- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Allah Allah çok ilginç.. Demek her özel de de yapmıyorlar..,Ozel hastahanede yapmadi bu sehirde ozel laboratuvar var mi bilmiyorumki bir arastirayim
Allah Allah çok ilginç.. Demek her özel de de yapmıyorlar..,
çok saçma böyle önemli bir vitamin değerinin ölçülmmemesi:/(
bende düşük olacağını düşünüp hastalığım döneminde abartmışım sanırsam.. 146 çıkınca ufak bir şok yaşadım..bence dr lar buna izin vermemeli..ölçülüp ona göre takviye edilmeli..Evet bana da sacma ve dusundurucu geliyor
120 uzerine cikamayacagim icin kullaniyorum ama merak ediyorum
Ya işte herkeste varmış gibi düşünüp tedbir almak gerekiyor. Bu paronayaklık değil. Kimin virüs taşıyıp taşımadığı belli değil çünkü kuluçka süresi, belirti vermemesi vs gibi faktörler var. Virüs bulaştıran kişiler büyük çoğunlukla virüs taşıdığını bilmeyenler. Sağlık çalışanlarının zorunlu olarak belli aralıklarla test olmaları bu riski yine önemli ölçüde azaltıyordur.Merhaba arkadaşlar. Bir iki gun once burada yaşadığımız gereksiz tartışmayı hatirlayanlariniz olur.
Dun saglik ocagina gitmek uzere aradığımda aile hekimimizin ve hemsiresinin covid olduğunu öğrendim tam da bahsettiğim endişelerim üzerine. Buraya sizlere yazmak için geldigimde giris yapamadim ve nickimin yanındaki üzgün ifadesini gordum Allah Allah ben yapmadım nasil olduki derken "uyari/ceza"almusim megerse. Hemde asil hakarete uğrayan ben olmama ragmen ve ona rağmen yazılan mesajlara karşı uslubumu korumaya devam ettim. Uyarı almama sebep olan mesaji ise bana en son yazdığı mesaj sonucunda yazdim cunku asil isi hakaret boyutuna getiren kendisiydi.
Ben kimseye durduk yere bir sey yazmadım eger denilen gibi bir hakaret varsa tahrik de vardır ve yazdığı mesajlarda hakaret vardir. Bunu bunlari okuyan herkes biliyo. Ben yıllardır bu siteye giriş yapan bir insanim kimseye durduk yere laf söyleyen bir insan olmadım. Yorumlarımda her zaman yardımcı ve yapıcı olmaya çalıştım. Lütfen herkes adaletli olsun. O zaman hayat daha güzel olur.
Nasıl tahlili yapmışyorlar ki böyle,birde özel hastaneymiş.Evet ztn ben ucretini odeyeyim dedim giris paneli kapatilmis yilda 2 yada 3 kere cogu degerime baktiriyorum
Daha sonra dahiliyeden talep ettim oda hemen hemen ayni cevabi verdi ztn eksiktir 2 aylik kur kullan sonra su sekilde dusur diye oneride bulundu
Dahiliyede ozel hastahaneydi bir suru tahlil verdim d vitamini bakmadi
bende düşük olacağını düşünüp hastalığım döneminde abartmışım sanırsam.. 146 çıkınca ufak bir şok yaşadım..bence dr lar buna izin vermemeli..ölçülüp ona göre takviye edilmeli..
Nasıl tahlili yapmışyorlar ki böyle,birde özel hastaneymiş.
Daha sen söylemeden birsürü tahlil yapmaya kalkıyorlar hatta.
D3 çok mu düşük çıkıyor,onun için damla şeklinde vitaminleriartık parayla alacağız demekki.Devlet hastahanesinden yeni gecmis bir doktordu sanirim etkisini atamamisti
Bende diyabet belirtileri var onunla ilgili gittim hatta ertesi gun yukleme yapildi ama d3 cısss
Buda insana farkli sorulari getiriyor yeterince yukselmesin diyemi?? Diye dusunuyorum
D3 çok mu düşük çıkıyor,onun için damla şeklinde vitaminleriartık parayla alacağız demekki.
Artık hiç birşeye şaşırmıyorum ben bu ülkede..
Özel hastanede bu tahlili yapmıyorsa vardır sebebi bence yoksa neden yapılmazsın ki,çok ilginç cidden.Yoo ilac yazdi hatta 2 kutuda bsy olmaz sen bosuna para verme dedi ama tahlil cıssss yasak
Özel hastanede bu tahlili yapmıyorsa vardır sebebi bence yoksa neden yapılmazsın ki,çok ilginç cidden.
Bir sebeb var bence yoksa özel hastane neden yapmasın ki bunu.Bende burada okuyunca sasirdim cunku bana net bir sekilde yapamadiklarini soyledi bende 2 secenegide denedim diye bir daha ustelemedim( aile hekimi/ ozel hastahane)
Ztn dusuk cikar sen sorun yasadigini soyluyorsun 2 kutu hap kullan dedi isin icinden cikti
Bugünki resimler harika canım ellerine yüreğine sağlık çiçek isimlerini ne güzel biliyorsun çok hoş özelikle Afrika papatyayı galiba eflatun olan dün ki resmi de çok güzeldi çokkk beğendimGünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugün çok bulutlu ve yağmurlu bir hava var. Bugünkü fotoğrafların sayısı biraz fazla ama hepsi kedim Gözde sayesinde... Çünkü havayı görünce dışarıya çıkmaya hiç niyetim yoktu ama yağmurun anlık olarak kesilmesinden istifade, şöyle bir gökyüzünde bulutları görüntüleyim derken kaşla göz arasında haspa dışarıya kaçtı. Tabi ben de peşinden çıktım ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile sizler için gökyüzündeki bulutları, yağmurda gezintiye çıkmış küçük bir salyangoz, yağmurda ıslanmış birer Japon gülü ve Afrika papatyası, dalında ıslanmış iğde meyveleri ve sizlere şans ve bereket getirmesi için para çiçekleri görüntüledim. Bir de bugünkü fotolara vesile olduğu halde yağmurda gezip tozmasına izin vermediğim için bana haklı olarak trip atan kedim Gözde'yi gönderiyorum :) Sevgilerimle
Eki Görüntüle 2749032 Eki Görüntüle 2749033 Eki Görüntüle 2749035 Eki Görüntüle 2749036 Eki Görüntüle 2749037 Eki Görüntüle 2749038 Eki Görüntüle 2749039 Eki Görüntüle 2749040 Eki Görüntüle 2749041
teşekkür ederim canım. Papatyanın mı taklidini yapıyor? çok tatlı yaBugünki resimler harika canım ellerine yüreğine sağlık çiçek isimlerini ne güzel biliyorsun çok hoş özelikle Afrika papatyayı galiba eflatun olan dün ki resmi de çok güzeldi çokkk beğendimda kızıma gösterdim hemen taklidini yapıyor
Yok salyangozunteşekkür ederim canım. Papatyanın mı taklidini yapıyor? çok tatlı ya
Sağlık ocağında vitamin değerlerine bakılmayalı çok oldu koronayla alakalı değil tam hatırlamıyorum ama uzun zaman oldu vitaminlere bakılmayalı kendimin değil ama kızımın yakın zamanda özel hastanede baktırdım vitaminlerine sizin neden bakmadılar çok ilginçBen gittigimde hazir kan veriyorum bakabilirmisiniz dedim gerek yok ztn dusuktur dedi duzenli kullan risk alma dedi
Aile hekimimde tasarruf tedbirleri kapsaminda kaldirildi dedi ama salginla bu kdr iliskili olmasi dusundurucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?