bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Doğru mu, böyle bir şey dendi mi

Eklentiler

• E6C3E4EE-CA25-44AD-BEC5-D401E64FB6E7.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 77
1-2 yıl ne yaa hamile kalmak isteyenler ne olacak, yaş 38 mi olsun

Evet daha önce Twitter'da böyle bir aciklama yazmisti, hatta burada ben paylaşmıştım yazısını ama şimdi yukarıda daha yeni paylastim farklı şeyler söylüyor.
Acaba doğru da, halk daha da salmasın diye mi farklı konuşmaya başladılar
Ama mutasyon olsa başka ülkelerden vs duyardık
Şu da var İtalyada bugün ölü sayısı 30 larda. Marttan beri ilk kez

Zaten Tevfik Özlü' ye önceki açıklamasından dolayı 'halkı rehavete dusurdunuz' diye twitterda çok yuklenildi. Belki bu yüzden açıklamasını değiştirmiş olabilir.

Hanımlar BDV'de bazı konularda ister istemez kırıcı olmaya başladım normalleşme sürecinden beri.
Konular şunlar; "kaynanama gittim bunu dedi, görümcem yan baktı", "eşiniz ne kadar sürede sizi gezmeye götürüyor", "ilk buluşmam şöyle geçti, aramadı oysa 2 gün oldu"
Hepsine "Koronooo var koroonoooo" der halde buluyorum kendimi.
Aynı şekilde sosyal medyada gezdik, yedik, içtik paylaşanlara da kılım.
Napıcam ben?

İnsanın içinde ufacık bi umut kalıyo yine de

@Icagla Umutsuzluğa gerek yok. Bir söz vardır: ''Para kaybeden az şey kaybetmiştir. Şerefini kaybeden çok şey kaybetmeiştir. Umudunu yitiren ise herşeyini kaybetmiştir'' diye.

etacarinea Nasrettin Hoca fıkrası vardır: Nasrettin Hocaya demişler ''dünya batıyor!''
Nasrettin Hoca demiş: ''Allah beni korusun.''
Sanırım öyle bir dönem yaşıyoruz. Yine Celaleddin Rumi Mesnevi de yazmış: ''Karşındakine anlatacağının en fazlası onun anlayacağı kadardır.''

Yani evet esasında birilerine bir şey anlatma derdinde oluyorum ama dediğiniz gibi Mevlana ne güzel demiş...

Ben bdv ye bakınca rahatlıyorum biraz, vay be korona bitti galiba diyorum, sonra yine buraya dönüyorum. Şu an en büyük dert korona ama bdv de bu dertten sayılmıyor :) ve ben o dertleri çok özledim yaaa. Koronayı unutup kaynana, görümce konusu açmak istiyorum

Ben de senin gibi düşündüm, sağlık bakanlığı bilerek mi yapıyor acaba diye. Ama haklısın, çin bile mutasyon demedi, aksine yeni türler üretiyor. Maske zorunlu olursa ben çok rahatlayacağım sanki, karşımdan 3-4 maskesiz gelip yanımdan geçince (bugün biri öksürdü) 14 gün saymaya başlıyorum. En azından maskesi vardı derim, gün saymam.

Valla ben de orada panik oluyorum herkes normalleşti, feci olacak sonumuz diye anksiyetem tavan yapıyor.
Bu başlıkta sizleri görünce biraz oh diyorum.

Bu dönemde hamilelik dusunmek hata mi sizce?
Ben Eylül'de evlendim bir sene dolmadan düşüncesi bile olmaz diyordum.
Ama ne zamanki bu virüs çıktı eşime söylediğim ilk şey "bir an önce çocuk yapalım" oldu. Benim babam erken vefat etti, annem de söylemese de torun bekliyor 4 gözle. E eşimin ailesi +65 yaş, 30 küsür eşim ben 30 az kala. (asla net sayı vermem) Bak bir virüslük ömrümüz var düşüncesi başladı bende.
Eee yapalım çocuğu ama bunun doktor kontrolü var, doğumu var. Var da var. Biraz ortalık sakinleyince yapalım dedim hemen arkasından. Önce Eylül-Ekim gibi diyordum, şu artışlar gösterdi ki biz yılbaşına kadar erteleriz bu işi. Eşim bari güzel bir tatil yapalım bebek öncesi, 2021 yazına kalsın diyor ama zaman da kıymetli geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…