bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
hopefor amin teşekkür ederim.
allah olmayanlara da versin inşallah
sende çok kasma pazara gideceksen erken saatlerde yada öglen git kimse olmuyor

insaallah tesekkur ederim

Seminerlere başladık. Okullar 18 Eylül de açılacakmış gibi planlamalar yapıyoruz.

kolay gelsin , neden 18 eylül 21 eylül diye biliyoruz
lütfen 1. sınıflar 18 eylül de başlayacak demeyin

Günaydın sevgili dostlarım, Bugün tatlı bir sonbahar havası var, uyandığımda güneş doğmuş pırıl pırıl parlıyordu. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, beyaz yer minesi çiçekleri, mavi yaseminler ve murt çiçekleri ile dilini burnuna değirme yeteneğini sergileyen kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

insaallah tesekkur ederim

kolay gelsin , neden 18 eylül 21 eylül diye biliyoruz
lütfen 1. sınıflar 18 eylül de başlayacak demeyin
Çok sağolun. Ya yazarken 21 yazdım ama nasıl 18 oldu bilmiyorum inşallah açılmaz ama. Sağım solum önüm arkam hep korona şuan. Çember daralıyor gibi hissediyorum

Ben yine her gün gibi ise geldim. Odadan biri korona şüphesiyle karantinaya alındı ama test yapılmamış. Dün akşam çok halsizdim yemek bile yapamadım eşim sağolsun yumurta kırdı da yedi. Çok korkuyorum aileme, annem babama bulastiracagim diye. Bana bulasirsa zaten kolay atlatamam biliyorum. Hele ki toplu taşıma araçları (metro, otobüs,dolmuş) Allah'a emanet ! Olmayan mesafeyi nasıl koruyacağız bilmiyorum

Belirtiler bu kadar keskinken sonucunuzun negatif çıkmasına sevindim.
Bir de hastanede anlattıklarınız şok edici... Çoğu şeye karşı saygımı ve sevgimi yitiriyorum.

İçim rahat etmedi dedim ki kan değerleri tamam, ciğer tomo tamam bana birde kazıntı testi yaptırayım diye Kocaeli Üniversitesine geldim. 12:05 öğle tatili demezler mi?

Bu corona merkezlerinde test sureci 7/24 olayı hikaye mi?

Ya da akşam 17:00 de testler bitiyor mu?

Daha öncede yazdım Allah kimseyi buraya muhtaç etmesin.

Bakanda çıkıp 7/24 palavrasını sıkmasın...

Burada Covid öğle tatili yapıyor.

Yalniz şaka maka tat alma ve koku duyularım sıfır. Sanirim kazinti da pozitif çıkacak sonuç.

Her şeyin hayırlısı...

Allahım korusun.
Kötü sonuç çıkmaz inşallah.

inşallah bir şey yoktur çok geçmiş olsun

HES koduyla ilgili bişey sormak istiyorum. mesela ben uçakla seyahat edicem yolculugum 20 gün sonra,20 günde orda kalicam. HES kodunu kaç günlük alabiliyoruz? yani 90 günlük hes kodu alınıyor mu nasıl oluyor? bilen biri aydınlatabilir mi.

Hayat eve sigardan ilk ciktigi dönemde almistim simdi tekrar baktim suresiz yaziyor kodun yanında

Maşallah son kediden önceki beyaz çiçek ne güzelmiş:).Kediyede selamlar.
Kazen test sonucunu bekliyoruz.Tekrar geçmiş olsun

inşallah değildir. allerjik durumlarda da tat gidebiliyor inşallah öyledir.

Ben hayatımda Kocaeli Üni. Eğitim Araştırma kadar pis, görev sorumluluğu olmayan, lakayt, iş yapmamak için kırk dereden su getiren başka bir kurum görmedim.

Numune almamak için ellerinden geleni yaptılar, belirtiler yeterli değil dediler. Yahu dedim Coronalı gelin damadı elledim daha ne istiyorsunuz? Zorla ikna ettim teste.

Eğer corona değilsem o test alımından sonra 100% corona olurum diyebilirim. Bir personel bu kadar mı pis olur.....

Paranız yoksa hastalığınızın pisliğinde ölün Türkiye'de..... Bu kadar net söylüyorum

Sağlık çalışanları da hiç kusura bakmasın tamam göreviniz zor, çok büyük risk altındasınız da bu kadar da gevşeklik bu kadar da lakaytlık olmaz. Tek gördüğüm 5 olsun gidelim ....

Insallah temiz çıkar gecmis olsun

Muayene kadına diyorum ki, e-nabızda 2 gün önce yaptırdığım tomografi var diğer test sonuçlarım var rica etsem bakar mısınız ? Gerek yok diyor.... Nasıl gerek yok yahu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…