bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eşimin fabrikadan vermişler kutu kutu Allah razı olsun bu ara maskeden tasarruf ettim eşe dosta da dağıttım yakın olsanız verirdim

Eşimin fabrikadan vermişler kutu kutu Allah razı olsun bu ara maskeden tasarruf ettim eşe dosta da dağıttım yakın olsanız verirdim
Saolun çok ne incesiniz :) evde arabada işyeri çekmecesinde üçer beşer zula tutuyorum normalde, şimdi de evde kapalı olunca gerek kalmıyor zaten :))

Semptomların şuan hafif seyrediyor dimi canım inşallah kolayca atlatırsın sen de eninde sonunda bizi de bulacak bu hastalık
Bende şükür iki üç gündür hiç semptom kalmadı, zaten koku alamıyordum sadece o da geçti. Test yaptırmadan 4-5 gün önce başlayıp 2-3 gün süren terleme, eklem ağrım ve halsizliğim vardı ama çok hafifti onlar günlük hayatımı etkilememişti, gripten daha hafifti öyle diyeyim, zaten alerjik nezledendir demiştim.

Harika çok geçmiş olsun

arkadaşımda ısrara dayanamayıp gitti düğüne. şimdi kaygılı bir şekilde oturuyor. gerek var mı yani? ilginç insanlar.

çok sevindim olmanıza. çok şükür.

inşallah bizimki çıkmaz

Çok şükür canım çok sevindim.
Allahım hep iyilik sağlık versin inşallah.

Biz de o yıkanabilirlerden aldık, mikro fiber mi yanlış söylüyor olabilirim microlu bir kumaş. şimdi yorumları okuyunca tüh diyorum. Biz ilk migrostan almıştık onlardan, eşim çok rahat etti, ama duyduk ki migrostan toplatılmış onlar satılmıyor artık. Pek bir yere çıktığımız yok ama cerrahi maske ile beraber kullansak mı yine de?

inşallah bizimki çıkmaz
Çıkarsa beni haberdar et benim paket lastiklerinden getireyim evde bir istif yapmışım geçmişte bugünlere nasipmiş kullanmak kim derdi gün gelecek cerrahi maske takacaksın da onların lastikleri kulaklarını acıtmasın diye kullanacaksın hadi ordan derdim dalga geçme

son çare paket lastik

Ben uzmanı değilim tabi işin ama mantık yürüttüğümüzde maskenin amacı fiziksel bir koruma sağlaması, karşımızdakinden tabiri caizse uçarak gelen virüsü solumamızı engellemesi. Tersi de geçerli haliyle, bizdeki virüsün ağzımız-burnumuzdan yayılma oranını azaltması. O microlar falan bence pazarlama ürünü sadece, bir defa kumaşlar cerrahi maskelere göre daha gözenekli bir yapıdalar dolayısıyla geçirgenlikleri fazla. Takılabilir elbette o maskeler de ama içine en azından bir cerrahi maske ya da olmadı kağıt havlu konulursa koruma oranı daha yüksek olur.

Ben yıkanabilir maske diye bişeye baştan inanmadığım için (yanlış da biliyor olabilirim ama içime sinmedi işte) normal cerrahi maske taktım hep. Daha önce de belirttim, zırt pırt maske değiştirmenin atık ve israfa neden olduğunu düşünüyorum. O nedenle yoğun kullanmam gereken durumlarda maskenin ömrünü uzatmak için içine kağıt havlu koyup onu değiştiriyordum. Ama ben sanayide çalışıyorum, gün içinde çok insanla yüz yüze gelmek ve fabrikalarda gezmek durumundaydım. Zaten virüsü de kaptım sonunda o yüzden iyi bir örnek miyim bilmem Siz şu anda daha izole durumda olduğunuzdan ve zaten insanlarla yakın temasta olmadığınızdan yürüyüş yaparken vs. kumaş maske kullanmanızın bir sakıncası olmaz bence. Kalabalıkta olsaydınız daha sıkı tedbir gerekirdi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…