bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ilk dönemler maske satışı yasaklanınca 1 maskeyi 1 ay kullandığım oldu yıkayıp kullanıyordum çok enteresan gelmedi bana bu durum. hala da arada sadece markete gitmek için falan taktığım maskeleri birkaç kez kullandığım oluyor, işte kullandıklarımı günlük değiştiriyorum birde hastane ortamına girersem onları hemen değiştiriyorum o kadar.

Sadece çöp dökmeye 2 dk taktığım maskeyi bir daha takarım.Onunda sağlıklı olup olmadığından emin değilim işin açığı

Bunun bildirimi bana neden geldi

Günaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve içimiz ısınsın diye güneşin sarı, turuncu tonlarında çiçekler, sarı gazenya çiçeği, yazın görüntülediğim bir sarı kırmızı kana tespih çiçeği, sarı turuncu mine çiçekleri ve bir somun rengi gül goncası ile kedilerim Gözde ve Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Sadece çöp dökmeye 2 dk taktığım maskeyi bir daha takarım.Onunda sağlıklı olup olmadığından emin değilim işin açığı
Ben rahatım bu konularda çöp atmaya inerken maske bile takmam zaten sitenin önünde çöp bidonu açık hava da isem yine takmam mesela yazın sahilde falan takmadım hiç.. Dışarda da yürürken falan kimse yoksa etrafımda takmıyorum zaten bulunduğum yer sakin bir yer sokakta biri ile karşılaşma ihtimalim çok düşük. Ama tercih meselesi takan takar herkesin kendi görüşü.

Maskeden konu açılınca bizim maskeliği takdim edeyim
Siz maske konusunda ne kadar titizsiniz bilemem ama böyle açıkta durması da sıkıntılı birde hepsi üst üste. Toz , polen bilimum ıvır zıvır üstüne yapışıyor bilesiniz. Ben zırt pırt maske ile dolaşmasam da maskelerimi kutusunda muhafaza ediyorum çantama yedek koyduğumu da ayrı bir poşete koyup atıyorum çantama.

Oradaki maskeler 2 günü bulmuyor tükenmesi ben de titizim bu konuda toz olacak kadar kalmıyor orada

Zor bi konu ama koronavirusten kaybı olanlar taziye kabul etti mi, cevrenizden örnekler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…