bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
makarna bulgur ne varsa bosaltiyorum bende, aslında teli tableti kolonyayla silip kullaniyoruz ya bu mantikla paketleri de kolonyali bezle silip kullanabiliriz öyle değil mi ama gel de sen onu içine anlat
benim de bu komşum var öyle onceleri soyleyemedim ama bunalfigim bir nokta vardı iste orda artık ne derse de sin aricam dedim aynı ciktik ama o baya atlatmış pazardan aldiklarimi bir gun bekletip dolaba kaldırıyorum diyo. ben henüz yapamıyorum maalesef ama insanın kendini anlayan biriyle konuşması çok rahatlatiyo

de iz konusunda ben de cekimserim hatta sabab eşim konuştuk ne acaba kimsenin olmadığı bir yerde girilebilir mi diye diğer türlü olmaz . olsa da olmaz çünkü tam da dediğiniz gibi kimi tukuruyo kimi başka sey yapiyo

Maskesiz yanımdan o kadar çok geçen, konuşan oldu ki. Onun hasta olmadığını düşünün, öyle rahatlatmaya çalışın kendinizi.

2 haftada bir doktor kontrolüne gidiyorum, hastaneler çok yoğun artık. Her hastane dönüşü 1 hafta diken ustunde oluyorum genellikle. Siz sadece markete gitmişsiniz içinizi ferah tutun. O boğaza birşey takılma hissi tedirginlik ve stresten dolayı oluyor.

Hello girls,
Antikor testimin sonucu negatif geldi. Yani okadarrrr agir gecirdigim sey sadece bir gripmis.

Bu demek oluyor ki corona beni yakalarsa ustumden bir buldozer gibi gecer.
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki. Belki hiç yakalanmamak daha hayrınıza üzülmeyin. Nasıl yapıyorlar acaba? Özelde mi yaptırdınız?

Hello girls,
Antikor testimin sonucu negatif geldi. Yani okadarrrr agir gecirdigim sey sadece bir gripmis.

Bu demek oluyor ki corona beni yakalarsa ustumden bir buldozer gibi gecer.
Üretilen antikor sonra yok olup koruyuculugunu kaybediyormuş
Haberlerde bir dr anlatmisti

ama bizim bu doktor bu milletin yapısını biliyordu.
maske konusunda filan avrupa insanı gibi olamayacağımızı biliyordu, sonuçta o da bu ülkede yaşıyor.
boşuna mı umutlandık yani biz şimdi. son gönderisine çok şaşırdım. bildiğin panik havası yaratmış

Tekrar tekrar başa sarıyoruz cidden. Sayılarda hatrı sayılır bi düşüş olmazken, maske kullanımını tam anlamıyla öğrenememişken, bir maskeyi elleye elleye onlarca kez kullanırken, özel okulların, rehabilitasyon merkezlerinin, camilerin açılması, bu denli dikkatsiz normalleşme başka şeyler getiriyor aklıma. Herkes çıksın meydane, hepsi birbirinden merdane.. ölen ölür kalan sağlar bizimdir...

bu hızla yaz dönemini bitirisek zaten, sonbaharda dozer gibi geçer üzerimizden corona valla.
kızlar olurda 1 ocak 2021 e sağ çıkarsak şuradan, 2020 den sağ çıkanlar klübünde buluşalım.

5 ay oldu neredeyse, olabilir. Bir de bu deger 0.08 cikmis.. Vucudum bu virus ile hic karsilasmamis olsaydi tamamen 0.00 cikmasi gerekmez miydi ki Doktora gidince soracagim, bakalim ne diyecek.
Aslinda dr unda sizi tatmin edebilecegi bir cvp verecegini düşünmüyorum
Cunku doktorlar da bu hastalikta çogu şeyi bilemiyor haklı olarak

bu hızla yaz dönemini bitirisek zaten, sonbaharda dozer gibi geçer üzerimizden corona valla.
kızlar olurda 1 ocak 2021 e sağ çıkarsak şuradan, 2020 den sağ çıkanlar klübünde buluşalım.
Gidişat yazı bu şekilde geçireceğiz gibi duruyor. Her yer açılmaya başladı açılsın eyvallah ama toplum olarak bilinç yok. Hâlâ bu virüs amarıkanın oyunu yeaa diye ortada maskesiz dolaşan bir sürü insancık var. Umuyorum en kısa sürede atlatalım. Astım hastasıyım işi bırakmak zorunda kaldım. Ev aldık zorlanıyoruz bilinçsiz insanlar yüzünden kontrollü bile hareket edemiyoruz ki..

zaten bu süreç öyle bir süreç ki, yani eve kapanmak için salgın bitene kadar, işi bırakmaktan başka çare yok.kamuda olmasam ben de bırakırdım yüksek ihtimal. hergün risk alıyorum hangi bir günü milad yapıp 14 gün sayayım ki.
yaz döneminde beklenen düşüş hiç olmadı bu insanlar sağolsun. otobüsler keyfi gezenlerle dolu. hem de 70 yaş civarı insanlar bile var otobüste aklım almıyor. çalışmasam , market harici çıkmam en fazla köye giderim tatile bile değil. ama yok anlamıyorlar. insanların anlaması için en yakınlarının başına gelmesi gerekiyor heralde bu illetin.
öğlen arası çıktığımda cafe ve lokantalara bakıyorum. hani masalarda tek kişi oturulacaktı, masalar arası mesafe olacaktı. hiçbirisi yok yemin ediyorum, eskiden nasılsa aynen öyle, maskesiz şekilde 1 masada 3-4 kişi tükrüğünü saça saça konuşa konuşa yemek yiyor. esnaf battı deniyor da , açılmalarına izin verildikten sonra neden kuralları uygulamıyorlar. ,4 aya yaklaştık ve hala hiçbirşey belli değil ne olacak böyle bilmiyorum, beni bu belirsizlik öldürecek zaten coronaya kalmadan.
rüyamda beni solunum cihazına bağlıyorlardı. acıyı ciğerlerimde hissettim. diyorum ki rüyamda ; boğulma hissi gelecek mi ne olacak derken uyandım.

tüm arkadaşlarım kuaför-kafe-tatil-deniz aynı eski düzenindeler
ben 3 aydır evdeyim
Onlara da bulaşmadı bana da
Ama ben bi kafeye gitsem bi kuaföre kapar gelirim kesin
Yani hislerimi anladınız mı bilmiyorum ama deliricem artık

Bu hissiyat bende de var. Ucuslar acildi Turkiye'ye gelip kedimi almak istiyorum. Ama korkuyorum. Sonra millete bakiyorum cilginca geziyorlar. Sinirim bozuluyor.

Ya denize, kuafore, kafeye her yere gidiyorlar. Cildirasim geliyor. Cunku onlarin yuzunden bizler magdur oluyoruz.

Kesin bi açıklama olsa. Mutasyon yok, aşı yok bu virüs herkese bulaşacak vs gibi
En azından hayata dönmek zorunda kalırız
Şu an diyorum ki benim ihmalimden birine bir şey olur, 1 ay sonra mutasyon olur aşı bulunur kafayı yerim artık
Bekliyorum evde ama neyi beklediğim de belirsiz artık
Ben hala nişanımı yapamadım korkudan, haftaya düğünler başlıyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…