- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Dua ediyorum, nolur bir şey olmasınYapma böyle kendine canım olmayan muhtemelen hiç olmayacak bişi için üzme
Yani evet bulaştırabilir belirti göstermeyende ama daha düşük ihtimaldir aksırıp tıksırandan sonuçtaBelirtisi olmayanlar da bulaştırıyormuşkeşke ciğerine de baktırsaydı, adam öksürüyordu bir de. Mesafeyi koruduk ama arabayı test etmek için sürerken adam arkadan bize eğilmiş, maskeyi de açmış bık bık konuşuyordu Allahım arabadan bile midem bulandı, diyorlar ya 3 kere test yapıyoruz emin olmak için biri negatifse, biri pozitif çıkıyor diye. 3 ay sonra evden çık, korona temaslı birini bul nasıl şans bendeki ya
Yok yok kötü düşünme negatif çıkmış bak. Annene de sarılıp öpmemişsindir zaten. Evet virüs bulaşıyo ama öyle çok da kolay bulaşsa çoktan hepimiz olmuştukAma pozitif çıkan arkadaşı tamamen belirtisizmiş, mecburen test olmuşlar iş yerinde, pozitif çıkmış. Ya bu da belirtisizse( anneme gitmeseydim keşke 3 aydır iki kez gittim o da dün yaa ağlamaktan başım çatlıyor
Adam yanınızda öksürdü mü hapşırdı mı bence bi şey olmamamıştırArkadaşlar ne olur beni rahatlatın. Seminerlere otobüsle gitmemek için bugün apar topar araba aldık. Satan kişi dün yanımıza geldi, ben yaklaşmayın diyorum sürekli, dedi ki ben belli bir yerde çalışıyorum sürekli test oluyoruz merak etmeyin dedi. Biz de rahatladık, maskemiz çenemizde sigara içtik, pazarlık yaptık, eşimle o arabayı ustaya götürdü.
Bugün beraber yine başka bir ustaya götürdük, notere gittik aynı arabada. Çıkışta sigara içtik. O sırada adam aynen şunu dedi ; 13 gün önce bir arkadaşımla çay kahve içtik, sohbet ettik yanyana saatlerce, geçen hafta çarşamba günü aradı pozitifmiş. Ben de dün test yaptırdım bugün negatif sonucu geldi dedi. Düşünebiliyor musunuz dün test yaptırmış, sonucu almadan bizim yanımıza gelmiş(( ve ben de annemin balkonuna gittim dün uzun zaman sonra.
Arabayı aldık geldik ki sevincini bile yaşayamadım, aradık adamı test sonucunu istedik. Attı, tarih dünün tarihi ama adı falan yazmıyor. Negatif yazıyor. Sadece sürüntü testi kesin sonuç mudur acabaaylardır kendini koruyan ben, bu yalancı, vicdansız adam yüzünden şu an korkudan deliriyorum
sen kadar olmasa da benzer bir durum ben de yaşadım, delirdim aglamaktan gözlerim çatladı nerdeyse, ya benim yuzumden bisey olursa diye, sen de kendinden önce anne ni ya da bir başkasını düşünüyorsun, ben de hemen bir arkadaşımı aradım, rahatlattı beni, olan olmuş zaten demek basite almak gibi ama değil gece yapacak bisey yok, bendeki gibi tevekkul et, dua et, ben de cok dikkat ediyorum hatta hastalik derecesinde , korkuyorum kendimden ilerlicek diye,Dua ediyorum, nolur bir şey olmasınelimdeki bütün birikimi otobüsten kapmayım (3 vesait gidiyorum) diye arabaya verdim. Burdan kaparsam, anneme kaptırırsam kendimi affetmem
sen kadar olmasa da benzer bir durum ben de yaşadım, delirdim aglamaktan gözlerim çatladı nerdeyse, ya benim yuzumden bisey olursa diye, sen de kendinden önce anne ni ya da bir başkasını düşünüyorsun, ben de hemen bir arkadaşımı aradım, rahatlattı beni, olan olmuş zaten demek basite almak gibi ama değil gece yapacak bisey yok, bendeki gibi tevekkul et, dua et, ben de cok dikkat ediyorum hatta hastalik derecesinde , korkuyorum kendimden ilerlicek diye,Dua ediyorum, nolur bir şey olmasınelimdeki bütün birikimi otobüsten kapmayım (3 vesait gidiyorum) diye arabaya verdim. Burdan kaparsam, anneme kaptırırsam kendimi affetmem
Ablam hemşire covidli hastalara bakıyor haftada bir. bazen gidiyor anneme mecburen uzakta olsa maske ile duruyor biraz o da çok endişelendiği halde. Bişey olmadı şükür siz de dikkat etmişsinizdir gidince ki enfekte olmanda zor anlattığın kadarıyla.Dua ediyorum, nolur bir şey olmasınelimdeki bütün birikimi otobüsten kapmayım (3 vesait gidiyorum) diye arabaya verdim. Burdan kaparsam, anneme kaptırırsam kendimi affetmem
Adam öksürdü bir kaç kez ama uzaktık o sırada. Arabada biz öndeyken kafasını yanımızdan çıkarıp, arabayı tarif etti sürekli.Adam yanınızda öksürdü mü hapşırdı mı bence bi şey olmamamıştır
Yani sokaktan geçerken mazkesiz cahiller öksürüp hapşırınca hadi neyse diyordum. Ama bu bildiğin pozitif temaslısı. Adam da yolda birini gördü, sarıldılar kafa kafaya tokuştular, yani belli dikkat etmediği. En çok içimi acıtan da anneme 3 aydır ikinci kez gittim, o güne denk gelmesi. Annemden baya uzak durdum ama aramızda rahat 6-7 metre vardı, ama kahve içerken maskemi çıkardım. Ve evet en çok ona bulaştırmak beni kahredersen kadar olmasa da benzer bir durum ben de yaşadım, delirdim aglamaktan gözlerim çatladı nerdeyse, ya benim yuzumden bisey olursa diye, sen de kendinden önce anne ni ya da bir başkasını düşünüyorsun, ben de hemen bir arkadaşımı aradım, rahatlattı beni, olan olmuş zaten demek basite almak gibi ama değil gece yapacak bisey yok, bendeki gibi tevekkul et, dua et, ben de cok dikkat ediyorum hatta hastalik derecesinde , korkuyorum kendimden ilerlicek diye,
ilk gun zor geciyo, sonra Allah a siginiyosun, Allah in izniyle bir sey olmaz insaallah, harap etme kendini
Adamın pozitif temaslıdan sonraki kaçıncı günüydü onu yazdın mı ben mi görmedim bilemedimAdam öksürdü bir kaç kez ama uzaktık o sırada. Arabada biz öndeyken kafasını yanımızdan çıkarıp, arabayı tarif etti sürekli.
Amin inşallah, çok sağolunOhoo bizde gecen ay ev yolgecen haniydi.hepsi de virusun en yogun oldugu yerden geldi.heryeri ellediler calistilar o kadar.hala yikilmadik ayaktayiz bisey olmadi
Gule gule kullanin arabanizi kazasiz belasiz insallah
Biz evden arayınca korkudan mı bilmiyorum, 13 gün önce görüşmüştüm dedi. Umarım o bari doğrudur. Çünkü her hafta test oluyoruz olayı yalan çıktı.Adamın pozitif temaslıdan sonraki kaçıncı günüydü onu yazdın mı ben mi görmedim bilemedim
6-7 metreden bulaşsa bi tane sağlık çalışanı dahi kalmazdı enfekte olmayan. Korkma ihtimal dahi yokYani sokaktan geçerken mazkesiz cahiller öksürüp hapşırınca hadi neyse diyordum. Ama bu bildiğin pozitif temaslısı. Adam da yolda birini gördü, sarıldılar kafa kafaya tokuştular, yani belli dikkat etmediği. En çok içimi acıtan da anneme 3 aydır ikinci kez gittim, o güne denk gelmesi. Annemden baya uzak durdum ama aramızda rahat 6-7 metre vardı, ama kahve içerken maskemi çıkardım. Ve evet en çok ona bulaştırmak beni kahrederadam da arabayı satmak için bunu 2 gündür söylemeyip, noter çıkışı söylüyor, Allah’a havale ettim
13 gün önceyse zaten hiç sıkıntı olmaz sonucta kendi sağlığı için de o günleri saymıstır sen şimdi arabanın tadını cıkar.adam kac yaş civarı 40 şı yaslarda asemptomatik geçirme olasılıgı düşük hele sigara da içiyorsa mutlaka farkederdi hasta olduğunuBiz evden arayınca korkudan mı bilmiyorum, 13 gün önce görüşmüştüm dedi. Umarım o bari doğrudur. Çünkü her hafta test oluyoruz olayı yalan çıktı.
Evet 45-49 arası adamın yaşı. Sigara içiyor. O öksürük umarım sigaradandır. 13 gün saymış bir semptom yoksa neden test yaptırdı acaba13 gün önceyse zaten hiç sıkıntı olmaz sonucta kendi sağlığı için de o günleri saymıstır sen şimdi arabanın tadını cıkar.adam kac yaş civarı 40 şı yaslarda asemptomatik geçirme olasılıgı düşük hele sigara da içiyorsa mutlaka farkederdi hasta olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?