bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sırf para verip maske almamak için aynı maskeyi tüylenip is çekmiş haliyle kullanan o kadar çok kişi var ki..
Iste onlar tespit edilse bi, hastalanip hastaneye dustugunde bakmayacaksin oylelerine.
Ders olsun.
Ceksin cezasini.
Ama olan bizler gibi korunanlara olur onlar yuzunden

Arabanın dikiz aynasına da asmasınlar.
O maske bir kere çıktığında atıktır.

Tabi o atıkları sokağa da atmasınlar.

ormana yürüyüşe diye gelip, oh temiz hava diye maskeyi çıkarıp yere atan gördü bu gözler

tam bunu yazmıştım : ) teşekkürler

O değil de pandemi başladığından beri eve gelince üzerimi nasıl çıkarıp çamaşıra attığımı şaşırıyorum, bunlar bir kullandığı maskeyi bir daha nasıl kullanıyor yahu

Yazın hava almak için bilinmez edilmez bi dağ başına çıktık eşimle. Orada bile yerde maske gördük

Sen nefes al diye doğayı niye bozuyorsun gereksiz...

artık gerizekalıya anlatır gıbı anlatılıyor maske nerenıze takılır, nasıl takılır, nasıl saklanır ve nasıl atılır dıye...
ınsan bır yerde onur gurur meselesı yapar da uyar kurala .

hoş anlatılanlar dınleyenın anladıgı kadardır demişler...
bunu okuyup 2 dk sonra evde kına yapıcam arkadasım gelmem dedı alındım konuları açanlar var hepsi içimizde , coronadan tehlıkelı bu ınsanlar .

Kazen esprili bir dille ama çok doğru tespitler yapmış maske kullanımıyla alakalı.
Maskeler namusumuzdur yerlere de atmayalım

Sizlere de katılıyorum, burada da her yerde maske çöpü görmekten fenalık geldi bana, sözde kendi sağlıklarını korumak adına maske takıyorlar ama doğaya ve diğer insanlara zerre saygıları yok, kullandın madem koy bir poşete evinde imha et, her gün 4 bacaklı kızımı düzenli olarak dışarı çıkarıyorum, virüs yayan maske çöplerinden uzak tutabilmek için resmen zik zak çiziyoruz, sonra hayvanlardan virüs bulaşıyor deyip zavallı hayvanlara atıyorlar suçu, kimse yerlere attığı maskeleri görmüyor ama köpeğiniz asfaltı koklasa çek onu virüs yayacak diyorlar, ki not düşeyim biz evcilimizin atığını sokakta bırakmıyoruz.

Rica ediyorum maskeleri pet şişeye mi koyacaksınız poşete mi tıkacaksınız bilmem ama çöpe atın, öylece çöpe mi attınız bari lastik kısımlarını kesin, çöp karıştıran kedilerin, çöp yanlarında yiyecek arayan kuşların boynuna dolanıyor o lastikler.

Abi dolmuslarda goz bandi niyetine de kullaniyolarmis haberlerde gormustum

Vallahi neredeyse 1 sene olucak maskelerle hayata devam edeli..bizde hoslanmıyoruz güle oynaya takmıyoruz ama mec bu ruz Yani canını seven dikkat etsin.. baskasınında vebaline girmesin!.. ve hala haberlerde maske takmayıp onları çeken habercilerle kavga edenleri gördükce acaba diyorum bunlar neyin kafasını yaşıyor, neye kime inatları yani? Allah akıl fikir versin ne diyim.

Ayni maskeyi iki kere ya da fazla nasil takıyorlar anlamıyorum. Biz apartmanda arabadan su almaya ya da postaya bakmak icin inerken taktığımız maskeyi çöpe atıyoruz.

Sözde kan grubu sıfırlara bulaşma riski, diğer kan gruplarından daha düşüktü. En çok sıfırlar oylamış (+1)
O rh+ larda pozitif oylama fazla olmuş ama 0 rh- ler de az . Belki kanı 0 negatif kan olanlar dünya genelinde az sayıda olduğu için sonuçlar böyle gösteriyor .

İmplantima virüs çıkmadan başlamıştım epey bir ertelemistim gitmedim aslında zoru atlatmistim, gitmedim işte tamamlamak için. Bu viruste tamamladım gitim geldim

Arada maskeme.dezenfektan sıkıyorum zararlı ama napim biraz nefes almıyorum uçuyor desenfektandan olmesem bari

O rh+ larda pozitif oylama fazla olmuş ama 0 rh- ler de az . Belki kanı 0 negatif kan olanlar dünya genelinde az sayıda olduğu için sonuçlar böyle gösteriyor .
Ne biliyim hiç pozitif negatif ayırımı yaptıklarını duymamıştım

Ben en son temmuzda baktirdim sadece d3 bakilmadi pandemiden dolayi tasarruf amacli kaldirildi dedi ondan once d3 dahil herseye subatta baktirmistim diyabet takibi yapmam gerekiyor ve b12 vs ara ara baktiriyorum
Listeyi birlikte inceliyorduk aile hekimim cok iyi is yerime yakin uzun suredir ayni yerdeyim yapilabilecek seyleri yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…