Bide nobetci eczane dedin belki nobet saatlernde sadece aciliyeti olan receteli ilac vs veriliyordur mevzuati blmiyorum . Norma gunde saatte tc ile sorgulat ama hak cikmiyor suan 2 kez almstm ben bana da sorgulattgmda oyle dendi gecen hafta .Ama benim kimliğimi alıp bakmadı bile uzattm
Ücretsiz yok ücretli var dedi
Cok iyi dusunun gelecek planlarinizi oyle yapin.cok can sikici bu gunler ama gececek elbetÇok hakılısınız bu açıdan düşününce doğru diyorsunuz da işte, az daha önümüzü görelim gibi bir durum da var. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Mesela benim kafama göre bir planım vardı vaka sayısı 200'lere düşünce çok çok özlediğim bir şeyi yemeye gidecektim. Hedef buydu, artık 500'e düşünce bebek mi yapsak diye geyiği oldu bu akşam sayı artınca. Bir yandan C Cay6 dediğiniz gibi diyorum ki belki hemen olmayacak gözümüzü karartıp planladığımız gibi Eylül Ekim'de çalışsak mı diye de düşünüyorum. Kafam baya karışık.
Benden önceki ücretli maske aldı çıktı zaten küçük bir eczane benden başka kimse yoktu öyle olsa bile ve saat akşam 7 yaniBide nobetci eczane dedin belki nobet saatlernde sadece aciliyeti olan receteli ilac vs veriliyordur mevzuati blmiyorum . Norma gunde saatte tc ile sorgulat ama hak cikmiyor suan 2 kez almstm ben bana da sorgulattgmda oyle dendi gecen hafta .
Her hafta maske verilecek olayina ne oldu onu merak etmiyor degilim
Saat 7 ama nobetci eczane dednya canim kendin . Bilemiyorum normal saatte gidip sorgulat bi defa yani tc ile bakilmamis bile .Benden önceki ücretli maske aldı çıktı zaten küçük bir eczane benden başka kimse yoktu öyle olsa bile ve saat akşam 7 yani
Bakalım yarın sağlık bakanlığı net bilgi verir her zaman çıkamıyorum merkeze uzak bir yerdeyim çıkmışken alayım dedim ama olmadıSaat 7 ama nobetci eczane dednya canim kendin . Bilemiyorum normal saatte gidip sorgulat bi defa yani tc ile bakilmamis bile .
Arkadaşım hamileyken geçirdi maşallah diyeyim.Ben hamilelerin bağışıklıklarının düşük olduğunu duyduğum için korkuyorum.
Heee yoksa ezcaneye birdha ugramak neden bu kdr zor diye dusunuyordumBakalım yarın sağlık bakanlığı net bilgi verir her zaman çıkamıyorum merkeze uzak bir yerdeyim çıkmışken alayım dedim ama olmadı
MasallahArkadaşım hamileyken geçirdi maşallah diyeyim.Bazı ilaçları alamadı, doktor kötüye gidersen gebeliği değil seni düşünerek vereceğim dedi ama gerek olmadı.. Üstelik riskli plan ilk 3 ayın içindeydi ama diyorum ya masallah.
Yarın dönüş yaparım size inşallah :))Heee yoksa ezcaneye birdha ugramak neden bu kdr zor diye dusunuyordum
Sornca bizide aydinlatirsan seviniriz su her hafta maske verilmwsi olayi nolmus
Bu dönemde ne kadar şanslısınız demek geldi içimden. İnşallah etrafınızda vaka yoktur.Yarın dönüş yaparım size inşallah :))
Yakınımda eczane yok malesef küçük bir kasaba da oturuyorum
İlk dönemde sokagim karantina ya alındı malesef yaklaşık 10 kişilik aile en büyüğü 82 yaşında diğerleri karı koca ve çocuklar olmak üzere hepsi atlattilarBu dönemde ne kadar şanslısınız demek geldi içimden. İnşallah etrafınızda vaka yoktur.
Ay maşallah ona. Çok mutlu oluyorum ileri yaşta atlatanlara.İlk dönemde sokagim karantina ya alındı malesef yaklaşık 10 kişilik aile en büyüğü 82 yaşında diğerleri karı koca ve çocuklar olmak üzere hepsi atlattilar
82 yaşında bey amca 15 gün hastanede yattı çıktı :)
Ve sokagimin diğer tarafında bir anestezi uzmanı pozitif mis durumu iyi ama ailesinde olmadığı için sokak ve site karantinaya alınmadıİlk dönemde sokagim karantina ya alındı malesef yaklaşık 10 kişilik aile en büyüğü 82 yaşında diğerleri karı koca ve çocuklar olmak üzere hepsi atlattilar
82 yaşında bey amca 15 gün hastanede yattı çıktı :)
Olsun canım önemli değil :))Bastan deseydn israr etmezdim eczaneye normal gun ve satte tekrar sorgulat diye
Aynen bana da umut oldu biz günlerce balkona çıkmadık vaka var diye hatta telefonda konuşulunca komşularla öldü diye bile duydukAy maşallah ona. Çok mutlu oluyorum ileri yaşta atlatanlara.
Maalesef ücretsiz maske dağıtımı yok artık, ben ücretsiz maskeye başvurmadım ama Sağlık Bakanlığından ücretsiz maske için ad-soyadımla başlayan maske alma kodunun da olduğu bir SMS gelmişti 1,5 ay kadar önce, madem öyle gidip alayım dedim ilk birkaç gidişimde maske yok henüz gelmedi dediler, daha sonra gittiğimde de Sağlık Bakanlığı artık ücretsiz maske göndermiyor, maskeleri ücretli satıyoruz ücretli maske istiyorsanız verelim dediler, Bakanlığın bu konuda bilgisi var mıdır ya da eczaneler ücretli maske satışına onay çıkınca işgüzarlık mı yapmaya başladı bilmiyorum ama ben ücretsiz olanı alamadım.Saat 7 ama nobetci eczane dednya canim kendin . Bilemiyorum normal saatte gidip sorgulat bi defa yani tc ile bakilmamis bile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?