- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
Seminerlere başladık. Okullar 18 Eylül de açılacakmış gibi planlamalar yapıyoruz.Okullar açıldımı ki ya.. ben açılmadı diye biliyom
hopefor amin teşekkür ederim.
allah olmayanlara da versin inşallah
sende çok kasma pazara gideceksen erken saatlerde yada öglen git kimse olmuyor
Seminerlere başladık. Okullar 18 Eylül de açılacakmış gibi planlamalar yapıyoruz.
Çok sağolun. Ya yazarken 21 yazdım ama nasıl 18 oldu bilmiyoruminsaallah tesekkur ederim
kolay gelsin , neden 18 eylül 21 eylül diye biliyoruz
lütfen 1. sınıflar 18 eylül de başlayacak demeyin
Bir de 18 i cuma ya daha önce hep öyle yazdığım için direkt telefon öyle yazıyor. Kusura bakmayınÇok sağolun. Ya yazarken 21 yazdım ama nasıl 18 oldu bilmiyoruminşallah açılmaz ama. Sağım solum önüm arkam hep korona şuan. Çember daralıyor gibi hissediyorum
Belirtiler bu kadar keskinken sonucunuzun negatif çıkmasına sevindim.Cumartesi sabahı, üç gündür süre gelen şiddetli terleme, sıfır iştah, baş ağrısı ve çok sık olan sıtma sebebi ile sabahtan hastaneye kaldırıldım.
Geçen Cumartesi çok sevdiğim bir dostumun, Pazar günü de bizim düğünümüz vardı.
Ben durumu bizim arkadaş grubu ile paylaşınca bir tanesi yumurtladı X ler balayının ikinci günü apar topar geri döndü. Gelin ve tüm sülalesine covid teşhisi kondu. Damat tarafı temiz : ) Ben düğün fotosunda damada sarıldım ama eşim geline sarıldı : (
Dahiliye doktoru beni görünce sen tekerlekli sandalye ile buraya gelecek adam mısın dedi ve ben ilk kez orada çıkarmaya da başladım.
Hemen yatışım verildi. Kanlar alındı, serum bitince de Akciğer Tomosu mu MR mı ne haltsa o çekildi.
Sonuçları beklediğimiz o saatleri tarif dahi edemem. Hastane özel hastane pandemi hastanesi değil günlük yatış odasını kabul etmek istemeyen personel mi diyeyim size, damar yolu açarken nefes almayan hemşiremi artık hangi birini anlatayım.
bu arada bizim düğünde de aynı şekilde kız tarafı yıkılıyor, dedelerine kadar hepsi bendeki belirtiler ile yanı şekilde hasta.
bizde dedik ki diğer düğünden virüsü aldık bizim düğünde bir güzel dağıttık....
sonuç ben temiz çıktım, kanda ki değerler maalesef karaciğer enzimlerinin sapıtmış olduğu yönünde. Normalde düşük olan şeker değeri normalin 3 katı çıktı.
Her ne ise size aman diyeyim o beklenen saatlerde ömrünüzden ömür gidiyor.
bu arada hastanelerde yer var diyen yalan söylüyor, buradan yazıyorum. Eğer solunum zorluğu çekmiyorsanız asla sizi hastaneye yatırmıyorlar. Araba kullanacak durumda değildim sabah ambulas çağıramadık. 184 numaralı hat tamamen saçmalık.
geçmiş olsun ...
Allahım korusun.İçim rahat etmedi dedim ki kan değerleri tamam, ciğer tomo tamam bana birde kazıntı testi yaptırayım diye Kocaeli Üniversitesine geldim. 12:05 öğle tatili demezler mi?
Bu corona merkezlerinde test sureci 7/24 olayı hikaye mi?
Ya da akşam 17:00 de testler bitiyor mu?
Daha öncede yazdım Allah kimseyi buraya muhtaç etmesin.
Bakanda çıkıp 7/24 palavrasını sıkmasın...
Burada Covid öğle tatili yapıyor.
Yalniz şaka maka tat alma ve koku duyularım sıfır. Sanirim kazinti da pozitif çıkacak sonuç.
Her şeyin hayırlısı...
inşallah bir şey yoktur çok geçmiş olsunİçim rahat etmedi dedim ki kan değerleri tamam, ciğer tomo tamam bana birde kazıntı testi yaptırayım diye Kocaeli Üniversitesine geldim. 12:05 öğle tatili demezler mi?
Yalniz şaka maka tat alma ve koku duyularım sıfır. Sanirim kazinti da pozitif çıkacak sonuç.
Her şeyin hayırlısı...
Hayat eve sigardan ilk ciktigi dönemde almistim simdi tekrar baktim suresiz yaziyor kodun yanındaHES koduyla ilgili bişey sormak istiyorum. mesela ben uçakla seyahat edicem yolculugum 20 gün sonra,20 günde orda kalicam. HES kodunu kaç günlük alabiliyoruz? yani 90 günlük hes kodu alınıyor mu nasıl oluyor? bilen biri aydınlatabilir mi.
ucak bilgisinde 21 gün falan gibi ayarlama yazmışlar da sıkıntı olmaz sanırım süresz olsa. ücretli mi alınıyor zipzipim peki bilgin varmiHayat eve sigardan ilk ciktigi dönemde almistim simdi tekrar baktim suresiz yaziyor kodun yanında
Ucak konusunda bilgim yok canim hes kodu ucretsizucak bilgisinde 21 gün falan gibi ayarlama yazmışlar da sıkıntı olmaz sanırım süresz olsa. ücretli mi alınıyor zipzipim peki bilgin varmi
tamamdır canim teşekkür ederimUcak konusunda bilgim yok canim hes kodu ucretsiz
Maşallah son kediden önceki beyaz çiçek ne güzelmiş:).Kediyede selamlar.Günaydın sevgili dostlarım, Bugün tatlı bir sonbahar havası var, uyandığımda güneş doğmuş pırıl pırıl parlıyordu. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, beyaz yer minesi çiçekleri, mavi yaseminler ve murt çiçekleri ile dilini burnuna değirme yeteneğini sergileyen kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2680232 Eki Görüntüle 2680233 Eki Görüntüle 2680234 Eki Görüntüle 2680235 Eki Görüntüle 2680236
inşallah değildirİçim rahat etmedi dedim ki kan değerleri tamam, ciğer tomo tamam bana birde kazıntı testi yaptırayım diye Kocaeli Üniversitesine geldim. 12:05 öğle tatili demezler mi?
Her şeyin hayırlısı...
Insallah temiz çıkar gecmis olsunİçim rahat etmedi dedim ki kan değerleri tamam, ciğer tomo tamam bana birde kazıntı testi yaptırayım diye Kocaeli Üniversitesine geldim. 12:05 öğle tatili demezler mi?
Her şeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?