hopefor sadece melemenlikler icin olan bir durum du
normalde havalandirip kaldiriyorum.
melemenlikleri havalandirmadan suyla yikayip soyup pisirmeye basladim
ama diger seyleri yine havalandiriyorum
Ben olsam göndermeme imkanı sunarlarsa size kesinlikle göndermem . Çünkü bugün ne kadar tedbir düşünürsek düşünelim onu çürütecek başka bir yol hemen bulduk. Bunlar çocuk. Çocuklar ne sosyal mesafeden ne hijyenden anlıyor. Normal zamanda günlerce yıkanmamış kıyafetlerle geliyorlardı okula.siz de benimkinin tam tersi olmus ben havalandirip yikamadan kaldırmaya basladim siz havaldirmadan yıkayıp kaldırmaya baslamissiniz:)
gezintinin iyi gelmesine çok sevindim
moral olmuştur ufakliga
Allah korusun insaallah hepimizi eşim ise baslicak oglum 1.sinifa benim de sıkıntılı zamanların baslicak gibiAllah korusun insaallah
oğlumun okul kalabalık bi okul nasıl olacak hala aklım almiyo
Denize karşı bi çay bi kahve fotosu atsana be kuzum Gözde çok tatlı yaaaaTünaydın sevgili dostlarım, bugün foto atmakta yine geciktim, kedim Gözde kayıptı, geldi:) bir sürü de koşuşturmamız oldu, ama sabah erken uyanıp gün doğumunu fotoğraflayabildim ve bugün de morallerimizi yüksek tutmak ve güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, bir kırmızı gül, begonvil çiçekleri ve kızım Gözdeyi gönderiyorum, tatlı bela. Sevgiler
Eki Görüntüle 2679779 Eki Görüntüle 2679780 Eki Görüntüle 2679781 Eki Görüntüle 2679782 Eki Görüntüle 2679783 Eki Görüntüle 2679784
Ohhh mis mis.:)Denize karşı bi çay bi kahve fotosu atsana be kuzum Gözde çok tatlı yaaaa ❤❤
Biz tatilden geldikten sonra boğaz ağrısı için bir hastaneye başvurdum ama iyi önlemler alınmıştı Covid 19 çadırı kurulmuş hastane acili yanına herkes birer birer içeri alınıyordu sanırım bu şekil her yerde işlemiyor bence tamamen hastane yönetimi ile alakalı kapıda da çizgiler çizilmiş herkes o mesafede duruyordu. Sakınan göze çöp batarmış misali olmuş sizin biz tatile gittik ama tüm önlemler alınmıştı hatta biz oradayken denetime bile geldiler şimdi eşim işe başladı daha çok korkuyorum ben ya iş yerinden gelirse diye size de çok geçmiş olsun şuan yakalananlar hafif atlattıklarını söylüyor sağlık bakanı ise ağır hasta vakaları artmaya başladı diyor hangisine inanıcazBir covid hikayeside benden gelsin
Biz baya izole yaşıyoruz
Vakalar ilk artmaya başladığında bağ evine yerleşmiştik hala öyleyiz
İnsanlardan uzak
Toplu taşıma vs zaten yok
Haftada bir ihtiyaç alışverişine il merkezine geçiyoruz sadece
Ama ne geçmek
Tüm önlemleri alıyoruz
Eve gelince herşey dezenfekte ediliyor vs
Bu normalleşme sürecine dahil oluşumuz zorunlu bir tedavi için hastaneye gidip gelmek oldu
Sadece Boğaz ağrısı şikayeti için danıştığımız doktor test istedi ve pozitif
Artık çok hızlı yayılıyor sanırım
Bizim olduğumuz yer çok çok küçük bir ilçe ve hastane tıklım tıklım
En çok kafama takılan konulardan biride hastanedeki işleyiş
Toplam 10 saat kadar bekledik
Çok yoğun oldukça fazla bekleyen kişi var
Uyar önlem asgari düzeyde
İçeri girince
Yan yana baya arasında mesafe olmayan 2 ayrı oda kapısında iki farklı sıra oluşturuyorlar
Biri test yapılacak kişiler
Diğeri MR tomografi veya kanda pozitif gördükleri ilaç için bekleyen hastalar
Bu her yerde bu şekildemi acaba
ben direk kasalariyla aldimellerinizle sağlık
benim debaşlamam lazım kışlık hazırlıklara ama endişe peşimi birakmiyo o kadar malzemeyi bir yerlere koymak etmek gözümü korkutuyor
çok geçmiş olsun. N95 taktım toplantıda sonra normal maske kullandım yolda izde. Her yer tıklım tıklım. İnşallah bir an evvel iyileşirsiniz. Dualarım sizinleRiskli alanlarda çift maske takın
El hijyenine çok dikkat edin
Siz elinizden geleni yapın
Birde ne olur ne olmaz bağışıklığınızı güçlendirecek yiyecekler tüketmeye özen gösterin
Belki bunun sayesinde biz hafif atlatıyoruz
Benim eşimde 1 eylülde başlayacak işe mahkeme olmasindan dolayi baya endişe ediyorum. Allah hayırlısını versin hepimize.Biz tatilden geldikten sonra boğaz ağrısı için bir hastaneye başvurdum ama iyi önlemler alınmıştı Covid 19 çadırı kurulmuş hastane acili yanına herkes birer birer içeri alınıyordu sanırım bu şekil her yerde işlemiyor bence tamamen hastane yönetimi ile alakalı kapıda da çizgiler çizilmiş herkes o mesafede duruyordu. Sakınan göze çöp batarmış misali olmuş sizin biz tatile gittik ama tüm önlemler alınmıştı hatta biz oradayken denetime bile geldiler şimdi eşim işe başladı daha çok korkuyorum ben ya iş yerinden gelirse diye size de çok geçmiş olsun şuan yakalananlar hafif atlattıklarını söylüyor sağlık bakanı ise ağır hasta vakaları artmaya başladı diyor hangisine inanıcaz
Maske takanı değil karsidakini korur deniyor. Bilginiz var mi bu konuda. Ortamda kafasina gore maskesini çıkaranlar oldumu sizde deçok geçmiş olsun. N95 taktım toplantıda sonra normal maske kullandım yolda izde. Her yer tıklım tıklım. İnşallah bir an evvel iyileşirsiniz. Dualarım sizinle.
olmaz mı oldu tabi ki. valla o yüzden toplantıda n95 kullandım. evet maalesef takanı değil karşıyı koruyor. ben de öyle biliyorum. artık Allah a emanetiz.Maske takanı değil karsidakini korur deniyor. Bilginiz var mi bu konuda. Ortamda kafasina gore maskesini çıkaranlar oldumu sizde de
Biz tum toplanti boyunca kendimize zulmettik o halde. ortama virüs saçtilarsa gercekten Allah a emanetiz.olmaz mı oldu tabi ki. valla o yüzden toplantıda n95 kullandım. evet maalesef takanı değil karşıyı koruyor. ben de öyle biliyorum. artık Allah a emanetiz.
Okullar açıldımı ki ya.. ben açılmadı diye biliyomŞuan size okuldan yazıyorum. Ben küçük bir okulda görevliyim. Öğrencilerin hepsi taşımalı. Okula giriş planı yapıyoruz. İşin içinden çıkamadık. Biz tek tek alsak da servisten hep beraber inecekler. Tuvaletler, maskeler, dejenfektanlar hepsi sıkıntı. Öğle yemeklerini yedikleri yer küçücük. Düşünün bin kişilik okulları. Allah yardımcımız olsun.
ögretmenler okulda diye biliyorum.Okullar açıldımı ki ya.. ben açılmadı diye biliyom
seminerler nedeni ile okullardayız. öğrenciler yok henüz. toplantılarımızı yapıyoruz.Okullar açıldımı ki ya.. ben açılmadı diye biliyom
Cumartesi sabahı, üç gündür süre gelen şiddetli terleme, sıfır iştah, baş ağrısı ve çok sık olan sıtma sebebi ile sabahtan hastaneye kaldırıldım.
Geçen Cumartesi çok sevdiğim bir dostumun, Pazar günü de bizim düğünümüz vardı.
Ben durumu bizim arkadaş grubu ile paylaşınca bir tanesi yumurtladı X ler balayının ikinci günü apar topar geri döndü. Gelin ve tüm sülalesine covid teşhisi kondu. Damat tarafı temiz : ) Ben düğün fotosunda damada sarıldım ama eşim geline sarıldı : (
Dahiliye doktoru beni görünce sen tekerlekli sandalye ile buraya gelecek adam mısın dedi ve ben ilk kez orada çıkarmaya da başladım.
Hemen yatışım verildi. Kanlar alındı, serum bitince de Akciğer Tomosu mu MR mı ne haltsa o çekildi.
Sonuçları beklediğimiz o saatleri tarif dahi edemem. Hastane özel hastane pandemi hastanesi değil günlük yatış odasını kabul etmek istemeyen personel mi diyeyim size, damar yolu açarken nefes almayan hemşiremi artık hangi birini anlatayım.
bu arada bizim düğünde de aynı şekilde kız tarafı yıkılıyor, dedelerine kadar hepsi bendeki belirtiler ile yanı şekilde hasta.
bizde dedik ki diğer düğünden virüsü aldık bizim düğünde bir güzel dağıttık....
sonuç ben temiz çıktım, kanda ki değerler maalesef karaciğer enzimlerinin sapıtmış olduğu yönünde. Normalde düşük olan şeker değeri normalin 3 katı çıktı.
Her ne ise size aman diyeyim o beklenen saatlerde ömrünüzden ömür gidiyor.
bu arada hastanelerde yer var diyen yalan söylüyor, buradan yazıyorum. Eğer solunum zorluğu çekmiyorsanız asla sizi hastaneye yatırmıyorlar. Araba kullanacak durumda değildim sabah ambulas çağıramadık. 184 numaralı hat tamamen saçmalık.
geçmiş olsun ...
Ben olsam göndermeme imkanı sunarlarsa size kesinlikle göndermem . Çünkü bugün ne kadar tedbir düşünürsek düşünelim onu çürütecek başka bir yol hemen bulduk. Bunlar çocuk. Çocuklar ne sosyal mesafeden ne hijyenden anlıyor. Normal zamanda günlerce yıkanmamış kıyafetlerle geliyorlardı okula.
ben direk kasalariyla aldim
en azindan posete koyarkende bol bol ellenmesinler yada tezgahtakileri onunde gelen ellemistir diye.
eve getirdim sirayla legene bosaltip 5 er dk galan sirkeli suda birakip sonra yikayip sicak kaynayan suya attim kabuklari soyulsun diye
zaten suyun sicagi yetmistir sanirim koronaya varsada
Bu konuya uzun süredir yazmadim :)
hayatima eskisi gibi devam edeli cok oldu..daha dogrusu yeni normale alistim diyelim.
önceki gib dei korkmuyorum hatta alisverislerimi dahi balkona birakmiyorum direk yerlestiriyorum.
bu sürecte iki defa test yaptirdim ve her ikisi de negatif cikti. tatile de ciktim ucak yolculuklari da yaptim kalabaliklar arasinda da bulumak zorunda kaldim. lokantalarda yemek de yedim.
öyle iste
Allah hepimize saglik ve huzur versin. Ölümün dahi hayirlisini nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?