bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Adamın biride Türkiye de penisinde yoğun ağrıdan gitmiş hastaneye Dr test istemiş pozitif çıkmış. Bu virüs nereyi etkileyecek belli olmuyor hala o yüzden Her şeyden şüphelenmek normal. Stres evham yapmayalım da tedbirli olalım

Tamam canım çok teşekkür ediyorum.
Hepimize kolay gelsin.
Mutlu geceler olsun hepimize inşallah.

Öle sanırım.Ama hafta sonu ne kadar işe yarar?
Hafta sonu değil sadece. Yarından itibaren sadece paket servis serbest. Tabi restaurant sahipleri ne yer ne içer kirasını nasıl öder devlet bununla ilgili herhangi bi yardımda bulunmuyor. Bu sektörde çalışan bi ton eleman var. Onların maaşını ödesen bi dert ödemesen bi dert. Diyecek,yapacak bişey yok.

Tamam canım çok teşekkür ediyorum.
Hepimize kolay gelsin.
Mutlu geceler olsun hepimize inşallah.

Korona Virüs COVID-19 testi yaptırdınız mı? ve sonuç ne çıktı?​

yeniden anket aktif edilmiştir...
Çok şükür ki korona olmadim etrafımda olan da yok inşeALLAH olmazda olanlarada acil şifalar diliyorum

Neler olmuş, meğer gripmiş diye yazılar dönüyor. Ben de bakanı dinledim şimdi ama bence gripmiş diye bir şey demiyor, maske taktığımız için influenza görülmüyor artık demek istedi galiba. Ya da normal grip de testte pozitif çıkıyordur belki? Ortalık iyice karışmış.

Bildigin soguktan usuyup,yagmurdan islanip, o halde islak kalip usuten bir tanidik grip oluyor.Neden grip oldugu da aşikar.İşkillenip teste gidiyor.Adam pozitif.Eldivensiz,maskesiz,siperliksiz cikmayan bir nevi Galip Derviş modeli yani..Şaka gibi.Testlerde bir sıkıntı var sanirim.

Hah işte herkeste böyle belirti verse insanlar belki biraz daha dikkatli olur . Fıkrası bile var: Temel sigara satın almış, bakmış paketin üstünde "sigara içmek iktidarsızlığa neden olur" yazıyor. Temel hemen paketi geri uzatmış, demiş "Bunun kanser yapanını versene!"

Günaydın sevgili dostlarım, öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, koyu pembe renkte birer yer minesi ve sardunya çiçekleri, bir pembe gül goncası, bahçede en sevdiğim minyatür gülümden bir kırmızı gül goncası (bezelye büyüklüğünde) ve güzel havanın son demlerinin keyfini çıkaran kedim Gözde ile bahçe kedimiz Helvayı gönderiyorum, sevgilerimle

Onda denilmek istenilen influenza görünmüyor. Meğer gripmis diye covid i yok sayanlara inanmak istemiyorm. Yengem oldu ,cok kötü durumda şuanda insallah atlatır bunlari görüp inanmamak akillica değil. Test yanlış sonuç verir, doğruluğu tartışılır ama covid yok demek sacma olur. Ekonomi bitmiş durumda ,bize maske taktırmak icin atılmış yalan olamaz

Okula gidiyorlar. Eba destek noktası açık. Hatta öğretmenler de birer gün yine okula gelecek.

geçmiş olsun yengenize. valla son zamanlarda kafam çok karıştı. inşallah oyun değildir. onca insanı kaybettik. yani ne bileyim. bir yandan da her türlü aktivetisini yapıp hayatını kısmayanlar var. hiç bir şey olmadı. dayımla yengem kesinlikle aldırmadan yaşıyorlar. her yere girip çıktılar. maske desen yengem nefessiz kalıyorum der kullanmaz. hijyene de hiç dikkat etmezler. hiçbir şey olmadı. olmasın tabi de insanın aklı karışıyor. acaba ben mi hatalıyım diyorsun. bilemiyorum. çok kafam karışık yani. ben tüm kurallara uyarak yaşıyorum. eğer yalansa çok canım sıkılır. resmen depresyondayım kimseyle görüşememekten. bütün hayatım sıfırlandı yani. psikolojik olarak bittim. eğer yalansa cidden büyük vebal.

Evet kimine bulaşıyor ,mesela kuzenim oldu yengem oldu. Kuzenim iyi geçirdi ama evde 2 kişide birsey olmadi. Bilmiyorum astim hastası yengen ateşi düşmüyor yurt dışındalar evde kalıyor.oksijene filanda bakmiyorlar. Yalansa vebal evet ama mantıklida değil bütün ülkeler ekonomik olarak kötü durumda, şuanda ülkede bakana ve yapilan politikalara güven kalmadi

Allah şifa versin yengenize. Bence de küresel olarak bütün ülkeler maddi manevi kayıpta. Böyle düşününce tabi ki var diyorum. Olmaması imkansız geliyor. Hayırlısı Rabbimden bir an evvel tüm dünyanın bu hastalıktan kurtulmasını diliyorum.

Annem ağır grip geçirdi geçen hafta, götürmedim teste, bir kez markete gitmişti çünkü, hep evdeydi, iyi ki götürmedim diyorum ama bir yandan da hala burnu tıkalı işkilleniyorum, ne hale geldik ya

Annem ağır grip geçirdi geçen hafta, götürmedim teste, bir kez markete gitmişti çünkü, hep evdeydi, iyi ki götürmedim diyorum ama bir yandan da hala burnu tıkalı işkilleniyorum, ne hale geldik ya
Annenizde tat koku kaybı olmadıysa normal griptir evden çıkmadı uzun süre temas yok telaş etmeyin geçmiş olsun. Eşimde de halsizlik burun tıkanıklığı oldu bugün ama o büyük ihtimal covid kaptı çünkü iş arkadaşı hasta hasta işe gelmiş bütün gün aynı ofisteler. . Hala uyuyor bakalım naapçaz.

Çok geçmiş olsun. Evet ben bile evine girmiyorum, evime almıyorum annemi, o yüzden bir nebze rahatlatıyorum kendimi covid olmadığı konusunda. Çok sağolun. Maskesiz görüşmüş mü eşiniz arkadaşıyla? Havalar çok soğudu, eşimin de burnu tıkanıyor sabahları, evden sadece markete gidiyor ama burnu hep tıkalı.

Maske takıyorlar ama adliye sonuçta kapalı küçük bir ofisteler maskeyi de ellemiştir dikkatsizlikde var. Hafif öksürük te başladı yorgunluk falan bizimki kesin ya

Bir arkadaş vardi ismini unuttum hatayda babasi yoğun bakımdaydı acaba yazdi mi hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…