bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben 0 Rh + Rabbime şükür hiç Covid olmadım. Eşim B Rh + Eşimde olmadı çünkü aşırı müdahale ediyorum temizlik konusunda ona bağlıyorum

Valla kan gurubuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama ben ikinciyide geçirdim.. Yıkılmadım ayaktayım gibi oldu Allah’a şükürler olsun
Genelde ikinciye yakalananlar ağır atlatıyor diye duymuştuk sizin adınıza çok sevindim.
Anneme teyzeme sizden bahsetmeyeyim, annem baya korktu ağır atlattı teyzem çok rahat (80 yaşında hiç semptom yaşamadı pozitifti) ona da ikinci kez pozitif olanlar ağır atlatıyormus diyoruz, nihayet maske takmaya başladı annem eve kabul etmiyor diye laf ediyormus. Hala laf anlatmaya çalışıyoruz, bu hem yorucu hem çok üzücü.

Öncelikle geçmiş olsun ilki çok ağırdı inanın ama şükürler olsun ikinci o kadar zorlamadı Allah’a hamdolsun.. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım.. Ben üç ayı geçince yakalandım yine öksürükle başladı ama bu kez o kadar ağır değildi.. Rabbim herkese şifa versin

Nasıl desem beslenme, düzenli hayat, kötü alışkanlık olmaması, anne karnında nasıl beslendiğiniz, doğum sonrası aldığınız anne sütü vb şeyler mutlaka sağlığınıza pozitif etki olarak yansıyordur ama vücut direnciniz, bağışıklık sisteminizin güçlü olması biraz da genetik gibi sanki, kan grubunun etkisi var mıdır yok mudur bilemem lakin genetik faktörlerin varlığına inanıyorum ve baskın olarak ilk kız çocuklarının babadan, ilk erkek çocuklarının anneden genetik geçişli olduğunu düşünüyorum, belki yanlıştır ama örnek vermem gerekirse annem alerjik bünyeli, en ufak bir şey de hasta olur, kronik sağlık sorunları da cabası, babam ise gayet sağlam bünyeli, 61 yıllık hayatı boyunca toplasanız 3-5 defa hasta olmuş, diyabet, tansiyon, kalp sorunu nedir bilmemiş bir adamdı.
Ben aynı babama benziyorum, tip karakter bünye bir evlat babasına bu kadar benzeyebilir.

Eşim aynı annesi, alerjik bünyeli, çabuk hasta olan, güçlü bir bağışıklık sistemi olmayan biri, kızım da sağlık, görüntü, karakter olarak babasının kopyası, alerjileri dahi aynı, o yüzden aynı kan grubunda olmamıza rağmen hastalıklara direncimiz asla aynı değil.

Eşim ben ve çocuklar 0rh pozitif kan gurubumuz

Henüz covid olmadık umarım olmadan atlatırız

Yanlis cevapladim anketi b rh pozitif diycekken b rh covid pozitif oldu ..
Kan grubum.b rh pozitif covid negatif olcakti

ben b + agir gecirdim ama 1 haftada toparladim.
esim 0+ hafif gecirdi.
annem 0+ o da biraz agir gecirdi

Benim A+ eşimin 0- ikimizede henüz bulaşmadı çok şükür inşallah bulaşmaz

Benimde AB Rh+ virüsün etkilediği kan gruplarının icinde yer alıyormu bilmem ama :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…