bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Merhaba bütün hastalara acil şifalar diliyorum. Covit geciren lere bir sorum olacaktı Cok afedersiniz ishal oldugunuzda ayırt edici Bi durum varmıydı. Biraz saçma gibioldu ama kusura bakmayın. Bizim bulunduğumuz yerde ishal salgını var onun için soruyorum. Eşim ishal oldu terleme, miyde bulantısı var. İşyerinde pozitif olup tedavi görenler var. Bende oda biraz tedirginiz.normal ishal den farklı mı oluyor enazından renginden falan ayırt edilebilirmi.

Merhaba,
Bana doktorlar ısrarla ishali sordu süreç içinde bir dönem oldum ama covid sebebi ile mi yoksa yoğun kayısı yemem sebebi ile mi bilemiyorum.

bende ; terleme, koku kaybı ve son olarak ciddi sırt ağrısı(sırta yel durmuş gibi) gibi belirtiler gösterdi.

Ya sen ciddi misin şuan eşime okudum kahkaha atıyoruz Allah iyiliğinizi versin Gül

Cok gecmiş olsun tessekkür ederim

Ohh bu pozları bekliyordum ah ah şu denizde giden yelkenlileri görmeyi özledim malum bir komşu yüzünden gitmiyorum yazlığa sinirliyim o yüzden ev alma komşu al demişler boşuna dememişler ah deniz çiçekler söylemedin nerede olduğunu İzmirmiş demek kutlu olsun zaferimiz darısı koronanın bittiği zaferi kutlamaya

Mazeret olarak önemli bi şey olmasına gerek var mı korkuyorum ve göndermek istemiyorum yeterli bi mazeret olur mu

Eklentiler

• 4D106EB2-7888-4446-93BF-8FA3A82D6A85.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 59
Reglime bir hafta kala pozitif çıktım, düzenini veya yoğunluğunu etkilemedi gününde regl oldum. Virüs için ilaç da kullandım o da etkilemedi içiniz rahat olsun inşallah önemsiz bişeydir sizinki de.

Senin yine eve misafir alıyor ben o kadar tembihlediğim halde anne bak markete gideriz biz kronik rahatsızlığın var sakın bi yere gitme dedim nereye gitti biliyor musun sabah aradım dedim herhalde eski fotoğrafları storye yüklüyor anne neredesin dedim Ayasofyanın açılışına gidiyorum dedi o kadar kalabalığa girmiş ki bişey olmadı çok şükrediyorum

bugün sınav için maskeyi hiç çıkarmadım ama 4 saatte kulaklarım o kadar ağrıdı ki.. internetten hem normal hem yıkanabilir maske almak istiyorum alıp acitmiyor diyen varmı?
Ayparem şu aparatlardan edinsen, sokaklarda bile satılıyordu 1 liraya kırtasiyelerde falan da vardır. Yıkanabilir maskenin koruyuculuğu yoktur ki, normal 3 katlı cerrahi maskeler bile ıslanınca/nemlenince porları açılıyor etkisiz hale geliyor.

Durum bu kadar vahim olmasaydı oldukça komik ve güldürücü bir olay.

aldım mihom tam bende onlardan arıyordum bulunca aldım direkt .. cerrahi maske de eczaneden alacağım nette toplu 100 adet 30₺ye vardı ama yorumları iyi gelmedi .. rahatlarim artık inşallah teşekkür ederim

Ben paket lastiği ile buldum çözümü lastiklere bağlıyorum kulaklar acımıyor tavsiye olunur aparatı denedim çıkıp duruyor

aldım mihom tam bende onlardan arıyordum bulunca aldım direkt .. cerrahi maske de eczaneden alacağım nette toplu 100 adet 30₺ye vardı ama yorumları iyi gelmedi .. rahatlarim artık inşallah teşekkür ederim ❤
Bir sürü farklı farklı maske imalatçısı olunca hepsinin kalitesi farklı oluyor, düzgün imalatçı da var merdiven altı da var sonuçta. İşyerinden bize dağıttıkları ıslak mendilden halliceydi. Bim-a101-migroslardaki maskeler iyi genelde ben aldım. Lcw da iyidir muhtemelen hiç almadım oradan ama belli kalitenin altına düşmezler onlar.

Ben paket lastiği ile buldum çözümü lastiklere bağlıyorum kulaklar acımıyor tavsiye olunur aparatı denedim çıkıp duruyor
haydaa çıkıp duruyor mu
bimden aldık bizde o güzel ama giderken garanti olsun diye eczaneden alicam

haydaa çıkıp duruyor mu

bimden aldık bizde o güzel ama giderken garanti olsun diye eczaneden alicam
Ben denedim yolda bi çıkıyor aparattan sinir oluyorum belki benim aparat dandiktir 2 TL ye yolda satan birinden almıştım şu paket lastiğinden kurtulayım diye sarı renkli paket lastikleri estetik durmuyor diye yeşil olanları tercih etmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…