Kıyamam nasıl kötü olmuş rüya gerçekten, Allah esirgesin, ben solunumla ilgili sorunu doyasıya yaşadığım için o konuda endişem yok. Tek korkum sevdiklerime bulaşmasızaten bu süreç öyle bir süreç ki, yani eve kapanmak için salgın bitene kadar, işi bırakmaktan başka çare yok.kamuda olmasam ben de bırakırdım yüksek ihtimal. hergün risk alıyorum hangi bir günü milad yapıp 14 gün sayayım ki.
yaz döneminde beklenen düşüş hiç olmadı bu insanlar sağolsun. otobüsler keyfi gezenlerle dolu. hem de 70 yaş civarı insanlar bile var otobüste aklım almıyor. çalışmasam , market harici çıkmam en fazla köye giderim tatile bile değil. ama yok anlamıyorlar. insanların anlaması için en yakınlarının başına gelmesi gerekiyor heralde bu illetin.
öğlen arası çıktığımda cafe ve lokantalara bakıyorum. hani masalarda tek kişi oturulacaktı, masalar arası mesafe olacaktı. hiçbirisi yok yemin ediyorum, eskiden nasılsa aynen öyle, maskesiz şekilde 1 masada 3-4 kişi tükrüğünü saça saça konuşa konuşa yemek yiyor. esnaf battı deniyor da , açılmalarına izin verildikten sonra neden kuralları uygulamıyorlar. ,4 aya yaklaştık ve hala hiçbirşey belli değil ne olacak böyle bilmiyorum, beni bu belirsizlik öldürecek zaten coronaya kalmadan.
rüyamda beni solunum cihazına bağlıyorlardı. acıyı ciğerlerimde hissettim. diyorum ki rüyamda ; boğulma hissi gelecek mi ne olacak derken uyandım.
Annemin karşı komşusu (sülalece yaşıyorlar) tatile gideceklermiş yarın, dönüşte de istanbulu gezeceklermiş. Sonra da apartmanda maskesiz girip çıkacaklar torun tosun. Çok kaygılıyım.tüm arkadaşlarım kuaför-kafe-tatil-deniz aynı eski düzenindeler
ben 3 aydır evdeyim
Onlara da bulaşmadı bana da
Ama ben bi kafeye gitsem bi kuaföre kapar gelirim kesin
Yani hislerimi anladınız mı bilmiyorum ama deliricem artık
Ankarada kamu calisaniyim.bugun itibariyle çalıştığım yerde 6 pozitif vaka, esimin isyerinde 3 pozitif vaka.Ben ilk zamanlar cok dikkatliydim ailemde öyle alisverisi toplu yaptik esim izne cikti ben Haftada 1 calistim evin tadini cikardik vaka sayisi yogun illerden birindeydim calistigim ilce 1 hafta vakasiz di mesela
Sonra esim rahatsizlandi. Evde durmaktan ve cok ani bir durumdu. Donum noktam oldu. Acilde tek bekledim herhalde omrumce unutmam o anlari. Iceride drlar maskesizdi. Ailemi cagiramadim 1 hafta basinda bekledim ben baktim gece saat basi uyandim kontrol ettim 6 kez hastahaneye gittik benim donum noktam o oldu sonra seyehat yasaginin kalkmasi ve herseyin birden acilmasi bizi mahvetti artik kimseye bisey diyemiyorum kimi kuaforle akil sagligini koruyor kimi gezerek kalkan tarafinda villa kiraladik tatile de gittik maskeyle gezdik evde yedik yasadigim sehirden daha tedbirli ve sakindi biz mecbur cikmaya basladik hafta ici isyerinde karsilastiklarimiza karsi ruh sagligimiz icin savunma mekanizmalari gelistirdik bu arada bir yakinim cenaze yapti 17 kisi hastalandilar simdi tadilat yapiyorlar kiz isteme nisan dugun yapacaklar adim atmam asla anlayamiyorum 1 kez akillanmadilar 2. Sart demek
Biraz biraz disari cikin olumlu olmaya calisin risk grubunda bir yakinim var kucuk bir cenaze oldu ama dikkatlilerdi sorunsuz atlattik mesela..
Deniz konusunda beni rahatlatan sey suyun hep temiz kabul edilmesi
Karsilastiginiz virus miktarida onemli..
Artik marketten aldiklarimi yikamiyorum bu arada kaynaklarda onemli su israfina gitmeye basladik paket degistiriyorum siliyorum bir tek damacanayla savasim bitmedi
Bu arada en basindan beri maskeliydim hala öyleyim
Aynen eşimde mersinde kamuda ordada çıkmış. Çok da dikkatsizdir kendileriAnkarada kamu calisaniyim.bugun itibariyle çalıştığım yerde 6 pozitif vaka, esimin isyerinde 3 pozitif vaka.
Artık cümleten geçmiş olsun.Cig gibi buyur bundan sonra .kamu kurumlarina da sıçradığını göre
Benim çevrem de öyle. Zaten haftaya düğünler başlayınca herkes şehir dışına çıkcak gezcek falan alışalım bu durumaAnnemin karşı komşusu (sülalece yaşıyorlar) tatile gideceklermiş yarın, dönüşte de istanbulu gezeceklermiş. Sonra da apartmanda maskesiz girip çıkacaklar torun tosun. Çok kaygılıyım.
Ankarada kamu calisaniyim.bugun itibariyle çalıştığım yerde 6 pozitif vaka, esimin isyerinde 3 pozitif vaka.
Artık cümleten geçmiş olsun.Cig gibi buyur bundan sonra .kamu kurumlarina da sıçradığını göre
Öyle mi dedi bakanSağlık bakanı aciklama yaptı ve resmen moralim yerlerdebiz Eylül'de biter diye umarken, sonbaharda yeni bir artış bekleniyormus
Aynı durumdayız canım.3.5 aydır pazara dahi gitmedim sadece market..geçenlerde kızımla annemi alıp dolsştırdım deniz havası aldık..biz bunca şeyden mahrum bırakmışken kendimizi değişen bişi olmadığını görmek,tekrar başa dönmek psikolojimi mahvetti..bu yazı zaten gözden çıkardım yazlığa bile gitmiyoruz çünkü kızım var ve orda arkadaşlarıyla oynamak,denize havuza girmek isteyecek,onu orda tutabilmem mümkün değil...öocuk 3 aydır arkadaş yüzü görmedi...insanların rahatlığını gördükçe ümidim kalmıyor biteceğine dairtüm arkadaşlarım kuaför-kafe-tatil-deniz aynı eski düzenindeler
ben 3 aydır evdeyim
Onlara da bulaşmadı bana da
Ama ben bi kafeye gitsem bi kuaföre kapar gelirim kesin
Yani hislerimi anladınız mı bilmiyorum ama deliricem artık
Aşı bulunmadan bu iş bitmeyecek gibi görünüyor aşı içinde 4-6 Aydan önce bulunmaz dedi bulunsa da nasıl güvenicez bilmiyorumSağlık bakanı aciklama yaptı ve resmen moralim yerlerdebiz Eylül'de biter diye umarken, sonbaharda yeni bir artış bekleniyormus
Sürekli karantina da kalmakta çözüm değil bunu anladım çünkü bitmeyecek bu virüs çare virüsle yaşamayı öğrenmek maske mesafe hijyen ve eskisi gibi keyfi dışarı çıkmak değil de kafayı yemeyecek az da olsa nefes almak için dışarı çıkmakAynı durumdayız canım.3.5 aydır pazara dahi gitmedim sadece market..geçenlerde kızımla annemi alıp dolsştırdım deniz havası aldık..biz bunca şeyden mahrum bırakmışken kendimizi değişen bişi olmadığını görmek,tekrar başa dönmek psikolojimi mahvetti..bu yazı zaten gözden çıkardım yazlığa bile gitmiyoruz çünkü kızım var ve orda arkadaşlarıyla oynamak,denize havuza girmek isteyecek,onu orda tutabilmem mümkün değil...öocuk 3 aydır arkadaş yüzü görmedi...insanların rahatlığını gördükçe ümidim kalmıyor biteceğine dair
Olumlu gelişmeleri niye kendilerine bağlıyorlar bana pek inandırıcı gelmiyorSağlık bakanı yoğun bakıma, entübeye ve hastane yüküne ihtiyacın azaldığını, ölüm yaş ortalamasının mart ayında 71, şu an 74 e çıktığını, ancak vakalardaki yaş ortalamasının 41’den 34’e düştüğünü, bütün bunların virüsün öldürücü etkisinin azaldığından değil, tedavideki başarıdan dolayı ve yaşlıları koruduğumuz için olduğunu ve sınavın tedbirlerle olacağını söyledi. Yazlık yerlerde turistler için test noktaları oluşturulacağını ve bu illerin il bazında vakalarının açıklanacağını söyledi.
Mucizevi ilac degil dogru tedavi sekli bulundu.o da saglik emekcilerinin insanustu gayretiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?