- 23 Ocak 2016
- 35.207
- 51.128
- 598
Eşimin fabrikadan vermişler kutu kutu Allah razı olsun bu ara maskeden tasarruf ettim eşe dosta da dağıttım yakın olsanız verirdimBir sürü farklı farklı maske imalatçısı olunca hepsinin kalitesi farklı oluyor, düzgün imalatçı da var merdiven altı da var sonuçta. İşyerinden bize dağıttıkları ıslak mendilden halliceydi. Bim-a101-migroslardaki maskeler iyi genelde ben aldım. Lcw da iyidir muhtemelen hiç almadım oradan ama belli kalitenin altına düşmezler onlar.
Saolun çok ne incesiniz :) evde arabada işyeri çekmecesinde üçer beşer zula tutuyorum normalde, şimdi de evde kapalı olunca gerek kalmıyor zaten :))Eşimin fabrikadan vermişler kutu kutu Allah razı olsun bu ara maskeden tasarruf ettim eşe dosta da dağıttım yakın olsanız verirdim
Semptomların şuan hafif seyrediyor dimi canım inşallah kolayca atlatırsın sen deSaolun çok ne incesiniz :) evde arabada işyeri çekmecesinde üçer beşer zula tutuyorum normalde, şimdi de evde kapalı olunca gerek kalmıyor zaten :))
Bende şükür iki üç gündür hiç semptom kalmadı, zaten koku alamıyordum sadece o da geçti. Test yaptırmadan 4-5 gün önce başlayıp 2-3 gün süren terleme, eklem ağrım ve halsizliğim vardı ama çok hafifti onlar günlük hayatımı etkilememişti, gripten daha hafifti öyle diyeyim, zaten alerjik nezledendir demiştim.Semptomların şuan hafif seyrediyor dimi canım inşallah kolayca atlatırsın sen deeninde sonunda bizi de bulacak bu hastalık
Harika çok geçmiş olsunBende şükür iki üç gündür hiç semptom kalmadı, zaten koku alamıyordum sadece o da geçti. Test yaptırmadan 4-5 gün önce başlayıp 2-3 gün süren terleme, eklem ağrım ve halsizliğim vardı ama çok hafifti onlar günlük hayatımı etkilememişti, gripten daha hafifti öyle diyeyim, zaten alerjik nezledendir demiştim.
Çok iyi geçmiş olsun:)ende şükür iki üç gündür hiç semptom kalmadı, zaten koku alamıyordum sadece o da geçti.
arkadaşımda ısrara dayanamayıp gitti düğüne. şimdi kaygılı bir şekilde oturuyor. gerek var mı yani? ilginç insanlar.Sorma ya bir de düğünler hiç akrabam olmayan bir tanıdığım davetiye attı beklerim canım dedi şaştım kaldım tuttuğu salon da belediyenin bir sosyal tesisi belediyeyi tutarsan oynama dans müzik mevcutmuş bunu da yeni öğrendim
çok sevindim olmanıza. çok şükür.Bende şükür iki üç gündür hiç semptom kalmadı, zaten koku alamıyordum sadece o da geçti. Test yaptırmadan 4-5 gün önce başlayıp 2-3 gün süren terleme, eklem ağrım ve halsizliğim vardı ama çok hafifti onlar günlük hayatımı etkilememişti, gripten daha hafifti öyle diyeyim, zaten alerjik nezledendir demiştim.
inşallah bizimki çıkmazBen denedim yolda bi çıkıyor aparattan sinir oluyorum belki benim aparat dandiktir 2 TL ye yolda satan birinden almıştımşu paket lastiğinden kurtulayım diye sarı renkli paket lastikleri estetik durmuyor diye yeşil olanları tercih etmeye başladım
Yakın zamanda bir akrabamızın var hediyelerini vermek için gitmek zorundayız eşim gider evden bir kişi olarakarkadaşımda ısrara dayanamayıp gitti düğüne. şimdi kaygılı bir şekilde oturuyor. gerek var mı yani? ilginç insanlar.
Allahım acil şifalar versin inşallah.Babam kötüleşti az evvel. Ambulans bekliyorlar. Lanet gelsin elimden bir şey gelmiyor. Gidemiyorum. Gitsem ne fayda hastaneye gidecek zaten. Dua edin bize de...
Çok şükür canım çok sevindim.Bende şükür iki üç gündür hiç semptom kalmadı, zaten koku alamıyordum sadece o da geçti. Test yaptırmadan 4-5 gün önce başlayıp 2-3 gün süren terleme, eklem ağrım ve halsizliğim vardı ama çok hafifti onlar günlük hayatımı etkilememişti, gripten daha hafifti öyle diyeyim, zaten alerjik nezledendir demiştim.
Çok teşekkür ederim laleciğimÇok şükür canım çok sevindim.
Allahım hep iyilik sağlık versin inşallah.
Rica ederim canım.Çok teşekkür ederim laleciğim
Biz de o yıkanabilirlerden aldık, mikro fiber mi yanlış söylüyor olabilirim microlu bir kumaş. şimdi yorumları okuyunca tüh diyorum. Biz ilk migrostan almıştık onlardan, eşim çok rahat etti, ama duyduk ki migrostan toplatılmış onlar satılmıyor artık. Pek bir yere çıktığımız yok ama cerrahi maske ile beraber kullansak mı yine de?Bir sürü farklı farklı maske imalatçısı olunca hepsinin kalitesi farklı oluyor, düzgün imalatçı da var merdiven altı da var sonuçta. İşyerinden bize dağıttıkları ıslak mendilden halliceydi. Bim-a101-migroslardaki maskeler iyi genelde ben aldım. Lcw da iyidir muhtemelen hiç almadım oradan ama belli kalitenin altına düşmezler onlar.
Çıkarsa beni haberdar et benim paket lastiklerinden getireyim evde bir istif yapmışım geçmişte bugünlere nasipmiş kullanmakinşallah bizimki çıkmaz
son çare paket lastikÇıkarsa beni haberdar et benim paket lastiklerinden getireyim evde bir istif yapmışım geçmişte bugünlere nasipmiş kullanmakkim derdi gün gelecek cerrahi maske takacaksın da onların lastikleri kulaklarını acıtmasın diye kullanacaksın hadi ordan derdim dalga geçme
Ben şimdi boşa mı istifledim keşke ilk tercihin olsaydıson çare paket lastik
Ben uzmanı değilim tabi işin ama mantık yürüttüğümüzde maskenin amacı fiziksel bir koruma sağlaması, karşımızdakinden tabiri caizse uçarak gelen virüsü solumamızı engellemesi. Tersi de geçerli haliyle, bizdeki virüsün ağzımız-burnumuzdan yayılma oranını azaltması. O microlar falan bence pazarlama ürünü sadece, bir defa kumaşlar cerrahi maskelere göre daha gözenekli bir yapıdalar dolayısıyla geçirgenlikleri fazla. Takılabilir elbette o maskeler de ama içine en azından bir cerrahi maske ya da olmadı kağıt havlu konulursa koruma oranı daha yüksek olur.Biz de o yıkanabilirlerden aldık, mikro fiber mi yanlış söylüyor olabilirim microlu bir kumaş. şimdi yorumları okuyunca tüh diyorum. Biz ilk migrostan almıştık onlardan, eşim çok rahat etti, ama duyduk ki migrostan toplatılmış onlar satılmıyor artık. Pek bir yere çıktığımız yok ama cerrahi maske ile beraber kullansak mı yine de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?