- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
Yakınım Covid pozitifti ve dayanılmaz bir diş ve diş eti ağrısı çektiğini söylemiştiBu arada Covid pozitif olanlar dişetlerinde sorun yaşadı mı ?
Benim de 9 haftalıktı aynıymışOnun bi haftası varmıs sanırım tam bilmiyorum,benım 9 haftalıktı
İnsallahh cok tesekkur ederım
Kesın kan uyusmazlıgı mı dedı size? Pıhtılasma mı dedı?Benim de 9 haftalıktı aynıymış
Kan uyuşmazlığı dediler kaç tane doktora gittimKesın kan uyusmazlıgı mı dedı size? Pıhtılasma mı dedı?
YaaKan uyuşmazlığı dediler kaç tane doktora gittim
Kan tahlilinde çıkıyor pıhtılaşma mı değil mi diye sizin de kan uyuşmazlığı var benim hatta gelişimi durduğu hafta 6 hafta sebep kan uyuşmazlığıYaabenım doktor da bu kadar erken etkilemez dedı, bılemedım şimdi, bidaha sorayım onu
Bu arada Covid pozitif olanlar dişetlerinde sorun yaşadı mı ?
Ablacım 2 gün üst üste kan istediler kan verildi şuanki durumu stabil dediler bekliyoruz kan değerleri yükselmiş çok şükür ama hala uyutuluyorNiloyatospikk teyzen nasıl?
Ben 0+eşim a-konuya anket eklenmiştir....
ankette 2 cevap verme hakkınız var yani ;
Bir seçenek eşiniz, bir seçenek kendi adınıza olabilir...
İki çok yakın akrabam var doktor sizin kan grubu şanslı grup bize iletilen bilgi iki doktordan da düşük kapma riski dendi eşimde sizin kan grubunuzdan.. sağlıkla bebeğinizi alın kucağınıza inşallaheşim A- . iki ay önce atlattı virüsü. ayakta atlattı sayılır ama 3 gece ateşi yüksekti ve kanı çekilmiş gibi beyazlamıştı kırgınlık vardı çok üzerinde, herhangi bir diş rahatsızlığı olmadı. devletin verdiği iki hap ve kan sulandırıcı iğne tedavisi gördü, 7 günde normale döndü tamamen. kocam 10 gün ben 14 gün karantina süresi geçirdik. ben şuan 4 aylık gebeyim, eşimle temaslı olduğum için test yapıldı bana ve negatif çıktı. hiçbir belirti de göstermedim, henüz hiç bulaşmayanlardanım. 0+ kan grubum.
Abi sende eskisine göre daha çabuk yorulma unutkanlık oluyor mu?
İki çok yakın akrabam var doktor sizin kan grubu şanslı grup bize iletilen bilgi iki doktordan da düşük kapma riski dendi ,eşimde sizin kan grubunuzdan.. sağlıkla bebeğinizi alın kucağınıza inşallah
Benım de 6 da durmusKan tahlilinde çıkıyor pıhtılaşma mı değil mi diye sizin de kan uyuşmazlığı var benim hatta gelişimi durduğu hafta 6 hafta sebep kan uyuşmazlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?