bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu dönemde hamilelik dusunmek hata mi sizce?
5 senelik evliyim yaş olacak 31, koronadan önce planlıyorduk ama kaldı maalesef, açıkçası şimdi korkuyorum hatta burada bile korona zamanı hamile kalanları görünce şaşırıyorum ben mi çok abartıyorum diye, herkesin kendi fikri ama gerekirse bir iki yıl daha beklerim, hamile arkadaşlarımın kontrolde ne kadar zorlandıklarını, bebekleri için ne kadar tedirgin olduklarını gördüm, o sebeple ben biraz daha önümü görme taraftarıyım.

Ücretsiz hakkım varken nöbetçi eczanenin bunu temin etmesi lazım

Bence şikayet gerekir yani ben arayacağım sağlık Bakanlığı'ni
Kod gelmesine rağmen ilk günden beri hiç ücretsiz maske alamadık,hiçbi eczanede bulamadık.satılmadığı zamanlarda sıkıntıydı bu durum çünkü market için gerekliydi..şikayet etmek hiç aklıma gelmedi benden daha çok ihtiyacı olan mesela çalışmak zorunda olan alsın diye düşündüm hep..

Ben hiç ücretsiz alamadım, vermediler ailemde bir tek anneme çıktı. Bence hiç almayın, telsiz veriyorlar, burun dışarda. Ben parayla telli alıyorum.
Lcw sitesinde hem telli hem telsiz seçenekleri var ve gerçekten kaliteli tavsiye ederim..çocuklar için yaş gruplarına uygun da çıkarmışlar..yıkanabilir rengarenkler de var

Çevrenizde şok market varsa kasa çıkışlarında 10'lu paketler satılıyor
A101lerde de var 10lu paket. Yikanabilir olanlar bana cok sağlıklı gelmiyor niyeyse ya, en guzeli tellilerden almak, 1 tl zaten. Çalışmayan kişiler keyfi dışarı çıkmazlarsa her gün maske kullanmaya gerek kalmaz ki

Abla ben bu gün ulaşmaya çalışacağım bakalım ne diyecekler ben 3 kez aldım ama normalleşme dönemine girince eczane satıyoruz ücretsiz yok dedi
Sana ne diyeceklerini merak ediyorum çünkü benim de her an eczaneye gidip maske sorma imkanım yoktu, haftalık alışverişe çıktıkça gidip sordum yoktu, sonrasında maskeler ücretli verilmeye başlanacak haberleri çıkmaya başladığında gidip sordum geldi mi alabilir miyim diye bana verilen yanıt söylediğim gibi, bazı yerlerde keyfi mi davranıyorlar bilmiyorum

Ben de bir kere alabildim ücretsiz maske
Maskeler 1 tl ye düşünce kodumla almaya gittim tekrar, artık ücretsiz maske verilmediğini söylediler

Aklı olan zaten maskesiz çıkmaz
Alacaksın vereceksin parayı peşin peşin takacaksın maskeyi tanesi 1 tele duyurulur,ironi yapıyorum 3 kuruşluk maske altın fiatında..
Buna şükür tanesini 5 liraya aldık ilk zaman

Evde 2 aydır biriktirdiğim ne kadar poşet varsa çamaşır sulu suda beklettim 1 saat. Durulayıp astım bir şey olmaz herhalde
Evde poşet kalmadı artık, internetten söylediğim de gelmedi
Kargolar nasıl yoğunsa 10 gündür gelemeyen siparişim var :/

Merhaba sevgili dostlar. Bugün çeşitli sebeplerle günaydın fotoları atmakta geciktim. Gerçekten bugünlerde pembe bir tabloya ihtiyacımız var ama ne mümkün... Ben de yine morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size bu sabah doğan güneşi, dün akşam güneş batarken objektifime yakalanan pembe bulutları ve pembe güller gönderiyorum. Sevgilerimle

sahadan bilgi vereyim. sağlıkçı değilim. ama alınan kararların yansımasını yakından hisseden biriyim.

çalıştığım sektör gereği pandemi sürecinde işe ara vermedik. mart, nisan ve mayıs aylarında dönüşümlü çalıştık. bir hafta gidip bir hafta gitmiyordum.
iş yerimizde çok sayıda italyan var. ilk zamanlar tanıdığım kişilerde çok fazla pozitif vaka çıktı. buna rağmen işe ara verilmedi. gerekçe sayın cumhurbaşkanımızın çarkların durmaması yönündeki açıklamasıydı. bir çok kişi yıllık izin ya da ücretsiz izin aldı.
geçen süreçte uzaktan çalışma ile ilgili altyapı hazırlıkları yaptık. gel gör ki 1 haziranda işlere dönülsün denildi. şimdi işe geliyoruz, maskeyle çalışıyoruz. iş gereği yurtdışıyla çok temasımız oluyor. yasaklar kalktığı an dışarıdan bize gelen çok olacak, biz de dışarıya gideceğiz. pandemi tam geçmediği için de hastalık taşınmaya devam edecek gibi görünüyor. çünkü önlemler yetersiz.

bana sorarsanız iki ay devleti tamamen kapatsak batmazdık. fakat bu göze alınamadı. 1 hazirandan itibaren süreç kötü yönetilmeye başlandı. bunun da sonuçlarını şimdilerde vaka sayılarında görüyoruz. umarım yanılırım ama bir kaç gün sonra vefat sayılarına da yansıyacaktır.

bizde hasta olanlardan ölenler oldu. annesi, babası ölenler de oldu. benim ailem başka şehirde yaşıyor. 5 aydır annemi babamı görmedim belki taşıyıcıyımdır diye.

sağlık anlamında çok iyiyiz.
ekonomik anlamda iyi değiliz, yetersiziz. bunun da sonucunda risk alıyoruz.

umarım bir an önce her şey düzelir.

1 temmuzdan itibaren yaşadığım şehirde günde en az 10 düğün olsa.. 10 düğüne 200 er kişi katılsa. İşin içinden çıkamıyorum çok korkuyorum sonrası için. Daha sınav da var

1 temmuzdan itibaren yaşadığım şehirde günde en az 10 düğün olsa.. 10 düğüne 200 er kişi katılsa. İşin içinden çıkamıyorum çok korkuyorum sonrası için. Daha sınav da var

evet böyle bir hesap var ve doğru. örnekler için italya, ispanya, brezilya gibi ülkelerin istatistiklerine bakabilirsiniz.

düğün farzmış gibi davranıldığı için bu riski de göz ardı ediyor herkes maalesef.

"Ekibi ile birlikte koronavirüs aşı çalışmaları yürüten Prof. Dr. Ercüment Ovalı, aşı için 1 Şubat tarihini verdi. Ovalı, aşıyı ilk kendi üzerinde deneyeceğini de belirtti."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…