- 29 Temmuz 2020
- 147
- 288
- 53
- 39
Çok gecmis olsun insallah cabucak geçer. Bugun elma püresine bir doktor covid testi yapti videoda püre pozitif cıktı. Her sey belirsizlikten ibaret .Testlerin yanlış sonuç verdiğini savunan br kesim de var tabii ki...eşimin testi pozitif olduğu için bizim de covid geçirdğimize ikna olduk..bize test yapmadılar...ama şöyle bir şey var ki soğuk algınlığı bulaşıcı olmaz grip v.s virütik hastalıklar bulaşır..bu öyle bir şeydi ki.48 saat arayla hepimizi aniden yıktı..ağrısı ve bazı semptomları soğukalgınlığından ayırıcı ...yani farklı bir hastalığa yakalandığınızı anlıyorsunuz..
Eee yani pozitif kişi 7 gun sonra normal hayata işe falan mi gidecek ciddi misiniz.Hani bu virüs kolay kolay gitmiyordu vücuttan niye bu karar alındı acaba ekonomi için mi?Esimin de dusmus. Esim pozitif 7 ye dusmus onun.
Desene bir elma puresi bile degilim.Çok gecmis olsun insallah cabucak geçer. Bugun elma püresine bir doktor covid testi yapti videoda püre pozitif cıktı. Her sey belirsizlikten ibaret .
İlk 5 gunden sonra bulasiciligi gidiyor diyorlar, diyenlerin yalancisiyim.Eee yani pozitif kişi 7 gun sonra normal hayata işe falan mi gidecek ciddi misiniz.Hani bu virüs kolay kolay gitmiyordu vücuttan niye bu karar alındı acaba ekonomi için mi?
Babamın ciğerlerinde tutulum olmuş.Bugün 11.gün.10 yıl önce baypas oldu ve diyabet hastası.Cokmkorkuyorum.6-7 gün sonra başladı şikayetleri.Nefrs darlığı filan da yoktu. gecmis olsun peki ciger tutulumunun belirtisi oldu mu öksürük ates halsizlik gibi.babaniz ilaclari içmiş miydi
Ama 10 gün diyorlardı hani?Ekonomi için tamam da bulaştırırsa çevresine onlarda karantinaya girecek gene ekonomiye zarar.Üstüne birde hastalık çekecek milletİlk 5 gunden sonra bulasiciligi gidiyor diyorlar, diyenlerin yalancisiyim.
ekonomi icin olmasi cok mantikli cunku bu vaka artisi*10 gun desek is gucu kaybi cok buyuk.
Ekonomi> insanAma 10 gün diyorlardı hani?Ekonomi için tamam da bulaştırırsa çevresine onlarda karantinaya girecek gene ekonomiye zarar.Üstüne birde hastalık çekecek millet
Kardeşime gelen filyasyon ekibi eğer ilaçları dedikleri gibi alırsa virüs bünyeden 4 günde atılıyormuş sanırım diyenler kendileri belki de ilaçların dozunu ondan yüksek veriyorlar olabilirler miİlk 5 gunden sonra bulasiciligi gidiyor diyorlar, diyenlerin yalancisiyim.
ekonomi icin olmasi cok mantikli cunku bu vaka artisi*10 gun desek is gucu kaybi cok buyuk.
Evet temaslılar için olabilir eşim diyor fabrikada biri 24 gün işe gelmemiş kaç kez karantinaya girmişPozitif emin misiniz? Benden kaynaklı temaslı arkadaşımın hayat Eve sığar uygulamasında 14 den 10 düştü ama benim hala 10 gün görünüyor . Sanki sadece temaslı kişiler için indi diye biliyorum
Bu zorunlu izolasyon dediğiniz nasil oluyor temas ettiğiniz hasta sizin adınızımı veriyor yoksa hes kodunda yakınlastigimiz kişiler var otomatik falanmi bilmediğim için soruyorumŞuan ben de temaslıyım zorunlu izolasyon 10 gün görünüyor
millet hasta olmuş ölmüş kimin umrunda sizce ?Ama 10 gün diyorlardı hani?Ekonomi için tamam da bulaştırırsa çevresine onlarda karantinaya girecek gene ekonomiye zarar.Üstüne birde hastalık çekecek millet
Test sonuçları çıksın bi bakalım inşallah negatiftir, pozitifse de çabucak sıkıntısız atlatırsınız süreci umarım. Yapılacak bişey olursa veya alınacak gelecek gidecek vs bana da haber edebilirsiniz aklınızda olsun, otogar civarındayım.Sag ol :)) genel durumum iyi hamd olsun, çok şükür. Test yapmak icin gelmelerini bekliyorum.
Tat duyum aksam geri geldi
Koku duyum gelmedi
Ne kadar tatlı bi insansin sen arkadaşımTest sonuçları çıksın bi bakalım inşallah negatiftir, pozitifse de çabucak sıkıntısız atlatırsınız süreci umarım. Yapılacak bişey olursa veya alınacak gelecek gidecek vs bana da haber edebilirsiniz aklınızda olsun, otogar civarındayım.
Ablacım teyzemden çok iyi haberler almıyoruz artık doktorun ağzından çıkanlara da alıştık biliyor musun? Ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş duaya devam ediyoruz okuyoruz her gün inşallah eceli gelmediyse iyi olacak inşallahNiloya teyzen ne oldu?
Yemek getirselerdi herkes otobüs demirlerini yalayıp pozitif olmaya çalışırdıYani şöyle ilaçları kendileri getirdi evet, ama biz evde çok eşya kullanmamak için yemekleri dışardan söylüyoruz. Mutfağa çok girmek istemiyoruz, yemekleri getirmiyorlar yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?