bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben 35in ustuyum bi de düşünün ..zaman aleyhime islemeye coktan basladi gec de evlenince..simdi arada derede kaldm

Ben de 33 te evlendim, ilk yıl eşimin babası öldü anlamadık bir şey üzüntüden, ikinci yıl başbaşa tatile gidelim öyle çocuk yapalım dedik, bu sene de korona çıktı çok üzülüyorum keşke ilk yıl yapsaymışım

Onu kestremiyor ki insan..oyle dusunmeyin..vardr bir hayır mutlaka..

Normalde bir kaç sefer maske aldım eczaneden ücretsiz

Bugün uzun süre almadigim için gideyim alayım dedim

Eczane ücretli maske var ücretsiz yok dedi şaka gibi ..

Nereye şikayet edebilirim ...

Ben 35in ustuyum bi de düşünün ..zaman aleyhime islemeye coktan basladi gec de evlenince..simdi arada derede kaldm
Ben ilk gece bile hamile kalsam karantinada 6 aylık hamile olacakmışım.
Bir de bizim 2020 Yazı evlenmek gibi bir planımız vardı, neyse ki onu 2019 Eylül'de hallederek rahat bir düğün yapmış olduk.
Birkaç sağlık çalışanı gördüm burada 6 haftalık, 10 haftalık falan gebe. Onlar kaldığına göre acaba var mıdır bi bildikleri?Hamile bir arkadaşım var kadın doğum servisi pırıl pırıl hiç korkmuyorum falan diyor ama ben markete çıkınca boğazıma gıcık geliyor, doktora gitmek benim için çok zor şeyler.

Hayat eve digar uygulamasinda da yogun gorunuyor.bu dugunler dernekler mahvetti bence
Ama bir şey var, düğünde görüşmeseler de evlerde herkes buluşuyor zaten, eşimin arkadaşı aylardır çalışıyor kapmadı, eşi günden kapmış. Cumartesi de benim yan komşumda gün vardı, kuaförden çıkan geldi 10 kişiden fazlalardı. Yani ev gezmeleri de çok bence. Düğün yasaklansa da çözüm değil

Sikayetlik durum nedir canim
Ucretsiz 2 kere alabildm bende suanda daha alabilecegnz durum gorunmuyor diyor hak cikmamis diyor alamiyorum . Artik ucretlide satilabilir oldugndan ucretsiz olan hakknz yok ama ucretli satabiliriz diyorlar

Hayat Eve Sığar'dan bakıyorum ben. 2 kez ücretsiz maske aldım, 1 aydır falan yeni maske hakkı tanımıyor bana. Maskenizi aldınız yazıyor. Acaba daha hakkınız mı gelmedi ki?

Bu 5 g meselesi de sikinti.evelki gun ogrendim olayin ne oldugunu.cok cok yuksek frekans varmis.bagisiklik sistemimizi tamamen bitiriyormus.cinin wuhan kenti 5g de pilot bolge secilmis orada denenmis

Sikayetlik durum nedir canim
Ucretsiz 2 kere alabildm bende suanda daha alabilecegnz durum gorunmuyor diyor hak cikmamis diyor alamiyorum . Artik ucretlide satilabilir oldugndan ucretsiz olan hakknz yok ama ucretli satabiliriz diyorlar
Ücretsiz hakkım varken nöbetçi eczanenin bunu temin etmesi lazım

Bence şikayet gerekir yani ben arayacağım sağlık Bakanlığı'ni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…