bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
hopefor sadece melemenlikler icin olan bir durum du
normalde havalandirip kaldiriyorum.
melemenlikleri havalandirmadan suyla yikayip soyup pisirmeye basladim
ama diger seyleri yine havalandiriyorum

ellerinizle sağlık
benim debaşlamam lazım kışlık hazırlıklara ama endişe peşimi birakmiyo o kadar malzemeyi bir yerlere koymak etmek gözümü korkutuyor

Ben olsam göndermeme imkanı sunarlarsa size kesinlikle göndermem . Çünkü bugün ne kadar tedbir düşünürsek düşünelim onu çürütecek başka bir yol hemen bulduk. Bunlar çocuk. Çocuklar ne sosyal mesafeden ne hijyenden anlıyor. Normal zamanda günlerce yıkanmamış kıyafetlerle geliyorlardı okula.

Denize karşı bi çay bi kahve fotosu atsana be kuzum Gözde çok tatlı yaaaa

Eklentiler

• IMG_20200819_111621.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 97
Biz tatilden geldikten sonra boğaz ağrısı için bir hastaneye başvurdum ama iyi önlemler alınmıştı Covid 19 çadırı kurulmuş hastane acili yanına herkes birer birer içeri alınıyordu sanırım bu şekil her yerde işlemiyor bence tamamen hastane yönetimi ile alakalı kapıda da çizgiler çizilmiş herkes o mesafede duruyordu. Sakınan göze çöp batarmış misali olmuş sizin biz tatile gittik ama tüm önlemler alınmıştı hatta biz oradayken denetime bile geldiler şimdi eşim işe başladı daha çok korkuyorum ben ya iş yerinden gelirse diye size de çok geçmiş olsun şuan yakalananlar hafif atlattıklarını söylüyor sağlık bakanı ise ağır hasta vakaları artmaya başladı diyor hangisine inanıcaz

ellerinizle sağlık
benim debaşlamam lazım kışlık hazırlıklara ama endişe peşimi birakmiyo o kadar malzemeyi bir yerlere koymak etmek gözümü korkutuyor
ben direk kasalariyla aldim
en azindan posete koyarkende bol bol ellenmesinler yada tezgahtakileri onunde gelen ellemistir diye.
eve getirdim sirayla legene bosaltip 5 er dk galan sirkeli suda birakip sonra yikayip sicak kaynayan suya attim kabuklari soyulsun diye
zaten suyun sicagi yetmistir sanirim koronaya varsada

çok geçmiş olsun. N95 taktım toplantıda sonra normal maske kullandım yolda izde. Her yer tıklım tıklım. İnşallah bir an evvel iyileşirsiniz. Dualarım sizinle.

Benim eşimde 1 eylülde başlayacak işe mahkeme olmasindan dolayi baya endişe ediyorum. Allah hayırlısını versin hepimize.

çok geçmiş olsun. N95 taktım toplantıda sonra normal maske kullandım yolda izde. Her yer tıklım tıklım. İnşallah bir an evvel iyileşirsiniz. Dualarım sizinle.
Maske takanı değil karsidakini korur deniyor. Bilginiz var mi bu konuda. Ortamda kafasina gore maskesini çıkaranlar oldumu sizde de

Maske takanı değil karsidakini korur deniyor. Bilginiz var mi bu konuda. Ortamda kafasina gore maskesini çıkaranlar oldumu sizde de
olmaz mı oldu tabi ki. valla o yüzden toplantıda n95 kullandım. evet maalesef takanı değil karşıyı koruyor. ben de öyle biliyorum. artık Allah a emanetiz.

olmaz mı oldu tabi ki. valla o yüzden toplantıda n95 kullandım. evet maalesef takanı değil karşıyı koruyor. ben de öyle biliyorum. artık Allah a emanetiz.
Biz tum toplanti boyunca kendimize zulmettik o halde. ortama virüs saçtilarsa gercekten Allah a emanetiz.

Aylarca izole yaşadım, kendi ailemle özellikle çok mücadele ettim, buraya da yazdım sağolun hep destek verdiniz. Bu süreçte ekonomik zorluk da çok çektik, bir aydır toplum içindeyim , kendime iş yeri açtım kendi imkanlarımla , ama izole eskisi gibi kolay değil ( eskiden de kolay değildi) her gittiğim yerde sürekli uyarı yapıyorum, nolur ben sizi düşünürek tüm tedbirleri alıp geliyorum , siz de bu saygıyı gösterin. Çoğundan olumlu karşılık alıyorum. Ama çok zormuş. 4 km ötede deniz var ben denize girmeyi özledim. Gitmiyorum. Sadece mecburi için sosyallesiyorum. Bana diyorlar ki artık evden çıktın görüşelim kabul etmiyorum. İnşallah hemen biter bu süreç, herşeyi geçtim kendimi anlatmaktan yoruldum.

Okullar açıldımı ki ya.. ben açılmadı diye biliyom

Bu konuya uzun süredir yazmadim :)

hayatima eskisi gibi devam edeli cok oldu..daha dogrusu yeni normale alistim diyelim.
önceki gib dei korkmuyorum hatta alisverislerimi dahi balkona birakmiyorum direk yerlestiriyorum.

bu sürecte iki defa test yaptirdim ve her ikisi de negatif cikti. tatile de ciktim ucak yolculuklari da yaptim kalabaliklar arasinda da bulumak zorunda kaldim. lokantalarda yemek de yedim.

öyle iste

Allah hepimize saglik ve huzur versin. Ölümün dahi hayirlisini nasip etsin..

Kazen çok geçmiş olsun,testlerinizinde temiz çıkmasına çok sevindim.
Karaciğer enzimleri içinde enginar çok iyi geliyor değerleri çok düşürüyor.

öyle bir imkanım olsa zaten gondermem. bizler dikkat ediyoruz ama etmeyen çok insan var. uzaktan baktığımda herkes bana göre fazla normal
keşke en azindan ilkokulu acmasalar ama maalesef ilk açacakları kademe sanırım

güzel dusunmussunuz, gördüm ben de bugün sandıktan direk posete dolduruyorlar. insaallah yapabilirim
Allah ağız tadıyla sağlıkla yemeyi nasip etsin canim

ne mutlu size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…