- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
kargoyla gönderim yapıyor musunuz efendim boşta kalmasın ahahahahBen şimdi boşa mı istifledim keşke ilk tercihin olsaydıkonu komşuya maske yanında hediye edeyim bari kulak acıtmama lastiği
Tabii kii kargoyla birlikte yanında belki sürpriz olarak virüs çıkma ihtimali de varkargoyla gönderim yapıyor musunuz efendim boşta kalmasın ahahahah
Virüs lazımsa benimki ölmeden göndereyim, maya gibi :))Tabii kii kargoyla birlikte yanında belki sürpriz olarak virüs çıkma ihtimali de var
Paket lastiği yoksa almam kusura bakmaVirüs lazımsa benimki ölmeden göndereyim, maya gibi :))
Dur bak benim maskenin resmini aldığım aparatı da atayım belki aparat adilerindendir anlayan anlarsu aparat ise yararsa dua edicem yapana,hala kulaklarımın arkası zonkluyor
Bak şimdi paket lastiğini böyle bağlıyorsun kulakların acımıyor ama rengini sevemedim paket lastiğinin ojeyle boyucam ben onu olmuyor karizmam çiziliyorsu aparat ise yararsa dua edicem yapana,hala kulaklarımın arkası zonkluyor
aparatın tutma yerleri düz gibi ondan tutmuyor bence daha C harfi gibi içe dönük olması lazım.. kız lastiği nasıl bagladin öyle yav çok orjinalBak şimdi paket lastiğini böyle bağlıyorsun kulakların acımıyor ama rengini sevemedim paket lastiğinin ojeyle boyucam ben onu olmuyor karizmam çiziliyor
Telli kısma dikkat edin efenim kıvrık burnumu iyice kapatıyorum virüs girmesin diye namussuz virüs Trump gibi pislik virüs
C yi B yi bilmem ben bigün yine kulaklarımın çok acıdığı bir gündü canıma tak etti önüme tutuşturan birine ver ver de rahatlayım kaç para 2 TL dedi aldım iyisi neyse söyleyin dicem ama bu paket lastikleri çok işimi çözdü evde de istifli ojelicem ben onlarıaparatın tutma yerleri düz gibi ondan tutmuyor bence daha C harfi gibi içe dönük olması lazım.. kız lastiği nasıl bagladin öyle yav çok orjinal
Allah iyiliğini versinC yi B yi bilmem ben bigün yine kulaklarımın çok acıdığı bir gündü canıma tak etti önüme tutuşturan birine ver ver de rahatlayım kaç para 2 TL dedi aldım iyisi neyse söyleyin dicem ama bu paket lastikleri çok işimi çözdü evde de istifli ojelicem ben onlarıaa bak aklıma geldi öriyim ben onları otantik dursun
Aminnnn cümlemizinAllah iyiliğini versin
Yani tamamen duygusal sebeblerden serbestSorma ya bir de düğünler hiç akrabam olmayan bir tanıdığım davetiye attı beklerim canım dedi şaştım kaldım tuttuğu salon da belediyenin bir sosyal tesisi belediyeyi tutarsan oynama dans müzik mevcutmuş bunu da yeni öğrendim
Ay niloyam yapma nolur.Moral çöküntüsünü seviyomuş virüs.Antidepresan alıyomusun sen.Yada dr un haberi vardır muhakkak bu işden ne diyor?Ben burda kaygılanayım çevrem de bir o kadar kaygısız ilaçlarla ayakta duruyorum kaygı tavan yaptı
Var terapistimin haberi bir gün herkes bu virüse yakalanacak korkmadan hayatımıza devam edeceğiz yapmamız gereken bağışıklığımızı güçlendirmek iyi beslenmek önlemlerimizi almak ve işimize devam etmek diyor tamam ben bunları yapıyorum ama çevremdekiler yapmıyor nasıl korkmayımAy niloyam yapma nolur.Moral çöküntüsünü seviyomuş virüs.Antidepresan alıyomusun sen.Yada dr un haberi vardır muhakkak bu işden ne diyor?
Çok iyiydim ben ilacımı da bırakmıştım ama bu korkular yüzünden yine ilacıma başladımAy niloyam yapma nolur.Moral çöküntüsünü seviyomuş virüs.Antidepresan alıyomusun sen.Yada dr un haberi vardır muhakkak bu işden ne diyor?
Gene iyi ol inş:)Çok iyiydim ben ilacımı da bırakmıştım ama bu korkular yüzünden yine ilacıma başladım
İşini hakkıyla yapamıyorsa doktorlara da yaptırım uygulanıyor ben bizzat şahit oldum, kendim ve benim gibi şikayetçi olan birkaç kişi daha aile hekimini şikayet ettik ve aile hekimi oradaki görevden alındı.Aslında şikayet ederdim ama doktorlara hiçbir şey olmuyor daha önce başka bir doktoru şikayet etmiştim hiçbir şey olmadı. Hatta doktor kendi demişti nereye istersen şikayet et diye. Biliyor çünkü herşey onlardan yana. Allah yardımcımız olsun. Rabbim heleki şu dönemde düşürmesin hastanelere. Durum gerçekten çok zor. Bu arada buradaki her devlet hastanesinde korona hastaları var. Demek oluyor ki normal hasta olmamamız gerekiyor. Düşündükçe korkuyorum ☹
Marmara Denizi' nde , Tekirdağ Şarköy açıklarında olmuş deprem, İstanbul'da çok hissedilmis. Ben hissetmedim doğrusu ama korkusu yetti tabiiİstanbulda deprem mi oldu dün gece mi Bursada hissetmedik kaçta kaç şiddetinde
İnşAllah hep birlikteGene iyi ol inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?