bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allah Allah çok ilginç.. Demek her özel de de yapmıyorlar..,
çok saçma böyle önemli bir vitamin değerinin ölçülmmemesi:/(

Evet bana da sacma ve dusundurucu geliyor
120 uzerine cikamayacagim icin kullaniyorum ama merak ediyorum

Evet bana da sacma ve dusundurucu geliyor
120 uzerine cikamayacagim icin kullaniyorum ama merak ediyorum
bende düşük olacağını düşünüp hastalığım döneminde abartmışım sanırsam.. 146 çıkınca ufak bir şok yaşadım..bence dr lar buna izin vermemeli..ölçülüp ona göre takviye edilmeli..

Ya işte herkeste varmış gibi düşünüp tedbir almak gerekiyor. Bu paronayaklık değil. Kimin virüs taşıyıp taşımadığı belli değil çünkü kuluçka süresi, belirti vermemesi vs gibi faktörler var. Virüs bulaştıran kişiler büyük çoğunlukla virüs taşıdığını bilmeyenler. Sağlık çalışanlarının zorunlu olarak belli aralıklarla test olmaları bu riski yine önemli ölçüde azaltıyordur.
Canım ben de seni üzdüm yorumumla, inan bu içime dert oldu. Seni alıntıladım, yazdıklarımın hepsi de doğru ama hepsi kendi yaşadığım süreci anlatıyor. Bunların hepsini ben yaşadım. Senin yaşadıklarını da kendi sürecime benzettiğim için kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak yazdım. Ben kendime karşı acımasız olabiliyorum ama seni suçlamak haşa, bu süreçle ilgili bir mesaj veririm düşüncesiyle kendi sürecimde yaptığım sorgulamaları ve yüzleşmeleri yazdım ama senin üstünden bunu yapmam sana haksızlık oldu ve yanlış anlaşıldı elbette, kırıcı da oldu, niyetim bu değildi. Özür dilerim canım.

Nasıl tahlili yapmışyorlar ki böyle,birde özel hastaneymiş.
Daha sen söylemeden birsürü tahlil yapmaya kalkıyorlar hatta.

Gercektenmi
Ay bobreklere cok zararli aman dikkat edin
Kesinlikle risk ama kime ne ispat ederim
Ben d vitamini ilk kesfettigimde 3.5 cikmisti
Komaya girmeme 1 gun kalmis
Saka gibi

Nasıl tahlili yapmışyorlar ki böyle,birde özel hastaneymiş.
Daha sen söylemeden birsürü tahlil yapmaya kalkıyorlar hatta.

Devlet hastahanesinden yeni gecmis bir doktordu sanirim etkisini atamamisti
Bende diyabet belirtileri var onunla ilgili gittim hatta ertesi gun yukleme yapildi ama d3 cısss
Buda insana farkli sorulari getiriyor yeterince yukselmesin diyemi?? Diye dusunuyorum

D3 çok mu düşük çıkıyor,onun için damla şeklinde vitaminleriartık parayla alacağız demekki.
Artık hiç birşeye şaşırmıyorum ben bu ülkede..

D3 çok mu düşük çıkıyor,onun için damla şeklinde vitaminleriartık parayla alacağız demekki.
Artık hiç birşeye şaşırmıyorum ben bu ülkede..

Yoo ilac yazdi hatta 2 kutuda bsy olmaz sen bosuna para verme dedi ama tahlil cıssss yasak

Özel hastanede bu tahlili yapmıyorsa vardır sebebi bence yoksa neden yapılmazsın ki,çok ilginç cidden.

Bende burada okuyunca sasirdim cunku bana net bir sekilde yapamadiklarini soyledi bende 2 secenegide denedim diye bir daha ustelemedim( aile hekimi/ ozel hastahane)
Ztn dusuk cikar sen sorun yasadigini soyluyorsun 2 kutu hap kullan dedi isin icinden cikti

Bir sebeb var bence yoksa özel hastane neden yapmasın ki bunu.
Resmen başından savmış gibi davranmış doktorda..

Bugünki resimler harika canım ellerine yüreğine sağlık çiçek isimlerini ne güzel biliyorsun çok hoş özelikle Afrika papatyayı galiba eflatun olan dün ki resmi de çok güzeldi çokkk beğendim da kızıma gösterdim hemen taklidini yapıyor

teşekkür ederim canım. Papatyanın mı taklidini yapıyor? çok tatlı ya

Ben gittigimde hazir kan veriyorum bakabilirmisiniz dedim gerek yok ztn dusuktur dedi duzenli kullan risk alma dedi
Aile hekimimde tasarruf tedbirleri kapsaminda kaldirildi dedi ama salginla bu kdr iliskili olmasi dusundurucu
Sağlık ocağında vitamin değerlerine bakılmayalı çok oldu koronayla alakalı değil tam hatırlamıyorum ama uzun zaman oldu vitaminlere bakılmayalı kendimin değil ama kızımın yakın zamanda özel hastanede baktırdım vitaminlerine sizin neden bakmadılar çok ilginç

Bu sabah dişçi koltuğuna oturdum artısını eskisini hepsini konuştuk. Kendimi hazır hissetmiyorum dedim, implant tedavisini Covid salgını hafifleyene kadar erteleme kararı aldım.

- nefes alamıyorum dedim
- hijyen konusunda hiç şüphem olmasa da ya biri taşıcıyı ise diye korkularımı dile getirdim
- hayatımda ilk kez dişçiden korktum, aslında dişçiden de değil yukarıda ki sebeplerden korktum.

* Maskeler, tek kullanımlık ve kısa süreli kullanım içindir.

- Maskeyi kolunuza taktığınız da çalışmıyor inanın denedim çalışmadı
- tamam anlıyorum maske başımızın tacı ama bu bir benzetme gidip o kel başınıza koymayın,
- maskeyi çenenize, boğazınıza indirmeyin boğazınıza şal yakışır denedim öyle de işe yaramıyor,
- o hotak burnunuzu dışarıda bırakmayın.
- Bez, desenli, boyalı kumaş maskeleri kullanmayın. Evet görüntüsü çok güzel ama size sanayi boya solutuyorlar. Bunun kimuyasal zararı da çok büyük, virüste delip geçiyor. Denedim biliyorum !
- Arkadaş doğru kullanın şu maskeyi diye KOTEX gibi ürün inceleme mi yapalım mı ?
- 1 maske 1 TL, hayatınız 1 TL'den daha değerli...
- Maske başımızın taşı dedik tamam başa koymayın dedik te sakın yere de ATMAYIN ( WOLFROG teşekkür ederim) 2 tarafı ip olduğu için çok kolay düğümlenip katlanıyor, yanınızda eminim her zaman pet su şişesi vardır katlayıp onun içine sonra pet şişeyi de çöpe atın lütfen. Slogan Maske namusumuzdur !

- Zabıta ve polislere buradan sesleniyorum ; Aynada, vites kolunda olan kullanılmış maskelerin cezası olsun ! Bu maskeler günlerce kullanılan polis görünce hemen pratik takılan pislik içinde ki maskelerdir. ( 3nity teşekkür ederim)

daha ne diyeyim bilemedim ...

Son düzenleme:
Pandeminim basindan beri hayat kimyanin maskelerini satiyorum. Bir musteri dedi ki cok pahali satiyorsunuz ustelik dandik sizinki. Baska yerden 8 liraya almis 3 gundur kullaniyormus hala daha saglammis. Bizimkiler 2.gun pamuklaniyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…