bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eşim, ben ve çocuklarım 0 Rh+. Ben test yaptırmadım semptom göstermedim, eşim yaptırdı negatif bir tek bacakları ağrıdı ama o dönem tadilat, taşınma falan vardı yorgunluktan olabilir. Kan grubu ile alakalı olacağını sanmıyorum, çünkü covid olmadık ama normalde her yıl soğuk algınlığı, grip olurum. Çalıştığım dönemlerde ağır da geçirirdim.

bızde olmadık ne dıye işretlıyecegımkı

Nasil yaaa benim disetlerimde problem oldu, sebebini hic anlamadim ve aklima covid gelmedigi icin test yaptirmadim

ben bu yaşıma kadar hayatımda diş ağrısı bile çekmedim genetik olarak sağlıklı bir diş yapımız var. Diş etlerim bu süreçte mahvoldu ....
Kazen negatif çıkanların ve hiç hasta olmayanlarin da kan grubunu bilseydik keşke

Cok secenek oluyor o durumda

Ben 0rh+, eşim Arh+
Ben iki, üç gün ağrılardan kıvranarak yattım.
Eşim ise gripten daha hafif atlattı öksürük ve bir gün süren bel ağrısı olmasa ona da bulaştığını anlamazdık..
Bu arada kardeşime bir kaç saat görmeyle bulaştırdım (kan grubunu bilmiyorum), ama eşime günler sonra bulaştı.
Bağışıklığın çok etkili olduğunu düşünüyorum ne kadar güçlü ise o kadar hafif geçiyor gibi duruyor.

0 grubu sınıfta kaldı. Ben 0 rh (-) daha temaslı değilim olunca işaretlicem. Ağır bir kan hastalığı geçirmişliğimde var 0 a güvenmeyin

Kan grubum 0 pozitif covid olmadım hiç Maske hijyen önemli dikkat edelim inşallah olmam bu zamana kadar korunduk şükür..

Semptom göstermedi ve kan grubuyla ilgisi yok secenegini isaretledim. Cunku kan gruplari ile degil bagisiklik sistemi ile ilgili oldugunu dusunuyorum bu arada A+ im

Yaptım erken dusuk benımkı, bu kadar erken olmaz dedı doktorum, trombofili testı verdık bakalım ne cıkıcak
İğne vurmuşlardır benim de erken düşüktü bir dahaki hamilelikte her ay kan uyumunu kontrol etti doktor bebek etkilenmiş mi diye nolur nolmaz diye 7 aylık iken yine iğne vurdu inşallah sizin de sağlıkla bebek sahibi olmanızı dilerim

Çok ağır öksürük geçirdim griple beraber ama ezdi geçti o dönem test negatif çıktı doktorun dediğine göre test alış yerine göre yanlış olabilirmiş. Bu arada ottoimmun hastalığım var troid ile ilgili bu yüzden kanımda antikorlar yüksek bu da bizim gibiler için avatajmis. Bu arada kanım 0 Rh +

Onun bi haftası varmıs sanırım tam bilmiyorum,benım 9 haftalıktı
İnsallahh cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…