Sağlik bakanlığını ve saglikcozumu etiketlereyek twitterda yazın dönüş oluyor.Ben hayatımda Kocaeli Üni. Eğitim Araştırma kadar pis, görev sorumluluğu olmayan, lakayt, iş yapmamak için kırk dereden su getiren başka bir kurum görmedim.
Numune almamak için ellerinden geleni yaptılar, belirtiler yeterli değil dediler. Yahu dedim Coronalı gelin damadı elledim daha ne istiyorsunuz? Zorla ikna ettim teste.
Eğer corona değilsem o test alımından sonra 100% corona olurum diyebilirim. Bir personel bu kadar mı pis olur.....
Paranız yoksa hastalığınızın pisliğinde ölün Türkiye'de..... Bu kadar net söylüyorum
Sağlık çalışanları da hiç kusura bakmasın tamam göreviniz zor, çok büyük risk altındasınız da bu kadar da gevşeklik bu kadar da lakaytlık olmaz. Tek gördüğüm 5 olsun gidelim ....
Sağlik bakanlığını ve saglikcozumu etiketlereyek twitterda yazın dönüş oluyor.
Bir de 18 i cuma ya daha önce hep öyle yazdığım için direkt telefon öyle yazıyor. Kusura bakmayın
Ben yine her gün gibi ise geldim. Odadan biri korona şüphesiyle karantinaya alındı ama test yapılmamış. Dün akşam çok halsizdim yemek bile yapamadım eşim sağolsun yumurta kırdı da yedi. Çok korkuyorum aileme, annem babama bulastiracagim diye. Bana bulasirsa zaten kolay atlatamam biliyorum. Hele ki toplu taşıma araçları (metro, otobüs,dolmuş) Allah'a emanet ! Olmayan mesafeyi nasıl koruyacağız bilmiyorum
Malesef haklisiniz . Bir umut diyorum biz nasil yeneceğiz bu salgını böyle hic bilmiyorum. Test yaptirmak icin rica minnet edilmesi cok üzücü.Eğitim Araştırma hastanesi asla sonuç alınmaz. Asla, kimi kime şikayet edeceğiz beni saat 12:05 öğle tatili diye azarlayan sağlık memuru öğleden sonra 13:20 da iş başı yaptı. Ben 12:05 de sıra alırken omzumdan itip yeter bu sabahlık deme terbiyesizliğinde bulundu. Ulan gevşek o ellerinle bana nasıl dokunursun sen ...
Geçmiş olsun.geçmek bilmiyor 6 saat !
Çok geçmiş olsun. Aldığınız bir vitamin var mı başından beri?Biz hastanede bulaştığını düşünüyoruz
Çünkü dışarıya Nadire'n çıkıyoruz ben çok dikkatliyiz
Ama hastanede kalmak zorunda kaldık
Orada evdeki gibi çok dikkat edemiyorsun
Heryere temizleme şansın vs yok
Şuan iyiyiz
Hafif atlatıyoruz
Kuşburnu çayı
Böğürtlen
Zerdeçal
Karamürver gibi bağışıklığı destekleyecek ürünler tüketiyoruz
Sıvı tüketimine dikkat ediyoruz
Yakalanmadan önleminizi alın
İyi beslenin
Kendinize iyi bakın
Çok teşekkür ederimestağfurullah ne demek
kolaylıklar diliyorum
Allah korusun hepimizi
geçmek bilmiyor 6 saat !
Hiiiiiii.Nolacak şimdi.KK nın babası.Biraz dikkat etsene be abicim.Düğünler riskçok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Gecmis olsun, Allah sifa versin, siz güçlüsünüz, atlatırsınız Allah'in izniyle.çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Bile bile niye geline dokundun, damada sarildin abicim...Hiiiiiii.Nolacak şimdi.KK nın babası.Biraz dikkat etsene be abicim.Düğünler risk
Ben de duydum Konya'da bunu.Konya da 50 test sınırı olduğunu duydum.Kardeşimin iş yerinde giden oldu.Geri döndüler test kontenjanı dolu diye.Mide bulantısı ile giden 2 kişi de geri döndü:Gidin birşey yok.Bunlar çalışmaya devam ettiler ve bugün bir koronalı daha çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?