Sağolun.Gecmis olsun.
Öksürük yok, ates 36.6. Atesi baz alıyorum ben ama goz tutulmasi nedir, nasil olur merak ettim.
Lyanna Mormont ikidir üzgün işareti koyuyon seksli mesajlara, vah bacım benim, derdin coronadan beteri, zor...
(Dayanamamış karikatürünü de eklemiş aslkdhakjdAllah seni davul etmeye)
Ya kıyamam kiii offf
Belki psikolojiktir ya.Gecmis olsun.
Öksürük yok, ates 36.6. Atesi baz alıyorum ben ama goz tutulmasi nedir, nasil olur merak ettim.
İzlemediğim salgın filmi kalmadı,evet manyağım
Şuan ki film en kötüsü, enfekte olduktan 10 saniye sonra direk zombi
Bizim kuluçka daha uzun eheheh derken buluyorum kendimi
Çekirdek de bitti,hayırlısı
Belki psikolojiktir ya.
Ben göz doktoruna kontrole gidince nedensizce kapıda gözlerim şap şap akmaya başlar. Halbuki kontrol vakti şikayetim yoktur.
Londra'da sinemada izlemiştim :)28 days later mi? O film korkunçtu ya. Sokaklar bombos felan..
Öğretmen ataması ne alaka peki neyi kaçırdım?Lise ve üniversite sınavları duruma göre ertelenebilirmiş.
20bin atama yapılmış. Bu esnada iyi şeyler oldu gibilerinden söyledi. İstihdam falan bakımından.Öğretmen ataması ne alaka peki neyi kaçırdım?
Peki20bin atama yapılmış. Bu esnada iyi şeyler oldu gibilerinden söyledi. İstihdam falan bakımından.
Haydi sadede gel artık beklemekten corona oldum demiş biri kdjfŞimdi ne önemler alındı ben pek anlayamadım konuşmayı hala dinliyorum. Uzadı sanki biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?