konuya anket eklenmiştir....
ankette 2 cevap verme hakkınız var yani ;
Bir seçenek eşiniz, bir seçenek kendi adınıza olabilir...
Nasil yaaa benim disetlerimde problem oldu, sebebini hic anlamadim ve aklima covid gelmedigi icin test yaptirmadim
Kazen negatif çıkanların ve hiç hasta olmayanlarin da kan grubunu bilseydik keşke
En kısa zamanda öğrenip yazacağımkonuya anket eklenmiştir....
ankette 2 cevap verme hakkınız var yani ;
Bir seçenek eşiniz, bir seçenek kendi adınıza olabilir...
Sonuncuyubızde olmadık ne dıye işretlıyecegımkı
Eşimde bende 0 kan grubumuz hiç bir sıkıntımız olmadı doğru0 kan grubu hastalıklara karşı en dayanıklı kan grubudur, kolay kolay hasta olmazlar
Kan uyuşmazlığı var sizle eşinizde sorun yaşadınız mı ben düşük yaptım da o yüzden sordumBen A rh(-), esım A rh (+), henuz yakalanmadık, cok sukur
YaptımKan uyuşmazlığı var sizle eşinizde sorun yaşadınız mı ben düşük yaptım da o yüzden sordum
İğne vurmuşlardır benim de erken düşüktü bir dahaki hamilelikte her ay kan uyumunu kontrol etti doktor bebek etkilenmiş mi diye nolur nolmaz diye 7 aylık iken yine iğne vurdu inşallah sizin de sağlıkla bebek sahibi olmanızı dilerimYaptımerken dusuk benımkı, bu kadar erken olmaz dedı doktorum, trombofili testı verdık bakalım ne cıkıcak
Eşim pozitif ben negatif!
Onun bi haftası varmıs sanırım tam bilmiyorum,benım 9 haftalıktıİğne vurmuşlardır benim de erken düşüktü bir dahaki hamilelikte her ay kan uyumunu kontrol etti doktor bebek etkilenmiş mi diye nolur nolmaz diye 7 aylık iken yine iğne vurdu inşallah sizin de sağlıkla bebek sahibi olmanızı dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?