bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
su aparat ise yararsa dua edicem yapana,hala kulaklarımın arkası zonkluyor
Bak şimdi paket lastiğini böyle bağlıyorsun kulakların acımıyor ama rengini sevemedim paket lastiğinin ojeyle boyucam ben onu olmuyor karizmam çiziliyor
Telli kısma dikkat edin efenim kıvrık burnumu iyice kapatıyorum virüs girmesin diye namussuz virüs Trump gibi pislik virüs

Eklentiler

• IMG_20200909_171336.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 52
aparatın tutma yerleri düz gibi ondan tutmuyor bence daha C harfi gibi içe dönük olması lazım.. kız lastiği nasıl bagladin öyle yav çok orjinal

aparatın tutma yerleri düz gibi ondan tutmuyor bence daha C harfi gibi içe dönük olması lazım.. kız lastiği nasıl bagladin öyle yav çok orjinal
C yi B yi bilmem ben bigün yine kulaklarımın çok acıdığı bir gündü canıma tak etti önüme tutuşturan birine ver ver de rahatlayım kaç para 2 TL dedi aldım iyisi neyse söyleyin dicem ama bu paket lastikleri çok işimi çözdü evde de istifli ojelicem ben onları aa bak aklıma geldi öriyim ben onları otantik dursun

Allah iyiliğini versin

Ay niloyam yapma nolur.Moral çöküntüsünü seviyomuş virüs.Antidepresan alıyomusun sen.Yada dr un haberi vardır muhakkak bu işden ne diyor?
Var terapistimin haberi bir gün herkes bu virüse yakalanacak korkmadan hayatımıza devam edeceğiz yapmamız gereken bağışıklığımızı güçlendirmek iyi beslenmek önlemlerimizi almak ve işimize devam etmek diyor tamam ben bunları yapıyorum ama çevremdekiler yapmıyor nasıl korkmayım

Maskeleri üretenler bile lastikten kısıyor 5 mm fazla diksen lastiği ölür müsün burada maske üreten firma sahipleri hanımları kardeşleri ablaları varsa iletiverin bi zahmet kulaklarımız acıyor yahu uğraştırmayın bizi paket lastikleriyle aparatlarla

İşini hakkıyla yapamıyorsa doktorlara da yaptırım uygulanıyor ben bizzat şahit oldum, kendim ve benim gibi şikayetçi olan birkaç kişi daha aile hekimini şikayet ettik ve aile hekimi oradaki görevden alındı.
Elbette şuan her hastanede covidli hasta muhtemelen var ama covid tedavisi gören hastaalri genelde farklı katlarda tutuyorlar ve o bölümdeki sağlık çalışanları diğer bölümlere gitmiyor. Bu hastanelerde başka rahatsızlıklarınız için tedavi görebilirsiniz. Ama pandemi hastaneleri sadece covidli hasta aldığı için sizi geri çevirir. Ben İstanbul'un en büyük devlet hastanelerinden birinde aylardır kontrole gittim geldim hem de covid hastaalrinin en yoğun olduğu dönemde. Başka kattaki covid19 virüsü yürüyerek sizin yaniniza gelmez korkmayın. Bir hastalığınız olduğunda A hastanesi kabul etmiyorsa B Hastanesi'ne gidersiniz .
İstanbulda deprem mi oldu dün gece mi Bursada hissetmedik kaçta kaç şiddetinde
Marmara Denizi' nde , Tekirdağ Şarköy açıklarında olmuş deprem, İstanbul'da çok hissedilmis. Ben hissetmedim doğrusu ama korkusu yetti tabii şiddeti 4,2 sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…