- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Yüzde 70 iyi niyetli bir rakam olmuş . Adam ekonomi üzerine endişe ediyor ama kendisi tedbirsiz, böyle giderse batariz diyor. Senin gibiler yüzünden vaka artıyor diyorum bir tavır ( kibar olmaya çalışıyorum burada) . Ya empati çok zor değil, mantığını kullanmak hem kendisinin hem toplumun işine yarar, ne bu bencillik . Küçük bir yerde yaşıyorum. Buyuk sehirlerdekileri düşünemiyorum . Çok doluyum kendimi kontrol ederek yazmaya çalışıyorum çıksam iyi olacak.Onlar olmasa Aziz Nesin i kim haklı çıkartacak? ''Türklerin %70 i aptaldır'' demişti. Biz %30 gruptan olalım %70 gruptan değiliz çok şükür. Ben eskiden beynimden aklımdan şikayetler ederdim; icat yapamıyorum buluş bulamıyorum Nobel ödülü alamıyorum v.s Ama bunları görünce Allah a çok şükür ediyorum en azından bunlardan azıcık fazla akıl vermiş diye.
Virüs yok diyenler hastalandıklarında biz de onlara virüs yok deriz o zaman.
Ah endişelerinizi çok iyi anlıyorum. Şöyle düşünün kardeşiniz de babanız da şuan hastanede hemen müdahale edilir bir durum olduğunda .
Benim yeğenimin de karantinası yarın bitiyor, çalıştığı fabrikada pozitif biriyle teması olduğu icin hemen teste göndermişlerdi negatif çıkmıştı, ama semptom olsaydı hemen müdahale edilemeyecekti ( testi negatif çıktığı için ve ağır semptom olursa tekrar test olacaktı) bu endişeyle 14 gün geçirdik. Nolur içinizi ferah tutun. Endiselenmekte ve kaygilarinizda çok çok haklısınız.
Idrak refakatçi hic duymadım ya. Niye oyle bir sey istemisler sasirdim acikcasi.Şimdi haber aldım moralim hepten bozuldu. Hastaneye odaya almışlar babamı henüz yoğun bakımlık halde olmaıdğı için ki inşallah olmaz. Kardeşim babama eşlik ettiği için ve odada bir refakatçiye ihtiyaç olduğu için kardeşim de odaya girmiş. Doktorlar da siz de artık 14 gün çıkamazsınız odadan demişler. Kafayı yiycem sanırım. Kardeşime neden eşlik ettin sen de tehlikeye girdin şimdi dedim o da abla ne yapsaydım tek mi bırakayım adamı dedi. Ben olsam ben de bırakmazdım ama artık endişelenmem gereken iki kişi oldu. İkisi de 14 gün hastanede kalacaklar. Annem, abim ve yeğenlerim de evde karantinada. Benim durumum da belirsiz ama şu an umurumda değil açıkçası.
Inşallah on dört gün sonra ikisi de iyi hepimiz iyiyiz yazarım buraya. On dört gün geçerse tabi.
Canım duacınızız hepinizin.Çekene zor geçer zaman.Çok geçmiş olsun.Üzülme bu günlerde geçecek inş
Idrak refakatçi hic duymadım ya. Niye oyle bir sey istemisler sasirdim acikcasi.
Sen icinu ferah tut, sapasaglam cikacaklar ikisi de.
Ayni evde yasayan herkese bulasmiyor. Bak enistem pozitif, halamda belirti yok. Annende de çıkmayacak. Sen stres yapip kendini hasta etme yeter ki kuzum
Gel bi sarılalım. Sarılmamız lazım. Virüssüz, sımsıkıŞimdi haber aldım moralim hepten bozuldu. Hastaneye odaya almışlar babamı henüz yoğun bakımlık halde olmaıdğı için ki inşallah olmaz. Kardeşim babama eşlik ettiği için ve odada bir refakatçiye ihtiyaç olduğu için kardeşim de odaya girmiş. Doktorlar da siz de artık 14 gün çıkamazsınız odadan demişler. Kafayı yiycem sanırım. Kardeşime neden eşlik ettin sen de tehlikeye girdin şimdi dedim o da abla ne yapsaydım tek mi bırakayım adamı dedi. Ben olsam ben de bırakmazdım ama artık endişelenmem gereken iki kişi oldu. İkisi de 14 gün hastanede kalacaklar. Annem, abim ve yeğenlerim de evde karantinada. Benim durumum da belirsiz ama şu an umurumda değil açıkçası.
Inşallah on dört gün sonra ikisi de iyi hepimiz iyiyiz yazarım buraya. On dört gün geçerse tabi.
Hay Allah talihsizlik olmus cidden. Ama 14 gun yatirmayabilirler babanin durumu agirlasmazsa. Kötülemeyen hastaları çıkarıyorlar eve çünkü.Ben de çok şaşırdım ama varmış öyle bir şey. Eşim söyledi az önce. Muhtemelen kardeşimi aynı evde falan sandılar o yüzden odaya aldılar. Ama aynı evde bile değildi. Hani zaten karantinadave temaslı, refakat etsin mi dediler anlamadım ki. Odaya girince de çıkmak yok demişler işte.
Gel bi sarılalım. Sarılmamız lazım. Virüssüz, sımsıkı
Geçecek bugünler kardeşim. Sabaha varmayan gece mi var. İnan bana
Hay Allah talihsizlik olmus cidden. Ama 14 gun yatirmayabilirler babanin durumu agirlasmazsa. Kötülemeyen hastaları çıkarıyorlar eve çünkü.
Yapmaaaa. Ama yap. Aksın o hüzün, kirli düşünceler gözyaşlarınla.Heh zor tutuyordum kendimi hüngür foşurt saldım şu an.
Bazen duymadığımız şeyler duyuyoruz.Üstkat komşunun babası yoğun bakımda 16-17 gündür.Üstelik özel bir hastanede.Diyorki bugün:Yoğun bakımın kapısından baktım,doktor tulumsuz girdi vs.BilmemkiBen de çok şaşırdım ama varmış öyle bir şey. Eşim söyledi az önce. Muhtemelen kardeşimi aynı evde falan sandılar o yüzden odaya aldılar. Ama aynı evde bile değildi. Hani zaten karantinadave temaslı, refakat etsin mi dediler anlamadım ki. Odaya girince de çıkmak yok demişler işte.
Sal sal rahatlarsın biraz.Heh zor tutuyordum kendimi hüngür foşurt saldım şu an.
Hep beraber sarılışalımYapmaaaa. Ama yap. Aksın o hüzün, kirli düşünceler gözyaşlarınla.
Burada birbirimiz için dertlenen binlerce kızkardeşiz. Al sana tutunmak için harika bir sebep
Bir beşerin başka bir beşerin ailesine duası kabul olurmuş. Herkes iyileşecek ve sen yazacaksın ki buraya 15 gün sonra . Geldiiiiiğğğm Livreeee, KAAAALLLKKK SARILMAMIZ LAZIM
Döner döner. Hastane takibi gerektirmeyen hastalari evlerine gönderiyorlar. Babani da tedbiren yatirmislardir, birkac gun gozlem altinda tutup kötüleşmezse kardesinle beraber evde tedaviye yollarlar.Inşallah ya bir an evvel iyi olur da eve döner. Nefret ediyorum hastanelerden zaten. Kalbim totomda atıyor haber aldığımdan beri.
Hala daha virüs falan yok yea diyen olursa süresiz ban yeme uğruna ana avrat sayacağım forumda.
Eveeeet, sarılalım kapayalım gözümüzü 2022 ocak gelmiş olsun, salgınlar bitmiş. Miiiiissss gibi isviçre alplerinde kayak tatili planlama döneminde olalım meselaSal sal rahatlarsın biraz.
Hep beraber sarılışalım
Mynette yazıyor tövbe yarabbiHindistan'da büyük skandal! Koronavirüs hastasına ambulansta tecavüz etti
Sakin ol Ben çok iyi bilirim o duyguyu. Telefonum çaldığında her yerim titrerdi.Inşallah ya bir an evvel iyi olur da eve döner. Nefret ediyorum hastanelerden zaten. Kalbim totomda atıyor haber aldığımdan beri.
Hala daha virüs falan yok yea diyen olursa süresiz ban yeme uğruna ana avrat sayacağım forumda.
Sakin ol Ben çok iyi bilirim o duyguyu. Telefonum çaldığında her yerim titrerdi.
Anlattığın kadarıyla baban çok kötü değil.
Bir tanıdığımı komalık halde evden hastaneye götürdüler. Yetmiş yaşındaydı. Hastanede iyileşmiş evinin bahçesini suluyordu dün gördüğümde.
O dediğiniz grup daha bir acayip. Onlar hem aptal hem de parayı ilah eden aptallardan.Yüzde 70 iyi niyetli bir rakam olmuş . Adam ekonomi üzerine endişe ediyor ama kendisi tedbirsiz, böyle giderse batariz diyor. Senin gibiler yüzünden vaka artıyor diyorum bir tavır ( kibar olmaya çalışıyorum burada) . Ya empati çok zor değil, mantığını kullanmak hem kendisinin hem toplumun işine yarar, ne bu bencillik . Küçük bir yerde yaşıyorum. Buyuk sehirlerdekileri düşünemiyorum . Çok doluyum kendimi kontrol ederek yazmaya çalışıyorum çıksam iyi olacak.
İdrak geçmiş olsun.Oh böyle haberler okuyunca rahatlıyorum. Aklıma hep kötü olanlar geliyor şu an çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?