bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dün uzun bir aradan sonra toplu taşıma kullandım ilk kez. Ne sokakta ne de toplu taşımada kendimden başka maskesini takan-düzgün takan göremedim. Hele bir tanesi maskesiz bindi araca. Arkadaşı maske neden takmadın diye çıkışınca " ben asla öyle şeyler takmadım takmam da, karakola bile düşsem kavgamı ederim rezillik çıkarırım kurtarırım kendimi" dedi. Demek ki daha önce bu yöntemle kendini kurtarmış bişeylerden. Dediğine de inandım ha. Çünkü şaşırmam Türkiyede işler böyle yürüyor. Ya zengin olacaksın ya da çok çirkef. Eskiden böyle kural tanımaz insanlarla tartışır, ses çıkaran biri olunca aynı şeyi yapmaya devam edemeyeceklerini düşünürdüm. Ama bu pandemi sürecinde gördüm ki arsıza ne yaparsan yap adam edemezsin. Böyleleri iflah olmaz. Ümitsiz vakalar. İnsanlığımdan da milliyetimden de çok fazla utandım bu pandemi sürecinde. Nasıl bir günah işledik ki böyle yaratıklarla aynı gezegende yaşamaya mahkum etti Allah bizi bilemiyorum.

Aç camları bir güzel havalansın. İçin rahat etsin diye bir su silerdim ben çamaşır suyu damlatıp.

herşeyi yapmışsınız daha ne olsun. belki de hiçbirinde covid yok bile. ama siz önleminizi almışsınız ne güzel. bence içiniz rahat olsun. mecbur artık gelme de denmiyor.

2 oda varsa o odayı havalandırın bir gün ben öyle yapmıştın
Örtüleri de yıkamıştım ama şu an olsa yıkamam sadece odayı havalandırırım

Bu saatten sonra kimse kalmaz evde. Kalanlar bile çıkmaya başlar
Şimdiye vaka sayımız çoktan 300 altı olmalıydı

ben de haftaya mecburen dışarı çıkcam, restauranta falan da gidilcek mecbur. bunu duyunca çok kötü oldum
Korona olduğunu da söylememiş, hastalandım demiş. Yani bu dikkatle 120 vakanın içine girmeyi başaramaz herhalde ya inşallah başka bir hastalıktan bahsediyordur, üşütmek vs

Korona olduğunu da söylememiş, hastalandım demiş. Yani bu dikkatle 120 vakanın içine girmeyi başaramaz herhalde ya inşallah başka bir hastalıktan bahsediyordur, üşütmek vs
Üşütse o mesajı atmazdı ki
Ben direk şey anladım hatta, artık hastalandım bi daha hasta olmam korona haberlerini takip etmeme bile gerek yok
Belki ben yanlış anlamışımdır

Koltuk silmek cok zor ya ben olsam üstüne örtü atar 10 gün öyle kullanırdım.yerleri de camasır suyu damlatılmıs suyla viledalayın isterseniz

Ben çok istiyorum şu an açık hava boş bi kafede arkadaşımla oturayım
Ama korkuyorum ya o kahveyi çayı içmekten falan. Yemek zaten yiyemem
Benim planım su kapalı kutu kola falan söyleyip evden kendi götürdüğüm pipetle içmek kola gelince de dışını kolonyalı bezle silerim.

Üşütse o mesajı atmazdı ki
Ben direk şey anladım hatta, artık hastalandım bi daha hasta olmam korona haberlerini takip etmeme bile gerek yok
Belki ben yanlış anlamışımdır
Sen söyleyince ben de şu an öyle anladım..en azından bilgi verir umarım.

herşeyi yapmışsınız daha ne olsun. belki de hiçbirinde covid yok bile. ama siz önleminizi almışsınız ne güzel. bence içiniz rahat olsun. mecbur artık gelme de denmiyor.
Herkes bunaldı iyice, onlara da bişey diyemedim, cenaze evinde 5 gün kaldım şehir dışından gelenler bile oldu, uyardım bende olabilir belki dedim ama yoktur dediler.. okulu bırakmıştım, 2 haftadır açık arkadaşlarım devam ediyor. Fizik tedavi için gelen bi öğrencimiz var 20 li yaşlarda. 2 gün önce okula seans için gelmiş, dün 40 derece ateş ile hastaneye gitmiş, soğuk algınlığı deyip yolladı doktor demiş önce, sonra test negatif demiş. Hepsi tedirgin şimdi

Korona belirtisi gösterip, bundan şüphelenip hastaneye gittiyse, oradaki insanlara bulaştırma riski de var. Umarım böyle bir gaflete düşmemiştir.
Kesin değilse o yazdığı yazı neyin nesi onu anlamadım
Bir de kendisi hep yakalanıp iyileşilse bile yeniden yakalanabiliriz diyordu o yönden de saçma buldum
Açıklama yapar herhalde

65 yaş üstü zaten serbest değil miydi ya? Ben mi yanlış biliyomuşum, gidip geldi tüm tanıdıklarım her yere

Eklentiler

• 4B7CAC43-D0A7-496B-9129-8F2EDCE9CD49.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 70
bir yere temas etmediyse silmiyorum ancak arada bir ıslak mendil ile temizliyorum telefonumu (coronadan bağımsız).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…