Munisim Allah belasini versin bu virusunEvet çünkü bu virüse karşı bağışıklık diye bir şey yok henüz. Aşı konusu da netlik kazanmadı, bazı uzmanlar aşının koruyuculuğu olmayacağını söylüyor, bana kalırsa da aşı çözüm değil gibi görünüyor, onun yerine ilaç geliştirilmesi daha makul gibi, hele de iyileşen hastaların ilaç tedavisiyle iyileştiklerini düşünürsek aşıdan daha etkili bir yol gibi görünüyor.
Mecburuz çıkıyoruz zira hiçbir şey yapmasak alışveriş yapıyoruz, ilk vakadan beri ne yapıyorsak onu yapmaya devam, mümkün mertebe izolasyon, maske, kişisel hijyen.
2014 Şubat doğumlu kızım önümüzdeki Eylül de 1. Sınıf zorunlu özel okula göndermeye durumum çok müsait değil ama özel okul daha mı güvenli olur sizce şu virüs döneminde artık eğitimi geçtim sağlık ve hijyeni düşünüyorumOkulda bir öğrenci grip olunca domino taşı gibi hepsine bulaşıyor. Okulları nasıl açacaklar merak ediyor ve korkuyorum
yani özel okul ne kadar yapar bilmiyorum ama en azindan devlet okulundan daha ilgili olurlar diye dusunuyorum2014 Şubat doğumlu kızım önümüzdeki Eylül de 1. Sınıf zorunlu özel okula göndermeye durumum çok müsait değil ama özel okul daha mı güvenli olur sizce şu virüs döneminde artık eğitimi geçtim sağlık ve hijyeni düşünüyorum
sormayın ben de oyle hele su alışveriş ten sonraki o mu bu mu sıkıntısı yiyip bituriyo beni normal bir insandim ne hale geldim kendime inanamiyorumartık bitsin noluur bitsin ya, çoook bunaldım artık bu durumdaaan
Sizi hastaneye cagiriryorm insanları korkutuyorlarmi gelingorun buyrun okdr net soylyrm ne zmn isterseniz gelin acile uzaktan bakın yadaSabah radyo da dinledim biri bağlandı karantinadayız dedi testleri pozitif çıkmış 4. Günleriymiş halsizlik var dedi küçük çocukları da pozitif çıkmış çocuğa ilaç vermemişler radyocu da benimde çoğu arkadaşım yakalandı evde atlattılar sadece biri ateşi çok yükseldiği için hastane de yattı dedi insanları çok korkutuyorlar bence biraz rahat olmakta fayda var gibi
Birde Dr salih cenap cevli yazın bikac video izleyin. Bakiyim abartiyorlarmi doktor nesne olmuş nasıl video çekmiş ki doktorSabah radyo da dinledim biri bağlandı karantinadayız dedi testleri pozitif çıkmış 4. Günleriymiş halsizlik var dedi küçük çocukları da pozitif çıkmış çocuğa ilaç vermemişler radyocu da benimde çoğu arkadaşım yakalandı evde atlattılar sadece biri ateşi çok yükseldiği için hastane de yattı dedi insanları çok korkutuyorlar bence biraz rahat olmakta fayda var gibi
Özel okullarda mevcutları düşürüp, sınıfa daha az sıra koyacaklarmış sanırım. Bence temizlik açısından vs daha güvenilir olur, yazdıracağınız yerle nasıl önlemler alınacağını konuşun mutlaka. Ama doktorların da dediği gibi solunum yoluyla bulaşması daha muhtemel olduğu için, asıl çocukların birbiriyle teması kesilmesi lazım. Derste ve teneffüste bir araya gelmemeleri gerekiyor2014 Şubat doğumlu kızım önümüzdeki Eylül de 1. Sınıf zorunlu özel okula göndermeye durumum çok müsait değil ama özel okul daha mı güvenli olur sizce şu virüs döneminde artık eğitimi geçtim sağlık ve hijyeni düşünüyorum
Ben telefonu yassı şeffaf poşete koyuyorum. Sonra el değirmeden çıkartıp poşeti atıyorum. Çünkü bir gün kolonya ile banyo yaptırdıktan sonra telefonum bozuldu, iki gün çalışmadı, sonra kurudu galiba açıldı :)makarna bulgur ne varsa bosaltiyorum bende, aslında teli tableti kolonyayla silip kullaniyoruz ya bu mantikla paketleri de kolonyali bezle silip kullanabiliriz öyle değil mi ama gel de sen onu içine anlat
benim de bu komşum var öyle onceleri soyleyemedim ama bunalfigim bir nokta vardı iste orda artık ne derse de sin aricam dedim aynı ciktikama o baya atlatmış pazardan aldiklarimi bir gun bekletip dolaba kaldırıyorum diyo. ben henüz yapamıyorum maalesef ama insanın kendini anlayan biriyle konuşması çok rahatlatiyo
valla belki geleceksiniz ama telefonlara önceleri deterjanli domestodlj bez yapıpBen telefonu yassı şeffaf poşete koyuyorum. Sonra el değirmeden çıkartıp poşeti atıyorum. Çünkü bir gün kolonya ile banyo yaptırdıktan sonra telefonum bozuldu, iki gün çalışmadı, sonra kurudu galiba açıldı :)
bu gibi seyleri duyunca cok endiseleniyorum cikmadiysa nasıl oldu o zamanlcagla bizim İtalyadaki genç de korona olmuş sanırım Bakanın paylaşımının altına ben de hastalandım yazmış. İnstagramda yorumlarını kapatmış. 3 gündür 37 derece düşmeyen ateş var demişti en son 4 ay evden çıkmadı, o kadar dikkat etti, nerden kaptı acaba ya
Temas olmaması mümkün değil sanırımÖzel okullarda mevcutları düşürüp, sınıfa daha az sıra koyacaklarmış sanırım. Bence temizlik açısından vs daha güvenilir olur, yazdıracağınız yerle nasıl önlemler alınacağını konuşun mutlaka. Ama doktorların da dediği gibi solunum yoluyla bulaşması daha muhtemel olduğu için, asıl çocukların birbiriyle teması kesilmesi lazım. Derste ve teneffüste bir araya gelmemeleri gerekiyor
Daha yeni düzelen moralimi bozmak istemiyorum Allah şifa versin tüm hastalara başımıza gelecek varsa engelleyemeyiz ama başıma gelmeden de kendimi yıpratmak istemiyorumSizi hastaneye cagiriryorm insanları korkutuyorlarmi gelingorun buyrun okdr net soylyrm ne zmn isterseniz gelin acile uzaktan bakın yada
Ölüm diye bir şey yeni çıkmadı tek hastalık corona değil bir çok tehlikeli ölümcül hastalık var medya biraz abartarak bizlerin psikolojisini bozdu ben daha psikolojimi bozmak istemiyorumBirde Dr salih cenap cevli yazın bikac video izleyin. Bakiyim abartiyorlarmi doktor nesne olmuş nasıl video çekmiş ki doktor
çok tedirgin oluyorsaniz yikayamadiginiz seyleri acik havada bekletingunaydin arkadaşlar
salı günü akşam alışveriş yaptım bugün sabunları bulasik sungelerini boşalttım geriye un makarna gibi bakliyatlar kaldi
sabunu sungeri çıkarırken ambalajindan, sabunlara degdi mi elim ya da ambalajın dışı sıkıntı etmiyorum ama (ilk zamanlar maalesef atmıştım değdiğinde) ama bulasik sungerlerine tellerine değdi mi diye çok yoruyorum kendimi, sorum su:
salı günü aldım bugün perşembe degse bile bisey olur mu
siz bunları nasıl koyuyorsunuz ya da temizliyor sunuz sabunu bi kere yıkayıp koydum içine girmiş uikamadim bi daha
ogluma her gün ceviz yediriyorum en az bi tane, geçen yıldan alıp koyduğumuz ceviz bitti simdi almaya korkuyorum yikanmaz da ceviz, fikirlerinizi alabilir miyim
bir de dergi kitap mevzusu var tabi
oglum uzun zamandir dergi kitap diye ısrar ediyo en son yine salı günü posetli dergilerden aldım yine de içime sinmedi çıkardıktan sonra kolanyayla sildim kapaklarını ama içlerini silemedim tabi, ambalajsiz kitap bulamadığımdan alamadım tabisizler ne yapiyosunuz dergi kitap konusunda
aylardir alışveriş yapmadık ama ayakkabı pppantolon gibi ihtiyaclarimiz var
giysiler yıkanır ama ayakkabj gibi şeyler için bi onerinjz var mi ya da neler yapıyorsunuz
bir de kargo ile mi yoksa gidip kendim mi alıyim diye kararsızım
baya uzun oldu ama tek tek sorunca hep boşluklar kaliyo anlayisiniza siginiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?