Canim Rabbim sifa versin. Bende 6.gunum bugun gundur cigerlerime inmis nefesimi zorluor. yani nefes alinca sankk cigerlerinize nefes gitmiyormus gibi bir his oluyor zor aliyorsnuz yani. Benimde annem diyabet hastasi bugun 5.gunu kendine geldi biraz daha iyi ara ara halsizlik ve bulanti vuruyor annemide onuda atlaticaz Allahin izni ile.Ben de Covid beşinci güne gireceğim.Ailece Covidiz.Babam diyabet ve kalp hastası onun 7. Günü bitecek.Endişeleniyorum.Sık sık nefes kontrolü yapıyorum.Bende de panik atak olduğu için nefessiz kalmaktan korkuyorum.Nefes darlığını nasıl anlıyorsunuz.Öksürükle mi geliyor yoksa birden nefes daralıyor mu?
Acaba tarif edebilirmisiniz nefes darliginizi. Mide bulantiniz halsizliginiz vr istahsizliginiz oluyirmuEvet ben de de şu an nefes darlığı ve arada öksürük var ama normal olduğunu düşünüyorum sanırım ilaç da kullanmadığımız için ciğerlerimi etkilenmiştir. Henüz kontrole gitmedim önümüzdeki hafta giderim diye düşünüyorum, çok değişik bir hastalık asla nasıl etkileneceğini ya da yarın nasıl olacağını bilemiyor insan o yüzden psikolojiyi sağlam tutmakta fayda var
Sag ol canim, cabuk ve zarar bırakmadan gecer umarım.geçmiş olsun...
Evet. Hatta dün forumda aradim bulamadım. Kendi covid olup, ayni evde esine bulasmayan arkadaşlar vardi, kan gruplarıyla ilgili konusuyorlardi bir sayfada, buraya yazalım demislerdi, aradım aradım bulamadım konuyu, sayfayi
İkincisi yine agır mı olduArkadaşım yaz başında olmuştu ateşli olarak ve ağır geçirmişti, bu haftanın başında yine oldu bu sefer eklem ağrılı şekilde
Evet yakın temas var. okadar ögrenci veliler gelio oglum 2yaşında yeni başladık maske takmıyor. AMA göndermesem geri kalacak DİE korkuyorumTüm eğitim öğretim kurumları korona tedbirleri kapsamında kapanırken, rehabilitasyon merkezleri yüz yüze eğitime devam ediyor.. öğrenciler maske takamıyor, mesafe 50 cm bazen daha yakın, mutlaka temas, en az ders süresi 40dk. Harika değil mi? Telef olması için bi grup seçildi, bari aşıları da üzerimizde deneseler de insanlığa faydamız olsun. Zaten bir sürü mesai arkadaşım ve öğrencim velim ölecek böyle giderse..
İlki kadar ağır geçirmiyor. Meseka ateş yokİkincisi yine agır mı oldu
Umarım çabuk ve kolay atlatır. Sizde bir şey yok değil mi?Sag ol canim, cabuk ve zarar bırakmadan gecer umarım.
Sen nasilsin Gül? Giremedim uzun zamandir bu konuya.
Çok geçmiş olsun.İyi aksamlar.
Eşim 2 gündür biraz rahatsızdı. Korona pozitif çıktı.
İkisinde de test yapıldı mi? Dünyada ikinci defa geçiren neredeyse yok deniyor..İlki kadar ağır geçirmiyor. Meseka ateş yok
Tabi yaptırdı. 3ay süresi var 3 ayı geçince yapıyorlar. Benim çevremde ikinci defa yakalanan çok kişi varİkisinde de test yapıldı mi? Dünyada ikinci defa geçiren neredeyse yok deniyor..
bizim bir akrabamizin 14 15 yaslarinda kizida iki kez atlattiİkisinde de test yapıldı mi? Dünyada ikinci defa geçiren neredeyse yok deniyor..
Çok teşekkür ederim , umarım artmaz , bir an önce bitsin diye dua ediyorum . Yalnız yaşadığım için de biraz panikatak oldum bu süreçte ..
Sizin durumunuz da öğretmenlerimizden birinin durumuna benziyor.Kızlar soguk soguk terliyorum aranızda grip i 20 günü geçen varmı testim negatif çıktı ama evde benden başka kimsede hasta değil
Down sendormlu bi evladımız maalesef hayatını kaybetti dün. Ve bir meslektaşım eve getirdiği virüsü anne babasına bulaştırdı annesi ve kendi atlattı ama babası hayatını kaybetti.. eğitim önemli ama sağlık daha önemli. Eğer öğretmen ile iletişim halinde olursanız evde çalışmanız için yönlendirme yapacaktır. Size ve tüm velilerime tavsiyem maske takamayan evlatlarınız evinde güven içinde kalsın. Eğitimin telafisi olur sağlığın olmaz. Keşke gereksiz yere gezen, altın günlerine tatillere giden insanlar evlerinde otursaydı da yavrularımız okullarından ayrı kalmasaydı ama durum öyle olmadı maalesef. Şuan okullar bulaşının en yoğun olduğu yerler. Anne babası teste giden ve derse aldığım onlarca öğrencim oldu. Virüs kapmamam şans işi resmen. Hes kodunu takip edip karantinada olduğunu öğrendiğimiz bir sürü aile oluyor arayıp biz covid olduk demiyorlar eğer haberimiz olmasa çocukları yollayacaklar..Evet yakın temas var. okadar ögrenci veliler gelio oglum 2yaşında yeni başladık maske takmıyor. AMA göndermesem geri kalacak DİE korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?