- 24 Nisan 2015
- 6.998
- 7.205
- 398
ilk dönemler maske satışı yasaklanınca 1 maskeyi 1 ay kullandığım oldu yıkayıp kullanıyordum çok enteresan gelmedi bana bu durum. hala da arada sadece markete gitmek için falan taktığım maskeleri birkaç kez kullandığım oluyor, işte kullandıklarımı günlük değiştiriyorum birde hastane ortamına girersem onları hemen değiştiriyorum o kadar.Pandeminim basindan beri hayat kimyanin maskelerini satiyorum. Bir musteri dedi ki cok pahali satiyorsunuz ustelik dandik sizinki. Baska yerden 8 liraya almis 3 gundur kullaniyormus hala daha saglammis. Bizimkiler 2.gun pamuklaniyormus.
Sen nefes al diye doğayı niye bozuyorsun gereksiz... değil de pandemi başladığından beri eve gelince üzerimi nasıl çıkarıp çamaşıra attığımı şaşırıyorum, bunlar bir kullandığı maskeyi bir daha nasıl kullanıyor yahu
Çok ciciymiş anahtarlık:)Maskeden konu açılınca bizim maskeliği takdim edeyim
Sadece çöp dökmeye 2 dk taktığım maskeyi bir daha takarım.Onunda sağlıklı olup olmadığından emin değilim işin açığıilk dönemler maske satışı yasaklanınca 1 maskeyi 1 ay kullandığım oldu yıkayıp kullanıyordum çok enteresan gelmedi bana bu durum. hala da arada sadece markete gitmek için falan taktığım maskeleri birkaç kez kullandığım oluyor, işte kullandıklarımı günlük değiştiriyorum birde hastane ortamına girersem onları hemen değiştiriyorum o kadar.
Çok şirin, maskeler şanslı.Maskeden konu açılınca bizim maskeliği takdim edeyim
00. 00 TLÇok şirin, maskeler şanslı.
Doğalgaz ne kadar geldi okuyamadım
Artık o anahtarlık vazifesini maskelere devretti ablacımÇok ciciymiş anahtarlık:)
Bunun bildirimi bana neden geldiBu sabah dişçi koltuğuna oturdum artısını eskisini hepsini konuştuk. Kendimi hazır hissetmiyorum dedim, implant tedavisini Covid salgını hafifleyene kadar erteleme kararı aldım.
- nefes alamıyorum dedim
- hijyen konusunda hiç şüphem olmasa da ya biri taşıcıyı ise diye korkularımı dile getirdim
- hayatımda ilk kez dişçiden korktum, aslında dişçiden de değil yukarıda ki sebeplerden korktum.
* Maskeler, tek kullanımlık ve kısa süreli kullanım içindir.
- Maskeyi kolunuza taktığınız da çalışmıyor inanın denedim çalışmadı
- tamam anlıyorum maske başımızın tacı ama bu bir benzetme gidip o kel başınıza koymayın,
- maskeyi çenenize, boğazınıza indirmeyin boğazınıza şal yakışır denedim öyle de işe yaramıyor,
- o hotak burnunuzu dışarıda bırakmayın.
- Bez, desenli, boyalı kumaş maskeleri kullanmayın. Evet görüntüsü çok güzel ama size sanayi boya solutuyorlar. Bunun kimuyasal zararı da çok büyük, virüste delip geçiyor. Denedim biliyorum !
- Arkadaş doğru kullanın şu maskeyi diye KOTEX gibi ürün inceleme mi yapalım mı ?
- 1 maske 1 TL, hayatınız 1 TL'den daha değerli...
- Maske başımızın taşı dedik tamam başa koymayın dedik te sakın yere de ATMAYIN (@WOLFROG teşekkür ederim) 2 tarafı ip olduğu için çok kolay düğümlenip katlanıyor, yanınızda eminim her zaman pet su şişesi vardır katlayıp onun içine sonra pet şişeyi de çöpe atın lütfen. Slogan Maske namusumuzdur !
- Zabıta ve polislere buradan sesleniyorum ; Aynada, vites kolunda olan kullanılmış maskelerin cezası olsun ! Bu maskeler günlerce kullanılan polis görünce hemen pratik takılan pislik içinde ki maskelerdir. ( @turuncupijama teşekkür ederim)
daha ne diyeyim bilemedim ...
Maskeden konu açılınca bizim maskeliği takdim edeyim
Ya çok tatlı çok minişmiş anahtarlığın bundan sonra anahtarlık oldu maskelik
Kazen covid olup yaşadığı sıkıntıları anlatıp bilgilendiriyor, bunu bildirdigi için sorgulamak ve dil çıkarmak açıkçası garip geldi.Bunun bildirimi bana neden geldi
Kendi anahtarlığımi paylasmayayim kendime özgü bir çalışma, aylardır maskelik işlevi görüyorMaskeden konu açılınca bizim maskeliği takdim edeyim
Merak ettim nasıl bir çalışma acaba? Çok özel değilse resm atar mısın?Kendi anahtarlığımi paylasmayayim kendime özgü bir çalışma, aylardır maskelik işlevi görüyor
Ben rahatım bu konularda çöp atmaya inerken maske bile takmam zaten sitenin önünde çöp bidonu açık hava da isem yine takmam mesela yazın sahilde falan takmadım hiç.. Dışarda da yürürken falan kimse yoksa etrafımda takmıyorum zaten bulunduğum yer sakin bir yer sokakta biri ile karşılaşma ihtimalim çok düşük. Ama tercih meselesi takan takar herkesin kendi görüşü.Sadece çöp dökmeye 2 dk taktığım maskeyi bir daha takarım.Onunda sağlıklı olup olmadığından emin değilim işin açığı
Siz maske konusunda ne kadar titizsiniz bilemem ama böyle açıkta durması da sıkıntılı birde hepsi üst üste. Toz , polen bilimum ıvır zıvır üstüne yapışıyor bilesiniz. Ben zırt pırt maske ile dolaşmasam da maskelerimi kutusunda muhafaza ediyorum çantama yedek koyduğumu da ayrı bir poşete koyup atıyorum çantama.Maskeden konu açılınca bizim maskeliği takdim edeyim
Oradaki maskeler 2 günü bulmuyor tükenmesi ben de titizim bu konuda toz olacak kadar kalmıyor oradaSiz maske konusunda ne kadar titizsiniz bilemem ama böyle açıkta durması da sıkıntılı birde hepsi üst üste. Toz , polen bilimum ıvır zıvır üstüne yapışıyor bilesiniz. Ben zırt pırt maske ile dolaşmasam da maskelerimi kutusunda muhafaza ediyorum çantama yedek koyduğumu da ayrı bir poşete koyup atıyorum çantama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?