, vermediler ailemde bir tek anneme çıktı. Bence hiç almayın, telsiz veriyorlar, burun dışarda. Ben parayla telli alıyorum.

Kizlar kader kismet hersey bugun bebek niyetine girseniz belki 1 sene sonra hamile kalacaksiniz hani cokta takmamak gerek sanki suan hamile olanlar var 8 9 aylik dogum yapanlar var yani nasil ki olecegiz biliyoruz ama hedefler niyetler koyuyoruz yasamaya drvam ediyoruz buda ona benzer birsey yakin vadede net bitti denmeyecek bir durumun icindeyiz malesef .

Hersey dozunda iyidir

Bebekleri olanlar asilarina goturuyor mesela korona illaki hastanelerde de bulasmiyor markete ise gitmek hepsi risk tasiyor sonucta biz gitmesek esimiz gidiyor vs . Tedbiri elden birakmayacagiz ama cok takntili hale de getirmemeliyiz durumu ruh saglgmz bozulacak yoksa

Yani yaş gecmsken iyice ertelyip biyolojik imkanszlklar icine girip bi sabah uyandgmda korona bitti derlerse ne hissederim. Bunu düşünüyorum...ama hadi es kaza hamilelik oldu..kontrol surecleri ne olur? iyi ki evliliği ertelememssnz zaten stresli bi surec iyice zor olurdu

Hayat Eve Sığar'dan bakıyorum ben. 2 kez ücretsiz maske aldım, 1 aydır falan yeni maske hakkı tanımıyor bana. Maskenizi aldınız yazıyor. Acaba daha hakkınız mı gelmedi ki?
Bende anlamadım HES de bana da öyle diyor ama en baştan beri 3 kez maske aldım sadece

Biri takar takmaz lastikleri koptu diğerleri yine sağlam telliydi

Bugün hiç alamayınca bende arayacağım bakalım nedir ne değildir şikayet hakkım varsa kullanacağım en son 20 gün önce almışım son maskeyi

Normalde 7 günde 5 adet maske verilecekti

Ben hiç ücretsiz alamadım, vermediler ailemde bir tek anneme çıktı. Bence hiç almayın, telsiz veriyorlar, burun dışarda. Ben parayla telli alıyorum.
Çalışmayan sigortasız bayanlara veriyorlar diye biliyorum

Eşime de çıkmadı ama ben almıştım daha önce kod gelmeden aldım hemde

Başvurmuştum ama kod gelmedi

Ohooo oyle benmde 2 kez alabildim 1 ayi gecti daha hak cikmiyor esime hic cikmadi zaten .

Ben hamilelerin bağışıklıklarının düşük olduğunu duyduğum için korkuyorum.

Arkadaslar mesela sadece yas gecmeden bebek sahibi olabilmek degil ki.dunyaya getirdikten sonrasi zor.hastane doktor isleriniz daha cok olacak.asisiydi kontroluydu vs vs.bende 2 tane var okul basliycak ilerde diye kara kara dusunuyorum.cocuklar evde hapis kaldi kac aydir.ilerde ne olacak onlari nasil acaip bir gelecek bekliyor dusun dusun tirlaticam...

Çok hakılısınız bu açıdan düşününce doğru diyorsunuz da işte, az daha önümüzü görelim gibi bir durum da var. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Mesela benim kafama göre bir planım vardı vaka sayısı 200'lere düşünce çok çok özlediğim bir şeyi yemeye gidecektim. Hedef buydu, artık 500'e düşünce bebek mi yapsak diye geyiği oldu bu akşam sayı artınca. Bir yandan C Cay6 dediğiniz gibi diyorum ki belki hemen olmayacak gözümüzü karartıp planladığımız gibi Eylül Ekim'de çalışsak mı diye de düşünüyorum. Kafam baya karışık.

Ben hamilelerin bağışıklıklarının düşük olduğunu duyduğum için korkuyorum.
Ben oyle bisey duymadim ama hamileikte skntili olan bazi organlarin iyilestgni duymustum mesela . Bilemuyorum tabiki herkesn kendj karari dusuncesi benm suan kizim var hamilrlik dusunmuyorum da sizler icin nacizane gorus belirttim . Haklarnzda hayirlisi olsn insallah

Sormadan çıktım bende önce giren kişi de bir paket para verip almıştı uzatmadim ....
Uzatmana gerek yok tc ni soyluylrsun bakiyor zaten bence bi emin ol ondan sonra sikayete gecersn bende bazen hiddetleniyorumda saldiriya gecmeden emin olmak iyi oluyor

Ama benim kimliğimi alıp bakmadı bile uzattm

Ücretsiz yok ücretli var dedi
Annemin hakkını hiç almamıştık, sokağa çıkmıyordu kendisi çünkü. 2 haftadır sabah erken saatlerde yürüyor. Geçen hafta Perşembe evinin yanındaki eczaneden sorduk annemin hakkı çıktı ve aldık. 3 günde değişmiş olamaz bence ya eczacının işgüzarlığı olabilir sanki.

Yani ilk denemede de olabilir hani yanls bisey yazmak istemem kadere kismete inaniyorsaniz biraz tevekkulde fayda var . Elden geleni yapar gerisini Allah a birakiriz dedgm gbi olecegmzi yahut kapidan ciktgmzda araba carpabilir vs bisuru ihtimali bilerek cock sahbi olmaya kalkiyoruz . Korona da bir hastalik . Yakalanma riski kisa surede ortadan kalkacak dense tamam ama 1 2 yil hic az degil bilemiyorum ben olsaydim hangi durumun beni daha cok uzecegni dusunerek hareket ederdim .

1 2 yil erteleyip hemen bebegm olmazsa mi
Yoksa direk karar versem hemen hamjle kalirsam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…