bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende kullanıyorum..aldıklarımla beraber poşetleri de çamaşır suyuyla yıkayıp balkona koyuyorum.2-3 hafta kalıyo kullanıyorum..cansız yüzeyde bu kadar süre yaşayamaz olsa bile..çöp poşetleri ince geliyor bu poşetleri çöp için kullanıyorum

Poşetleri ya atıyorum ya boşaltıp koyuyorum.Bekleyince mikrobu ölmüyor mu?.Boşaltınca ellerimi yıkıyorum tabiki

Poşetleri ya atıyorum ya boşaltıp koyuyorum.Bekleyince mikrobu ölmüyor mu?.Boşaltınca ellerimi yıkıyorum tabiki
Önceden yikiyordum ama şimdi uzun bir süre ayri yerde bekletip daha sonra çöp için kullanıyorum.

Bugün ücretsiz izin için okuluma gittim. Çarşı nasıl kalabalık maskeyi koluna takan mı dersiniz burun dışarıda maskesi yamuk olanı mı dersiniz. Bende astım var ona rağmen çıkarmadım korkudan, bu şekilde bitmez biteceğini düşünen fazla iyimserdir.

Ayy birde mide ilaci ise yariyordu.2 gunde iyilestiriyordu.dunyanin akli cok karisik
Çinde de daha öldürücü virüs ortaya çıktı deniyodu yalanmış mesela..
Benim anlamadığım 20 gündür vaka çıkmayan ülkelerde nasıl tekrar virüs ortaya çıktı

Çinde de daha öldürücü virüs ortaya çıktı deniyodu yalanmış mesela..
Benim anlamadığım 20 gündür vaka çıkmayan ülkelerde nasıl tekrar virüs ortaya çıktı
Simdi herkese test yapiyorlar ya belirtisiz vakalari buluyorlardir.

Vaka sayısı 125 daha az çıkmış bugün şükürler olsun

Ama yoğun bakımla entübe yükselmiş yine
Aktif vaka da yükselmiş
:/
Yaa bi an mutlu olup geri kalan tüm anlarda umutsuz oluyorum cidden. Aşı bulunacak anca o zaman nefes alacağız sanırım. Bugün görev yaptığım okul açıldı. Tedbirlere rağmen kalabalıktı ve inanılmaz zorluyor insanı maske siperlik ile gün boyu dolaşmak. Bilmiyorum sınavdan sonra yeniden kısıtlamaların geleceğini düşünüyorum

Arkadaşlar ne olur beni rahatlatın. Seminerlere otobüsle gitmemek için bugün apar topar araba aldık. Satan kişi dün yanımıza geldi, ben yaklaşmayın diyorum sürekli, dedi ki ben belli bir yerde çalışıyorum sürekli test oluyoruz merak etmeyin dedi. Biz de rahatladık, maskemiz çenemizde sigara içtik, pazarlık yaptık, eşimle o arabayı ustaya götürdü.
Bugün beraber yine başka bir ustaya götürdük, notere gittik aynı arabada. Çıkışta sigara içtik. O sırada adam aynen şunu dedi ; 13 gün önce bir arkadaşımla çay kahve içtik, sohbet ettik yanyana saatlerce, geçen hafta çarşamba günü aradı pozitifmiş. Ben de dün test yaptırdım bugün negatif sonucu geldi dedi. Düşünebiliyor musunuz dün test yaptırmış, sonucu almadan bizim yanımıza gelmiş (( ve ben de annemin balkonuna gittim dün uzun zaman sonra.

Arabayı aldık geldik ki sevincini bile yaşayamadım, aradık adamı test sonucunu istedik. Attı, tarih dünün tarihi ama adı falan yazmıyor. Negatif yazıyor. Sadece sürüntü testi kesin sonuç mudur acaba aylardır kendini koruyan ben, bu yalancı, vicdansız adam yüzünden şu an korkudan deliriyorum

Sınavdan sonra da pat düğünler başlıyor Umarım kapasiteleri bari kısıtlarlar yoksa nolur düşünmek bile istemiyorum

Olsun, bebeğin var ne güzel..Ben kim bilir kavuşabilecek miyim, bu illet ne zaman bitecek, zaman aleyhime işliyor Allah bağışlasın annesi, büyünce giyer güzel güzel.
Öyle deme ağustos eylül gibi hayat normalleşince denemelere başlarsın ben olsam eğer hamile olmasamda bu dönemde düşünürmüydüm bilmiyorum

Testin sayfasında isim yazmıyor zaten, erkek arkadaşım da ilk attığında ne bileyim senin olduğunu demiştim :))
yüzde yüz değil sürüntü testi negatif çıkıp tomografide pozitif çıkan çok kişi var. Ama geçen çarşambadan beri bir şeyi olsa belirti verirdi bence. 14 gün olayı çok nadirmiş çünkü, 4-5 güne belirti veriyomuş çoğu kişi.Sakin ol arabanız da hayırlı olsun çok iyi düşünmüşsünüz

Negatifmiş işte korkma Allah muhafaza etsin bişi olmaz zaten mesafeni koruduğunu düşünuyorum kaldı ki belirtisi olmayanlar bulaşyırmıyor zaten

Ama pozitif çıkan arkadaşı tamamen belirtisizmiş, mecburen test olmuşlar iş yerinde, pozitif çıkmış. Ya bu da belirtisizse ( anneme gitmeseydim keşke 3 aydır iki kez gittim o da dün yaa ağlamaktan başım çatlıyor

Negatifmiş işte korkma Allah muhafaza etsin bişi olmaz zaten mesafeni koruduğunu düşünuyorum kaldı ki belirtisi olmayanlar bulaşyırmıyor zaten
Belirtisi olmayanlar da bulaştırıyormuş keşke ciğerine de baktırsaydı, adam öksürüyordu bir de. Mesafeyi koruduk ama arabayı test etmek için sürerken adam arkadan bize eğilmiş, maskeyi de açmış bık bık konuşuyordu Allahım arabadan bile midem bulandı, diyorlar ya 3 kere test yapıyoruz emin olmak için biri negatifse, biri pozitif çıkıyor diye. 3 ay sonra evden çık, korona temaslı birini bul nasıl şans bendeki ya

Yapma böyle kendine canım olmayan muhtemelen hiç olmayacak bişi için üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…