- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Her gün içimi yakan konu..yaş 35Bu dönemde hamilelik dusunmek hata mi sizce?
Hangi şehirde acaba?Eki Görüntüle 2649489
insallah dogru degildir.
Ben 35in ustuyum bi de düşünün ..zaman aleyhime islemeye coktan basladi gec de evlenince..simdi arada derede kaldmBen Eylül'de evlendim bir sene dolmadan düşüncesi bile olmaz diyordum.
Ama ne zamanki bu virüs çıktı eşime söylediğim ilk şey "bir an önce çocuk yapalım" oldu. Benim babam erken vefat etti, annem de söylemese de torun bekliyor 4 gözle. E eşimin ailesi +65 yaş, 30 küsür eşim ben 30 az kala. (asla net sayı vermem) Bak bir virüslük ömrümüz var düşüncesi başladı bende.
Eee yapalım çocuğu ama bunun doktor kontrolü var, doğumu var. Var da var. Biraz ortalık sakinleyince yapalım dedim hemen arkasından. Önce Eylül-Ekim gibi diyordum, şu artışlar gösterdi ki biz yılbaşına kadar erteleriz bu işi. Eşim bari güzel bir tatil yapalım bebek öncesi, 2021 yazına kalsın diyor ama zaman da kıymetli geliyor.
Ben de 33 te evlendim, ilk yıl eşimin babası öldü anlamadık bir şey üzüntüden, ikinci yıl başbaşa tatile gidelim öyle çocuk yapalım dedik, bu sene de korona çıktıBen Eylül'de evlendim bir sene dolmadan düşüncesi bile olmaz diyordum.
Ama ne zamanki bu virüs çıktı eşime söylediğim ilk şey "bir an önce çocuk yapalım" oldu. Benim babam erken vefat etti, annem de söylemese de torun bekliyor 4 gözle. E eşimin ailesi +65 yaş, 30 küsür eşim ben 30 az kala. (asla net sayı vermem) Bak bir virüslük ömrümüz var düşüncesi başladı bende.
Eee yapalım çocuğu ama bunun doktor kontrolü var, doğumu var. Var da var. Biraz ortalık sakinleyince yapalım dedim hemen arkasından. Önce Eylül-Ekim gibi diyordum, şu artışlar gösterdi ki biz yılbaşına kadar erteleriz bu işi. Eşim bari güzel bir tatil yapalım bebek öncesi, 2021 yazına kalsın diyor ama zaman da kıymetli geliyor.
Aynen ..ben 35in de üstym..ne yapmali..kafam allak bullakHer gün içimi yakan konu..yaş 35tam da bu dönem düşünüyordum, işimi vs ona göre ayarlamıştım
Onu kestremiyor ki insan..oyle dusunmeyin..vardr bir hayır mutlaka..Ben de 33 te evlendim, ilk yıl eşimin babası öldü anlamadık bir şey üzüntüden, ikinci yıl başbaşa tatile gidelim öyle çocuk yapalım dedik, bu sene de korona çıktıçok üzülüyorum keşke ilk yıl yapsaymışım
Baktım instagramdan, göğüs hastalıkları uzmanıymış Bursa’daEki Görüntüle 2649489
insallah dogru degildir.
BursaHangi şehirde acaba?
Ben doktor kontrolünden korkuyorumAynen ..ben 35in de üstym..ne yapmali..kafam allak bullak
Hemşire?Ben doktor kontrolünden korkuyorumhastaneye gitmek zorunda kalacağız. Hele o hemşireden sonra sildim aklımdan tamamen
Ben 35in ustuyum bi de düşünün ..zaman aleyhime islemeye coktan basladi gec de evlenince..simdi arada derede kaldm
Ben ilk gece bile hamile kalsam karantinada 6 aylık hamile olacakmışım.Ben de 33 te evlendim, ilk yıl eşimin babası öldü anlamadık bir şey üzüntüden, ikinci yıl başbaşa tatile gidelim öyle çocuk yapalım dedik, bu sene de korona çıktıçok üzülüyorum keşke ilk yıl yapsaymışım
Ama bir şey var, düğünde görüşmeseler de evlerde herkes buluşuyor zaten, eşimin arkadaşı aylardır çalışıyor kapmadı, eşi günden kapmış. Cumartesi de benim yan komşumda gün vardı, kuaförden çıkan geldi 10 kişiden fazlalardı. Yani ev gezmeleri de çok bence. Düğün yasaklansa da çözüm değilHayat eve digar uygulamasinda da yogun gorunuyor.bu dugunler dernekler mahvetti bence
Sikayetlik durum nedir canimNormalde bir kaç sefer maske aldım eczaneden ücretsiz
Bugün uzun süre almadigim için gideyim alayım dedim
Eczane ücretli maske var ücretsiz yok dedi şaka gibi..
Nereye şikayet edebilirim ...
Hayat Eve Sığar'dan bakıyorum ben. 2 kez ücretsiz maske aldım, 1 aydır falan yeni maske hakkı tanımıyor bana. Maskenizi aldınız yazıyor. Acaba daha hakkınız mı gelmedi ki?Normalde bir kaç sefer maske aldım eczaneden ücretsiz
Maske ücretli artık zaten, biz 3. Paketi aldık..50 tanesini 50 liraya alıyorum.Normalde bir kaç sefer maske aldım eczaneden ücretsiz
Maalesef doğru olabilir bugün twitterda da patlama yaşıyor diye paylaşmıştı biri orası için.
Ücretsiz hakkım varken nöbetçi eczanenin bunu temin etmesi lazımSikayetlik durum nedir canim
Ucretsiz 2 kere alabildm bende suanda daha alabilecegnz durum gorunmuyor diyor hak cikmamis diyor alamiyorum . Artik ucretlide satilabilir oldugndan ucretsiz olan hakknz yok ama ucretli satabiliriz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?