bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu arada Covid pozitif olanlar dişetlerinde sorun yaşadı mı ?
Yakınım Covid pozitifti ve dayanılmaz bir diş ve diş eti ağrısı çektiğini söylemişti
Dis hekimini arayıp, doktor tavsiyesi ile antibiyotik başlamışti

eşim A- . iki ay önce atlattı virüsü. ayakta atlattı sayılır ama 3 gece ateşi yüksekti ve kanı çekilmiş gibi beyazlamıştı kırgınlık vardı çok üzerinde, herhangi bir diş rahatsızlığı olmadı. devletin verdiği iki hap ve kan sulandırıcı iğne tedavisi gördü, 7 günde normale döndü tamamen. kocam 10 gün ben 14 gün karantina süresi geçirdik. ben şuan 4 aylık gebeyim, eşimle temaslı olduğum için test yapıldı bana ve negatif çıktı. hiçbir belirti de göstermedim, henüz hiç bulaşmayanlardanım. 0+ kan grubum.

Bizim ailede ve esimin ailesinde hic pozitif vaka yok. Cok sukur. Allah tum hastalara sifalar versin tez vakitte

İki çok yakın akrabam var doktor sizin kan grubu şanslı grup bize iletilen bilgi iki doktordan da düşük kapma riski dendi eşimde sizin kan grubunuzdan.. sağlıkla bebeğinizi alın kucağınıza inşallah

Abi sende eskisine göre daha çabuk yorulma unutkanlık oluyor mu?

yorulma ciğerlerden veya kanda ki oksijen mikatrından mı nedir bilmiyorum ama ciddi boyutta var...

unutkanlık; o çok ukala olduğum zekam gitti, hatta bugün bir arkadaşa konuyu anlatırken 2 kez anlattığım örneği unuttum : (

hala hasar yok diyenler ya gerçekle yüzleşmiyor ya da bu unutkanlıktan unutuyorlar .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…