Iste onlar tespit edilse bi, hastalanip hastaneye dustugunde bakmayacaksin oylelerine.Sırf para verip maske almamak için aynı maskeyi tüylenip is çekmiş haliyle kullanan o kadar çok kişi var ki..
Arabanın dikiz aynasına da asmasınlar.Bu sabah dişçi koltuğuna oturdum artısını eskisini hepsini konuştuk. Kendimi hazır hissetmiyorum dedim, implant tedavisini Covid salgını hafifleyene kadar erteleme kararı aldım.
- nefes alamıyorum dedim
- hijyen konusunda hiç şüphem olmasa da ya biri taşıcıyı ise diye korkularımı dile getirdim
- hayatımda ilk kez dişçiden korktum, aslında dişçiden de değil yukarıda ki sebeplerden korktum.
* Maskeler, tek kullanımlık ve kısa süreli kullanım içindir.
- Maskeyi kolunuza taktığınız da çalışmıyor inanın denedim çalışmadı
- tamam anlıyorum maske başımızın tacı ama bu bir benzetme gidip o kel başınıza koymayın,
- maskeyi çenenize, boğazınıza indirmeyin boğazınıza şal yakışır denedim öyle de işe yaramıyor,
- o hotak burnunuzu dışarıda bırakmayın.
- Bez, desenli, boyalı kumaş maskeleri kullanmayın. Evet görüntüsü çok güzel ama size sanayi boya solutuyorlar. Bunun kimuyasal zararı da çok büyük, virüste delip geçiyor. Denedim biliyorum !
- Arkadaş doğru kullanın şu maskeyi diye KOTEX gibi ürün inceleme mi yapalım mı ?
- 1 maske 1 TL, hayatınız 1 TL'den daha değerli...
- Maske başımızın taşı dedik tamam başa koymayın dedik te sakın yere de ATMAYIN (WOLFROG teşekkür ederim) 2 tarafı ip olduğu için çok kolay düğümlenip katlanıyor, yanınızda eminim her zaman pet su şişesi vardır katlayıp onun içine sonra pet şişeyi de çöpe atın lütfen.
daha ne diyeyim bilemedim ...
Arabanın dikiz aynasına da asmasınlar.
O maske bir kere çıktığında atıktır.
Tabi o atıkları sokağa da atmasınlar.
ormana yürüyüşe diye gelip, oh temiz hava diye maskeyi çıkarıp yere atan gördü bu gözler
Arabanın dikiz aynasına da asmasınlar.
ormana yürüyüşe diye gelip, oh temiz hava diye maskeyi çıkarıp yere atan gördü bu gözler
Patron teşekkür ederiz mala anlatır gibi anlattığın için. 1 yıl geçti yahu. Hala bunu öğrenemeyen ahmaklar var.Maskeler, tek kullanımlık ve kısa süreli kullanım içindir.
Maskeler namusumuzdur yerlere de atmayalım
Sizlere de katılıyorum, burada da her yerde maske çöpü görmekten fenalık geldi bana, sözde kendi sağlıklarını korumak adına maske takıyorlar ama doğaya ve diğer insanlara zerre saygıları yok, kullandın madem koy bir poşete evinde imha et, her gün 4 bacaklı kızımı düzenli olarak dışarı çıkarıyorum, virüs yayan maske çöplerinden uzak tutabilmek için resmen zik zak çiziyoruz, sonra hayvanlardan virüs bulaşıyor deyip zavallı hayvanlara atıyorlar suçu, kimse yerlere attığı maskeleri görmüyor ama köpeğiniz asfaltı koklasa çek onu virüs yayacak diyorlar, ki not düşeyim biz evcilimizin atığını sokakta bırakmıyoruz.Arabanın dikiz aynasına da asmasınlar.
Abi dolmuslarda goz bandi niyetine de kullaniyolarmis haberlerde gormustumBu sabah dişçi koltuğuna oturdum artısını eskisini hepsini konuştuk. Kendimi hazır hissetmiyorum dedim, implant tedavisini Covid salgını hafifleyene kadar erteleme kararı aldım.
- nefes alamıyorum dedim
- hijyen konusunda hiç şüphem olmasa da ya biri taşıcıyı ise diye korkularımı dile getirdim
- hayatımda ilk kez dişçiden korktum, aslında dişçiden de değil yukarıda ki sebeplerden korktum.
* Maskeler, tek kullanımlık ve kısa süreli kullanım içindir.
- Maskeyi kolunuza taktığınız da çalışmıyor inanın denedim çalışmadı
- tamam anlıyorum maske başımızın tacı ama bu bir benzetme gidip o kel başınıza koymayın,
- maskeyi çenenize, boğazınıza indirmeyin boğazınıza şal yakışır denedim öyle de işe yaramıyor,
- o hotak burnunuzu dışarıda bırakmayın.
- Bez, desenli, boyalı kumaş maskeleri kullanmayın. Evet görüntüsü çok güzel ama size sanayi boya solutuyorlar. Bunun kimuyasal zararı da çok büyük, virüste delip geçiyor. Denedim biliyorum !
- Arkadaş doğru kullanın şu maskeyi diye KOTEX gibi ürün inceleme mi yapalım mı ?
- 1 maske 1 TL, hayatınız 1 TL'den daha değerli...
- Maske başımızın taşı dedik tamam başa koymayın dedik te sakın yere de ATMAYIN (WOLFROG teşekkür ederim) 2 tarafı ip olduğu için çok kolay düğümlenip katlanıyor, yanınızda eminim her zaman pet su şişesi vardır katlayıp onun içine sonra pet şişeyi de çöpe atın lütfen. Slogan Maske namusumuzdur !
- Zabıta ve polislere buradan sesleniyorum ; Aynada, vites kolunda olan kullanılmış maskelerin cezası olsun ! Bu maskeler günlerce kullanılan polis görünce hemen pratik takılan pislik içinde ki maskelerdir. (3nity teşekkür ederim)
daha ne diyeyim bilemedim ...
O rh+ larda pozitif oylama fazla olmuş ama 0 rh- ler de az . Belki kanı 0 negatif kan olanlar dünya genelinde az sayıda olduğu için sonuçlar böyle gösteriyor .Sözde kan grubu sıfırlara bulaşma riski, diğer kan gruplarından daha düşüktü. En çok sıfırlar oylamış(+1)
Ne biliyim hiç pozitif negatif ayırımı yaptıklarını duymamıştımO rh+ larda pozitif oylama fazla olmuş ama 0 rh- ler de az . Belki kanı 0 negatif kan olanlar dünya genelinde az sayıda olduğu için sonuçlar böyle gösteriyor .
Yani dünya genelinde , 0 RH pozitif her yüz kişiden 40 ın da varmış .Ne biliyim hiç pozitif negatif ayırımı yaptıklarını duymamıştım
Sağlık ocağında vitamin değerlerine bakılmayalı çok oldu koronayla alakalı değil tam hatırlamıyorum ama uzun zaman oldu vitaminlere bakılmayalı kendimin değil ama kızımın yakın zamanda özel hastanede baktırdım vitaminlerine sizin neden bakmadılar çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?