bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sürekli pozitif çıkınca karantinası nasıl oluyor arkadaşınızın
Bir de şu var sürekli değil , pozitif olup hastalığı gecirdikdiktrn sonra tekrar yaptırdı bir ay sonra , bu demek değil hala pozitif sadece mesleği gereği tekrar yaptırdı , bir ay sonra gene pozitif çıktı hasta oldıgı halde .

İşte 1 ay sonra yine pozitif olmuş ne zor Allah yardım etsin geçiren 2 ay olmuyormuş diyorlar yalan demek ki

Bence de öyle canım ya , bizim aklımız yetmez bunlara ve çözmeye . En iyi şekilde kendimizi ve çocuklarımızı koruyalım . Gerisini de Allah’a bırakalım
Aynen öyle canım biz kardeşime de nasıl bulaştı anlamadık mesela o kadar tuhaf bişey ki kurallara uyucaz gerisi Allaha kalmış

Kardeşine mi bulaştı nasıl şimdi ?
Evet 2 ay oluyor geçireli çalıştığı yerde çok vaka çıkınca müdürü yolladı test yaptırmaya kardeşim de pozitif çıktı sadece bi gün başı çok ağrımış anlamamış 4 günlük izindeydi izin sürecinde de sadece kız arkadaşıyla görüştü o da test yaptırdı negatif çıktı kimden nasıl bulaştığı muamma atlattı çok şükür iyi çalışıyor

Pandeminim basindan beri hayat kimyanin maskelerini satiyorum. Bir musteri dedi ki cok pahali satiyorsunuz ustelik dandik sizinki. Baska yerden 8 liraya almis 3 gundur kullaniyormus hala daha saglammis. Bizimkiler 2.gun pamuklaniyormus.
Sen nefes al diye doğayı niye bozuyorsun gereksiz... değil de pandemi başladığından beri eve gelince üzerimi nasıl çıkarıp çamaşıra attığımı şaşırıyorum, bunlar bir kullandığı maskeyi bir daha nasıl kullanıyor yahu

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok komik , koyun can derdinde kasap et derdinde diye buna denir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Migrostan Evony markalı maske alıp kullanıyoruz ailecek.Hem çocuklar için olanıda münkün ve eğlenceli görüntüsü var.Tüm maskeleri denedim diyemem lakin kullandığım bir kaç tür maskeden sonra en çok bu maskede nefes alışverişim rahat oldu,tavsiye için yazmış bulundum.Tedbir önce bizlerin elinde,mutlu sağlıklı günler

Günaydın sevgili dostlarım. Tüm hastalarımıza acil şifalar diler, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, farklı cinste kırmızı sardunya çiçekleri, yazın görüntülediğim bir akşam sefası ve mor duranda çiçekleri ile biberiye dalları arasından kedim Gözdeyi gönderiyorum, ve biraz da gülelim diye sosyal medya sayfama düşen bir karikatür paylaşıyorum, sevgilerimle

Bence iş yerinden bulaşmıştır canım, çok geçmiş olsun.

1 lira bile değil ya,ben indirimden almıştım ece meltblown maskeyi 50li 25 lira civarındaydı. Kazen . 50 kuruşla birşey alınmıyor artık,asgari ücretle gecinen/geçinmeye calışanlara birşey diyemem eminim o 25 lira bile zorlayacaktır ama imkanı olan takmamazlık,tekrar tekrar kullanma vs şeyleri kendi saglığı için yapmasın.
Çenesine burnunun altına indirenlere, süslu püslü kumas parçalarını maske niyetine takanlara diyecek çok lafım var ama anlayacaklarını sanmıyorum.
Birde bunlarin benim kan grubum 0 bana birşey olmaz versiyonu var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…