bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Canim Rabbim sifa versin. Bende 6.gunum bugun gundur cigerlerime inmis nefesimi zorluor. yani nefes alinca sankk cigerlerinize nefes gitmiyormus gibi bir his oluyor zor aliyorsnuz yani. Benimde annem diyabet hastasi bugun 5.gunu kendine geldi biraz daha iyi ara ara halsizlik ve bulanti vuruyor annemide onuda atlaticaz Allahin izni ile.

Bu konuda eskiden korunmak için neler yapıyoruz, maske takmayan insanlar, bir tanıdık dikkat ettiği halde olmuş, işte filan doktor televizyonda şunu demiş konuşuluyordu. Şimdi bakıyorum herkes pozitif semptomları konuşuyor. Bu topik bile ne kadar yayıldığını ve ne kadar çaresiz olduğumuzu gösteriyor. Çok korkuyorum. Eskiden aşı çıkacak kurtulucaz diyorduk, Çin aşısına güvenmiyorum, diğerleri de Türkiye’ye gelir mi? Bilmiyorum.

11 mart gunuydu Turkiye' de covid vakâsı duyulmustu..Ben kizimi okula gondermemistim o gun ,sinifca zature olmustu cogu cocuk zaten ogretmenimizde hastaydı.

Cocuklarimla sahilde yuruyus yaptik ,karnima bir agri saplandi ve hemen eve döndük.Birden bire sıtma tuttu,tir tir tireyerek terledim.Ateşim 3 gun hic düsmedi.Dayanilmaz mide bagirsak spazmlarimi hic saymiyorum.Sirtimda ki agri nefes aldirmiyordu.Etlerim kemiklerimde ki.tarifsiz acı.Allahim ölüyorum galiba dedim.Camasiri asicak halde degildim dogrulmam mumkun degildi.Sanki kaburgalarim catlamis gibiydi.Onlarca ilaca ragmen ne atesim dindi ne agrim ne spazmim..

Bir kere kustum isal olmustum.Ama ikincisi olmadi.Ne griptim ne hasta biseydim ama adı yoktu.O agrilarin 3 gun hata 4 gun surmesi.Agzimda tat kaybi yasamam..Midemin kapanip hicbirsey yiyememis olmasi.Adını koyamadık hastaligimin.Suyu bile icecek mideye sahip degildim.Hastaneye gitmedim korktum.

Benim gibi bu belirtileri yasayan kisiler suan hep covid.Ben ulkemize daha erken girdigini dusunuyorum hastaligin.

Bu yasadiklarimi normal sartlarda biri anlatsa usutmussun derdim.Ama o agrilar normal degildi.Hastanelerin yuku hafiflediginde antikor testi yaptirmak istiyorum.Yoksa bende bir tasiyici miyim artik

Acaba tarif edebilirmisiniz nefes darliginizi. Mide bulantiniz halsizliginiz vr istahsizliginiz oluyirmu

Kazen lutfen artik kan gruplu anketi de yapar misiniz
Evet. Hatta dün forumda aradim bulamadım. Kendi covid olup, ayni evde esine bulasmayan arkadaşlar vardi, kan gruplarıyla ilgili konusuyorlardi bir sayfada, buraya yazalım demislerdi, aradım aradım bulamadım konuyu, sayfayi Kazen

Kızlar soguk soguk terliyorum aranızda grip i 20 günü geçen varmı testim negatif çıktı ama evde benden başka kimsede hasta değil

Evet yakın temas var. okadar ögrenci veliler gelio oglum 2yaşında yeni başladık maske takmıyor. AMA göndermesem geri kalacak DİE korkuyorum

Sag ol canim, cabuk ve zarar bırakmadan gecer umarım.
Sen nasilsin Gül? Giremedim uzun zamandir bu konuya.
Umarım çabuk ve kolay atlatır. Sizde bir şey yok değil mi?
Teşekkür ederim ben iyiyim. Bende bir değişiklik yok aynen izolasyona devam. Hergün ortalama 2-3 tane uzaktan yakından tanıdığımızın hastalık haberini alıyoruz. Eşimin kuzenleri de oldu. Bizim yan sitede komşularımız şu an covid ve bazı evler karantinada. Bize en yakın komşunun da annesi babası hasta kendisi de direkt temaslı. Bulunduğumuz yer zaten kırmızı. etrafımız sarılı, biz de böyle dış dünya ile fiziksel bağlantımızı tamamen koparmış evin içinde kapalı oturuyoruz. film senaryosu gibi..

Günaydın sevgili dostlarım. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. bugün de mümkün olduğunca morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı kalmak ve iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, birer kırmızı gül ve sardunya çiçeği, bir biberiye dalı ile bir Japon gülü ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Kızlar soguk soguk terliyorum aranızda grip i 20 günü geçen varmı testim negatif çıktı ama evde benden başka kimsede hasta değil
Sizin durumunuz da öğretmenlerimizden birinin durumuna benziyor.
Testi negatif çıktı ama 18 sürdü şikayetleri.
İyileşemeyince tekrar test yaptırdı yine negatif ama öksürük ve halsizlik vardı.
Çocukları riske atmamak için okula gelme dinlen dedik.
Ya test yanlış sonuç verdi ya vücut direnci çok düşük.
Bununla birlikte sağlık bakanı bir konuşmasında artık mevsimsel gribin görülmediğini söylemişti yani hastalanan herkes covid ama dozuna yani alınan virüs yüküne göre farklı belirtiler gösteriyor.

Evet yakın temas var. okadar ögrenci veliler gelio oglum 2yaşında yeni başladık maske takmıyor. AMA göndermesem geri kalacak DİE korkuyorum
Down sendormlu bi evladımız maalesef hayatını kaybetti dün. Ve bir meslektaşım eve getirdiği virüsü anne babasına bulaştırdı annesi ve kendi atlattı ama babası hayatını kaybetti.. eğitim önemli ama sağlık daha önemli. Eğer öğretmen ile iletişim halinde olursanız evde çalışmanız için yönlendirme yapacaktır. Size ve tüm velilerime tavsiyem maske takamayan evlatlarınız evinde güven içinde kalsın. Eğitimin telafisi olur sağlığın olmaz. Keşke gereksiz yere gezen, altın günlerine tatillere giden insanlar evlerinde otursaydı da yavrularımız okullarından ayrı kalmasaydı ama durum öyle olmadı maalesef. Şuan okullar bulaşının en yoğun olduğu yerler. Anne babası teste giden ve derse aldığım onlarca öğrencim oldu. Virüs kapmamam şans işi resmen. Hes kodunu takip edip karantinada olduğunu öğrendiğimiz bir sürü aile oluyor arayıp biz covid olduk demiyorlar eğer haberimiz olmasa çocukları yollayacaklar..

M Mutlu2890 lutfen cevap verin suan 13 gunum artik koku aliyorum dediginizden etkilendim artik psikolojikmen oksurme istegi geliyor tanidiginiz 14 gunu gecirdi sonra mi agirlasti yoksa basinda hafif geciriyorum deyip agirlastimi daha detay verirseniz ona gore hareket edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…