- 17 Aralık 2015
- 27.140
- 49.668
- 598
insanlarda kullandi tabi ama asıl sebebi onlar degildi yani.Basit bir yürüyüşe çıktığımda bile insanlarda n95 maske gördüğüm zamanlar olmuştu o zamanlarda.
Idrakyollariiltihabi çoğu kişi hastaneye girip tedavisini olup çıkıyor içini karartma sakın.
Uçuk virüsü basit sir virüsmüymüş..Şu vaziyette hastalığa inanmayanlar var.Ortalık yıkılıyor.Bizim bir tanıdık:Uçuk virüsü gibi bişimiş.Herkese bulaşacakmış diyor.Uçuk virüsü kadar basit birşeyden insanlar ciddi şekilde hastalanıyorlar.
Cok üzüldüm inşallah sağlıklı olarak babanız tedavisini atlatıp evine dönecek. Tüm dualarım size ve tüm hastalara.Babam kötüleşti az evvel. Ambulans bekliyorlar. Lanet gelsin elimden bir şey gelmiyor. Gidemiyorum. Gitsem ne fayda hastaneye gidecek zaten. Dua edin bize de...
ben yıkıyorum bir siperlik en az 20 tl tek kullanımlık olur mu.maske zaten 3 kişi günde en az 6 tane kullanıyoruzNe kadar süre kullanılabilinir bu n95 maske? Evet ben de siperlik yıkanabilir diye düşünmüştüm ama buradaki bir üye farklı yazdı.
ne oldu babasına virüs mü kapmışIdrakyollariiltihabi allah babanizi bir an önce sağlıgina kavustursun inşallah çok geçmiş olsun
Inşallah öyle olacak babam için de. Az evvel kardeşim de "abla ben de test yaptır
Gerçekten insanları anlamıyorum. Oturdukları yeriyle bir de uyduruyorlar. Bizim toplumumuzda en çok bebeğiyle kemer takmadan arabanın ön koltuğuna oturanları hiç anlamazdım. Bebek arka koltukta sıkılıyor derlerdi bebek yahu ön arka koltuğu nereden bilsin, kendileri arka koltukta sıkılıyor . Şimdi de maskeden sıkılıyorlar. Mesafe kavramani anlamakta güçlük çekiyorlar. Bugün bir iş için görüşmem vardı, hepsi maskesiz mesafe falan yok neyse hepsi önümüz kötü yasaklar başlayacak diye yakınıyor. Uyardigimda geç bunları kim o kadar saat maske takar tavrı ile karşılaştım. Valla midem bulanıyor artık insanlardan.Şu vaziyette hastalığa inanmayanlar var.Ortalık yıkılıyor.Bizim bir tanıdık:Uçuk virüsü gibi bişimiş.Herkese bulaşacakmış diyor.Uçuk virüsü kadar basit birşeyden insanlar ciddi şekilde hastalanıyorlar.
Rabbim babanizin yardımcısı olsun inşallah, sifa versinBabam kötüleşti az evvel. Ambulans bekliyorlar. Lanet gelsin elimden bir şey gelmiyor. Gidemiyorum. Gitsem ne fayda hastaneye gidecek zaten. Dua edin bize de...
evet az evvelde agirlasmis ambulans cagirilmisne oldu babasına virüs mü kapmış
İnşallah kardesinizden de guzel haber alırsınız. Havalar şuan tam hastalık havası hava sicakken birden serinliyor. Az önce de yazmıştım bizi habersiz birakmayin dualarımız sizinle.Inşallah öyle olacak babam için de. Az evvel kardeşim de "abla ben de test yaptırıcam sürekli öksürüyorum çok halsizim" dedi. Üstelik o annemlere temas etmedi. İş için şehir dışındaydı. Bari o olmasın ya.
şunları okuyup ta hala virüsü abartıyorsunuz diyenlere ne diyeyim ben şimdiİnşallah kardesinizden de guzel haber alırsınız. Havalar şuan tam hastalık havası hava sicakken birden serinliyor. Az önce de yazmıştım bizi habersiz birakmayin dualarımız sizinle.
İçimden çok şey diyorum o kişilere . Gerçekten anlayamıyorum. Evden pek çıkmayan ablam var hatta cik dolaş falan derdik Mart ayından beri sosyallesesi geldi. Bir akrabam var virüse hiç inanmıyor annemi nasıl uzak tutsam diye uğraştım. Annem her zaman mantıklı gündemi takip eden kadın bize yalan söyleyip eve kuzenleri alıyor, komşu gezmesine gidiyor. Ben anneme gitmiyorum tasiyiciysam diye. Ellerinde akıllı cep telefonu var artık insanların her bilgiye, habere ulaşabilirler ama bu ne gamsizlik simariklik. ( En yakın çevremden örnek veriyorum ki daha fazlası var) . Hastaneler dolu, bir başka rahatsızlık olsa bile belki hastaneye bile gidemeyecegiz, biraz toplum bilinci olsun insanlarda en azından .şunları okuyup ta hala virüsü abartıyorsunuz diyenlere ne diyeyim ben şimdi
İnşallah kardesinizden de guzel haber alırsınız. Havalar şuan tam hastalık havası hava sicakken birden serinliyor. Az önce de yazmıştım bizi habersiz birakmayin dualarımız sizinle.
Onlar olmasa Aziz Nesin i kim haklı çıkartacak? ''Türklerin %70 i aptaldır'' demişti. Biz %30 gruptan olalım %70 gruptan değiliz çok şükür. Ben eskiden beynimden aklımdan şikayetler ederdim; icat yapamıyorum buluş bulamıyorum Nobel ödülü alamıyorum v.s Ama bunları görünce Allah a çok şükür ediyorum en azından bunlardan azıcık fazla akıl vermiş diye.Gerçekten insanları anlamıyorum. Oturdukları yeriyle bir de uyduruyorlar. Bizim toplumumuzda en çok bebeğiyle kemer takmadan arabanın ön koltuğuna oturanları hiç anlamazdım. Bebek arka koltukta sıkılıyor derlerdi bebek yahu ön arka koltuğu nereden bilsin, kendileri arka koltukta sıkılıyor . Şimdi de maskeden sıkılıyorlar. Mesafe kavramani anlamakta güçlük çekiyorlar. Bugün bir iş için görüşmem vardı, hepsi maskesiz mesafe falan yok neyse hepsi önümüz kötü yasaklar başlayacak diye yakınıyor. Uyardigimda geç bunları kim o kadar saat maske takar tavrı ile karşılaştım. Valla midem bulanıyor artık insanlardan.
Virüs yok diyenler hastalandıklarında biz de onlara virüs yok deriz o zaman.şunları okuyup ta hala virüsü abartıyorsunuz diyenlere ne diyeyim ben şimdi
Ah endişelerinizi çok iyi anlıyorum. Şöyle düşünün kardeşiniz de babanız da şuan hastanede hemen müdahale edilir bir durum olduğunda .Şimdi haber aldım moralim hepten bozuldu. Hastaneye odaya almışlar babamı henüz yoğun bakımlık halde olmaıdğı için ki inşallah olmaz. Kardeşim babama eşlik ettiği için ve odada bir refakatçiye ihtiyaç olduğu için kardeşim de odaya girmiş. Doktorlar da siz de artık 14 gün çıkamazsınız odadan demişler. Kafayı yiycem sanırım. Kardeşime neden eşlik ettin sen de tehlikeye girdin şimdi dedim o da abla ne yapsaydım tek mi bırakayım adamı dedi. Ben olsam ben de bırakmazdım ama artık endişelenmem gereken iki kişi oldu. İkisi de 14 gün hastanede kalacaklar. Annem, abim ve yeğenlerim de evde karantinada. Benim durumum da belirsiz ama şu an umurumda değil açıkçası.
Inşallah on dört gün sonra ikisi de iyi hepimiz iyiyiz yazarım buraya. On dört gün geçerse tabi.
Benim dediklerim çıkar. Baban düzelecek. Kardeşine de bir şey olmayacak.Şimdi haber aldım moralim hepten bozuldu. Hastaneye odaya almışlar babamı henüz yoğun bakımlık halde olmaıdğı için ki inşallah olmaz. Kardeşim babama eşlik ettiği için ve odada bir refakatçiye ihtiyaç olduğu için kardeşim de odaya girmiş. Doktorlar da siz de artık 14 gün çıkamazsınız odadan demişler. Kafayı yiycem sanırım. Kardeşime neden eşlik ettin sen de tehlikeye girdin şimdi dedim o da abla ne yapsaydım tek mi bırakayım adamı dedi. Ben olsam ben de bırakmazdım ama artık endişelenmem gereken iki kişi oldu. İkisi de 14 gün hastanede kalacaklar. Annem, abim ve yeğenlerim de evde karantinada. Benim durumum da belirsiz ama şu an umurumda değil açıkçası.
Inşallah on dört gün sonra ikisi de iyi hepimiz iyiyiz yazarım buraya. On dört gün geçerse tabi.
Canım duacınızız hepinizin.Çekene zor geçer zaman.Çok geçmiş olsun.Üzülme bu günlerde geçecek inşŞimdi haber aldım moralim hepten bozuldu. Hastaneye odaya almışlar babamı henüz yoğun bakımlık halde olmaıdğı için ki inşallah olmaz. Kardeşim babama eşlik ettiği için ve odada bir refakatçiye ihtiyaç olduğu için kardeşim de odaya girmiş. Doktorlar da siz de artık 14 gün çıkamazsınız odadan demişler. Kafayı yiycem sanırım. Kardeşime neden eşlik ettin sen de tehlikeye girdin şimdi dedim o da abla ne yapsaydım tek mi bırakayım adamı dedi. Ben olsam ben de bırakmazdım ama artık endişelenmem gereken iki kişi oldu. İkisi de 14 gün hastanede kalacaklar. Annem, abim ve yeğenlerim de evde karantinada. Benim durumum da belirsiz ama şu an umurumda değil açıkçası.
Benim dediklerim çıkar. Baban düzelecek. Kardeşine de bir şey olmayacak.
Babanızın kalp gibi bir rahatsızlığı var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?