ben de aynıydım. valla bıraktım. çünkü ne gücüm ne vücudum dayandı. ellerim egzama oldu. tabi hastalığa yakalanmaktan iyidir. ama tüm uzmanlar bekletip alın bir şey olmaz diyor. o şekilde bulaşsa sağlam insan kalmazdı.
@emma3 cım geçmiş olsun.Bende 1 kere medovaya girrim haziranda.
Bunu araştırayım.Hatta eski doktorum olsa iyi olur:)
@hopefor um ben biraz bekletip (Bşrkaç saat) kaldırıyorum ya
Canim gecmis olsun. Dilerim annecigin tez zamanda iyilesir. Ev bir sekilde toplanir, düzene girer sağlık olsun yeter ki.Herkese mutlu günler ve geceler diliyorum.
Biraz dertleşmeye ihtiyacım var, başınızı şişireceğim affedin.
Pandeminin ilk günlerinde işten eve gönderilen ilk bendim. Kocam sağ olsun hep korudu, kolladı beni.
Annemler hiç dikkat etmedi, bizim kendimizi korumamızdan rahatsız oldular.
Neyse...
Annem zaten hasta, kendine dikkat etmedi, etmedi, etmedi en sonunda kalp çevresinde sıvı birikti, zaten akciğer metasaz var, tamam nefes alamıyor! Allahım sabır! Hastanede yatıyor 1 haftadır, her akşam bekler, gidiyoruz. Kardeşim yanında kalıyor, çok yoruldu diye dün gece biz kaldık, sabah bir telefon geldi. Evi su basmış, uçtuk eve, ev olmuş göl! Allah’ım daha büyük sabır!
Evde koltuk, televizyon, klima, duvarlar, tavanlar aklınıza gelen her türlü eşya harap olmuş.
Evi nasıl toparlarız, anneciğim nasıl iyileşir, biz bu koşturmadan sağ salim ayağa kalkarız di mi?
Şu okunan güzel ikindi ezanının yüzü suyu hürmetine dualarınıza muhtacım.
Amin. Allahım razı olsun inşallah.Canim gecmis olsun. Dilerim annecigin tez zamanda iyilesir. Ev bir sekilde toplanir, düzene girer sağlık olsun yeter ki.
Allah'ım mubarek vakitler hurmetine sıkıntınızı gidersin, sizi feraha eristirsin, saglik afiyet versin. Amin. Allah'a emanet olunuz.
Geçmiş olsun. Kezan Bey'e danıştım ben de, reklama girmez dedi. Bu ürünü bize güzellik salonu olan bir arkadaşımız önerdi ismi ANTİMİC Sabancı üniversitesi üretmiş.Reklama girmez canim, ürünün ismini paylaşabilir misin bizimle? Zor durumda kalınca kullanmamiz gerekiyor. Ellerim dezenfektan ve kolonyadan egzama oldu, Bepanthol vücut kremi gecirmedi, ne olacak bilmem, bi de ona doktor ihtiyac olmasa.
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Cumartesi sabahı, üç gündür süre gelen şiddetli terleme, sıfır iştah, baş ağrısı ve çok sık olan sıtma sebebi ile sabahtan hastaneye kaldırıldım.
Geçen Cumartesi çok sevdiğim bir dostumun, Pazar günü de bizim düğünümüz vardı.
Ben durumu bizim arkadaş grubu ile paylaşınca bir tanesi yumurtladı X ler balayının ikinci günü apar topar geri döndü. Gelin ve tüm sülalesine covid teşhisi kondu. Damat tarafı temiz : ) Ben düğün fotosunda damada sarıldım ama eşim geline sarıldı : (
Dahiliye doktoru beni görünce sen tekerlekli sandalye ile buraya gelecek adam mısın dedi ve ben ilk kez orada çıkarmaya da başladım.
Hemen yatışım verildi. Kanlar alındı, serum bitince de Akciğer Tomosu mu MR mı ne haltsa o çekildi.
Sonuçları beklediğimiz o saatleri tarif dahi edemem. Hastane özel hastane pandemi hastanesi değil günlük yatış odasını kabul etmek istemeyen personel mi diyeyim size, damar yolu açarken nefes almayan hemşiremi artık hangi birini anlatayım.
bu arada bizim düğünde de aynı şekilde kız tarafı yıkılıyor, dedelerine kadar hepsi bendeki belirtiler ile yanı şekilde hasta.
bizde dedik ki diğer düğünden virüsü aldık bizim düğünde bir güzel dağıttık....
sonuç ben temiz çıktım, kanda ki değerler maalesef karaciğer enzimlerinin sapıtmış olduğu yönünde. Normalde düşük olan şeker değeri normalin 3 katı çıktı.
Her ne ise size aman diyeyim o beklenen saatlerde ömrünüzden ömür gidiyor.
bu arada hastanelerde yer var diyen yalan söylüyor, buradan yazıyorum. Eğer solunum zorluğu çekmiyorsanız asla sizi hastaneye yatırmıyorlar. Araba kullanacak durumda değildim sabah ambulas çağıramadık. 184 numaralı hat tamamen saçmalık.
geçmiş olsun ...
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Geldi mi üst üste geliyor böyle bazen, umudunuzu yitirmeyin her şey daha iyi olacak Allah'ın izniyle, aklıma geldikçe dua edeceğim inşallah sizin için. Sağlıkla geçsin bu günler umarım.Amin. Allahım razı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim duaların için arkadaşım.
Hepimiz Allah’ıma emanet olalım inşallah.
Sular damlamaya devam ediyor tavandan. Dün kocamın babası ve abisi her yeri sildi, temizledi. Halılar yıkamaya gönderildi, digiturk bozuk, televizyon çalışıyor, klima denenmedi. Bir tek yatak odası sağlam çok şükür. Burada yaşıyoruz. Olsun ya burası da olmasaydı. Kayınvalidem sağ olsun hemen evinin bir katını bize teklif etti ama evimizi bırakamayız şu anda.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Geldi mi üst üste geliyor böyle bazen, umudunuzu yitirmeyin her şey daha iyi olacak Allah'ın izniyle, aklıma geldikçe dua edeceğim inşallah sizin için. Sağlıkla geçsin bu günler umarım.
Ay ben senin yerine hepsini yaparım lütfen sen otur kalkma yerinden. Yaşlılıkta da huysuz, aksi bir adam olacaksın kesin anladık onu (şimdide öyledeHatun dedi ki "ben hasta olacağıma sen ol, sen öleceğine de ben öleyim."
böyle bir anlaşmamız var ...
Cumartesi sabahı, üç gündür süre gelen şiddetli terleme, sıfır iştah, baş ağrısı ve çok sık olan sıtma sebebi ile sabahtan hastaneye kaldırıldım.
Ben durumu bizim arkadaş grubu ile paylaşınca bir tanesi yumurtladı X ler balayının ikinci günü apar topar geri döndü. Gelin ve tüm sülalesine covid teşhisi kondu. Damat tarafı temiz : ) Ben düğün fotosunda damada sarıldım ama eşim geline sarıldı : (
Dahiliye doktoru beni görünce sen tekerlekli sandalye ile buraya gelecek adam mısın dedi ve ben ilk kez orada çıkarmaya da başladım.
Hemen yatışım verildi. Kanlar alındı, serum bitince de Akciğer Tomosu mu MR mı ne haltsa o çekildi.
Sonuçları beklediğimiz o saatleri tarif dahi edemem. Hastane özel hastane pandemi hastanesi değil günlük yatış odasını kabul etmek istemeyen personel mi diyeyim size, damar yolu açarken nefes almayan hemşiremi artık hangi birini anlatayım.
bu arada bizim düğünde de aynı şekilde kız tarafı yıkılıyor, dedelerine kadar hepsi bendeki belirtiler ile yanı şekilde hasta.
sonuç ben temiz çıktım, kanda ki değerler maalesef karaciğer enzimlerinin sapıtmış olduğu yönünde. Normalde düşük olan şeker değeri normalin 3 katı çıktı.
bu arada hastanelerde yer var diyen yalan söylüyor, buradan yazıyorum. Eğer solunum zorluğu çekmiyorsanız asla sizi hastaneye yatırmıyorlar. Araba kullanacak durumda değildim sabah ambulas çağıramadık. 184 numaralı hat tamamen saçmalık.
geçmiş olsun ...
böyle bişey cidden olabilir mi yaBir yazı okumustum covid 19 un pankreasa saldiri duzenledigini ve diyabete neden oldugunu.Ama siz + cikmamissiniz dogrumu? Cok gecmis olsun..
Çok geçmiş olsun.Cumartesi sabahı, üç gündür süre gelen şiddetli terleme, sıfır iştah, baş ağrısı ve çok sık olan sıtma sebebi ile sabahtan hastaneye kaldırıldım.
geçmiş olsun ...
Çok geçmiş olsun. Annenize de Allah şifa versinHerkese mutlu günler ve geceler diliyorum.
Biraz dertleşmeye ihtiyacım var, başınızı şişireceğim affedin.
Pandeminin ilk günlerinde işten eve gönderilen ilk bendim. Kocam sağ olsun hep korudu, kolladı beni.
Annemler hiç dikkat etmedi, bizim kendimizi korumamızdan rahatsız oldular.
Neyse...
Annem zaten hasta, kendine dikkat etmedi, etmedi, etmedi en sonunda kalp çevresinde sıvı birikti, zaten akciğer metasaz var, tamam nefes alamıyor! Allahım sabır! Hastanede yatıyor 1 haftadır, her akşam bekler, gidiyoruz. Kardeşim yanında kalıyor, çok yoruldu diye dün gece biz kaldık, sabah bir telefon geldi. Evi su basmış, uçtuk eve, ev olmuş göl! Allah’ım daha büyük sabır!
Evde koltuk, televizyon, klima, duvarlar, tavanlar aklınıza gelen her türlü eşya harap olmuş.
Evi nasıl toparlarız, anneciğim nasıl iyileşir, biz bu koşturmadan sağ salim ayağa kalkarız di mi?
Şu okunan güzel ikindi ezanının yüzü suyu hürmetine dualarınıza muhtacım.
Cok gecmiş olsun Rabbım hepimize sifa versin inşallah. Ben hala net bilgi alamadım . 7 agustostan beri öksürük vardı. 17 agustos yani pazartesi Dr gittim pcr testi yapıldı negatif. Bt yani tomografi de '' akciğerlerde depedan atelektatik degişiklikler mevcuttur. Akcigerde az miktar da amfizem mevcuttur " diye yazıyor.internette sıkıntı oldugu için raporu Dr sistemde göremedi ancak enfeksiyon ve gögüs doktor larıyla görüşüp bana akciğerlerde tutulum oldugu nu ama tam olarak kovit diyemeyeceklerini sigara ve gecirdiğim bronşit lere baglı etkenler olbilecegini söyledi. Üç Dr da ilacı kullanmam gerektiğini risk almamam gerektiğini söyledi. Test ne cıkarsa cıksın dedi Dr ilacını kullan 14 gün kendini izole et dedi. Evde izole yim test negatif ilac dün bitti. Sanırım tekrar eve gelip test yapacaklarmış. Benim anlamadığım bende tıkanma, ates hiç olmadı simdiden sonra kötü olurmuyum. Kafayı yemek üzereyim temas ettiğim hiçkimsede Cok şükür hiç Bi sey yok. 25 yıldır sigara kullanıyorum. Korkuyorum bu saatten sonra kötü olurmuyum tıkanırmıyım sizlerin nazaman oldu , raporlarınızda ne yazıyor. Benim gibi olan varmı belirsizlik beni öldürecek.Cumartesi sabahı, üç gündür süre gelen şiddetli terleme, sıfır iştah, baş ağrısı ve çok sık olan sıtma sebebi ile sabahtan hastaneye kaldırıldım.
geçmiş olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?