bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sağlik bakanlığını ve saglikcozumu etiketlereyek twitterda yazın dönüş oluyor.

Bu arada covid enfektesi yaşayanlara veya şüphesi olanlara neden uzaylı muamalesi yapılıyor bunu da çözemedim...

Sağlik bakanlığını ve saglikcozumu etiketlereyek twitterda yazın dönüş oluyor.

Eğitim Araştırma hastanesi asla sonuç alınmaz. Asla, kimi kime şikayet edeceğiz beni saat 12:05 öğle tatili diye azarlayan sağlık memuru öğleden sonra 13:20 da iş başı yaptı. Ben 12:05 de sıra alırken omzumdan itip yeter bu sabahlık deme terbiyesizliğinde bulundu. Ulan gevşek o ellerinle bana nasıl dokunursun sen ...

Dileyen beni sağlık personeline nefret kusuyor diye şikayet edebilir. Ben asla çalışana değil, düzene, çarka sövüp sayıyorum. Personeller geçicidir kurumlar baki

Beni muayene ederken uzaylı gibi odanın diğer ucunda oturup soru soracaksın, öğle tatili geldi diye gelip beni iterek bankonun camını örteceksin. Israrcı olmasam test yapmayacaklardı.

hadi oradan .....

Bu arada ufak bir araştırma yaptım, test yapmamak isteme sebepleri ; Universitenin günlük test kapasitesi üzerine çıkılırsa numuneler özele gidiyor ve buna kurum para ödüyormuş bunun önüne geçmek adına para gitmesin diye günlük belli sayıda test yapmak isteniyormuş....

Sağlık Bakanı duy bunları ...

Bir de 18 i cuma ya daha önce hep öyle yazdığım için direkt telefon öyle yazıyor. Kusura bakmayın

estağfurullah ne demek
kolaylıklar diliyorum

Allah korusun hepimizi

Malesef haklisiniz . Bir umut diyorum biz nasil yeneceğiz bu salgını böyle hic bilmiyorum. Test yaptirmak icin rica minnet edilmesi cok üzücü.

Çok geçmiş olsun. Aldığınız bir vitamin var mı başından beri?

Kronik hastalığı olup devletten yardım alacak olanlarla ilgili bilginiz var mi? Pandemiyle mi ilgili? Sartlar nedir? Basvuru nasil, nereden yapılır?

Ben de duydum Konya'da bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…