Bu dönem unutmasanız iyi olur amaEvet ama iste bizde d vitamini barindiran gida azmis. Ben zaten d konusunda umidimi kestim, disardan almayi kabullendim. Ha aliyor muyum? Hayir unutuyorum
Evet cok haklisiniz, tesekkur ederim uyari icinBu dönem unutmasanız iyi olur ama
Çok tatlısın abla ya gönlü kırıldı mı diye de sayfasına yazmışsınBu dönem unutmasanız iyi olur ama
Hastaneye yatmadan evde atlattığı için ne kadar şanslı olduğunu anlar inşAllah. Kızının iyi olmasına da sevindim. Tekrarlamaz inşAllah. Aşı karşıtı olmasına da hiç şaşırmadımGörümcem Eylülde geçirdi. Üşüme titreme ateş, çok şiddetli ve uzun süre devam eden sırt ağrısı oldu, ama ciğerlerine inmedi, ilaç kullandı ama yine de nispeten hafif geçirdi. "Bir daha olsa bir daha geçiririm, ne olacak" havasında. Ancak oturdukları ilde vakalar çok katlanınca son zamanlarda anne ve babasını korumak için onlarla yüz yüze görüşmüyor. Şimdi de ayrıldığı eşi geçirdi ve kızı da hafta sonları babasında olduğu için ve babasında hafta sonu belirtiler çıktığı için, pazartesi testi pozitif çıkınca kızı da karantinaya aldılar, 14 gün babasında kaldı, babasına baktı ayrı odada, yeni bitti karantinaları, kızında herhangi bir şey olmadı. Şimdi Görümcem aşı karşıtı görüşler savunuyor ama mecburen olacak aşıyı mesleğinden ötürü.
evet sağlık ocaklatında artık yapılmıyor sanırım dahiliyeye gitmek gerek. ama şu ortamda da hastaneye bu sebepten gidilmez ki. Hepsi dolu yani. Bizim burada en azından. Ben 2-3 günde bir alıyorum. D vitamini evet kafama göre almamam lazım. ama her daim düşüktür ailece bizim. hastaneye de gitmeyeceğim için. başladım. her 10 kiloya 1 damla şeklinde alınıyor.D vitaminini nasil olcturebildiniz ya,ne aile hekimim ne ozel sigortam olcmuyor kafama gore vitamin aliyorum
evet sağlık ocaklatında artık yapılmıyor sanırım dahiliyeye gitmek gerek. ama şu ortamda da hastaneye bu sebepten gidilmez ki. Hepsi dolu yani. Bizim burada en azından. Ben 2-3 günde bir alıyorum. D vitamini evet kafama göre almamam lazım. ama her daim düşüktür ailece bizim. hastaneye de gitmeyeceğim için. başladım. her 10 kiloya 1 damla şeklinde alınıyor.
Sağlık ocakları artık D vitamini tahlili yapmıyorlar.Ben gittigimde hazir kan veriyorum bakabilirmisiniz dedim gerek yok ztn dusuktur dedi duzenli kullan risk alma dedi
Aile hekimimde tasarruf tedbirleri kapsaminda kaldirildi dedi ama salginla bu kdr iliskili olmasi dusundurucu
Sağlık ocakları artık D vitamini tahlili yapmıyorlar.
Yanlış bilmiyorsam ocak ayından beri böyleymiş.
Tedbirle ne alakalı ki saçma birşey olmuş.Hayir ben subat sonu yaptirmistim temmuzda sordugumda yukarida yazdigim cevabi aldim
Daha once cok asiri dusuk yakalandigi icin benim icin onemli
Tedbirle ne alakalı ki saçma birşey olmuş.
Bunun içinde hastaneye gitmek son derece gereksiz yani.
Sağlık ocağı en azından daha rahat oluyordu.
Ozel laboratuvarlarda yaptirabilirsiniz en pratik sanirim. Tabi maliyetli olacaktir ama fiyatini bilemiyorum
Ozel hastane yapardi aslinda. Ben kalabaliga girmek istemezseniz diye laboratuvar demistim. Cok enteresan, nasil yapmiyorlarOzel hastahanede yapmadi bu sehirde ozel laboratuvar var mi bilmiyorumki bir arastirayim
Ozel hastane yapardi aslinda. Ben kalabaliga girmek istemezseniz diye laboratuvar demistim. Cok enteresan, nasil yapmiyorlar
Cok gecmis olsun insallah birdaha yasamazsiniz bu hastaligisıcak soğuk olayı ile başladı ....
hatırlamıyorum ama 1 ay sonra gibi
evet ben verilen ilacı kullandım, mecbur kullandım hastanedeydim
Evet özel hastanelerde isterseniz bakılıyor..Ozel hastane yapardi aslinda. Ben kalabaliga girmek istemezseniz diye laboratuvar demistim. Cok enteresan, nasil yapmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?