- 23 Ocak 2016
- 35.200
- 51.120
- 598
Evet şikayetler etkili oluyor ben de hakkımı ararım etkili olmasa bile en azından üzerime düşen haklarımı kullanırım. Covidli hastalar kısmına gelince Bursada merkezi bir yerde fetö hastanesi olan yer şuan çocuk hastanesi oldu kızımı götürdüm geçen alt kat çocuklar için muayene üst kat komple branda ile kapatılmış merdiven boşlukları dahil covidli hastalar yatıyormuş yukarıda önceden üst katlar çocuk doktorları muayene odaları kan alma gibi diğer tahlil odaları vardı şuan komple kapatılmış Covidli hastalar içinİşini hakkıyla yapamıyorsa doktorlara da yaptırım uygulanıyor ben bizzat şahit oldum, kendim ve benim gibi şikayetçi olan birkaç kişi daha aile hekimini şikayet ettik ve aile hekimi oradaki görevden alındı.
Elbette şuan her hastanede covidli hasta muhtemelen var ama covid tedavisi gören hastaalri genelde farklı katlarda tutuyorlar ve o bölümdeki sağlık çalışanları diğer bölümlere gitmiyor. Bu hastanelerde başka rahatsızlıklarınız için tedavi görebilirsiniz. Ama pandemi hastaneleri sadece covidli hasta aldığı için sizi geri çevirir. Ben İstanbul'un en büyük devlet hastanelerinden birinde aylardır kontrole gittim geldim hem de covid hastaalrinin en yoğun olduğu dönemde. Başka kattaki covid19 virüsü yürüyerek sizin yaniniza gelmez korkmayın. Bir hastalığınız olduğunda A hastanesi kabul etmiyorsa B Hastanesi'ne gidersiniz .
Marmara Denizi' nde , Tekirdağ Şarköy açıklarında olmuş deprem, İstanbul'da çok hissedilmis. Ben hissetmedim doğrusu ama korkusu yetti tabiişiddeti 4,2 sanirim
evet enerjin çok güzel korkma virüs olayından geçen arkadaşımızın da dediği gibi virüslü ile aynı ortamda bulunmuş maskeyi hiç indirme bir yere gittin mi. baktın çok kalabalık siperlik al takiver dezenfektansiz gezme biseycik olmaz, c vitamini takviyesi De al, illa gerek yok tabi takviyeye bol meyve sebze koyu renklilerden tüket, artık bunlardan sonra Rabbime emanetizaypare ackerman beni izliyor dedi ben de seni izliyorum gülüm hep virüs hep virüs anlatıyoruz biraz keyiflenelim eşim diyor virüs sana gelse sen virüsten değil bu panikten kalpten gidersin sen diyor
harbiden bugün 5 saat hiç çıkarmadan takmak zorunda kaldım felaket ağrı yaptiMaskeleri üretenler bile lastikten kısıyor 5 mm fazla diksen lastiği ölür müsün burada maske üreten firma sahipleri hanımları kardeşleri ablaları varsa iletiverin bi zahmet kulaklarımız acıyor yahu uğraştırmayın bizi paket lastikleriyle aparatlarla
Çok sağolun cevabınız için. Aslında ben kendim için endişelenmedim. Parası olan özele gidecek. Olmayan ne yapacak? Bir de Pandemi hastaneleri arttı bulunduğum bölgede. Ciddi bir hastalık olsa üniversite hastanesine gitmek imkansız. Allah yardımcımız olsun. Bir de kaç yıl önceydi. Bizim aile hekiminiz izindeydi. Diğer aile hekiminden rica ettik bir ilaç yazılacaktı sadece muayene bile değildi. Başka hastası da yoktu. Kesin bir dille reddetti. Yazmadı. Yanımızdan çıkıp sigara içmeye gitti. Şikayet ettik sizi muayene etmeme hakkı var dediler. Her şey onlardan yana. Çok hastası olsa da bizi kabul etmese yine anlardım. Bir de kendi dedi şikayet edin beni diye öyle bir üsluba sahipti. Ben öğretmenim mesela akşam 7 de canlı dersim oluyor. Hiç demiyorum akşam benim mesai saatim dışında. Bilmiyorum her meslekte olduğu gibi onlar içinde de var böyleleri.İşini hakkıyla yapamıyorsa doktorlara da yaptırım uygulanıyor ben bizzat şahit oldum, kendim ve benim gibi şikayetçi olan birkaç kişi daha aile hekimini şikayet ettik ve aile hekimi oradaki görevden alındı.
Elbette şuan her hastanede covidli hasta muhtemelen var ama covid tedavisi gören hastaalri genelde farklı katlarda tutuyorlar ve o bölümdeki sağlık çalışanları diğer bölümlere gitmiyor. Bu hastanelerde başka rahatsızlıklarınız için tedavi görebilirsiniz. Ama pandemi hastaneleri sadece covidli hasta aldığı için sizi geri çevirir. Ben İstanbul'un en büyük devlet hastanelerinden birinde aylardır kontrole gittim geldim hem de covid hastaalrinin en yoğun olduğu dönemde. Başka kattaki covid19 virüsü yürüyerek sizin yaniniza gelmez korkmayın. Bir hastalığınız olduğunda A hastanesi kabul etmiyorsa B Hastanesi'ne gidersiniz .
Marmara Denizi' nde , Tekirdağ Şarköy açıklarında olmuş deprem, İstanbul'da çok hissedilmis. Ben hissetmedim doğrusu ama korkusu yetti tabiişiddeti 4,2 sanirim
Yokkk siperlik almam aklımdan geçti ama almayım maske takıyorum diye bile abartıyoruma çıktı adım siperlik alsam kimbilir ne diceklerevet enerjin çok güzel korkma virüs olayından geçen arkadaşımızın da dediği gibi virüslü ile aynı ortamda bulunmuş maskeyi hiç indirme bir yere gittin mi. baktın çok kalabalık siperlik al takiver dezenfektansiz gezme biseycik olmaz, c vitamini takviyesi De al, illa gerek yok tabi takviyeye bol meyve sebze koyu renklilerden tüket, artık bunlardan sonra Rabbime emanetiz❤
harbiden bugün 5 saat hiç çıkarmadan takmak zorunda kaldım felaket ağrı yapti
Doktor oldukları için biz onlara muhtacız öyle düşüncede çok Dr var canım o yüzden parasıyla alakalı bir durum da değil bazı konularda mesela özellerdeki doktorlara güvenemiyor insan devleti tercih ediyorÇok sağolun cevabınız için. Aslında ben kendim için endişelenmedim. Parası olan özele gidecek. Olmayan ne yapacak? Bir de Pandemi hastaneleri arttı bulunduğum bölgede. Ciddi bir hastalık olsa üniversite hastanesine gitmek imkansız. Allah yardımcımız olsun. Bir de kaç yıl önceydi. Bizim aile hekiminiz izindeydi. Diğer aile hekiminden rica ettik bir ilaç yazılacaktı sadece muayene bile değildi. Başka hastası da yoktu. Kesin bir dille reddetti. Yazmadı. Yanımızdan çıkıp sigara içmeye gitti. Şikayet ettik sizi muayene etmeme hakkı var dediler. Her şey onlardan yana. Çok hastası olsa da bizi kabul etmese yine anlardım. Bir de kendi dedi şikayet edin beni diye öyle bir üsluba sahipti. Ben öğretmenim mesela akşam 7 de canlı dersim oluyor. Hiç demiyorum akşam benim mesai saatim dışında. Bilmiyorum her meslekte olduğu gibi onlar içinde de var böyleleri.
çok kalabalıga girmek zorunda kalırsan mecburen tak ama maske de yeterli diyorlar bosver insanlar her türlü konuşur senin için rahat etsin en önemlisi oYokkk siperlik almam aklımdan geçti ama almayım maske takıyorum diye bile abartıyoruma çıktı adım siperlik alsam kimbilir ne dicekler
Ağzı olan konuşuyor ama kaç aydır ağzı burnu olan rahat nefes alamıyor maalesef bu maskelerden ne zaman bitecek bu belli değil arttıkça artıyor maskemi unutunca kapıdan çıkarken tlfnumu anahtarımı unutmuş gibi boşlukta hissediyorum kendimiçok kalabalıga girmek zorunda kalırsan mecburen tak ama maske de yeterli diyorlar bosver insanlar her türlü konuşur senin için rahat etsin en önemlisi o
bu virüs uzun sure bitmezAğzı olan konuşuyor ama kaç aydır ağzı burnu olan rahat nefes alamıyor maalesef bu maskelerden ne zaman bitecek bu belli değil arttıkça artıyor maskemi unutunca kapıdan çıkarken tlfnumu anahtarımı unutmuş gibi boşlukta hissediyorum kendimi
Bununla yaşamayı öğrenmeye çalışıcaz sanırımbu virüs uzun sure bitmez
Evet.Bende de var bunaltı bazen.Kafama onu bunu takıyorum.Ondan sonrada uyku hakgetire.İnşAllah hep birliktesosyal aktiviteler azaldı eve kapandık ondan oldu böyle abla
2 sene diyorlar bir ama bilmem ki.Onunda 9 ayı geçtibu virüs uzun sure bitmez
aynen öyleBununla yaşamayı öğrenmeye çalışıcaz sanırım
ne olacağı hiç belli değil ki mutasyona uğrarsa daha da güçlennirse bir de.. belki de tam tersi zayıflar zamanla ama bence de daha 1 sene gider böyle..2 sene diyorlar bir ama bilmem ki.Onunda 9 ayı geçti
Benim de tam tersi uyku geliyorEvet.Bende de var bunaltı bazen.Kafama onu bunu takıyorum.Ondan sonrada uyku hakgetire.
Katıştırıp bölüşelim en iyisiBenim de tam tersi uyku geliyor
Muhtemeldir:)aynen öyle
ne olacağı hiç belli değil ki mutasyona uğrarsa daha da güçlennirse bir de.. belki de tam tersi zayıflar zamanla ama bence de daha 1 sene gider böyle..
Doğru diyorsun canım. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.Doktor oldukları için biz onlara muhtacız öyle düşüncede çok Dr var canım o yüzden parasıyla alakalı bir durum da değil bazı konularda mesela özellerdeki doktorlara güvenemiyor insan devleti tercih ediyor
Yok şu sıralar pek gezilmediğinden evde uyuyasım var hepKatıştırıp bölüşelim en iyisi.Uykuyu xanax da yapıyor olablir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?