bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yazışmaları okudum biraz, koronadan sonra diş eti sorunu yaşıyorsanız, bana kalırsa bağışıklık sisteminizin şu an hala zayıf olmasından kaynaklıdır, bağışıklık sistemimiz bir hastalıkla vb savaşırken vücuttaki tüm savunma mekanizmalarını kullanıyor, buna depoladığımız vitaminlerde dahil, vücudumuzdaki vitamin seviyesi düşünce en zayıf halkamız neresiyse oradan vuruluyoruz.

Aylardır koronayla yatıp koronayla kalkıyoruz, belki artık tvde çıkan Prof.'ları seyretmekten sıkılmışsınızdır gözünüzden kaçmıştır diye not düşeyim istedim, korona olan hastaların bir kısmı aylar sonra bile geçmeyen şikayetleri nedeniyle hastanelere başvuruyormuş, kiminin karaciğer, kiminin böbrek sorunları oluyormuş, bir kısım hastada da sinir sistemi sorunları oluşuyormuş, diş eti sorunları olanlarda var dedi dinlediğim profesörler.

Direkt vitamin alın diyemem, doktora danışmadan ve gerekli tahlilleri yaptırmadan vitamin kullanılmaz ama bir kere daha yazmıştım, bence korona geçirmiş hastalar mutlaka çinko, a,b,c,d vitamini seviyelerine baktırmalı.

Ve dışarı çıkarken daha evden adım dahi atmadan maskeleri takın lütfen, eşimin arkadaşı kendi beyanına göre evden hiç çıkmadığı halde korona olmuş, apartmanındaki 2 komşusu korona olmuş, apartman içinde havadan bulaştı diyor, şimdilik tedavisi evde sürüyor umarım öyle de devam eder ve ailece hafif atlatırlar.

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugün çok bulutlu ve yağmurlu bir hava var. Bugünkü fotoğrafların sayısı biraz fazla ama hepsi kedim Gözde sayesinde... Çünkü havayı görünce dışarıya çıkmaya hiç niyetim yoktu ama yağmurun anlık olarak kesilmesinden istifade, şöyle bir gökyüzünde bulutları görüntüleyim derken kaşla göz arasında haspa dışarıya kaçtı. Tabi ben de peşinden çıktım ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile sizler için gökyüzündeki bulutları, yağmurda gezintiye çıkmış küçük bir salyangoz, yağmurda ıslanmış birer Japon gülü ve Afrika papatyası, dalında ıslanmış iğde meyveleri ve sizlere şans ve bereket getirmesi için para çiçekleri görüntüledim. Bir de bugünkü fotolara vesile olduğu halde yağmurda gezip tozmasına izin vermediğim için bana haklı olarak trip atan kedim Gözde'yi gönderiyorum :) Sevgilerimle

Hastaneye yatmadan evde atlattığı için ne kadar şanslı olduğunu anlar inşAllah. Kızının iyi olmasına da sevindim. Tekrarlamaz inşAllah. Aşı karşıtı olmasına da hiç şaşırmadım

D vitaminini nasil olcturebildiniz ya,ne aile hekimim ne ozel sigortam olcmuyor kafama gore vitamin aliyorum

D vitaminini nasil olcturebildiniz ya,ne aile hekimim ne ozel sigortam olcmuyor kafama gore vitamin aliyorum
evet sağlık ocaklatında artık yapılmıyor sanırım dahiliyeye gitmek gerek. ama şu ortamda da hastaneye bu sebepten gidilmez ki. Hepsi dolu yani. Bizim burada en azından. Ben 2-3 günde bir alıyorum. D vitamini evet kafama göre almamam lazım. ama her daim düşüktür ailece bizim. hastaneye de gitmeyeceğim için. başladım. her 10 kiloya 1 damla şeklinde alınıyor.

Ben gittigimde hazir kan veriyorum bakabilirmisiniz dedim gerek yok ztn dusuktur dedi duzenli kullan risk alma dedi
Aile hekimimde tasarruf tedbirleri kapsaminda kaldirildi dedi ama salginla bu kdr iliskili olmasi dusundurucu

Ben gittigimde hazir kan veriyorum bakabilirmisiniz dedim gerek yok ztn dusuktur dedi duzenli kullan risk alma dedi
Aile hekimimde tasarruf tedbirleri kapsaminda kaldirildi dedi ama salginla bu kdr iliskili olmasi dusundurucu
Sağlık ocakları artık D vitamini tahlili yapmıyorlar.
Yanlış bilmiyorsam ocak ayından beri böyleymiş.

Sağlık ocakları artık D vitamini tahlili yapmıyorlar.
Yanlış bilmiyorsam ocak ayından beri böyleymiş.

Hayir ben subat sonu yaptirmistim temmuzda sordugumda yukarida yazdigim cevabi aldim
Daha once cok asiri dusuk yakalandigi icin benim icin onemli

Hayir ben subat sonu yaptirmistim temmuzda sordugumda yukarida yazdigim cevabi aldim
Daha once cok asiri dusuk yakalandigi icin benim icin onemli
Tedbirle ne alakalı ki saçma birşey olmuş.
Bunun içinde hastaneye gitmek son derece gereksiz yani.
Sağlık ocağı en azından daha rahat oluyordu.

Ozel laboratuvarlarda yaptirabilirsiniz en pratik sanirim. Tabi maliyetli olacaktir ama fiyatini bilemiyorum

Tedbirle ne alakalı ki saçma birşey olmuş.
Bunun içinde hastaneye gitmek son derece gereksiz yani.
Sağlık ocağı en azından daha rahat oluyordu.

Evet ztn ben ucretini odeyeyim dedim giris paneli kapatilmis yilda 2 yada 3 kere cogu degerime baktiriyorum
Daha sonra dahiliyeden talep ettim oda hemen hemen ayni cevabi verdi ztn eksiktir 2 aylik kur kullan sonra su sekilde dusur diye oneride bulundu
Dahiliyede ozel hastahaneydi bir suru tahlil verdim d vitamini bakmadi

Ozel hastane yapardi aslinda. Ben kalabaliga girmek istemezseniz diye laboratuvar demistim. Cok enteresan, nasil yapmiyorlar

Evet ustelik covidle bu kdr alakali bir degerken
Su anda ztn gitmem az az kullanirim olan oldu

Ozel hastane yapardi aslinda. Ben kalabaliga girmek istemezseniz diye laboratuvar demistim. Cok enteresan, nasil yapmiyorlar
Evet özel hastanelerde isterseniz bakılıyor..
bende covid karantinam bitince rutin kontorllerii yaptırdım.. dedim d vitamine debakılsın..
bu arada gerçekten d vitamini değerinizi bilmeden kafanıza göre kullanmayın arkadaşlar..
benimde 146 çıktı
ben biraz abartmışım sanırsam.. dr.um kızdı.. 3 ay sakın kullanma bir daha d vitamini dedi..
3 ayda anca normale döner dedi..buda bir dipnot olsun sizlere..
çok şükür bir sıkıntısını ben yaşamadım.. ama yaşayabilirdimde..böbreklere zarar verebilirmiş.. kemiklere de .. herşeyin fazlası da zarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…