bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet şikayetler etkili oluyor ben de hakkımı ararım etkili olmasa bile en azından üzerime düşen haklarımı kullanırım. Covidli hastalar kısmına gelince Bursada merkezi bir yerde fetö hastanesi olan yer şuan çocuk hastanesi oldu kızımı götürdüm geçen alt kat çocuklar için muayene üst kat komple branda ile kapatılmış merdiven boşlukları dahil covidli hastalar yatıyormuş yukarıda önceden üst katlar çocuk doktorları muayene odaları kan alma gibi diğer tahlil odaları vardı şuan komple kapatılmış Covidli hastalar için

aypare ackerman beni izliyor dedi ben de seni izliyorum gülüm hep virüs hep virüs anlatıyoruz biraz keyiflenelim eşim diyor virüs sana gelse sen virüsten değil bu panikten kalpten gidersin sen diyor
evet enerjin çok güzel korkma virüs olayından geçen arkadaşımızın da dediği gibi virüslü ile aynı ortamda bulunmuş maskeyi hiç indirme bir yere gittin mi. baktın çok kalabalık siperlik al takiver dezenfektansiz gezme biseycik olmaz, c vitamini takviyesi De al, illa gerek yok tabi takviyeye bol meyve sebze koyu renklilerden tüket, artık bunlardan sonra Rabbime emanetiz
harbiden bugün 5 saat hiç çıkarmadan takmak zorunda kaldım felaket ağrı yapti

Çok sağolun cevabınız için. Aslında ben kendim için endişelenmedim. Parası olan özele gidecek. Olmayan ne yapacak? Bir de Pandemi hastaneleri arttı bulunduğum bölgede. Ciddi bir hastalık olsa üniversite hastanesine gitmek imkansız. Allah yardımcımız olsun. Bir de kaç yıl önceydi. Bizim aile hekiminiz izindeydi. Diğer aile hekiminden rica ettik bir ilaç yazılacaktı sadece muayene bile değildi. Başka hastası da yoktu. Kesin bir dille reddetti. Yazmadı. Yanımızdan çıkıp sigara içmeye gitti. Şikayet ettik sizi muayene etmeme hakkı var dediler. Her şey onlardan yana. Çok hastası olsa da bizi kabul etmese yine anlardım. Bir de kendi dedi şikayet edin beni diye öyle bir üsluba sahipti. Ben öğretmenim mesela akşam 7 de canlı dersim oluyor. Hiç demiyorum akşam benim mesai saatim dışında. Bilmiyorum her meslekte olduğu gibi onlar içinde de var böyleleri.

Yokkk siperlik almam aklımdan geçti ama almayım maske takıyorum diye bile abartıyoruma çıktı adım siperlik alsam kimbilir ne dicekler

Doktor oldukları için biz onlara muhtacız öyle düşüncede çok Dr var canım o yüzden parasıyla alakalı bir durum da değil bazı konularda mesela özellerdeki doktorlara güvenemiyor insan devleti tercih ediyor

Yokkk siperlik almam aklımdan geçti ama almayım maske takıyorum diye bile abartıyoruma çıktı adım siperlik alsam kimbilir ne dicekler
çok kalabalıga girmek zorunda kalırsan mecburen tak ama maske de yeterli diyorlar bosver insanlar her türlü konuşur senin için rahat etsin en önemlisi o

Komşumu kıskançlıktan çatlayacağım hergün bir insan bi yere gider mi yahu her gün kızımla yaşıt kızı var fellik fellik geziyor korona var demiyor bi de insanlarla dipdibe storyler kahveler

çok kalabalıga girmek zorunda kalırsan mecburen tak ama maske de yeterli diyorlar bosver insanlar her türlü konuşur senin için rahat etsin en önemlisi o
Ağzı olan konuşuyor ama kaç aydır ağzı burnu olan rahat nefes alamıyor maalesef bu maskelerden ne zaman bitecek bu belli değil arttıkça artıyor maskemi unutunca kapıdan çıkarken tlfnumu anahtarımı unutmuş gibi boşlukta hissediyorum kendimi

bu virüs uzun sure bitmez

Doğru diyorsun canım. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Ağlamak istiyorum pazartesi covid19 testi yaptırdım negatif çıktı yaptırma sebebim işyerinde pozitif vaka olması tabiki hepimiz yaptırdık. Negatif çıktığına sevinemiyorum çünkü yarısından çoğu pozitif çıkmış çalışmıyoruz evdeyiz ve evde mesafe dışında yapabileceğim birşey var mı

Şimdi Hes uygulamasına girdim sağlık bakanlığının çok yüksek riskli bölge gösteriyordu kırmızı olarak şimdi sarı düşük riskli bölge yazıyor çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…