Ana sınıfına kayıt yaptirdim ama düşündükçe vazgececek gibi oluyorum. Ne kadar anlasalar da uygulamada gevsek kaliyor cocuklar...Ben olsam göndermeme imkanı sunarlarsa size kesinlikle göndermem . Çünkü bugün ne kadar tedbir düşünürsek düşünelim onu çürütecek başka bir yol hemen bulduk. Bunlar çocuk. Çocuklar ne sosyal mesafeden ne hijyenden anlıyor. Normal zamanda günlerce yıkanmamış kıyafetlerle geliyorlardı okula.
Bu konuya uzun süredir yazmadim :)
hayatima eskisi gibi devam edeli cok oldu..daha dogrusu yeni normale alistim diyelim.
önceki gib dei korkmuyorum hatta alisverislerimi dahi balkona birakmiyorum direk yerlestiriyorum.
bu sürecte iki defa test yaptirdim ve her ikisi de negatif cikti. tatile de ciktim ucak yolculuklari da yaptim kalabaliklar arasinda da bulumak zorunda kaldim. lokantalarda yemek de yedim.
öyle iste
Allah hepimize saglik ve huzur versin. Ölümün dahi hayirlisini nasip etsin..
Sefanız olsun, biz de fotolara bakarak bayram ediyoruz sayenizdeDenize karşı bi çay bi kahve fotosu atsana be kuzum Gözde çok tatlı yaaaa ❤❤
Bence vazgeçin. Çok gerekli değil şu şartlarda. İkinci dönem salgın azalır ya da kaybolur o zaman tekrar verirsiniz okula. Gerçekten çok zor bir tercihAna sınıfına kayıt yaptirdim ama düşündükçe vazgececek gibi oluyorum. Ne kadar anlasalar da uygulamada gevsek kaliyor cocuklar...
Allah şifalar versin kazen abi. Hastaneye yatış yapıldı mı?çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
bir de test yapmamak için ellerinden geleni yaptılar .....
Yerim onu benTeşekkür ederim. O halde Tarçının gözlerini göndereyim size. Güzel gözlü kızım o benim, 12 yaşında, insan yaşına göre 70 falan oluyor galiba. Bu arada daha foto atamadım. sabah güneş doğduğundan beri ayaktayım bir koşuşturma içindeyim. Sabah kimseler yokken bizim yan arsadaki incir ağacından incir topladım ama maske giydim bir de kapüşonlu ve her tarafımı ayak bileğinden el bileğine kadar örten bir tulum giydim. Çünkü o ağaçtan bir sürü insan incir topluyor ve ağaç çok sık dalların içine girmeden her tarafa sürtünmeden toplanmıyor. İncirleri sundurmaya bıraktım hemen girip üstümdekileri makineye atıp duş aldım. Abartıyorum tedbirleri ama korkuyorum. İncirleri suda yıkayıp güneşte kurutuyorum bu arada çünkü hepsi çatlak ve ince kabuklu olduğundan soyulmuyor. Sonra ekmek yaptım. Önceki topladığım incirleri güneşe koyayım derken öteki kedim Gözde kaşla göz arasında balkondan kaçtı. Arıyorum bulamıyorum. Eşim de gece onun tasmasını çıkarmıştı tasmasız. Biraz tedirginim, inşallah gelir, etrafta köpekler var
Eki Görüntüle 2679711
geçmiş olsun.. böyle ilk testte negatif olup sonra nasıl pozitif oluyor , ilk yapılan test mi hatalı o zaman ya da erken vakitte çıkmıyor muçok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
Ekran görüntüsü aldim, Twitter'dan bakana yazayım mı?Dileyen beni sağlık personeline nefret kusuyor diye şikayet edebilir. Ben asla çalışana değil, düzene, çarka sövüp sayıyorum. Personeller geçicidir kurumlar baki
Beni muayene ederken uzaylı gibi odanın diğer ucunda oturup soru soracaksın, öğle tatili geldi diye gelip beni iterek bankonun camını örteceksin. Israrcı olmasam test yapmayacaklardı.
hadi oradan .....
Bu arada ufak bir araştırma yaptım, test yapmamak isteme sebepleri ; Universitenin günlük test kapasitesi üzerine çıkılırsa numuneler özele gidiyor ve buna kurum para ödüyormuş bunun önüne geçmek adına para gitmesin diye günlük belli sayıda test yapmak isteniyormuş....
Sağlık Bakanı duy bunları ...
Bilenler yazabilir mi? Kronik rahatsızlığı olanlar ne sekilde yardim aliyor? Bir tanidik icin soruyorum. Nette tam bilgi bulamadim.Kronik hastalığı olup devletten yardım alacak olanlarla ilgili bilginiz var mi? Pandemiyle mi ilgili? Sartlar nedir? Basvuru nasil, nereden yapılır?
çok üzüldüm inşallah hafif bir şekilde atlatırsınız.çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
Çok geçmiş olsun.çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
Vallahi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. yorumsuz aktaracağım. Benim hiçbir tedbire uymayan, dışarıda maskesiz gezen, farklı farklı arkadaşları ile kafelerde evlerde, spor salonlarında, gezilerde tatillerde buluşup gezen, sarılarak foto çektiren görümcemi dün telefonla aradık. Yüksek ateşi varmış, tir tir titriyormuş, halsizlik ve boğaz ağrısı varmış. Dün işe gitmemiş. Sesi iyice çatallaşmış ama rahat konuşuyordu. "Covid olmuş olabilirim eğer covidsem sana da bulaşmıştır" diye arkadaşını uyarmış. Bize de "bugün evden çıkmadım ama yarın öteki gün bakarım eğer kendimi iyi hissedersem çocuğun okuluna gidip kaydını yaptıracağım. Teste meste gerek olmaz herhalde" dedi. Şu an koku ve tat duyusunda bir bozulma yokmuş. Bugün de aradık nasıl olduğunu öğrenmek için. İşe gitmiş çünkü mecburmuş; ateşi 37.9'muş. Kendisi diş hekimi; inşallah korona değildir Aktaracaklarım bu kadar.
Ana sınıfına kayıt yaptirdim ama düşündükçe vazgececek gibi oluyorum. Ne kadar anlasalar da uygulamada gevsek kaliyor cocuklar...
Geçmiş olsun inşallah. Bol bol sıvı, sarımsak, c vitamini, polen, zencefil, bal, pekmez,kızılcık serbeti veya kompostosu,yogurt, ayran, ve limon bol bol bunlar bana önerilenler ayrıca kefir dediler ben hiç içemiyorum. Her sabah haslanmış yumurta ve peynır tüketin. Doktor akrabalarımın önerileri bunların hepsi. günde en az 2 litre su hepsinin söyledikleri hergun arayıp nekadar su içtin diye sordular ve soruyorlar. Rabbım sifa versin inşallah herkeseçok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin tez vakitte inşallah.çok üzgünüm ama sonuç pozitif çıktı !
Ben anaokul olsa göndermezdim, 1. Sınıfa başlayacak oğlum yazdıracam ama gönderir miyim orasi belli değil.Ana sınıfına kayıt yaptirdim ama düşündükçe vazgececek gibi oluyorum. Ne kadar anlasalar da uygulamada gevsek kaliyor cocuklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?