bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ana sınıfına kayıt yaptirdim ama düşündükçe vazgececek gibi oluyorum. Ne kadar anlasalar da uygulamada gevsek kaliyor cocuklar...

Ben de öyle, normale alistim da maskeye alisamadim, cidden nefessiz kaliyorum, daraliyorum.
Duaniza amin.

Ana sınıfına kayıt yaptirdim ama düşündükçe vazgececek gibi oluyorum. Ne kadar anlasalar da uygulamada gevsek kaliyor cocuklar...
Bence vazgeçin. Çok gerekli değil şu şartlarda. İkinci dönem salgın azalır ya da kaybolur o zaman tekrar verirsiniz okula. Gerçekten çok zor bir tercih

Yerim onu ben

çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !

bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
geçmiş olsun.. böyle ilk testte negatif olup sonra nasıl pozitif oluyor , ilk yapılan test mi hatalı o zaman ya da erken vakitte çıkmıyor mu

Ekran görüntüsü aldim, Twitter'dan bakana yazayım mı?

Kronik hastalığı olup devletten yardım alacak olanlarla ilgili bilginiz var mi? Pandemiyle mi ilgili? Sartlar nedir? Basvuru nasil, nereden yapılır?
Bilenler yazabilir mi? Kronik rahatsızlığı olanlar ne sekilde yardim aliyor? Bir tanidik icin soruyorum. Nette tam bilgi bulamadim.

Çok geçmiş olsun.
Hastanede test süreci ile ilgili anlattıklarınız çok vahim...
Umarım hastaneye muhtaç kalmadan çabuk atlatırsınız.

Vallahi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. yorumsuz aktaracağım. Benim hiçbir tedbire uymayan, dışarıda maskesiz gezen, farklı farklı arkadaşları ile kafelerde evlerde, spor salonlarında, gezilerde tatillerde buluşup gezen, sarılarak foto çektiren görümcemi dün telefonla aradık. Yüksek ateşi varmış, tir tir titriyormuş, halsizlik ve boğaz ağrısı varmış. Dün işe gitmemiş. Sesi iyice çatallaşmış ama rahat konuşuyordu. "Covid olmuş olabilirim eğer covidsem sana da bulaşmıştır" diye arkadaşını uyarmış. Bize de "bugün evden çıkmadım ama yarın öteki gün bakarım eğer kendimi iyi hissedersem çocuğun okuluna gidip kaydını yaptıracağım. Teste meste gerek olmaz herhalde" dedi. Şu an koku ve tat duyusunda bir bozulma yokmuş. Bugün de aradık nasıl olduğunu öğrenmek için. İşe gitmiş çünkü mecburmuş; ateşi 37.9'muş. Kendisi diş hekimi; inşallah korona değildir Aktaracaklarım bu kadar.

cok geçmiş olsun
insaallah hafif atlatanlardan olursunuz

aman yarabbim çok özür dilerim ama nasil sorumsuz bir insan
dış hekimi diyorsunuz eğer covidse
bugün ona giden hastalara da buluşacak
okula gidecek cocuk kaydettiricek
o çocuk da insaallah açılmaz ama açılırsa okula gidecek
ve belki o da varsa diğer çocuklara paylastiracak
yazıklar olsun
ne suçu var habersiz insanlarin

keşke geçen yıl degil de bu yil anasinifina gidecek olsaydı oglum kesinlikle gondermezdim
ama maalesef 1.sinifa baslicak 2. sınıf olsa yine düşünmeden gondermezdim
ama 1. sınıf açılırsa okul ne yapi cam bilmiyorum

Geçmiş olsun inşallah. Bol bol sıvı, sarımsak, c vitamini, polen, zencefil, bal, pekmez,kızılcık serbeti veya kompostosu,yogurt, ayran, ve limon bol bol bunlar bana önerilenler ayrıca kefir dediler ben hiç içemiyorum. Her sabah haslanmış yumurta ve peynır tüketin. Doktor akrabalarımın önerileri bunların hepsi. günde en az 2 litre su hepsinin söyledikleri hergun arayıp nekadar su içtin diye sordular ve soruyorlar. Rabbım sifa versin inşallah herkese

Ben anaokul olsa göndermezdim, 1. Sınıfa başlayacak oğlum yazdıracam ama gönderir miyim orasi belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…