ben de haftaya mecburen dışarı çıkcam, restauranta falan da gidilcek mecbur. bunu duyunca çok kötü oldumBelki gittiği arkadaşından geçmiştir. Başka bir şey gelmiyo aklıma
Ama neden o açıklamayı yazmış onu anlamadım sadece
Aç camları bir güzel havalansın. İçin rahat etsin diye bir su silerdim ben çamaşır suyu damlatıp.arkadaslar cok acillll
misafir geldi akraba cat kapı
ayakkabilari cikardigimiz zemine basip girdiklerini bildigimden orayi domestosla sildim onlar gelmeden
ilk iki kişi basmamadi galiba ama 3.yu göremedim
simdi icim icim yiyo evi silmeli miyim yoksa gerek yok mu siz olsaniz napardiniz
bir de oturdukları koltukları alım diyo eşim bisey olmaz diyo ama ben napicagimi bilmiyorum siz naptiniz geleniniz olduğunda ya da napardiniz
cevap siz bırakmayın lutfen
herşeyi yapmışsınız daha ne olsun. belki de hiçbirinde covid yok bile. ama siz önleminizi almışsınız ne güzel. bence içiniz rahat olsun. mecbur artık gelme de denmiyor.Dün akşam komşular geldi başsağlığına. Aşağıda görüşüyorduk ama mesafe ve açık hava olunca kaygı etmiyordum. Bi odada 10 kişi olduk. Yiyip içtiklerini çamaşır suyuyla yıkayıp makineye attım, evi de dezenfektan ile sildim başka da bişey yapamam ki.
2 oda varsa o odayı havalandırın bir gün ben öyle yapmıştınarkadaslar cok acillll
ayakkabilari cikardigimiz zemine basip girdiklerini bildigimden orayi domestosla sildim onlar gelmeden
simdi icim icim yiyo evi silmeli miyim yoksa gerek yok mu siz olsaniz napardiniz
bir de oturdukları koltukları alım diyo eşim bisey olmaz diyo ama ben napicagimi bilmiyorum siz naptiniz geleniniz olduğunda ya da napardiniz
Bu saatten sonra kimse kalmaz evde. Kalanlar bile çıkmaya başlarİşte canım benim "sen" evde kalıyorsun.Evde bir türlü oturamayanlar yüzünden bitmiyor çünkü bulaşan bir kişi demek potansiyel 15 kişiye bulaştırmak demek. Temas ne kadar azalırsa vaka sayısı otomatik düşer ve vakalar da bilinen ve kontrol edilebilenler vakalar olur. Ancak maalesef bu "keyfi" durumlar nedeniyle bulaşıcılık artıyor.
Korona olduğunu da söylememiş, hastalandım demiş. Yani bu dikkatle 120 vakanın içine girmeyi başaramaz herhalde yaben de haftaya mecburen dışarı çıkcam, restauranta falan da gidilcek mecbur. bunu duyunca çok kötü oldum
Ben çok istiyorum şu an açık hava boş bi kafede arkadaşımla oturayımben de haftaya mecburen dışarı çıkcam, restauranta falan da gidilcek mecbur. bunu duyunca çok kötü oldum
Üşütse o mesajı atmazdı kiKorona olduğunu da söylememiş, hastalandım demiş. Yani bu dikkatle 120 vakanın içine girmeyi başaramaz herhalde yainşallah başka bir hastalıktan bahsediyordur, üşütmek vs
Koltuk silmek cok zor ya ben olsam üstüne örtü atar 10 gün öyle kullanırdım.yerleri de camasır suyu damlatılmıs suyla viledalayın istersenizarkadaslar cok acillll
Benim planım su kapalı kutu kola falan söyleyip evden kendi götürdüğüm pipetle içmek kola gelince de dışını kolonyalı bezle silerim.Ben çok istiyorum şu an açık hava boş bi kafede arkadaşımla oturayım
Ama korkuyorum ya o kahveyi çayı içmekten falan. Yemek zaten yiyemem
Sen söyleyince ben de şu an öyle anladım..en azından bilgi verir umarım.Üşütse o mesajı atmazdı ki
Ben direk şey anladım hatta, artık hastalandım bi daha hasta olmam korona haberlerini takip etmeme bile gerek yok
Belki ben yanlış anlamışımdır
Herkes bunaldı iyice, onlara da bişey diyemedim, cenaze evinde 5 gün kaldım şehir dışından gelenler bile oldu, uyardım bende olabilir belki dedim ama yoktur dediler.. okulu bırakmıştım, 2 haftadır açık arkadaşlarım devam ediyor. Fizik tedavi için gelen bi öğrencimiz var 20 li yaşlarda. 2 gün önce okula seans için gelmiş, dün 40 derece ateş ile hastaneye gitmiş, soğuk algınlığı deyip yolladı doktor demiş önce, sonra test negatif demiş. Hepsi tedirgin şimdiherşeyi yapmışsınız daha ne olsun. belki de hiçbirinde covid yok bile. ama siz önleminizi almışsınız ne güzel. bence içiniz rahat olsun. mecbur artık gelme de denmiyor.
Ben kendisini anlayamadım valla hiç
Korona belirtisi gösterip, bundan şüphelenip hastaneye gittiyse, oradaki insanlara bulaştırma riski de var. Umarım böyle bir gaflete düşmemiştir.Ben kendisini anlayamadım valla hiç
Kesin değilse o yazdığı yazı neyin nesi onu anlamadımKorona belirtisi gösterip, bundan şüphelenip hastaneye gittiyse, oradaki insanlara bulaştırma riski de var. Umarım böyle bir gaflete düşmemiştir.
bir yere temas etmediyse silmiyorum ancak arada bir ıslak mendil ile temizliyorum telefonumu (coronadan bağımsız).valla belki geleceksiniz ama telefonlara önceleri deterjanli domestodlj bez yapıp
siliyodum ama dedim macbook a yaptırmadı bozarız diye kolonyayla sildim mecburen ilk zaman dokunamadim ama sonra alıştım
siz posette çıkarınca silmiyosuhuz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?