- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Vaka sayısı daha fazla demiş..Bu hocadan duyacağım son şeydi..Ben de okudum az önce. Eskisi kadar pozitif değil :/
Ama haklı gerçekten. Cami şu durumda nasıl açılır şok içindeyim
Ağustos ortası durum hala böyleyse doktoru takipten çıkcam boşa umutlanmamak için...
makarna bulgur ne varsa bosaltiyorum bende, aslında teli tableti kolonyayla silip kullaniyoruz ya bu mantikla paketleri de kolonyali bezle silip kullanabiliriz öyle değil mi ama gel de sen onu içine anlatBekletebildiğiniz kadar bekletin sonra başka bir kaba aktarın unu. Süt paketlerine kolonya sıkıp sonra içindeki sütü cam şişeye aktarıp paketi atıyorum. Çok kişi abarttığımızı düşünüyor, hatta dalga geçiyorlar ama bizim gibi yapanlar da var arada onlara rastlamamak beni çok mutlu ediyor. 92 yaşında ve çok sayıda kronik rahatsızlığı sahip annesi ile yaşayan bir ablamız var, o da deli gibi herşeyi dezenfekte ediyor, aşırı dikkat ediyor. Hiç kimse ile, kendi oğlu dahil görüşmüyor. Geçen gün telefonda konuşuyorduk onunla, beni anlayan birinin çıkması çok hoşuma gitti, birbirimize yaptıklarımızı anlatıyorduk ki birden dedim ki "ben seninle buluşurum yahu"Hani sıfır risk :) Bıktık sosyal izolasyondan, yaratığa döneceğim yakında.
off bunu okuyunca korktum iyice
Maskesiz yanımdan o kadar çok geçen, konuşan oldu ki. Onun hasta olmadığını düşünün, öyle rahatlatmaya çalışın kendinizi.off bunu okuyunca korktum iyice
dün butun gun marketlerdeydim dikkat ettim mesafeye falan (maskesiz kadının dibime girmesini saymazsak hala çok kızgınım insaallah bisey olmaz ya) deminden beri de bogazim da bisey takılmış gibi bir his var
2 haftada bir doktor kontrolüne gidiyorum, hastaneler çok yoğun artık. Her hastane dönüşü 1 hafta diken ustunde oluyorum genellikle. Siz sadece markete gitmişsiniz içinizi ferah tutun. O boğaza birşey takılma hissi tedirginlik ve stresten dolayı oluyor.off bunu okuyunca korktum iyice
dün butun gun marketlerdeydim dikkat ettim mesafeye falan (maskesiz kadının dibime girmesini saymazsak hala çok kızgınım insaallah bisey olmaz ya) deminden beri de bogazim da bisey takılmış gibi bir his var
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki. Belki hiç yakalanmamak daha hayrınıza üzülmeyin. Nasıl yapıyorlar acaba? Özelde mi yaptırdınız?Hello girls,
Antikor testimin sonucu negatif geldi. Yani okadarrrr agir gecirdigim sey sadece bir gripmis.
Bu demek oluyor ki corona beni yakalarsa ustumden bir buldozer gibi gecer.
Üretilen antikor sonra yok olup koruyuculugunu kaybediyormuşHello girls,
Antikor testimin sonucu negatif geldi. Yani okadarrrr agir gecirdigim sey sadece bir gripmis.
Bu demek oluyor ki corona beni yakalarsa ustumden bir buldozer gibi gecer.
bu hızla yaz dönemini bitirisek zaten, sonbaharda dozer gibi geçer üzerimizden corona valla.Tekrar tekrar başa sarıyoruz cidden. Sayılarda hatrı sayılır bi düşüş olmazken, maske kullanımını tam anlamıyla öğrenememişken, bir maskeyi elleye elleye onlarca kez kullanırken, özel okulların, rehabilitasyon merkezlerinin, camilerin açılması, bu denli dikkatsiz normalleşme başka şeyler getiriyor aklıma. Herkes çıksın meydane, hepsi birbirinden merdane.. ölen ölür kalan sağlar bizimdir...
5 ay oldu neredeyse, olabilir. Bir de bu deger 0.08 cikmis.. Vucudum bu virus ile hic karsilasmamis olsaydi tamamen 0.00 cikmasi gerekmez miydi kiÜretilen antikor sonra yok olup koruyuculugunu kaybediyormuş
Haberlerde bir dr anlatmisti
Aslinda dr unda sizi tatmin edebilecegi bir cvp verecegini düşünmüyorum5 ay oldu neredeyse, olabilir. Bir de bu deger 0.08 cikmis.. Vucudum bu virus ile hic karsilasmamis olsaydi tamamen 0.00 cikmasi gerekmez miydi kiDoktora gidince soracagim, bakalim ne diyecek.
Yurt disindayim ben. Turkiye'de nasildir bilmiyorum. Kan aldilar, 1 tup kandan bakiyorlar. Belki de dediginiz gibi yakalanmamak hayrimadirSevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki. Belki hiç yakalanmamak daha hayrınıza üzülmeyin. Nasıl yapıyorlar acaba? Özelde mi yaptırdınız?
Gidişat yazı bu şekilde geçireceğiz gibi duruyor. Her yer açılmaya başladı açılsın eyvallah ama toplum olarak bilinç yok. Hâlâ bu virüs amarıkanın oyunu yeaa diye ortada maskesiz dolaşan bir sürü insancık var. Umuyorum en kısa sürede atlatalım. Astım hastasıyım işi bırakmak zorunda kaldım. Ev aldık zorlanıyoruz bilinçsiz insanlar yüzünden kontrollü bile hareket edemiyoruz ki..bu hızla yaz dönemini bitirisek zaten, sonbaharda dozer gibi geçer üzerimizden corona valla.
kızlar olurda 1 ocak 2021 e sağ çıkarsak şuradan, 2020 den sağ çıkanlar klübünde buluşalım.
zaten bu süreç öyle bir süreç ki, yani eve kapanmak için salgın bitene kadar, işi bırakmaktan başka çare yok.kamuda olmasam ben de bırakırdım yüksek ihtimal. hergün risk alıyorum hangi bir günü milad yapıp 14 gün sayayım ki.Gidişat yazı bu şekilde geçireceğiz gibi duruyor. Her yer açılmaya başladı açılsın eyvallah ama toplum olarak bilinç yok. Hâlâ bu virüs amarıkanın oyunu yeaa diye ortada maskesiz dolaşan bir sürü insancık var. Umuyorum en kısa sürede atlatalım. Astım hastasıyım işi bırakmak zorunda kaldım. Ev aldık zorlanıyoruz bilinçsiz insanlar yüzünden kontrollü bile hareket edemiyoruz ki..
Bu hissiyat bende de var. Ucuslar acildi Turkiye'ye gelip kedimi almak istiyorum. Ama korkuyorum. Sonra millete bakiyorum cilginca geziyorlar. Sinirim bozuluyor.tüm arkadaşlarım kuaför-kafe-tatil-deniz aynı eski düzenindeler
ben 3 aydır evdeyim
Onlara da bulaşmadı bana da
Ama ben bi kafeye gitsem bi kuaföre kapar gelirim kesin
Yani hislerimi anladınız mı bilmiyorum ama deliricem artık
Kesin bi açıklama olsa. Mutasyon yok, aşı yok bu virüs herkese bulaşacak vs gibiBu hissiyat bende de var. Ucuslar acildi Turkiye'ye gelip kedimi almak istiyorum. Ama korkuyorum. Sonra millete bakiyorum cilginca geziyorlar. Sinirim bozuluyor.
Ya denize, kuafore, kafeye her yere gidiyorlar. Cildirasim geliyor. Cunku onlarin yuzunden bizler magdur oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?