- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
5 senelik evliyim yaş olacak 31, koronadan önce planlıyorduk ama kaldı maalesef, açıkçası şimdi korkuyorum hatta burada bile korona zamanı hamile kalanları görünce şaşırıyorum ben mi çok abartıyorum diye, herkesin kendi fikri ama gerekirse bir iki yıl daha beklerim, hamile arkadaşlarımın kontrolde ne kadar zorlandıklarını, bebekleri için ne kadar tedirgin olduklarını gördüm, o sebeple ben biraz daha önümü görme taraftarıyım.Bu dönemde hamilelik dusunmek hata mi sizce?
Kod gelmesine rağmen ilk günden beri hiç ücretsiz maske alamadık,hiçbi eczanede bulamadık.satılmadığı zamanlarda sıkıntıydı bu durum çünkü market için gerekliydi..şikayet etmek hiç aklıma gelmedi benden daha çok ihtiyacı olan mesela çalışmak zorunda olan alsın diye düşündüm hep..Ücretsiz hakkım varken nöbetçi eczanenin bunu temin etmesi lazım
Bence şikayet gerekir yani ben arayacağım sağlık Bakanlığı'ni
Lcw sitesinde hem telli hem telsiz seçenekleri var ve gerçekten kaliteli tavsiye ederim..çocuklar için yaş gruplarına uygun da çıkarmışlar..yıkanabilir rengarenkler de varBen hiç ücretsiz alamadım, vermediler ailemde bir tek anneme çıktı. Bence hiç almayın, telsiz veriyorlar, burun dışarda. Ben parayla telli alıyorum.
Çevrenizde şok market varsa kasa çıkışlarında 10'lu paketler satılıyorHayır tek tek satan da yok herkes 50 lik satıyor marketlerde
A101lerde de var 10lu paket. Yikanabilir olanlar bana cok sağlıklı gelmiyor niyeyse ya, en guzeli tellilerden almak, 1 tl zaten. Çalışmayan kişiler keyfi dışarı çıkmazlarsa her gün maske kullanmaya gerek kalmaz kiÇevrenizde şok market varsa kasa çıkışlarında 10'lu paketler satılıyor
Sana ne diyeceklerini merak ediyorum çünkü benim de her an eczaneye gidip maske sorma imkanım yoktu, haftalık alışverişe çıktıkça gidip sordum yoktu, sonrasında maskeler ücretli verilmeye başlanacak haberleri çıkmaya başladığında gidip sordum geldi mi alabilir miyim diye bana verilen yanıt söylediğim gibi, bazı yerlerde keyfi mi davranıyorlar bilmiyorumAbla ben bu gün ulaşmaya çalışacağım bakalım ne diyecekler ben 3 kez aldım ama normalleşme dönemine girince eczane satıyoruz ücretsiz yok dedi
Bebeğim büyüyecek1-2 yıl ne yaahamile kalmak isteyenler ne olacak, yaş 38 mi olsun
Aynen biz bu konuyu bu konularda cok donanimli birinden duyduk.ben hayatta soylemez diye dusunuyorfum hatta.Bütün dünya calkalandi, bir sürü protesto oldu. Bazi ülkelerde yasaklandi diye biliyorum.
Aklı olan zaten maskesiz çıkmazGünaydın hanımlar 42 ilde maskesiz çıkmak yasaklanmış.
5 İLDE DAHA MASKE ŞARTI
Bakan Koca; Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Rize ve Şanlıurfa’da da maskesiz sokağa çıkmanın yasaklandığını duyurdu.
Bununla birlikte 42 ilde (Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bolu, Burdur, Denizli, Düzce, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şırnak, Tunceli, Uşak, Zonguldak, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Rize ve Şanlıurfa) maskesiz sokağa çıkmak yasaklanmış oldu
Buna şükür tanesini 5 liraya aldık ilk zamanAlacaksın vereceksin parayı peşin peşin takacaksın maskeyi tanesi 1 tele duyurulur,ironi yapıyorum 3 kuruşluk maske altın fiatında..
Olsun, bebeğin var ne güzel..Ben kim bilir kavuşabilecek miyim, bu illet ne zaman bitecek, zaman aleyhime işliyorBebeğim büyüyecekkıyafet alasım yok kim görecek diye
1 temmuzdan itibaren yaşadığım şehirde günde en az 10 düğün olsa.. 10 düğüne 200 er kişi katılsa. İşin içinden çıkamıyorum çok korkuyorum sonrası için. Daha sınav da var
Son dakika haberi olarak geçmiş doğru mu ki??
İnşallah doğrudur, Türkiyeye gelmesi ne kadar zaman alır bilmiyorum ama nolur doğru olsunSon dakika haberi olarak geçmiş doğru mu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?