bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Munisim Allah belasini versin bu virusun

en mantiklisi dunyadan bu virusu silmek aslinda herkes dikkat etse yok olup gidecek yani,.

Okulda bir öğrenci grip olunca domino taşı gibi hepsine bulaşıyor. Okulları nasıl açacaklar merak ediyor ve korkuyorum
2014 Şubat doğumlu kızım önümüzdeki Eylül de 1. Sınıf zorunlu özel okula göndermeye durumum çok müsait değil ama özel okul daha mı güvenli olur sizce şu virüs döneminde artık eğitimi geçtim sağlık ve hijyeni düşünüyorum

Sabah radyo da dinledim biri bağlandı karantinadayız dedi testleri pozitif çıkmış 4. Günleriymiş halsizlik var dedi küçük çocukları da pozitif çıkmış çocuğa ilaç vermemişler radyocu da benimde çoğu arkadaşım yakalandı evde atlattılar sadece biri ateşi çok yükseldiği için hastane de yattı dedi insanları çok korkutuyorlar bence biraz rahat olmakta fayda var gibi

gunaydin arkadaşlar
salı günü akşam alışveriş yaptım bugün sabunları bulasik sungelerini boşalttım geriye un makarna gibi bakliyatlar kaldi
sabunu sungeri çıkarırken ambalajindan, sabunlara degdi mi elim ya da ambalajın dışı sıkıntı etmiyorum ama (ilk zamanlar maalesef atmıştım değdiğinde ) ama bulasik sungerlerine tellerine değdi mi diye çok yoruyorum kendimi, sorum su:
salı günü aldım bugün perşembe degse bile bisey olur mu

siz bunları nasıl koyuyorsunuz ya da temizliyor sunuz sabunu bi kere yıkayıp koydum içine girmiş uikamadim bi daha

ogluma her gün ceviz yediriyorum en az bi tane, geçen yıldan alıp koyduğumuz ceviz bitti simdi almaya korkuyorum yikanmaz da ceviz, fikirlerinizi alabilir miyim

bir de dergi kitap mevzusu var tabi
oglum uzun zamandir dergi kitap diye ısrar ediyo en son yine salı günü posetli dergilerden aldım yine de içime sinmedi çıkardıktan sonra kolanyayla sildim kapaklarını ama içlerini silemedim tabi, ambalajsiz kitap bulamadığımdan alamadım tabi sizler ne yapiyosunuz dergi kitap konusunda

aylardir alışveriş yapmadık ama ayakkabı pppantolon gibi ihtiyaclarimiz var
giysiler yıkanır ama ayakkabj gibi şeyler için bi onerinjz var mi ya da neler yapıyorsunuz

bir de kargo ile mi yoksa gidip kendim mi alıyim diye kararsızım

baya uzun oldu ama tek tek sorunca hep boşluklar kaliyo anlayisiniza siginiyorum

yani özel okul ne kadar yapar bilmiyorum ama en azindan devlet okulundan daha ilgili olurlar diye dusunuyorum

Sizi hastaneye cagiriryorm insanları korkutuyorlarmi gelingorun buyrun okdr net soylyrm ne zmn isterseniz gelin acile uzaktan bakın yada

Birde Dr salih cenap cevli yazın bikac video izleyin. Bakiyim abartiyorlarmi doktor nesne olmuş nasıl video çekmiş ki doktor

Özel okullarda mevcutları düşürüp, sınıfa daha az sıra koyacaklarmış sanırım. Bence temizlik açısından vs daha güvenilir olur, yazdıracağınız yerle nasıl önlemler alınacağını konuşun mutlaka. Ama doktorların da dediği gibi solunum yoluyla bulaşması daha muhtemel olduğu için, asıl çocukların birbiriyle teması kesilmesi lazım. Derste ve teneffüste bir araya gelmemeleri gerekiyor

Ben telefonu yassı şeffaf poşete koyuyorum. Sonra el değirmeden çıkartıp poşeti atıyorum. Çünkü bir gün kolonya ile banyo yaptırdıktan sonra telefonum bozuldu, iki gün çalışmadı, sonra kurudu galiba açıldı :)

lcagla bizim İtalyadaki genç de korona olmuş sanırım Bakanın paylaşımının altına ben de hastalandım yazmış. İnstagramda yorumlarını kapatmış. 3 gündür 37 derece düşmeyen ateş var demişti en son 4 ay evden çıkmadı, o kadar dikkat etti, nerden kaptı acaba ya

valla belki geleceksiniz ama telefonlara önceleri deterjanli domestodlj bez yapıp
siliyodum ama dedim macbook a yaptırmadı bozarız diye kolonyayla sildim mecburen ilk zaman dokunamadim ama sonra alıştım
siz posette çıkarınca silmiyosuhuz o zaman

bu gibi seyleri duyunca cok endiseleniyorum cikmadiysa nasıl oldu o zaman

Temas olmaması mümkün değil sanırım devlette de sınıf mevcutları düşecekmiş sanırım

Sizi hastaneye cagiriryorm insanları korkutuyorlarmi gelingorun buyrun okdr net soylyrm ne zmn isterseniz gelin acile uzaktan bakın yada
Daha yeni düzelen moralimi bozmak istemiyorum Allah şifa versin tüm hastalara başımıza gelecek varsa engelleyemeyiz ama başıma gelmeden de kendimi yıpratmak istemiyorum

Birde Dr salih cenap cevli yazın bikac video izleyin. Bakiyim abartiyorlarmi doktor nesne olmuş nasıl video çekmiş ki doktor
Ölüm diye bir şey yeni çıkmadı tek hastalık corona değil bir çok tehlikeli ölümcül hastalık var medya biraz abartarak bizlerin psikolojisini bozdu ben daha psikolojimi bozmak istemiyorum

çok tedirgin oluyorsaniz yikayamadiginiz seyleri acik havada bekletin
ben 2 gunden fazla hic bir seyi bekletmedim.
bulasik sungerlerini sabunlu suda yikayip tekrar kurutabilirsiniz.
alisverisimi hep netten yaptim ben magazalarda sicak soguk hava perdeleri cok sorunlu virusu dagitmek icin bir sebep yani
yikayamadiklarinizi havalandirirsaniz sorun olmaz kolonyali mendille yada prilli sungerle falan silin
kizimin kitaplarini alinca 2 3 gun bekletiyorum ben

Ana sayfadaki mesaj kutusuna yazdım ama buraya da yazıyorum. 24 Nisan tarihi itibariyle 1492 vaka sayısı ile en yüksek rakama ulaşıldı. Normalleşme diye birşey yok! Düğünlere,mevlidlere,misafirliğe gitmeyin,avm ye gitmeyin. Çalışmak zorunda olanlar hariç lütfen lütfen evinizde oturun. Korona, insanın ciğerlerinin cüzzamlı gibi parçalanmasıdır.

TRT'de, TLC de bununla alakalı belgeseller çekildi bile. Vefat edenlerin ciğerlerinde buz pzarçasına benzer yapılar çıkıyor (o nedenle nefes alırken ciğerime cam batıyor gibi oluyor diyorlar). Hastane değil de kendi kendimize geçirsek bile sonrasında nasıl etkiler bırakacağı hususunda hiç iç açıcı şeyler söylemiyorlar. Bunu kanser olarak düşünün.İyileştim diyorsunuz ama en ufak direnç düşüklüğünde başka yerde nüksedebiliyor. Bu virüs de (tahminim) böyle olacak. Çünkü Sağlık bakanının açıkladığı rakama göre bağışıklığımız binde 2 oranında (çok çok düşük). Yani sürü bağışıklığını kazanamadık. Bir sürü kişi sigara içiyor,kronik rahatsızlığı olan var,alerjisi olan,organ nakilli olan,kanser geçmişi olan kişiler var. Muazzam büyük bir risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…