bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kıyamam nasıl kötü olmuş rüya gerçekten, Allah esirgesin, ben solunumla ilgili sorunu doyasıya yaşadığım için o konuda endişem yok. Tek korkum sevdiklerime bulaşması

Hes uygulamasına bayadır bakmıyordum, düşük riskli bölge diyordu az önce baktım orta riskli bölge diyor vay ben ne edem, nerelere gidem

Ben ilk zamanlar cok dikkatliydim ailemde öyle alisverisi toplu yaptik esim izne cikti ben Haftada 1 calistim evin tadini cikardik vaka sayisi yogun illerden birindeydim calistigim ilce 1 hafta vakasiz di mesela
Sonra esim rahatsizlandi. Evde durmaktan ve cok ani bir durumdu. Donum noktam oldu. Acilde tek bekledim herhalde omrumce unutmam o anlari. Iceride drlar maskesizdi. Ailemi cagiramadim 1 hafta basinda bekledim ben baktim gece saat basi uyandim kontrol ettim 6 kez hastahaneye gittik benim donum noktam o oldu sonra seyehat yasaginin kalkmasi ve herseyin birden acilmasi bizi mahvetti artik kimseye bisey diyemiyorum kimi kuaforle akil sagligini koruyor kimi gezerek kalkan tarafinda villa kiraladik tatile de gittik maskeyle gezdik evde yedik yasadigim sehirden daha tedbirli ve sakindi biz mecbur cikmaya basladik hafta ici isyerinde karsilastiklarimiza karsi ruh sagligimiz icin savunma mekanizmalari gelistirdik bu arada bir yakinim cenaze yapti 17 kisi hastalandilar simdi tadilat yapiyorlar kiz isteme nisan dugun yapacaklar adim atmam asla anlayamiyorum 1 kez akillanmadilar 2. Sart demek
Biraz biraz disari cikin olumlu olmaya calisin risk grubunda bir yakinim var kucuk bir cenaze oldu ama dikkatlilerdi sorunsuz atlattik mesela..
Deniz konusunda beni rahatlatan sey suyun hep temiz kabul edilmesi
Karsilastiginiz virus miktarida onemli..
Artik marketten aldiklarimi yikamiyorum bu arada kaynaklarda onemli su israfina gitmeye basladik paket degistiriyorum siliyorum bir tek damacanayla savasim bitmedi
Bu arada en basindan beri maskeliydim hala öyleyim

Annemin karşı komşusu (sülalece yaşıyorlar) tatile gideceklermiş yarın, dönüşte de istanbulu gezeceklermiş. Sonra da apartmanda maskesiz girip çıkacaklar torun tosun. Çok kaygılıyım.

Ankarada kamu calisaniyim.bugun itibariyle çalıştığım yerde 6 pozitif vaka, esimin isyerinde 3 pozitif vaka.
Artık cümleten geçmiş olsun.Cig gibi buyur bundan sonra .kamu kurumlarina da sıçradığını göre

Aynen eşimde mersinde kamuda ordada çıkmış. Çok da dikkatsizdir kendileri tek ümidim öldürücü etkisini azaltması Amin

Annemin karşı komşusu (sülalece yaşıyorlar) tatile gideceklermiş yarın, dönüşte de istanbulu gezeceklermiş. Sonra da apartmanda maskesiz girip çıkacaklar torun tosun. Çok kaygılıyım.
Benim çevrem de öyle. Zaten haftaya düğünler başlayınca herkes şehir dışına çıkcak gezcek falan alışalım bu duruma
Yakında barlar da açılır

Ztn bu hep konustugumuz birseydi kalan saglar bizimdir mantigina mi girdik anlamadim ben en sert gunlerde Istanbuldan gelen biri ile karsilastim nikaha gelmis gidip gelicelmis benim esim 3 ay annesini uzaktan görmedi 2 kere nikaha gidip gelicekti oyle garip olaylar yasadim anlatamam artik herkes savas veriyor allah yardimciniz olsun kolayca gecip gitsin

Sağlık bakanı aciklama yaptı ve resmen moralim yerlerde biz Eylül'de biter diye umarken, sonbaharda yeni bir artış bekleniyormus

Sağlık bakanı yoğun bakıma, entübeye ve hastane yüküne ihtiyacın azaldığını, ölüm yaş ortalamasının mart ayında 71, şu an 74 e çıktığını, ancak vakalardaki yaş ortalamasının 41’den 34’e düştüğünü, bütün bunların virüsün öldürücü etkisinin azaldığından değil, tedavideki başarıdan dolayı ve yaşlıları koruduğumuz için olduğunu ve sınavın tedbirlerle olacağını söyledi. Yazlık yerlerde turistler için test noktaları oluşturulacağını ve bu illerin il bazında vakalarının açıklanacağını söyledi.

bugün antikor düzeylerinin hızla düştüğüne dair bir yazı okudum.bu durumda bagısıklık kısa süreli olur ne yazık ki ay ay

Aynı durumdayız canım.3.5 aydır pazara dahi gitmedim sadece market..geçenlerde kızımla annemi alıp dolsştırdım deniz havası aldık..biz bunca şeyden mahrum bırakmışken kendimizi değişen bişi olmadığını görmek,tekrar başa dönmek psikolojimi mahvetti..bu yazı zaten gözden çıkardım yazlığa bile gitmiyoruz çünkü kızım var ve orda arkadaşlarıyla oynamak,denize havuza girmek isteyecek,onu orda tutabilmem mümkün değil...öocuk 3 aydır arkadaş yüzü görmedi...insanların rahatlığını gördükçe ümidim kalmıyor biteceğine dair

Sağlık bakanı aciklama yaptı ve resmen moralim yerlerde biz Eylül'de biter diye umarken, sonbaharda yeni bir artış bekleniyormus
Aşı bulunmadan bu iş bitmeyecek gibi görünüyor aşı içinde 4-6 Aydan önce bulunmaz dedi bulunsa da nasıl güvenicez bilmiyorum

Avusturalyada (bence)salgin yeni basliyor.iyi takip edin.ben ilk defa vefat gordum orda.aylardir cok kontrollu gidiyordu.
Bizde simdiye kadar bitmeliydi artik.onca tedbiri bu milletin bir kismi elinin tersiyle itti sonuc ortada.herkes ama hepimiz elimizi vicdanimiza koyup tedbir alicaz.onumuzde sadece 2 ayimiz var.bu rakamlarla kis mevsimine girmemeliyiz.

Sürekli karantina da kalmakta çözüm değil bunu anladım çünkü bitmeyecek bu virüs çare virüsle yaşamayı öğrenmek maske mesafe hijyen ve eskisi gibi keyfi dışarı çıkmak değil de kafayı yemeyecek az da olsa nefes almak için dışarı çıkmak

Olumlu gelişmeleri niye kendilerine bağlıyorlar bana pek inandırıcı gelmiyor

.

Eklentiler

• 92271F49-11D1-42A3-9093-BE84578E4A09.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 67
  • EAC546CA-4FF1-488D-AB7C-9563A76B5FCA.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…