bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Of fena korktum şimdi ya bende çok üstünde durmadım geçer diye ama değişen bir durum yok
Dişçi yolu beni bekler

Of fena korktum şimdi ya bende çok üstünde durmadım geçer diye ama değişen bir durum yok
Dişçi yolu beni bekler

Tabi bu sizde de böyle olacak demek değil ki. Benim belki zayıf noktam diş etlerini gördü oradan yürüdü bana hemen kötüye yormayın kendiniz için.

B12 verdi ..Hatta biz talep etmemize rağmen vitaminlerle ilgili muallakta olan durumlar var şeklinde birşeyler söyledi..Özellikle D vitamini mesela biz bu süreçte iyi geliyor diye duyumlar almamıza rağmen yazmadı..
Doktorların yorumu da bu süreçte çok değişken oluyor
Vitaminlerin ağrılarım üzerinde etkisini gördüm ben

D, çinko, magnezyum kullanıyorum
81 mg kan sulandırıcıya da başladım aynı zamanda sinirlere ufak pıhtı atmış olabilir dendi ufak bir pıhtılaşma durumum olduğu için bu yorum yapıldı
Eşim 2 yıldır kan sulandırıcı alıyordu ona özellikle devam ettik.Vitamin ise dediğim gibi özellikle istedik ama yazmadı. Hatta ben Redoxan alalım diye düşündüm ama maalesef piyasada kalmamıştı bulamadık.Biz ilk fırsatta başlayalım bence bu vitamin takviyelerine...

D, çinko, magnezyum kullanıyorum
81 mg kan sulandırıcıya da başladım aynı zamanda sinirlere ufak pıhtı atmış olabilir dendi ufak bir pıhtılaşma durumum olduğu için bu yorum yapıldı
D vitamini eksikliği vardı.Pandemi başlarken kontrol ettirdim,alt sınıra yaklaşmış ve hala eksikdi kesmedim.Magnezyumu bacağımda fıtıkdan dolayı kasılma var onun için yazmışlardı.Onuda kesmedim. Kazen geçmiş olsun

Maalesef bende de zaman zaman o başa sarma hissi oldu. Hatta bir gün saçım ıslak kaldı ertesi gün boğazım şişti o günü anlatamam uzun zamandır yaşamadığım o anksiyete atağı anına benzer bir şeydi.
Birkaç gündür de çarpıntım var, bu da fibromiyaljiden olabiliyor anksiyete de yapabiliyor ama acaba kalbimde bir şey mi oldu hissi ara ara geliyor tabi. Ben anksiyeteyi bir süredir özellikle bu pandemi döneminde antidepresan kullanmak zorunda kalmamış biri olarak bir nebze başa çıkılır hale getirdiğimi düşünüyordum belki de bu hastalığın yaşattığı travma tekrar bir şeyleri tetikledi bilemiyorum. Epeyce karışığım siz beni anlarsınız.

Ben zaten panik tedavisi görüyorum.Onun için fazla yapmadı bende anksiyete.Fibromiyaljinin anksiyete yaptığını bilmiyordum

Ben zaten panik tedavisi görüyorum.Onun için fazla yapmadı bende anksiyete.Fibromiyaljinin anksiyete yaptığını bilmiyordum
Tam tersi ablacım anksiyete fibromiyaljiye sebep oluyor. Irritabl bağırsak sendromu (huzursuz bağırsak) ve fibromiyaljim var çok şükür biraz da benim dikkat etmemle hayatımı felç etmiyorlar ama tamamen silip atamadığım anksiyete yüzünden bunlar hayatıma dahil oldular. Her şeyin başı o içimizde savaş verdiğimiz kaygılar, stresler.

Ablamda da fibromiyalji var.Ondan sordum:)

Benim de diş etlerim çok hassaslaştı
hiç çürüğüm yok sıcak soğuk ne yersem yiyeyim çok sızlıyor fırçalarken bile

Bırakın fırçalamayı listerine ile ağzınızı çalkalarken hatta hatta oda ısısında su içerken yaşadıklarım anlatılmaz.

Bu sabah dişçide dananın kuyruğu kopacak

Ay aynen aynen
Dişimi çekecekler yani sonucu bu mu
Bu mesajlarla tribe girdim resmen gece gece

cektirmeyin dislerinizi, benim kendi kendine sallanmasi gecti, bence az daha sabredin belki duzelir ayni sekilde. Gecen ay asla isirarak elma yiyemeyecwgim diye uzuluyordum mesela, simdi yiyebiliyorum.
isabel d vitaminini benim yeni gittigim endokrinolog da soyledi. Corona acisindan biz 50-100 araliginda olmasini istiyoruz dedi (benim 42 cikmisti, normal aralikta ama yine de yukseltmek icin almami soyledi), her gun 1000 mg c vitamini ve bir de cinko dedi. Bu isin sonunda hicbir sey olmasa bile bu kadar vitaminle karacigerimizi mahvedecegiz gibi geliyor bana

herkese gecmis olsun tekrar tekrar

Amaan benim geçen sene ekimde 7,martta 18 di

Anlamaz mıyım çok iyi anlıyorum hem de
Bende öyle böyle idare ediyordum ama maalesef çok fena patladı pozitif dönemde
Neyse ki biraz daha toparladım durumu ilaçların etkisiyle
Bende de fibromiyalji var ama bu ağırlar bi başka ya tarif bile edemiyorum öyle değişik bişey
Çarpıntı durumunu anksiyetemin yoğun olduğu dönemde gümbür gümbür yaşadım
Geçti gitti bi daha gelmesin ne bana ne sizlere
İnşallah sizde en kısa sürede atlaşmış olursunuz

Ablamda da fibromiyalji var.Ondan sordum:)
Pek çok etken var fibromiyalji için mesela kadın olmak başlı başına bir etken. Kadınlarda erkeklere göre 7 kat daha fazla görülüyormuş. Esasında etken demek de yanlış çünkü tam olarak sebebi bilinmiyor. Olan kişilerde anksiyete sıklıkla görüldüğünde etken bu olabilir büyük oranda deniyor. Magnezyum ve d vitamini çok önemli. Nemli havalara hiç gelemez, klimayı cereyanda kalmayı hiç sevmez.

Elif bir de zaten takviye almazsam yine dusermis cunku 1- akdeniz iklimi insaniyiz, d vitamini swntezimizde genetik bir sorun var 2- yediklerimizde adam gibi d vitamini yok

Anksiyete ablamda da var

Evet aynen bizede size açıklandığı gibi söylendi..
En iyisi mi doğal yollarla bağışıklığı güçlendirmek ve yediğimiz, içtiğimizle bu açığı kapatmak gerekiyor...

Evet aynen bizede size açıklandığı gibi söylendi..
En iyisi mi doğal yollarla bağışıklığı güçlendirmek ve yediğimiz, içtiğimizle bu açığı kapatmak gerekiyor...
Evet ama iste bizde d vitamini barindiran gida azmis. Ben zaten d konusunda umidimi kestim, disardan almayi kabullendim. Ha aliyor muyum? Hayir unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…