bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kizlar orta yerimden ikiye ayrilicam artik stresten.
Selalarin biri bitiyor biri basliyor. Her sabah okunuyordu zaten ama suan mesela ikinci okunuyor. Ikisi de koronadan midir bilmiyorum ama daha once hic bu kadar psikolojim bozulmamisti
Ramazandaki topikten hatırlıyorum sizi çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Benim çevremde covid geçiren-atlatan çok kişi oldu.
Doktor bir velim bu hastalıkta psikolojinin ve moralin, bağışıklığı dolayısıyla iyileşme süresini çok etkilediğini gözlemlediğini söyledi.
Sakin kalmaya çalışın.
Nefes egzersizi yapabilirsiniz.

Evet ben de de şu an nefes darlığı ve arada öksürük var ama normal olduğunu düşünüyorum sanırım ilaç da kullanmadığımız için ciğerlerimi etkilenmiştir. Henüz kontrole gitmedim önümüzdeki hafta giderim diye düşünüyorum, çok değişik bir hastalık asla nasıl etkileneceğini ya da yarın nasıl olacağını bilemiyor insan o yüzden psikolojiyi sağlam tutmakta fayda var

Evet batıyo gibi ya da kopuyo gibi bi ağrı felaket zaten normal sirt ağrısıyla korona ağrısını ayırt edebilirsiniz çünkü çok fena

Siz neden ilaç icmediniz. Nasıl geçirdiniz acaba

Cok dogru. Ama anksiyete hastasi oldum. Resmen olumlu dusunemez oldum ben. Inanin ne yapicam sasirdim. Kendime faydam kalmadi.
Esim evde değilken felaket senaryolari kuruyorum. O evdeyken daha guvende hissediyorum. Bisey olsa gorur kosar diyorum. Kendimi toparlamam lazim ama elimde olmuyor. Hic bu kadar kotu hissetmemiştim.

Siz neden ilaç icmediniz. Nasıl geçirdiniz acaba
Emzirdiğim için kullanamadım ama emzirsemeydim kesin alırdım ilacı çünkü bütün geçiren ve doktor eczacı vs arkadaşlarımız favipiraviri kullanın demişlerdi. Çok yoğun ağrılara geçti benim ama babam hastanede durumu kötü olduğu için moralim çok bozuktu belki de o yüzden zor atlatmışımdır bilemiyorumayrıca ağrısı nasıl diyen arkadaşım benim diz üstü baldırlarıma sanki bıçaklar sokuyorlardı, bel ağrım da doğum yaparken çektiğim ağrı gibiydi tam belimin ortasında kilolara ağırlık baskı uygulanıyor gibiydi zaten covid olan kesin anlar kendindeki değişikliği her gün farklı bir ağrıyla uyanıyordum ben

merhaba Herkese , daha önce yazmıştım ben de pozitifim diye .. geçen Cuma grip tarzı belirtilerle başladı , göz ağrım çok oldu , gözümü sağa sola döndüremedim o derece . Salı günü aniden tat ve koku gitti hemen test yaptırdım pozitif çıktı. Grip gibi geçiriyorum şuan , tat ve koku 2 günde geri geldi . Verilen ilacı yan etkisi olduğu için içmedim korktum . Ağrım sızım pek olmadı , arada hafif hafif öksürük geliyor . Bugün belirtiler çıkalı 8. Günüm. Artık iyileşme sürecine girmiş miyimdir sizce ? Hafif atlatanlar kaç günde normale döndünüz ? İyi giderken kötüleşenler oldu mu ?

Öksürüğü takip edin Hocam.
Durumunuz bir arkadaşımın durumuna çok benziyor.
Onun da göz ağrısı hariç belirtileri sizinki gibiydi
o da ilaçları kullanmadı.
10. Günden sonra öksürüğü çok arttı.
Tekrar hastaneye gitmek durumunda kaldı.
İlaç konusu adeta iki ucu moklu değnek.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Çok teşekkür ederim , umarım artmaz , bir an önce bitsin diye dua ediyorum . Yalnız yaşadığım için de biraz panikatak oldum bu süreçte ..

hepimizin başına geliyor bu tarz korkular. çok haklısınız. ben biraz haber izlemeyi bıraktım. korkular geldiğinde başka bir şeyle kendimi meşgul etmeye çalışıyorum. kafamı dağıtacak bir kaç uzaktan eğitim aldım onlarla uğraşıyorum. olumlu düşünmeye çalışıyorum. bugünler bitecek elbet nasıl verimli geçirebilirim? ama işte yazın rahatlamıştım ne güzel iyice. rakamların açıklanması her yerin kırmızı olması falan kötü etkiledi beni de. rlimizeen geleni yapıyoruz yakalanmamak için. sonuçta her yakalanan kötü bir şekilde atlatmıyor. iyi düşünelim iyi olsun.

sizde de mi nefes darligi oldu. Bende ilac kullanmadim 6.gunum cigerlerime inmis tomografi cektirdim pazartesi incelenecek. Nefes alinca gögsumun ortasinda sanki nefesimi tam alamiyorum gibi geliyor bana. Bide istahsizlik halsizlik ve bulanti var. Korkuyorum kotu olucam diye ya. Ilacsiz atlatilmasi mumkun mu acaba

sizin kacinci gununuz bu arada. nefes darligini tarif edebilirmisiniz. Bide nasil belirtileriniz var

Ilac kullanmadan gelirmi acaba baska rahatsizlik olsa kullanirim da o agir ilaclara bulasasim yok evet benm oksurugum falan gecti koku gitti
Covid misiniz grip misiniz bilmiyorum ama ikisi de bir virüs olduğu için ve ikisi de solunum yoluyla bulaştığı için bana covidmişsiniz gibi geldi.Tabiki en doğru sonucu test verir ama Covid daha kolay bulaşıyor. İlaç almanız gerekiyorsa alın ,ben Covid geçiriyorum ve alıyorum.Almak zorundayım ciğerlerime inmemesi için.Covidli olduğunu kabul etmeyen ve test yaptırmakta ve ilaç kullanmakta geciken bir çalışandan kaptık maalesef bu virüsü.Kendisi şu anda entübe.Yine r tanıdığımız griptir geçer diyerek tedaviye geç başladı şu anda hastanede yatıyor.Yani ilaç alın.Şehir efsanelerine inanmayın.1000 mg abtiyotik kadar zararlı değildir.

Ben de Covid beşinci güne gireceğim.Ailece Covidiz.Babam diyabet ve kalp hastası onun 7. Günü bitecek.Endişeleniyorum.Sık sık nefes kontrolü yapıyorum.Bende de panik atak olduğu için nefessiz kalmaktan korkuyorum.Nefes darlığını nasıl anlıyorsunuz.Öksürükle mi geliyor yoksa birden nefes daralıyor mu?

Ama suan benim oksurugum gecri bugun koku almaya da basladim yine de ilac kullanmalimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…