bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
AA çok üzüldüm gercekten biz yeni başladık gitmese daha iyi haklısınız

Ben de Covid beşinci güne gireceğim.Ailece Covidiz.Babam diyabet ve kalp hastası onun 7. Günü bitecek.Endişeleniyorum.Sık sık nefes kontrolü yapıyorum.Bende de panik atak olduğu için nefessiz kalmaktan korkuyorum.Nefes darlığını nasıl anlıyorsunuz.Öksürükle mi geliyor yoksa birden nefes daralıyor mu
Ama suan benim oksurugum gecri bugun koku almaya da basladim yine de ilac kullanmalimiyim
Test yaptırdıysanız ve pozitif çıktıysa sağlık bakanlığından yetkililer gelecek ve size ilaç getirecekler.Onları kullanmanız gerekiyor.Başka türlü o ilaçlarıtemin edemezsiniz.

Tm da suan benim koku kaybim gcti koku aliyorum 13. Gundeyim ve hafif balgam disinda bi belirtim kalmadi sizin akraba 14 gunden sonra bi andami fenalasti yoksa hafif geciriyorum deyip 14 gun icindemi oldu

Söylediğim gibi test yaptırmaya gidin.Hastanenin acil bölümünden giriş yapın.Covid belirtileri taşıyorum diye söyleyin.Bahsettiğim arkadaş hiç iyileşemiyordu.Günlerce öksürüğü ,halsizliği ve yüksek ateşi geçmemişti.Sizin öyle bir durumunuz yok.Endişelenmeyin.

keşke ilaçlarınızı alsanız. Osman Müftüoğlu açıkladı neden 8 tane alındığını. nasıl gripte 1000 lik antibiyotik kullanılıyor. bu ilaçta 200 mg bir tanesi o nedenle 8 sabah 8 akşam veriliyormuş. yani 1600 1600 almış oluyorsunuz. sonrasında 3 e düşüyormuş zaten. ciğerlere inmemesi için alın dedi Osman Müftüoğlu. tabi karar sizin.

Allahım acil şifalar versin size de ailenize de inşallah.

Acaba tarif edebilirmisiniz nefes darliginizi. Mide bulantiniz halsizliginiz vr istahsizliginiz oluyirmu
Derin nefes almaya çalışırken nefesiniz kesiliyor ve öksürük başlıyor hemen, bende böyleydi mesela şu an öksürmeden nefes alabiliyorum günden güne normale dönüyor sanırım. Mide bulantısı çok yaşamadım ama iştahsızlık çoktu 10 günde 5 kilo verdim mesela ama benim moralim bozuktu babama o yüzden de iştahım yoktu kendimi zorlayarak kekik çayı içiyordum en iyi o gelmişti bana

Yazin iyiydi evet. Ama kis gelince bulundugum il ilk defa haritada kipkirmizi oldu. Beni cok etkiledi. Hele her sabah okunan ezan

Sag ol canim, Allah size iyilik sağlık versin.
Bende de var gibi bir seyler ama üşütmüş de olabilirim bi aralar kendime dikkat edemedim biraz, bilemiyorum. Test yaptıracağım yaparlarsa. Esimin ilaçları geldi. Evde 1 odada yaşıyor. İzole.
Kayınvalidem de pozitif çıktı.

Esim pozitif olunca Masumlar Apartmani Safiye gibi olmaya başladım ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…