bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yani evet bulaştırabilir belirti göstermeyende ama daha düşük ihtimaldir aksırıp tıksırandan sonuçta

Yok yok kötü düşünme negatif çıkmış bak. Annene de sarılıp öpmemişsindir zaten. Evet virüs bulaşıyo ama öyle çok da kolay bulaşsa çoktan hepimiz olmuştuk
Ben de dişçiye gittiğim gün senin gibi olmuştum, 8 gün geçti bak belirtim yok daha

Adam yanınızda öksürdü mü hapşırdı mı bence bi şey olmamamıştır

Dua ediyorum, nolur bir şey olmasın elimdeki bütün birikimi otobüsten kapmayım (3 vesait gidiyorum) diye arabaya verdim. Burdan kaparsam, anneme kaptırırsam kendimi affetmem
sen kadar olmasa da benzer bir durum ben de yaşadım, delirdim aglamaktan gözlerim çatladı nerdeyse, ya benim yuzumden bisey olursa diye, sen de kendinden önce anne ni ya da bir başkasını düşünüyorsun, ben de hemen bir arkadaşımı aradım, rahatlattı beni, olan olmuş zaten demek basite almak gibi ama değil gece yapacak bisey yok, bendeki gibi tevekkul et, dua et, ben de cok dikkat ediyorum hatta hastalik derecesinde , korkuyorum kendimden ilerlicek diye,
ilk gun zor geciyo, sonra Allah a siginiyosun, Allah in izniyle bir sey olmaz insaallah, harap etme kendini,

notdefteri2_ yok yok kötü düşünme asemptonatik geçirmek beklediğimizden daha düşük ihtimalmiş.test negatifliği de cok gördüğümüz bişi değil hepsinin birleşmesi ihtimal olarak o kadar zor ki

Dua ediyorum, nolur bir şey olmasın elimdeki bütün birikimi otobüsten kapmayım (3 vesait gidiyorum) diye arabaya verdim. Burdan kaparsam, anneme kaptırırsam kendimi affetmem
sen kadar olmasa da benzer bir durum ben de yaşadım, delirdim aglamaktan gözlerim çatladı nerdeyse, ya benim yuzumden bisey olursa diye, sen de kendinden önce anne ni ya da bir başkasını düşünüyorsun, ben de hemen bir arkadaşımı aradım, rahatlattı beni, olan olmuş zaten demek basite almak gibi ama değil gece yapacak bisey yok, bendeki gibi tevekkul et, dua et, ben de cok dikkat ediyorum hatta hastalik derecesinde , korkuyorum kendimden ilerlicek diye,
ilk gun zor geciyo, sonra Allah a siginiyosun, Allah in izniyle bir sey olmaz insaallah, harap etme kendini

Şu başlıktaki eski mesajlarımızı bulup “ayy ne günlermiş be” dediğimiz günler gelsin artık
eve bütün sevdiklerimi toplayıp hasret gidermek istiyorum. Arkadaşlarımı bile göremedim aylardır.

Ablam hemşire covidli hastalara bakıyor haftada bir. bazen gidiyor anneme mecburen uzakta olsa maske ile duruyor biraz o da çok endişelendiği halde. Bişey olmadı şükür siz de dikkat etmişsinizdir gidince ki enfekte olmanda zor anlattığın kadarıyla.

Ohoo bizde gecen ay ev yolgecen haniydi.hepsi de virusun en yogun oldugu yerden geldi.heryeri ellediler calistilar o kadar.hala yikilmadik ayaktayiz bisey olmadi
Gule gule kullanin arabanizi kazasiz belasiz insallah

Yani sokaktan geçerken mazkesiz cahiller öksürüp hapşırınca hadi neyse diyordum. Ama bu bildiğin pozitif temaslısı. Adam da yolda birini gördü, sarıldılar kafa kafaya tokuştular, yani belli dikkat etmediği. En çok içimi acıtan da anneme 3 aydır ikinci kez gittim, o güne denk gelmesi. Annemden baya uzak durdum ama aramızda rahat 6-7 metre vardı, ama kahve içerken maskemi çıkardım. Ve evet en çok ona bulaştırmak beni kahreder adam da arabayı satmak için bunu 2 gündür söylemeyip, noter çıkışı söylüyor, Allah’a havale ettim

Adamla görüştükten 1 hafta sonra adam aramış ben pozitifim git test yaptır demiş, adam 13 gün bekleyim de öyle yaptırayım demiş. Deli ya, erken teşhis daha iyi değil mi, niye beklediyse!! İnandırıcı gelmiyor o yüzden

6-7 metreden bulaşsa bi tane sağlık çalışanı dahi kalmazdı enfekte olmayan. Korkma ihtimal dahi yok

Biz evden arayınca korkudan mı bilmiyorum, 13 gün önce görüşmüştüm dedi. Umarım o bari doğrudur. Çünkü her hafta test oluyoruz olayı yalan çıktı.
13 gün önceyse zaten hiç sıkıntı olmaz sonucta kendi sağlığı için de o günleri saymıstır sen şimdi arabanın tadını cıkar.adam kac yaş civarı 40 şı yaslarda asemptomatik geçirme olasılıgı düşük hele sigara da içiyorsa mutlaka farkederdi hasta olduğunu

Evet 45-49 arası adamın yaşı. Sigara içiyor. O öksürük umarım sigaradandır. 13 gün saymış bir semptom yoksa neden test yaptırdı acaba içim rahat etsin diye dün gittim yaptırdım dedi ama zaten rahatsın be adam, maske aşağıda milleti öpüyor. Eşi de huzur evinde çalışıyor biliyor musun, ne kadar büyük risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…