Bir yazı okumustum covid 19 un pankreasa saldiri duzenledigini ve diyabete neden oldugunu.Ama siz + cikmamissiniz dogrumu? Cok gecmis olsun..
böyle bişey cidden olabilir mi ya
Cok gecmiş olsun Rabbım hepimize sifa versin inşallah. Ben hala net bilgi alamadım . 7 agustostan beri öksürük vardı. 17 agustos yani pazartesi Dr gittim pcr testi yapıldı negatif. Bt yani tomografi de '' akciğerlerde depedan atelektatik degişiklikler mevcuttur. Akcigerde az miktar da amfizem mevcuttur " diye yazıyor.internette sıkıntı oldugu için raporu Dr sistemde göremedi ancak enfeksiyon ve gögüs doktor larıyla görüşüp bana akciğerlerde tutulum oldugu nu ama tam olarak kovit diyemeyeceklerini sigara ve gecirdiğim bronşit lere baglı etkenler olbilecegini söyledi. Üç Dr da ilacı kullanmam gerektiğini risk almamam gerektiğini söyledi. Test ne cıkarsa cıksın dedi Dr ilacını kullan 14 gün kendini izole et dedi. Evde izole yim test negatif ilac dün bitti. Sanırım tekrar eve gelip test yapacaklarmış. Benim anlamadığım bende tıkanma, ates hiç olmadı simdiden sonra kötü olurmuyum. Kafayı yemek üzereyim temas ettiğim hiçkimsede Cok şükür hiç Bi sey yok. 25 yıldır sigara kullanıyorum. Korkuyorum bu saatten sonra kötü olurmuyum tıkanırmıyım sizlerin nazaman oldu , raporlarınızda ne yazıyor. Benim gibi olan varmı belirsizlik beni öldürecek.
Çok teşekkür ederim. Allahım razı olsun.Laale çok geçmiş olsun, birkaç ay önce halam hastalandı baya ama değişikti covid testi yapildi negatifti ama kalbinde büyüme vs dediler. Sonra 1 ay oldu sanırım iyi bir kardiyolojiye gitti zor randev su toplamis kalbi ( sanirim sivi ayni sey) ilaç verdi , cuma günü kontrolü vardi ilk. Gittiğinde 2 cm olan sivi smdi 5mm inmiş 1 ay daha kullanacak ilaci oyle bakacaklar. Insallah en kisa zamanda iyi. Olur.
Çok teşekkür ederim canım. Allahım razı olsun inşallah.Laale çok geçmiş olsun.Allah'a emanet olun.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Annenize de Allah şifa versin♥
Amin inşallah arkadaşım.
Sag ol ablacigim. Sana da gecmis olsun. İyi misin?
Ben de Medova'ya gittim MR'lı acil muayene icin. Medova tıklım tıklım doluydu.
Birinde de kan ve ultrason icin Beyhekim'e gittim, bombos, kimse yok, o ne güzel boşluk öyle dedim, oturup kalasım geldi de doktorun muayene edesi yoktu fazla, canı sıkkındı salgindan hazar...
Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Allahım razı olsun inşallah.Daha once bu sayfaya yazmadim ama kimler neler yasiyor yaa üzüldüm
Laale cok geçmiş olsun size de annenize de, anneye acil şifalar diliyorum
Kazen size de gecmis olsun covid degilmissiniz yine de kendinize dikkat edin
Ben son günlerde sosyal medyada görüyorum herkes tatilde, herkes dugunlerde kinalarda vs.
Ben 5 aydir evdeyim kapi önüne çöp atmaya bile.korkarak çıkıyorum. Çünkü başta kendi komsularimda maske takan yok, sokakta gezenler. Millet geziyor tozuyor.
Geçen yaz da tatile gidememistim izin alamadigim icin, bu sene de böyle.
Evimin arka tarafında acik düğün salonu var, görüyorum herkes dipdibe, kalabalik icindeler.
Bu sürecin dikkat edilmediği sürece devam edecegi aşikar.
Bu hafta o kadar yere girip çıkacağım ki. 10 gün sonra hastalık kapmamış olursam rahatlamama ihtimalim yok :)@Icagla birkaç tık daha rahatlayabilirsen iyi olur bence:)
Çok üzüldüm.Bir covid hikayeside benden gelsin
Biz baya izole yaşıyoruz
Vakalar ilk artmaya başladığında bağ evine yerleşmiştik hala öyleyiz
İnsanlardan uzak
Toplu taşıma vs zaten yok
Haftada bir ihtiyaç alışverişine il merkezine geçiyoruz sadece
Ama ne geçmek
Tüm önlemleri alıyoruz
Eve gelince herşey dezenfekte ediliyor vs
Bu normalleşme sürecine dahil oluşumuz zorunlu bir tedavi için hastaneye gidip gelmek oldu
Sadece Boğaz ağrısı şikayeti için danıştığımız doktor test istedi ve pozitif
Artık çok hızlı yayılıyor sanırım
Bizim olduğumuz yer çok çok küçük bir ilçe ve hastane tıklım tıklım
En çok kafama takılan konulardan biride hastanedeki işleyiş
Toplam 10 saat kadar bekledik
Çok yoğun oldukça fazla bekleyen kişi var
Uyar önlem asgari düzeyde
İçeri girince
Yan yana baya arasında mesafe olmayan 2 ayrı oda kapısında iki farklı sıra oluşturuyorlar
Biri test yapılacak kişiler
Diğeri MR tomografi veya kanda pozitif gördükleri ilaç için bekleyen hastalar
Bu her yerde bu şekildemi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?