Benim A+ Esim O - Geçirmedikkonuya anket eklenmiştir....
ankette 2 cevap verme hakkınız var yani ;
Bir seçenek eşiniz, bir seçenek kendi adınıza olabilir...
Genelde ikinciye yakalananlar ağır atlatıyor diye duymuştuk sizin adınıza çok sevindim.Valla kan gurubuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama ben ikinciyide geçirdim.. Yıkılmadım ayaktayım gibi oldu Allah’a şükürler olsun
Üzgünüm bence hiç alakası yok0 kan grubu hastalıklara karşı en dayanıklı kan grubudur, kolay kolay hasta olmazlar
Sevindim.Belki düzeliyordurAblacım 2 gün üst üste kan istediler kan verildi şuanki durumu stabil dediler bekliyoruz kan değerleri yükselmiş çok şükür ama hala uyutuluyor
Öncelikle geçmiş olsun ilki çok ağırdı inanın ama şükürler olsun ikinci o kadar zorlamadı Allah’a hamdolsun.. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım.. Ben üç ayı geçince yakalandım yine öksürükle başladı ama bu kez o kadar ağır değildi.. Rabbim herkese şifa versinGenelde ikinciye yakalananlar ağır atlatıyor diye duymuştuk sizin adınıza çok sevindim.
Anneme teyzeme sizden bahsetmeyeyim, annem baya korktu ağır atlattı teyzem çok rahat (80 yaşında hiç semptom yaşamadı pozitifti) ona da ikinci kez pozitif olanlar ağır atlatıyormus diyoruz, nihayet maske takmaya başladı annem eve kabul etmiyor diye laf ediyormus. Hala laf anlatmaya çalışıyoruz, bu hem yorucu hem çok üzücü.
Eşim A rh + ben 0 Rh +konuya anket eklenmiştir....
Nasıl desem beslenme, düzenli hayat, kötü alışkanlık olmaması, anne karnında nasıl beslendiğiniz, doğum sonrası aldığınız anne sütü vb şeyler mutlaka sağlığınıza pozitif etki olarak yansıyordur ama vücut direnciniz, bağışıklık sisteminizin güçlü olması biraz da genetik gibi sanki, kan grubunun etkisi var mıdır yok mudur bilemem lakin genetik faktörlerin varlığına inanıyorum ve baskın olarak ilk kız çocuklarının babadan, ilk erkek çocuklarının anneden genetik geçişli olduğunu düşünüyorum, belki yanlıştır ama örnek vermem gerekirse annem alerjik bünyeli, en ufak bir şey de hasta olur, kronik sağlık sorunları da cabası, babam ise gayet sağlam bünyeli, 61 yıllık hayatı boyunca toplasanız 3-5 defa hasta olmuş, diyabet, tansiyon, kalp sorunu nedir bilmemiş bir adamdı.Anne sütü için şunu eklesem iyi olacak iki kardeşim anne sütü aldılar ben mama ile büyümüşüm ben doğru dürüst dişçiye gitmem 2 kardeşim de dolgu kanal sürekli dişçiye giderler genetik belki de ama kamu spotunu gireyim Anne Sütü ilk 6 ay kesinlikle tercih edilmelidir. İstisna durumlar hariç
Anketin altında oyunuzu değiştirin butonu var. Oradan düzeltebilirsiniz.Yanlis cevapladim anketi b rh pozitif diycekken b rh covid pozitif oldu ..
Kan grubum.b rh pozitif covid negatif olcakti
konuya anket eklenmiştir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?