bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gecmis olsun.

Öksürük yok, ates 36.6. Atesi baz alıyorum ben ama goz tutulmasi nedir, nasil olur merak ettim.
Sağolun.
Araştırmak lazım, belki başka bir sebebi vardır, öksürük yüksek ateş vb yoksa korkmayın, şimdi çıkacağım yemek vb işlerle ilgilenmem lazım ama vakit bulunca bir bakarım göz tutulması sebeplerine.

Lyanna Mormont ikidir üzgün işareti koyuyon seksli mesajlara, vah bacım benim, derdin coronadan beteri, zor...

(Dayanamamış karikatürünü de eklemiş aslkdhakjd Allah seni davul etmeye)
Tüm planlarım alt üst oldu şu hastalık zımbırtısından, çok mağdurum

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) internet üzerinden yaptığı canlı yayın ile dünyayı tehdit etmeye devam eden koronavirüs (COVID-19) hakkında birçok soruyu cevapladı.

-Koronavirüs Salgınında Alışveriş Yapmak Tehlikeli Midir?
Dr. Van Kerkhove hükümetler ve doktorlar tarafından çizilen sınırlarda ev ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe gitmenin 'virüs havada asılı olmadığı için' hayati risk taşımadığını söylüyor. Fakat bunun yanlış anlaşılıp insanların yanlış çıkarımlar yapmasını istemiyor. Gerekemedikçe evden çıkmamalı ve aldığınız ürünlerin paketlerini mutlaka dezenfekte etmelisiniz diyor.
Ayrıca eve geldiğinizde ellerinizi de sabunlu suyla en az 20 saniye yıkamanız gerekiyor, alışveriş sırasında ve sonrasında yüzünüze dokunmamalı, başka insanlarla fiziksel temasta bulunmamalısınız.
  • Aldığımız Sebze ve Meyveleri Dezenfekte Etmeli Miyiz?
Sebze ve meyveleri dezenfekte etmenize gerek yok. Günlük yaşantınızda aldığınız ürünleri tüketmeden önce nasıl yıkıyorsanız aynı süreci devam ettirebilirsiniz. Fakat başka yüzeylere dokunduktan sonra yiyeceklerinizi doğramadan veya yemeden önce mutlaka ellerinizi yıkamalısınız.

Gecmis olsun.

Öksürük yok, ates 36.6. Atesi baz alıyorum ben ama goz tutulmasi nedir, nasil olur merak ettim.
Belki psikolojiktir ya.
Ben göz doktoruna kontrole gidince nedensizce kapıda gözlerim şap şap akmaya başlar. Halbuki kontrol vakti şikayetim yoktur.

EVDEN ÇIKMAMAYA ÇALIŞALIM. ÇALIŞANLAR MECBURİ VE KEŞKE ÇARESİ OLSA AMA MECBUR OLMAYANLARI DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUM,KENDİLERİ VE ÇEVRELERİ İÇİN...

Tedbirler ve kurallara herkes hassasiyet gösterirse evde kalma süresini 3 hafta ile atlatabiliriz diyor. Yani üç haftada geçiririz eğer temizliğe, hijyeninize dikkat ederseniz diyor.

Kültürümüzde sarılmak, öpmek, sevgisini dokunarak göstermek yer tutar ama bu süreçte buna ara vermemiz gerekiyor diyor.

Henüz yeni bir yaptırım açıklamadı, genel bilgi veriyor şu an.

Şimdi ne önemler alındı ben pek anlayamadım konuşmayı hala dinliyorum. Uzadı sanki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…