bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çoktandır yazmamıştım bu topiğe ,az bakınayım dedim.Normalleşme olunca çoğu insan kendini saldı,sanki tehlike geçmiş gibi
Benim en büyük normalleşmem ,artık ekmeği arada fırından alıyorum.Bir süre hep evde yaptım.

Cok becerikli biri degilim.elimi kolumu firinda asiri yaktim.en sununda paketli ekmek almaya karar verdik.ama yanik izlerim hic gecmeyecek

Doğru tedavi şeklini ben anlayamadım halen. Virüsü kaldıramayan hastaneye yetişemeden, ya da 1 gün yoğun bakımda kalarak ölüyordu. O zaman ne yapıyorduk, şimdi ne yapıyoruz tedavide acaba?
Mesela baslarda entube daha fazlaydi.baktilar kotu oluyor oksijen destegyle son raddeye kadar devam ettirdiler.cunku entubeden fonus zor oluyor.hafif vakalarda belirtilen ilaclara direkt basladilar.baktilar cigerlere inmiyor o zaman.
Virus mutasyona ugrasa ve olduruculugunu kaybetse iran bir rahat nefes alirdi.iranin vaka sayilarini takip edin.

ikinci dalga deniliyo ya hep çok korkuyorum şimdiden. Kış mevsiminde çok daha zor olur bu hastalık
aşıdan umudu kestim bulunsa bile bize gelmez, gelse bu kadar kısa sürede çıkan aşıya kim güvenir
Mutasyon da olsa şimdiye olurdu herhalde 7 ay oldu virüs çıkalı ne bileyim ya iyice bunaldım
Eylüle kadar eve kapanmaya devam edeceğim yine de

Eylule kadar bu rakamlarla asla girmemeliyiz.

Zaten hep İran beni karamsarlığa itiyor. Bir orası topralayamadı, İtalya ile beraber başlamasına rağmen.

Eylül’de havaların soğumasıyla hastalığın şiddeti mi artar acaba
Üniversite sınavlarının Eylül'e ertelenmesi için gençler çok yogun baski yapıyor bakana. O da şöyle cevap verdi; Eylül ayı itibariyle sonbaharın başlamasıyla, Dünya Sağlık Örgütü viruste artış beklediği için, şuan önümüzde ne olacagi belli olmayan bir zamanda sınavı yapmaktansa, kontrol altinda tutulan zamanda yapmak daha mantikli.
Eylül'de okullar açılacak, zaten o aylarda soğuk algınlığı riski de çok artıyor. Normal soğuk algınlığı ile covid'i nasıl ayırt edecegiz bizi daha neler bekliyor gerçekten bilmiyorum

Umut olarak dusunmeyin siz onlemlerinizi alin.yeni normal boyle.
eger dso dogru duzgun calisdaydi dunya bunu yasamayacakti.dunyanin basina bela olan bu musibetin tek sorumlusudur dso.bu sureci berbat yonettiler.hala sorusturma falan acilmadi hala cak cak konusuyorlar acayip gicik oluyorum.

Aslinda dr unda sizi tatmin edebilecegi bir cvp verecegini düşünmüyorum
Cunku doktorlar da bu hastalikta çogu şeyi bilemiyor haklı olarak
Aynen dediginiz gibi oldu. Deger 1 in altinda ozaman negatif dedi. Ben durumumu anlattim ve hic virusle temas etmemis olsam degerin 0.00 cikmasi gerekmez mi dedim. Hastaligin uzerinden 5 ay gectigini soyledim.
Bu deger testteki hassasliktan da kaynaklanmis olabilir ama bilemiyorum dedi. Su asamadan sonra artik net birsey soyleyemeyiz. Suan icin soyleyebilecegim tek sey kaninizda antikor sinirin altinda, yani negatif gozukuyor dedi. Yani tam olarak gecirmissindir ya da gecirmemissindir diyemedi arada 5 ay da olunca.

Ooo bir de antikor testi kesin sonuc veriyor diyorlar.

Dr. Hep hikayelerinde paylasiyor ve ben okumak icin ekran goruntusu almak zorunda kaliyorum.rira ettim normal gonderi paylasmasi icin bakalim gercekten okumaya yetisemiyorum cunku

Aslinda dr unda sizi tatmin edebilecegi bir cvp verecegini düşünmüyorum
Cunku doktorlar da bu hastalikta çogu şeyi bilemiyor haklı olarak

Siz nasıl oldunuz? Bir ara tat alma bozukluğu yaşıyordunuz. Test yaptırdınız mı?

Yurt disindayim ben. Turkiye'de nasildir bilmiyorum. Kan aldilar, 1 tup kandan bakiyorlar. Belki de dediginiz gibi yakalanmamak hayrimadir
Elbette yakalanmamanız hayrınızadır. Çünkü vücut virüsü bastırıp antikor üretse bile virüs akciğerlerde az da olsa hasar bırakmakta.

Kesinlikle artık kafayı yeme noktasına geldim ,hafta sonu eşimle bi gece çıkalım dedik dışarı..deniz havası almaya ihtiyacım var bi dolaşıp gelelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…