- 23 Ocak 2016
- 35.379
- 51.223
- 598
Anladım çabuk kapıyor ve belirti de göstermiyor taşıyıcı gibi yaniNormal insanlar nasıl geçiriyorsa o şekilde oluyor.
Yok , çabuk kapıyor diye bir sey yok . Belirtide vücûd agrisi , ilk iki gün biraz ateş halsizlik . Herkes de ayni belirti olmuyor .Anladım çabuk kapıyor ve belirti de göstermiyor taşıyıcı gibi yani
AnladımYok , çabuk kapıyor diye bir sey yok . Belirtide vücûd agrisi , ilk iki gün biraz ateş halsizlik . Herkes de ayni belirti olmuyor .
Bir de şu var sürekli değil , pozitif olup hastalığı gecirdikdiktrn sonra tekrar yaptırdı bir ay sonra , bu demek değil hala pozitif sadece mesleği gereği tekrar yaptırdı , bir ay sonra gene pozitif çıktı hasta oldıgı halde .Sürekli pozitif çıkınca karantinası nasıl oluyor arkadaşınızın
İşte 1 ay sonra yine pozitif olmuş ne zor Allah yardım etsin geçiren 2 ay olmuyormuş diyorlar yalan demek kiBir de şu var sürekli değil , pozitif olup hastalığı gecirdikdiktrn sonra tekrar yaptırdı bir ay sonra , bu demek değil hala pozitif sadece mesleği gereği tekrar yaptırdı , bir ay sonra gene pozitif çıktı hasta oldıgı halde .
Bir ay geçtikten sonra gene pozitif olunmuyor . Sadece test yaptırdığında öyle gözüküyor .İşte 1 ay sonra yine pozitif olmuş ne zor Allah yardım etsin geçiren 2 ay olmuyormuş diyorlar yalan demek ki
Anladım işte ilginç neden pozitif çıkıyor pozitif çıktığına göre taşıyıcılık var herhaldeBir ay geçtikten sonra gene pozitif olunmuyor . Sadece test yaptırdığında öyle gözüküyor .
Taşıyılıcıkla ilgisi yok , kadında bütün semptomlar bitmiş iyi ama bir ay sonra da yapılan testte covid çıkıyor .Anladım işte ilginç neden pozitif çıkıyor pozitif çıktığına göre taşıyıcılık var herhalde
Neyse kardeş boşver bişey anlamadım ben zaten bu korona da anlaşılabilen bişey değil Allah uzak etsin ne diyelimTaşıyılıcıkla ilgisi yok , kadında bütün semptomlar bitmiş iyi ama bir ay sonra da yapılan testte covid çıkıyor .
Bence de öyle canım yaNeyse kardeş boşver bişey anlamadım ben zaten bu korona da anlaşılabilen bişey değil Allah uzak etsin ne diyelim
Aynen öyle canım biz kardeşime de nasıl bulaştı anlamadık mesela o kadar tuhaf bişey ki kurallara uyucaz gerisi Allaha kalmışBence de öyle canım ya, bizim aklımız yetmez bunlara ve çözmeye . En iyi şekilde kendimizi ve çocuklarımızı koruyalım . Gerisini de Allah’a bırakalım
Kardeşine mi bulaştı nasıl şimdi ?Aynen öyle canım biz kardeşime de nasıl bulaştı anlamadık mesela o kadar tuhaf bişey ki kurallara uyucaz gerisi Allaha kalmış
Evet 2 ay oluyor geçireli çalıştığı yerde çok vaka çıkınca müdürü yolladı test yaptırmaya kardeşim de pozitif çıktı sadece bi gün başı çok ağrımış anlamamış 4 günlük izindeydi izin sürecinde de sadece kız arkadaşıyla görüştü o da test yaptırdı negatif çıktı kimden nasıl bulaştığı muamma atlattı çok şükür iyi çalışıyorKardeşine mi bulaştı nasıl şimdi ?
Bence iş yerinden bulaşmıştır canım, çok geçmiş olsun.Evet 2 ay oluyor geçireli çalıştığı yerde çok vaka çıkınca müdürü yolladı test yaptırmaya kardeşim de pozitif çıktı sadece bi gün başı çok ağrımış anlamamış 4 günlük izindeydi izin sürecinde de sadece kız arkadaşıyla görüştü o da test yaptırdı negatif çıktı kimden nasıl bulaştığı muamma atlattı çok şükür iyi çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?