- 8 Nisan 2017
- 57.307
- 308.104
- 698
Maske vermeyen eczaneyi şikayet içinMaske içinmi arayacaksın.
Maske vermeyen eczaneyi şikayet için
Maskeler artık ücretli diyecbiliyorum ben deMaske vermeyen eczaneyi şikayet için
15 gün öncesine kadar alıyordumMaskeler artık ücretli diyecbiliyorum ben de
Net öğrenmek istiyorim abla bakalım ne diyeceklerEczane maske vermiyor artık yasaklandı diye bliyorum..
15 gün öncesine kadar alıyordum
Hayat eve sıgar uygulamasından baksanıza maske hakkınız görünür oradan15 gün öncesine kadar alıyordum
Salgının ilk donemlerinde vaka sayısı en çok İstanbul, Ankara, İzmir'de yogunken, şimdi Anadolu illerinde daha fazlaymış. Sanırım sebebi bu olabilirAy şaka gibi İstanbulda da zorunlu değil
O numaraya ulaşamadım ama artık eczaneler ücretsiz maske vermiyoriz diyorlarmışHayat eve sıgar uygulamasından baksanıza maske hakkınız görünür oradan
Bana hiç kod gelmedi talep ettiğim halde PTT den eve de gelmedi 3 kere alabildimBen Ilk ücretli olunca hayat eve sığardan talep ettim kod almstim eczaneye gittim maske kalmadi dedi , sonra zaten hep ücretli sattilar
Ücretsiz maske dağıtımı bitti baya oldu hemde, artik 10lu veya 50li paketlerde satılıyorO numaraya ulaşamadım ama artık eczaneler ücretsiz maske vermiyoriz diyorlarmış
Hic alamayan kod bile gelmeyen kişiler var :)Bana hiç kod gelmedi talep ettiğim halde PTT den eve de gelmedi 3 kere alabildim
Şimdi vermiyorlar artıkonlara göre salgın bitti sanırım
Evet abla öyleymişEczanede maskeler artık ücretlisatılıyormuşMinik Duduklu Tencere
Bana da kod gelmedi ilk PTT den başvuru yapildigin da eşim ve kendime basvurmsutum bendeHic alamayan kod bile gelmeyen kişiler var :)
Demek ki ben bitmeden önce aldım son hakkımı.Ücretsiz maske dağıtımı bitti baya oldu hemde, artik 10lu veya 50li paketlerde satılıyor
Kod gelmeyenlerde tc kimlikleriyle alabiliyorlardı ama eczanelerde çabucak tükendiği icin ve sadece maske dağıtıp başka işleriyle ilgilenmedikleri icin artık ücretliye geçiş yapıldı ve her yerden ucretlide olsa alabiliyoruz maskeleriBana da kod gelmedi ilk PTT den başvuru yapildigin da eşim ve kendime basvurmsutum bende
Kod gelmediği halde alabiliyordim
Kimisi kod gelmedi deyip gitmedi eczanelere çalışmayan sigortası olmayan herkese verildi ücretsiz maske ..a
Ama bir çoğu kod gelmedi diye gitmedi yada eczane yok dedi geçti işte
Sanki 80 milyona maske verdilerKod gelmeyenlerde tc kimlikleriyle alabiliyorlardı ama eczanelerde çabucak tükendiği icin ve sadece maske dağıtıp başka işleriyle ilgilenmedikleri icin artık ücretliye geçiş yapıldı ve her yerden ucretlide olsa alabiliyoruz maskeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?