bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben doktor arkadaşlarımla konuştukça ve biraz araştırdıkça bu virüsun genetik bazı koşulları aradığını-yani yaş-hastalık geçmişi aramadığını anladım. Bu mikrobu yaparlarken sanırım bağışıklığımızda olan bir hücre mi diyeyim , aktif madde mi diyeyim onu arayıp buluyor ve ona yapışıyor. Yaş 20 de olsa bağışıklığı tavanda olsa spor geçmişi dağlar kadarda olsa ölüme götürüyor. Çok üzülüyorum ya, ne yapacağız bu dönemi nasıl atlatacağız. Eğer labaratuar ürünü ise bu virüs yapanları rabbim kahhar sıfatıyla kahretsin-ölemesinler sürünsünler Nice canlar, bilim insanları ölüp gidiyor ((

Yüzde 70 iyi niyetli bir rakam olmuş . Adam ekonomi üzerine endişe ediyor ama kendisi tedbirsiz, böyle giderse batariz diyor. Senin gibiler yüzünden vaka artıyor diyorum bir tavır ( kibar olmaya çalışıyorum burada) . Ya empati çok zor değil, mantığını kullanmak hem kendisinin hem toplumun işine yarar, ne bu bencillik . Küçük bir yerde yaşıyorum. Buyuk sehirlerdekileri düşünemiyorum . Çok doluyum kendimi kontrol ederek yazmaya çalışıyorum çıksam iyi olacak.

Babam sağlıkçı. Yattığı hastanede arkadaşı olan çok doktor var. Bir nebze içim rahat bir şekilde haber alırız kötü bir durum olursa diye. Muhtemelen zaten pozitif bir hastadan bulaştı babama da.

Idrak refakatçi hic duymadım ya. Niye oyle bir sey istemisler sasirdim acikcasi.
Sen icinu ferah tut, sapasaglam cikacaklar ikisi de.
Ayni evde yasayan herkese bulasmiyor. Bak enistem pozitif, halamda belirti yok. Annende de çıkmayacak. Sen stres yapip kendini hasta etme yeter ki kuzum

Ben de çok şaşırdım ama varmış öyle bir şey. Eşim söyledi az önce. Muhtemelen kardeşimi aynı evde falan sandılar o yüzden odaya aldılar. Ama aynı evde bile değildi. Hani zaten karantinadave temaslı, refakat etsin mi dediler anlamadım ki. Odaya girince de çıkmak yok demişler işte.

Gel bi sarılalım. Sarılmamız lazım. Virüssüz, sımsıkı
Geçecek bugünler kardeşim. Sabaha varmayan gece mi var. İnan bana

Hay Allah talihsizlik olmus cidden. Ama 14 gun yatirmayabilirler babanin durumu agirlasmazsa. Kötülemeyen hastaları çıkarıyorlar eve çünkü.

Hay Allah talihsizlik olmus cidden. Ama 14 gun yatirmayabilirler babanin durumu agirlasmazsa. Kötülemeyen hastaları çıkarıyorlar eve çünkü.

Inşallah ya bir an evvel iyi olur da eve döner. Nefret ediyorum hastanelerden zaten. Kalbim totomda atıyor haber aldığımdan beri.

Hala daha virüs falan yok yea diyen olursa süresiz ban yeme uğruna ana avrat sayacağım forumda.

Heh zor tutuyordum kendimi hüngür foşurt saldım şu an.
Yapmaaaa. Ama yap. Aksın o hüzün, kirli düşünceler gözyaşlarınla.
Burada birbirimiz için dertlenen binlerce kızkardeşiz. Al sana tutunmak için harika bir sebep
Bir beşerin başka bir beşerin ailesine duası kabul olurmuş. Herkes iyileşecek ve sen yazacaksın ki buraya 15 gün sonra . Geldiiiiiğğğm Livreeee, KAAAALLLKKK SARILMAMIZ LAZIM

Bazen duymadığımız şeyler duyuyoruz.Üstkat komşunun babası yoğun bakımda 16-17 gündür.Üstelik özel bir hastanede.Diyorki bugün:Yoğun bakımın kapısından baktım,doktor tulumsuz girdi vs.Bilmemki

Heh zor tutuyordum kendimi hüngür foşurt saldım şu an.
Sal sal rahatlarsın biraz.
Hep beraber sarılışalım

Döner döner. Hastane takibi gerektirmeyen hastalari evlerine gönderiyorlar. Babani da tedbiren yatirmislardir, birkac gun gozlem altinda tutup kötüleşmezse kardesinle beraber evde tedaviye yollarlar.

Sakin ol Ben çok iyi bilirim o duyguyu. Telefonum çaldığında her yerim titrerdi.

Anlattığın kadarıyla baban çok kötü değil.
Bir tanıdığımı komalık halde evden hastaneye götürdüler. Yetmiş yaşındaydı. Hastanede iyileşmiş evinin bahçesini suluyordu dün gördüğümde.

Oh böyle haberler okuyunca rahatlıyorum. Aklıma hep kötü olanlar geliyor şu an çünkü.

O dediğiniz grup daha bir acayip. Onlar hem aptal hem de parayı ilah eden aptallardan.

Tedbirler uygulanırken çoğu işyerleri kapatıldı ve çalışanlarına maaş ödenmedi. İşyeri sahiplerinin parası olmadığı için mi? Hayır. 2019 model arabasını 2020 model yapmasına parası oluyor hatta 3-4 tane metres almaya parası oluyor da; işçisine 3-5 kuruş maaş ödeyecek parası parası nasıl olmuyor???

Toyota araba fabrikası şöyle açıklama yapmıştı: ''3 sene araba satamasam bile 3 sene boyunca bütün çalışanlarımın maaşını kuruşu kuruşuna ödeyecem.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…