anladım olabilir tabi. biraz pahalı sürekli almak zor. zaten market banka vs. gideceksem takıyorum. yoksa normal maske kullanıyorum.benim esim belkide kimyasalda calistigi icin tek kullaniyordur fazla toza maruz kaldigi icin ozelligini kaybediyor olabilir orda.
Ben de yıkanır diye biliyordum, sabunlu su ile yıkanması mantıklı gelmişti bana.Yıkanır siperlikler ya plastik sonuçta, yazık günahtır. Maske kullanımı evet gerekli ama büyük atık oluşturuyor çevrede, atık konusunda hassas biri olarak üzülüyorum çok.
Ben daha fazla süre diye biliyordum.8 saat koruyor diye biliyorum n95 leri
N95'i uzun süre takmanız zor olur.
ventilinli olanlar dediğiniz gibi dışarı yayıyor. ventilinsiz olanlar yaymıyor diye biliyorum ben. ama onlarda da nefes alınmıyor.Bir de sen bilirsin ya da doktor beye sorarsın
Bir yerde duydum galiba n95 dışarıdan içeri virüs almıyor ama içeriden dışarı veriyor diye
Yani n95 üstüne de cerrahi maske takın ki sizdeki virüsü yaymayın demişlerdi
Aydınlatırsan sevinirim
Bir de sen bilirsin ya da doktor beye sorarsın
Bir yerde duydum galiba n95 dışarıdan içeri virüs almıyor ama içeriden dışarı veriyor diye
Aydınlatırsan sevinirim
Ventilli olanlar halihazırda COVID tanısı konmuş hastalarla sürekli temasta olan sağlık çalışanları kendini koruyabilsinler diye onlara yararlı aslında. Biz vatandaşlar asemptomatik pozitifsek başkalarını enfekte edebiliriz bu n95le. Direkt 3 katlı cerrahi maske yeter diyor eşim. İşyerinde ben çift maske takıyorum.
Bunu sormak istemiştim
Zira insanlar kendini koruyor n95 ile ama çevreye zarar verebilir
Aslında o sadece sağlık çalışanlarına özel ama işte daha iyi koruyor deyip bir çok kişi bilmeden belki de dağıttı virüsü
kuzenim n95 ile hastaneye gitmisti guvenlik cikarttirmis n95 i normal maske takin demis anlam verememistik.Bir de sen bilirsin ya da doktor beye sorarsın
Aydınlatırsan sevinirim
Net bir şey söylenemese de 5-7 gün arası diye düşünebilirsin Türkiye vakaları için. Çok geçmiş olsun babana idrakcığım, en kısa sürede atlatır umarım. Dilerim siz yakalanmamışsınızdır.
vatandasin kullanmasindan degildi oSağlık çalışanları bir ara n95 sıkıntısı çekti zaten vatandaşın bilinçsiz bir şekilde bu maskeleri satın alıp piyasada bırakmaması yüzünden. Oysa sağlık çalışanı enfekte olursa daha büyük sıkıntı.
Allah şifa versin babanızaBabam kötüleşti az evvel. Ambulans bekliyorlar. Lanet gelsin elimden bir şey gelmiyor. Gidemiyorum. Gitsem ne fayda hastaneye gidecek zaten. Dua edin bize de...
vatandasin kullanmasindan degildi o
maske uretici firmalarin fahis fiyatlara satabilmek icin piyasada yok numarasi yuzundendi
en son icisleri bakani depolardaki maskeleri cikarmazsaniz hepsine el koymayi biliriz diyince maske problemi kalmadi.
sonrasinda esimin is yerine bagli olan maske fabrikalarida seri uretime gecti
Babam kötüleşti az evvel. Ambulans bekliyorlar. Lanet gelsin elimden bir şey gelmiyor. Gidemiyorum. Gitsem ne fayda hastaneye gidecek zaten. Dua edin bize de...
Çok üzgünüm, çok geçmiş olsun. Biliyorum şu an bunu düşünemeyecek durumdasın ama hastaneye yatıp toparlayan çok fazla sayıda insan var. Dualarım sizinle, inşallah iyi olacak baban.
İyi gidiyordu ya üç gündür hafif geçiriyordu. Bugün ateşi düşmemiş bir türlü ve çok halsizmiş. Solunum sıkıntısı var diyemem tam olarak ama nefes almakta zorlanıyormuş biraz. Şeker ve tansiyon hastası babam. 60 yaşında. Tek artısı sigara kullanmıyor olması. Bilmiyorum bu gece bana uyku yok onu biliyorum.
Babam kötüleşti az evvel. Ambulans bekliyorlar. Lanet gelsin elimden bir şey gelmiyor. Gidemiyorum. Gitsem ne fayda hastaneye gidecek zaten. Dua edin bize de...
Kuzum sapasaglam çıkacak baban insallah.Babam kötüleşti az evvel. Ambulans bekliyorlar. Lanet gelsin elimden bir şey gelmiyor. Gidemiyorum. Gitsem ne fayda hastaneye gidecek zaten. Dua edin bize de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?