bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Basit bir yürüyüşe çıktığımda bile insanlarda n95 maske gördüğüm zamanlar olmuştu o zamanlarda.
insanlarda kullandi tabi ama asıl sebebi onlar degildi yani.
normalde pahali bir maske o zamanlar kuzenime 5 tanesini 180 liraya almistik yani stoklamak icin baya paran olmasi gerekiyor ama asil sebebi dedigim gibi maske uretici firmalarin boyle bir durumu firsata cevirmeye calismasiydi
cerrahi maskeler dezenfektan ve kolonyalarda da aynı seyi yaptilar hatta bir sure

Idrakyollariiltihabi çoğu kişi hastaneye girip tedavisini olup çıkıyor içini karartma sakın.

Inşallah öyle olacak babam için de. Az evvel kardeşim de "abla ben de test yaptırıcam sürekli öksürüyorum çok halsizim" dedi. Üstelik o annemlere temas etmedi. İş için şehir dışındaydı. Bari o olmasın ya.

Şu vaziyette hastalığa inanmayanlar var.Ortalık yıkılıyor.Bizim bir tanıdık:Uçuk virüsü gibi bişimiş.Herkese bulaşacakmış diyor.Uçuk virüsü kadar basit birşeyden insanlar ciddi şekilde hastalanıyorlar.

Uçuk virüsü basit sir virüsmüymüş.. Millet kafayı yemiş. Hem o da birşey mi ? 5G rahat çıkartmak için ortalığa atlmş basit bir hastalık diyeni bile gördük çok şükür.

Babam kötüleşti az evvel. Ambulans bekliyorlar. Lanet gelsin elimden bir şey gelmiyor. Gidemiyorum. Gitsem ne fayda hastaneye gidecek zaten. Dua edin bize de...
Cok üzüldüm inşallah sağlıklı olarak babanız tedavisini atlatıp evine dönecek. Tüm dualarım size ve tüm hastalara.
Bizi habersiz birakmayin .

Inşallah öyle olacak babam için de. Az evvel kardeşim de "abla ben de test yaptır
Gerçekten insanları anlamıyorum. Oturdukları yeriyle bir de uyduruyorlar. Bizim toplumumuzda en çok bebeğiyle kemer takmadan arabanın ön koltuğuna oturanları hiç anlamazdım. Bebek arka koltukta sıkılıyor derlerdi bebek yahu ön arka koltuğu nereden bilsin, kendileri arka koltukta sıkılıyor . Şimdi de maskeden sıkılıyorlar. Mesafe kavramani anlamakta güçlük çekiyorlar. Bugün bir iş için görüşmem vardı, hepsi maskesiz mesafe falan yok neyse hepsi önümüz kötü yasaklar başlayacak diye yakınıyor. Uyardigimda geç bunları kim o kadar saat maske takar tavrı ile karşılaştım. Valla midem bulanıyor artık insanlardan.

İnşallah kardesinizden de guzel haber alırsınız. Havalar şuan tam hastalık havası hava sicakken birden serinliyor. Az önce de yazmıştım bizi habersiz birakmayin dualarımız sizinle.

İnşallah kardesinizden de guzel haber alırsınız. Havalar şuan tam hastalık havası hava sicakken birden serinliyor. Az önce de yazmıştım bizi habersiz birakmayin dualarımız sizinle.
şunları okuyup ta hala virüsü abartıyorsunuz diyenlere ne diyeyim ben şimdi

İçimden çok şey diyorum o kişilere . Gerçekten anlayamıyorum. Evden pek çıkmayan ablam var hatta cik dolaş falan derdik Mart ayından beri sosyallesesi geldi. Bir akrabam var virüse hiç inanmıyor annemi nasıl uzak tutsam diye uğraştım. Annem her zaman mantıklı gündemi takip eden kadın bize yalan söyleyip eve kuzenleri alıyor, komşu gezmesine gidiyor. Ben anneme gitmiyorum tasiyiciysam diye. Ellerinde akıllı cep telefonu var artık insanların her bilgiye, habere ulaşabilirler ama bu ne gamsizlik simariklik. ( En yakın çevremden örnek veriyorum ki daha fazlası var) . Hastaneler dolu, bir başka rahatsızlık olsa bile belki hastaneye bile gidemeyecegiz, biraz toplum bilinci olsun insanlarda en azından .

Şimdi haber aldım moralim hepten bozuldu. Hastaneye odaya almışlar babamı henüz yoğun bakımlık halde olmaıdğı için ki inşallah olmaz. Kardeşim babama eşlik ettiği için ve odada bir refakatçiye ihtiyaç olduğu için kardeşim de odaya girmiş. Doktorlar da siz de artık 14 gün çıkamazsınız odadan demişler. Kafayı yiycem sanırım. Kardeşime neden eşlik ettin sen de tehlikeye girdin şimdi dedim o da abla ne yapsaydım tek mi bırakayım adamı dedi. Ben olsam ben de bırakmazdım ama artık endişelenmem gereken iki kişi oldu. İkisi de 14 gün hastanede kalacaklar. Annem, abim ve yeğenlerim de evde karantinada. Benim durumum da belirsiz ama şu an umurumda değil açıkçası.

Inşallah on dört gün sonra ikisi de iyi hepimiz iyiyiz yazarım buraya. On dört gün geçerse tabi.

Onlar olmasa Aziz Nesin i kim haklı çıkartacak? ''Türklerin %70 i aptaldır'' demişti. Biz %30 gruptan olalım %70 gruptan değiliz çok şükür. Ben eskiden beynimden aklımdan şikayetler ederdim; icat yapamıyorum buluş bulamıyorum Nobel ödülü alamıyorum v.s Ama bunları görünce Allah a çok şükür ediyorum en azından bunlardan azıcık fazla akıl vermiş diye.

Virüs yok diyenler hastalandıklarında biz de onlara virüs yok deriz o zaman.

Ah endişelerinizi çok iyi anlıyorum. Şöyle düşünün kardeşiniz de babanız da şuan hastanede hemen müdahale edilir bir durum olduğunda .
Benim yeğenimin de karantinası yarın bitiyor, çalıştığı fabrikada pozitif biriyle teması olduğu icin hemen teste göndermişlerdi negatif çıkmıştı, ama semptom olsaydı hemen müdahale edilemeyecekti ( testi negatif çıktığı için ve ağır semptom olursa tekrar test olacaktı) bu endişeyle 14 gün geçirdik. Nolur içinizi ferah tutun. Endiselenmekte ve kaygilarinizda çok çok haklısınız.

Benim dediklerim çıkar. Baban düzelecek. Kardeşine de bir şey olmayacak.
Babanızın kalp gibi bir rahatsızlığı var mıydı?

Canım duacınızız hepinizin.Çekene zor geçer zaman.Çok geçmiş olsun.Üzülme bu günlerde geçecek inş

Benim dediklerim çıkar. Baban düzelecek. Kardeşine de bir şey olmayacak.
Babanızın kalp gibi bir rahatsızlığı var mıydı?

Yok bilinen bir kalp hastalığı şükür. Şeker hastası sadece. Annemde var ama ritim bozukluğu. Annemin bir de beyninde stent var beyin kanaması geçirdi. Tansiyon hastası ayrıca. Günde bir paket de sigara içiyor. Kötü düşünmek istemiyorum, babamın atlatma ihtimali var ama annem için iyimser olamıyorum. O yüzden umarım o kapmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…