Merhaba bütün hastalara acil şifalar diliyorum. Covit geciren lere bir sorum olacaktı Cok afedersiniz ishal oldugunuzda ayırt edici Bi durum varmıydı. Biraz saçma gibioldu ama kusura bakmayın. Bizim bulunduğumuz yerde ishal salgını var onun için soruyorum. Eşim ishal oldu terleme, miyde bulantısı var. İşyerinde pozitif olup tedavi görenler var. Bende oda biraz tedirginiz.normal ishal den farklı mı oluyor enazından renginden falan ayırt edilebilirmi.
Ya sen ciddi misin şuan eşime okudum kahkaha atıyoruz Allah iyiliğinizi versin GülSevgili Gülay, dün senin bol bol kulaklarını çınlattım. Eşim beyefendi beni yıkadı kolonya ile! Çok uzun mesela ama kısacası, benim gibi güya çok titiz ve tedbirli bir insan, dün bir ihmal sonucu maskesiz bir halde başka bir maskesiz vatandaş ile sosyal mesafesiz temas ettim. Eşime “ne yapacağız?” dediğimde “gözlerini kapa” deyip, kolonya şişesini şakır şukur başımdan aşağıya, yüzüme gözüme boca etti ve beni banyoya soktu. Kolonyalar ağzıma burnuna girdi, bir süre kör gibi dolaştım evin içinde. Bana deli diyoruz ama eşim de az manyak değil hani
Cok gecmiş olsun tessekkür ederimMerhaba,
Bana doktorlar ısrarla ishali sordu süreç içinde bir dönem oldum ama covid sebebi ile mi yoksa yoğun kayısı yemem sebebi ile mi bilemiyorum.
bende ; terleme, koku kaybı ve son olarak ciddi sırt ağrısı(sırta yel durmuş gibi) gibi belirtiler gösterdi.
Ohh bu pozları bekliyordum ah ah şu denizde giden yelkenlileri görmeyi özledim malum bir komşu yüzünden gitmiyorum yazlığa sinirliyim o yüzden ev alma komşu al demişler boşuna dememişler ah deniz çiçekler söylemedin nerede olduğunu İzmirmiş demekGünaydın sevgili dostlarım, bugün 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü, kutlu olsun. Bu vesile ile bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve bu virüsü de tarihe gömmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu ile beraber denizde ulu önderimiz Atatürk ve Türk bayraklı bir yelkenli ve bahçeden pembe güller, bir kırmızı sardunya çiçeği ve geçen sene bugün gittiğim bir kafe’de fotoğrafladığım bu rengarenk kediciği gönderiyorum. Umarım bir gün o kafe’ye yine gider ve onunla tekrar karşılaşırım… Sevgiler
Eki Görüntüle 2687540 Eki Görüntüle 2687541 Eki Görüntüle 2687542 Eki Görüntüle 2687543 Eki Görüntüle 2687544 Eki Görüntüle 2687545 Eki Görüntüle 2687546
Ben onlara beyzbol sopası ile girişmek istiyorum netşunları okuyup ta hala virüsü abartıyorsunuz diyenlere ne diyeyim ben şimdi
Reglime bir hafta kala pozitif çıktım, düzenini veya yoğunluğunu etkilemedi gününde regl oldum. Virüs için ilaç da kullandım o da etkilemedi içiniz rahat olsun inşallah önemsiz bişeydir sizinki de.Allah tüm herkese şifa versin. Arkadaşlar ben şunu merak ediyorum. Virüs adeti nasıl etkiliyor. Bu ay adetim bir türlü sorulmuyor,doktora gitmiştim adet öncesi birşey çıkmadı. Afedersiniz ilişki sonrası leke oluyordu. Şimdi aklımda deli sorular var. Aslında önemli bir belirtim yok bu ay adetim sökülmedi,öncesi leke,mantar oldu. Verdiği ilaçlardanmı yoksa hastane de virüsmü kaptım kafayı yiyeceğim. Varmı pozitif olup öncesi ve sonrasında böyle belirti yaşayan.
Senin yine eve misafir alıyor ben o kadar tembihlediğim halde anne bak markete gideriz biz kronik rahatsızlığın var sakın bi yere gitme dedim nereye gitti biliyor musun sabah aradım dedim herhalde eski fotoğrafları storye yüklüyor anne neredesin dedim Ayasofyanın açılışına gidiyorum dedi o kadar kalabalığa girmiş kiİçimden çok şey diyorum o kişilere . Gerçekten anlayamıyorum. Evden pek çıkmayan ablam var hatta cik dolaş falan derdik Mart ayından beri sosyallesesi geldi. Bir akrabam var virüse hiç inanmıyor annemi nasıl uzak tutsam diye uğraştım. Annem her zaman mantıklı gündemi takip eden kadın bize yalan söyleyip eve kuzenleri alıyor, komşu gezmesine gidiyor. Ben anneme gitmiyorum tasiyiciysam diye. Ellerinde akıllı cep telefonu var artık insanların her bilgiye, habere ulaşabilirler ama bu ne gamsizlik simariklik. ( En yakın çevremden örnek veriyorum ki daha fazlası var) . Hastaneler dolu, bir başka rahatsızlık olsa bile belki hastaneye bile gidemeyecegiz, biraz toplum bilinci olsun insanlarda en azından .
Ayparem şu aparatlardan edinsen, sokaklarda bile satılıyordu 1 liraya kırtasiyelerde falan da vardır. Yıkanabilir maskenin koruyuculuğu yoktur ki, normal 3 katlı cerrahi maskeler bile ıslanınca/nemlenince porları açılıyor etkisiz hale geliyor.bugün sınav için maskeyi hiç çıkarmadım ama 4 saatte kulaklarım o kadar ağrıdı ki.. internetten hem normal hem yıkanabilir maske almak istiyorum alıp acitmiyor diyen varmı?
Durum bu kadar vahim olmasaydı oldukça komik ve güldürücü bir olay.Senin yine eve misafir alıyor ben o kadar tembihlediğim halde anne bak markete gideriz biz kronik rahatsızlığın var sakın bi yere gitme dedim nereye gitti biliyor musun sabah aradım dedim herhalde eski fotoğrafları storye yüklüyor anne neredesin dedim Ayasofyanın açılışına gidiyorum dedi o kadar kalabalığa girmiş kibişey olmadı çok şükrediyorum
Ben burda kaygılanayım çevrem de bir o kadar kaygısız ilaçlarla ayakta duruyorum kaygı tavan yaptıDurum bu kadar vahim olmasaydı oldukça komik ve güldürücü bir olay.
aldım mihom tam bende onlardan arıyordum bulunca aldım direkt .. cerrahi maske de eczaneden alacağım nette toplu 100 adet 30₺ye vardı ama yorumları iyi gelmedi .. rahatlarim artık inşallah teşekkür ederimAyparem şu aparatlardan edinsen, sokaklarda bile satılıyordu 1 liraya kırtasiyelerde falan da vardır. Yıkanabilir maskenin koruyuculuğu yoktur ki, normal 3 katlı cerrahi maskeler bile ıslanınca/nemlenince porları açılıyor etkisiz hale geliyor.
Ben paket lastiği ile buldum çözümü lastiklere bağlıyorumAyparem şu aparatlardan edinsen, sokaklarda bile satılıyordu 1 liraya kırtasiyelerde falan da vardır. Yıkanabilir maskenin koruyuculuğu yoktur ki, normal 3 katlı cerrahi maskeler bile ıslanınca/nemlenince porları açılıyor etkisiz hale geliyor.
Bir sürü farklı farklı maske imalatçısı olunca hepsinin kalitesi farklı oluyor, düzgün imalatçı da var merdiven altı da var sonuçta. İşyerinden bize dağıttıkları ıslak mendilden halliceydi. Bim-a101-migroslardaki maskeler iyi genelde ben aldım. Lcw da iyidir muhtemelen hiç almadım oradan ama belli kalitenin altına düşmezler onlar.aldım mihom tam bende onlardan arıyordum bulunca aldım direkt .. cerrahi maske de eczaneden alacağım nette toplu 100 adet 30₺ye vardı ama yorumları iyi gelmedi .. rahatlarim artık inşallah teşekkür ederim ❤
Valla o da çok iyi fikirmişBen paket lastiği ile buldum çözümü lastiklere bağlıyorumkulaklar acımıyor tavsiye olunur aparatı denedim çıkıp duruyor
haydaa çıkıp duruyor muBen paket lastiği ile buldum çözümü lastiklere bağlıyorumkulaklar acımıyor tavsiye olunur aparatı denedim çıkıp duruyor
bimden aldık bizde o güzel ama giderken garanti olsun diye eczaneden alicamBir sürü farklı farklı maske imalatçısı olunca hepsinin kalitesi farklı oluyor, düzgün imalatçı da var merdiven altı da var sonuçta. İşyerinden bize dağıttıkları ıslak mendilden halliceydi. Bim-a101-migroslardaki maskeler iyi genelde ben aldım. Lcw da iyidir muhtemelen hiç almadım oradan ama belli kalitenin altına düşmezler onlar.
Bi ara tuhafiyeye gidersem şu minik ince lastikler var ya adını unuttum onlardan alıcam da gidemedim bi aaa aslında eşimin oltalarının misinesi de olur dur onu da bi deniyimValla o da çok iyi fikirmiş
Ben denedim yolda bi çıkıyor aparattan sinir oluyorum belki benim aparat dandiktir 2 TL ye yolda satan birinden almıştımhaydaa çıkıp duruyor mu
bimden aldık bizde o güzel ama giderken garanti olsun diye eczaneden alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?