Çok üzüldüm.
Allahım en yakın zamanda şifa versin inşallah.
çok üzüldüm yaBir covid hikayeside benden gelsin
Biz baya izole yaşıyoruz
Vakalar ilk artmaya başladığında bağ evine yerleşmiştik hala öyleyiz
İnsanlardan uzak
Toplu taşıma vs zaten yok
Haftada bir ihtiyaç alışverişine il merkezine geçiyoruz sadece
Ama ne geçmek
Tüm önlemleri alıyoruz
Eve gelince herşey dezenfekte ediliyor vs
Bu normalleşme sürecine dahil oluşumuz zorunlu bir tedavi için hastaneye gidip gelmek oldu
Sadece Boğaz ağrısı şikayeti için danıştığımız doktor test istedi ve pozitif
Artık çok hızlı yayılıyor sanırım
Bizim olduğumuz yer çok çok küçük bir ilçe ve hastane tıklım tıklım
En çok kafama takılan konulardan biride hastanedeki işleyiş
Toplam 10 saat kadar bekledik
Çok yoğun oldukça fazla bekleyen kişi var
Uyar önlem asgari düzeyde
İçeri girince
Yan yana baya arasında mesafe olmayan 2 ayrı oda kapısında iki farklı sıra oluşturuyorlar
Biri test yapılacak kişiler
Diğeri MR tomografi veya kanda pozitif gördükleri ilaç için bekleyen hastalar
Bu her yerde bu şekildemi acaba
Cumartesi sabahı, üç gündür süre gelen şiddetli terleme, sıfır iştah, baş ağrısı ve çok sık olan sıtma sebebi ile sabahtan hastaneye kaldırıldım.
Geçen Cumartesi çok sevdiğim bir dostumun, Pazar günü de bizim düğünümüz vardı.
Ben durumu bizim arkadaş grubu ile paylaşınca bir tanesi yumurtladı X ler balayının ikinci günü apar topar geri döndü. Gelin ve tüm sülalesine covid teşhisi kondu. Damat tarafı temiz : ) Ben düğün fotosunda damada sarıldım ama eşim geline sarıldı : (
Dahiliye doktoru beni görünce sen tekerlekli sandalye ile buraya gelecek adam mısın dedi ve ben ilk kez orada çıkarmaya da başladım.
Hemen yatışım verildi. Kanlar alındı, serum bitince de Akciğer Tomosu mu MR mı ne haltsa o çekildi.
Sonuçları beklediğimiz o saatleri tarif dahi edemem. Hastane özel hastane pandemi hastanesi değil günlük yatış odasını kabul etmek istemeyen personel mi diyeyim size, damar yolu açarken nefes almayan hemşiremi artık hangi birini anlatayım.
bu arada bizim düğünde de aynı şekilde kız tarafı yıkılıyor, dedelerine kadar hepsi bendeki belirtiler ile yanı şekilde hasta.
bizde dedik ki diğer düğünden virüsü aldık bizim düğünde bir güzel dağıttık....
sonuç ben temiz çıktım, kanda ki değerler maalesef karaciğer enzimlerinin sapıtmış olduğu yönünde. Normalde düşük olan şeker değeri normalin 3 katı çıktı.
Her ne ise size aman diyeyim o beklenen saatlerde ömrünüzden ömür gidiyor.
bu arada hastanelerde yer var diyen yalan söylüyor, buradan yazıyorum. Eğer solunum zorluğu çekmiyorsanız asla sizi hastaneye yatırmıyorlar. Araba kullanacak durumda değildim sabah ambulas çağıramadık. 184 numaralı hat tamamen saçmalık.
geçmiş olsun ...
Yok canım bana bir şey bulaşmadı.Geçmiş olsun Lale sanada bulaşmış heraldedaha iyimisin geçti mi?
Yok canım bana bir şey bulaşmadı.
Annemin akciğer metasazından dolayı kalbinde sıvı birikimi oldu.
Teşekkür ederim.
Bir covid hikayeside benden gelsin
Biz baya izole yaşıyoruz
İnsanlardan uzak
Ama ne geçmek
Tüm önlemleri alıyoruz
Bu normalleşme sürecine dahil oluşumuz zorunlu bir tedavi için hastaneye gidip gelmek oldu
İçeri girince
Yan yana baya arasında mesafe olmayan 2 ayrı oda kapısında iki farklı sıra oluşturuyorlar
Yok burada sadece dertleşiyoruz arkadaşlarla, annemin durumunu biliyorlardı. Hiç dikkat etmedi kendine annem, çok üzülüyorum.Yaa bu konuda görünce covid sandım ben
Anneciğine tekrar geçmiş olsun allah şifa versin
Yok canım bana bir şey bulaşmadı.
Annemin akciğer metasazından dolayı kalbinde sıvı birikimi oldu.
Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun.Benimde 1 haftadır boğazım yanıyor.Ama ateş vs yokBir covid hikayeside benden gelsin
Biz baya izole yaşıyoruz
İnsanlardan uzak
Ama ne geçmek
Tüm önlemleri alıyoruz
İçeri girince
Allahim acilen şifa versin selamet versinHerkese mutlu günler ve geceler diliyorum.
Biraz dertleşmeye ihtiyacım var, başınızı şişireceğim affedin.
Pandeminin ilk günlerinde işten eve gönderilen ilk bendim. Kocam sağ olsun hep korudu, kolladı beni.
Annemler hiç dikkat etmedi, bizim kendimizi korumamızdan rahatsız oldular.
Neyse...
Annem zaten hasta, kendine dikkat etmedi, etmedi, etmedi en sonunda kalp çevresinde sıvı birikti, zaten akciğer metasaz var, tamam nefes alamıyor! Allahım sabır! Hastanede yatıyor 1 haftadır, her akşam bekler, gidiyoruz. Kardeşim yanında kalıyor, çok yoruldu diye dün gece biz kaldık, sabah bir telefon geldi. Evi su basmış, uçtuk eve, ev olmuş göl! Allah’ım daha büyük sabır!
Evde koltuk, televizyon, klima, duvarlar, tavanlar aklınıza gelen her türlü eşya harap olmuş.
Evi nasıl toparlarız, anneciğim nasıl iyileşir, biz bu koşturmadan sağ salim ayağa kalkarız di mi?
Şu okunan güzel ikindi ezanının yüzü suyu hürmetine dualarınıza muhtacım.
Amin inşallah arkadaşım. Allahım razı olsun, hepimize sağlık ve mutluluk versin inşallah.Allahim acilen şifa versin selamet versin
Biz bazen sipariş veriyoruz,bazen kalabalık olmayan bir marketten alıyorum.Bir yerel market var kalabalık oluyor.Bime gidiyorum.Orası tenha.Parka gitmedim hiç.Ama bu kadar yaygın değilken dolmuşa bindim birkaç kereirana sicradigindan beri markete bile gitmeyen bana 2 gundur bir rahatlama geldi dun disardan yemek siparis ettim
kizimla taksiye binip bir yere gitmem gerekti mecburen.
bugun kizimi alip cok kalabalik olmayan bir parka sonrada kugulu parka gittim ardından markete gittim.
melemenlik aldigim malzemeleri hic havalandirmadan haldir huldur yikadim vs.
simdi evde tırıs tırıs oturuyorum umarim korona olmamisimdir
valla ilk kez böyle şeyler yaptığımda dışarda yemek yemek gibi çok korkmuştum. şükür bir şey olmadı. sonsuza kadar da evde oturamayacağımıza göre yavaş yavaş böyle şeyler yapmak lazım. yoksa ruhen de çöktük yani. sanmam olmamaışsınızdır. millet otellere gitti geldi.irana sicradigindan beri markete bile gitmeyen bana 2 gundur bir rahatlama geldi dun disardan yemek siparis ettim
kizimla taksiye binip bir yere gitmem gerekti mecburen.
bugun kizimi alip cok kalabalik olmayan bir parka sonrada kugulu parka gittim ardından markete gittim.
melemenlik aldigim malzemeleri hic havalandirmadan haldir huldur yikadim vs.
simdi evde tırıs tırıs oturuyorum umarim korona olmamisimdir
Teşekkür ederimÇok üzüldüm.
Allahım en yakın zamanda şifa versin inşallah.
Riskli alanlarda çift maske takınçok üzüldüm ya. çok geçmiş olsun. bu kadar kolay bulaşıyorsa kaçış yok gibi. o değilde annemle aynı evdeyim tansiyon hastası . yarın 40 kişi öğretmen olarak toplantıdayız. herkes bir yerdeydi hakkımızda hayırlısı. evin içinde odamdan çıkmam artık .
disarda yeme mertebesine ulaşamadim henuzvalla ilk kez böyle şeyler yaptığımda dışarda yemek yemek gibi çok korkmuştum. şükür bir şey olmadı. sonsuza kadar da evde oturamayacağımıza göre yavaş yavaş böyle şeyler yapmak lazım. yoksa ruhen de çöktük yani. sanmam olmamaışsınızdır. millet otellere gitti geldi.
Biz hastanede bulaştığını düşünüyoruzgeçmiş olsun
simdi nasilsiniz
peki nasıl bulaştı acaba bu kadar her seye dikkat ederken
Bulaşma hızı arttı ağır semptomları azaldı gibiMutasyon sanirim oldu ama bitme yönünde değil daha cok bulaşma şeklinde biraz okumamaya karar verdim. Evde izoleyken hasta olanlar var cok canım skildi. Geçmiş olsun-Mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?