bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

@emma3 cım geçmiş olsun.Bende 1 kere medovaya girrim haziranda.

Bunu araştırayım.Hatta eski doktorum olsa iyi olur:)

@hopefor um ben biraz bekletip (Bşrkaç saat) kaldırıyorum ya

Sag ol ablacigim. Sana da gecmis olsun. İyi misin?
Ben de Medova'ya gittim MR'lı acil muayene icin. Medova tıklım tıklım doluydu.
Birinde de kan ve ultrason icin Beyhekim'e gittim, bombos, kimse yok, o ne güzel boşluk öyle dedim, oturup kalasım geldi de doktorun muayene edesi yoktu fazla, canı sıkkındı salgindan hazar...

Canim gecmis olsun. Dilerim annecigin tez zamanda iyilesir. Ev bir sekilde toplanir, düzene girer sağlık olsun yeter ki.
Allah'ım mubarek vakitler hurmetine sıkıntınızı gidersin, sizi feraha eristirsin, saglik afiyet versin. Amin. Allah'a emanet olunuz.

Amin. Allahım razı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim duaların için arkadaşım.
Hepimiz Allah’ıma emanet olalım inşallah.
Sular damlamaya devam ediyor tavandan. Dün kocamın babası ve abisi her yeri sildi, temizledi. Halılar yıkamaya gönderildi, digiturk bozuk, televizyon çalışıyor, klima denenmedi. Bir tek yatak odası sağlam çok şükür. Burada yaşıyoruz. Olsun ya burası da olmasaydı. Kayınvalidem sağ olsun hemen evinin bir katını bize teklif etti ama evimizi bırakamayız şu anda.

Geçmiş olsun. Kezan Bey'e danıştım ben de, reklama girmez dedi. Bu ürünü bize güzellik salonu olan bir arkadaşımız önerdi ismi ANTİMİC Sabancı üniversitesi üretmiş.

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Geldi mi üst üste geliyor böyle bazen, umudunuzu yitirmeyin her şey daha iyi olacak Allah'ın izniyle, aklıma geldikçe dua edeceğim inşallah sizin için. Sağlıkla geçsin bu günler umarım.

Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Allahım sizden de razı olsun inşallah.
Geçecek tabii ki Allah’ımın izniyle inşallah. İmtihan diyerek sabretmek bizim payımıza düşen.

Hatun dedi ki "ben hasta olacağıma sen ol, sen öleceğine de ben öleyim."

böyle bir anlaşmamız var ...
Ay ben senin yerine hepsini yaparım lütfen sen otur kalkma yerinden. Yaşlılıkta da huysuz, aksi bir adam olacaksın kesin anladık onu (şimdide öylede )
Şaka bir yana sana birşey olmasın Benim yüce sevgim hepsinin üstesinden gelir

Son düzenleme:

cok gecmis olsun

Laale çok geçmiş olsun, birkaç ay önce halam hastalandı baya ama değişikti covid testi yapildi negatifti ama kalbinde büyüme vs dediler. Sonra 1 ay oldu sanırım iyi bir kardiyolojiye gitti zor randev su toplamis kalbi ( sanirim sivi ayni sey) ilaç verdi , cuma günü kontrolü vardi ilk. Gittiğinde 2 cm olan sivi smdi 5mm inmiş 1 ay daha kullanacak ilaci oyle bakacaklar. Insallah en kisa zamanda iyi. Olur.

Çok geçmiş olsun.

Günaydın sevgili dostlarım, ve iyi pazarlar. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bir gün doğumu, beyaz bir gül goncası, mor yer mineleri ve dün göndermeyi unuttuğum mavi ortanca çiçekleri ile kedim Tarçını gönderiyorum. Tüm dertlerinizden uzaklaştığınız güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sevgiler

Çok geçmiş olsun. Annenize de Allah şifa versin

Cok gecmiş olsun Rabbım hepimize sifa versin inşallah. Ben hala net bilgi alamadım . 7 agustostan beri öksürük vardı. 17 agustos yani pazartesi Dr gittim pcr testi yapıldı negatif. Bt yani tomografi de '' akciğerlerde depedan atelektatik degişiklikler mevcuttur. Akcigerde az miktar da amfizem mevcuttur " diye yazıyor.internette sıkıntı oldugu için raporu Dr sistemde göremedi ancak enfeksiyon ve gögüs doktor larıyla görüşüp bana akciğerlerde tutulum oldugu nu ama tam olarak kovit diyemeyeceklerini sigara ve gecirdiğim bronşit lere baglı etkenler olbilecegini söyledi. Üç Dr da ilacı kullanmam gerektiğini risk almamam gerektiğini söyledi. Test ne cıkarsa cıksın dedi Dr ilacını kullan 14 gün kendini izole et dedi. Evde izole yim test negatif ilac dün bitti. Sanırım tekrar eve gelip test yapacaklarmış. Benim anlamadığım bende tıkanma, ates hiç olmadı simdiden sonra kötü olurmuyum. Kafayı yemek üzereyim temas ettiğim hiçkimsede Cok şükür hiç Bi sey yok. 25 yıldır sigara kullanıyorum. Korkuyorum bu saatten sonra kötü olurmuyum tıkanırmıyım sizlerin nazaman oldu , raporlarınızda ne yazıyor. Benim gibi olan varmı belirsizlik beni öldürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…