- 23 Ocak 2016
- 35.379
- 51.222
- 598
Hayır biz teyzem için kabul etmedik ama cenaze 30 kişi falan da değildi gelenler oldu sağolsunlar evde sadece kendimizdik insanlar da zaten böyle dönemde gelmek yerine telefonla aramayı tercih ettiler böylesine anlayış için de ayrıca sevindikZor bi konu ama koronavirusten kaybı olanlar taziye kabul etti mi, cevrenizden örnekler var mı?
Ben rahatım bu konularda çöp atmaya inerken maske bile takmam zaten sitenin önünde çöp bidonu açık hava da isem yine takmam mesela yazın sahilde falan takmadım hiç.. Dışarda da yürürken falan kimse yoksa etrafımda takmıyorum zaten bulunduğum yer sakin bir yer sokakta biri ile karşılaşma ihtimalim çok düşük. Ama tercih meselesi takan takar herkesin kendi görüşü.
Bizim buralarda da in cin top atıyor bu mevsimde, çöp atmaya gittiğimde ne olur ne olmaz diye yanıma alıyorum yine maske. Eğer taktıysam ve kimseyle karşılaşmadıysam aynı maskeyi tekrar kullanıyorum doğal olarak. Yine mesela sanal migrostan alışverişlerimizi getirdiklerinde dışarıya bıraktırıyoruz, ne olur ne olmaz konuşmam gerekirse diye takıyorum maskeyi. Eğer içime sinmezse değiştiriyorum. Ama markete falan gitsem kesinlikle o maskeyi itina ile sarıp sarmalayıp atarım çöpe.Ben rahatım bu konularda çöp atmaya inerken maske bile takmam zaten sitenin önünde çöp bidonu açık hava da isem yine takmam mesela yazın sahilde falan takmadım hiç.. Dışarda da yürürken falan kimse yoksa etrafımda takmıyorum zaten bulunduğum yer sakin bir yer sokakta biri ile karşılaşma ihtimalim çok düşük. Ama tercih meselesi takan takar herkesin kendi görüşü.
Hayir telefonla oldu her sey.cok zor bir durum ama boyle olmasi daha guvenli.Zor bi konu ama koronavirusten kaybı olanlar taziye kabul etti mi, cevrenizden örnekler var mı?
Hayir telefonla oldu her sey.cok zor bir durum ama boyle olmasi daha guvenli.
Sakınmayın olurmu yahu.Az duymadık düğünde,taziyede bilmem kaç kişiye bulaştı diyeVefat edenin en yakınları, kardeşleri vs. de mi gelmedi? Nasil olmalı acaba.Niloyatospikk Bazıları, "Kapıya geleni gonderemeyiz" düşüncesinde gibi.
Hayır, evin icinde cay hizmeti de var, bari o olmasa. Hadi herkeste maske var ama, adamlarin ağzını değip cay, su içtiği bardağı dokunuyoruz bulaşıklarda. İçtikleri boş bardakları çocuklara taşıtıyorlar, çocuk bardagin ağız değen kisimlarina elliyor, ikide bir, kolonya, dezenfektan sıkıyoruz, eller kurudu.
"Sakınmayın kafaya takıp düşünmeyin, sakinanlar hasta oluyor" diyorlar. Ne yapalım yani, anlamadim ki.
Arkadaşım babasını kaybetti yakın zamandaVefat edenin en yakınları, kardeşleri vs. de mi gelmedi? Nasil olmalı acaba.Niloyatospikk Bazıları, "Kapıya geleni gonderemeyiz" düşüncesinde gibi.
Hayır, evin icinde cay hizmeti de var, bari o olmasa. Hadi herkeste maske var ama, adamlarin ağzını değip cay, su içtiği bardağı dokunuyoruz bulaşıklarda. İçtikleri boş bardakları çocuklara taşıtıyorlar, çocuk bardagin ağız değen kisimlarina elliyor, ikide bir, kolonya, dezenfektan sıkıyoruz, eller kurudu.
"Sakınmayın kafaya takıp düşünmeyin, sakinanlar hasta oluyor" diyorlar. Ne yapalım yani, anlamadim ki.
Yok hayır biz sadece kendimizdik teyzemler kuzenlerim mezarlıktan eve geçtik birden yalnız bırakmak istemedik teyzemin ailesini birbirimize korona geçer mi diye düşünecek halimiz yoktu zaten dışarıdan pek kimse gelmedi herkes telefonla aradı millet gelmeye de korkuyor çok yaygın çünkü vakalarVefat edenin en yakınları, kardeşleri vs. de mi gelmedi? Nasil olmalı acaba.Niloyatospikk Bazıları, "Kapıya geleni gonderemeyiz" düşüncesinde gibi.
Çok seven insan dua etsin yani gelmeye gerek yok mezarlıkta biraz kalabalık vardı hatta açıkçası ben korktum biraz neyse ki kimseye geçmemiş bişey duymadıkArkadaşım babasını kaybetti yakın zamanda
Onlar da gelen gönderilmez çok seveni vardı dediler
Sonuç herkes kovit
Kimisi entübe kimisi yoğun bakımda
edilmemesi lazım. ama tanıdığımız biz kimseye evimizi kapatamayız dediler. bir şey olmadı ama işte birine bir şey olsa nolcak. gerçi bahçede kabul etti onlar. zaten ne geliyorsa başımıza şu elalem ne derden geliyor. hala aşamadık. herkesin düşünüp gelmemesi lazım ama işte nerde.Zor bi konu ama koronavirusten kaybı olanlar taziye kabul etti mi, cevrenizden örnekler var mı?
Ne kötü olmuş, Allah yardımcıları olsun.Arkadaşım babasını kaybetti yakın zamanda
Onlar da gelen gönderilmez çok seveni vardı dediler
Sonuç herkes kovit
Kimisi entübe kimisi yoğun bakımda
süpersin.Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar ve yakınını kaybedenlere baş sağlığı dilerim. Koca bir seneyi geride bıraktık… Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz ve umut dolu bir yeni yıla girmeniz dileği ile sizlere 2020’nin en son gün doğumunu, dün geceki yılın en son dolunayını, dalında son kalan yasemin çiçeklerinden birini ve son kana tespih çiçeğini ve bu mevsimde yonca çiçeklerine konan bir arı gönderiyorum. Demek o da benim gibi henüz sezonu kapatmamış ve size bir itirafım var: Denize girmeyi çok sevmeme rağmen plajlar kalabalık olduğundan bu yaz denize doyamadığımdan, dün havayı biraz güzel görünce, etraf da bomboş olunca, denize girdimve tarafımdan 2020 deniz sezonu kapanışını gönderiyorum, kedim Gözde de sizlere güzel bir yılsonu diliyor, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2750905 Eki Görüntüle 2750906 Eki Görüntüle 2750907 Eki Görüntüle 2750908 Eki Görüntüle 2750909 Eki Görüntüle 2750910 Eki Görüntüle 2750911
aa ne güzel yapmışsınız. Ben de bu mevsim çok severim yüzmeyi. Çok temiz ve ferah olur deniz. Şifa suyunuz olsun.Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar ve yakınını kaybedenlere baş sağlığı dilerim. Koca bir seneyi geride bıraktık… Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz ve umut dolu bir yeni yıla girmeniz dileği ile sizlere 2020’nin en son gün doğumunu, dün geceki yılın en son dolunayını, dalında son kalan yasemin çiçeklerinden birini ve son kana tespih çiçeğini ve bu mevsimde yonca çiçeklerine konan bir arı gönderiyorum. Demek o da benim gibi henüz sezonu kapatmamış ve size bir itirafım var: Denize girmeyi çok sevmeme rağmen plajlar kalabalık olduğundan bu yaz denize doyamadığımdan, dün havayı biraz güzel görünce, etraf da bomboş olunca, denize girdimve tarafımdan 2020 deniz sezonu kapanışını gönderiyorum, kedim Gözde de sizlere güzel bir yılsonu diliyor, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2750905 Eki Görüntüle 2750906 Eki Görüntüle 2750907 Eki Görüntüle 2750908 Eki Görüntüle 2750909 Eki Görüntüle 2750910 Eki Görüntüle 2750911
Kızlar ulvi fikirlerinize ihtiyacim var
Ben annemlerle ayni apartmanda oturuyorum, bebeğime onlar bakıyorlar her sabah bırakıp akşam alıyoruz. Onun disinda evlerine girip çıkmıyoruz.
Esim de bende kalabalık bir kurumda çalışıyoruz.
Akşam annemler birlikte onlarda yemek yemek istiyoruz. Ama bir yandan da çekiniyorum ya virüs bulastirirsak diye. Yemek yiyip kalkarız çok firmayız diye dusunduk. Normalde çocuk yuzunden sürekli iletişim halindeyiz evlerine girmesek bile bir mikrop varsa çocuktan da Allah korusun geçer diyoruz ama bilemedik.
Siz bu durumda olsanız gider miydiniz ?
BEN GİDERDİM
Yok yok vefat eden zaten 70 kusur yasindaydi.tek cocugu yurt disinda, akraba fazla yoktur kalanlar da baska sehirde.e bir de evde toplanip esine mi bulastiricaklar.herkes birbirini anlayisla karsiliyor bizde cok sukur.Vefat edenin en yakınları, kardeşleri vs. de mi gelmedi? Nasil olmalı acaba.Niloyatospikk Bazıları, "Kapıya geleni gonderemeyiz" düşüncesinde gibi.
En yüksek bulaştırıcılık 5. günde oluyormus.Ya virüs varsa bulasirsa diye de aklım çıkıyor Allah korusun vicdan azabı duyarım napacagim bilmiyorum
Bugün virüs kapmış olsam hemen bulastirici oluyor muyum acaba kaç gund bulastirici olur
Ben buna inanmıyorum.İlk koydukları yasak 15 gündü.Muhtemel ekonomik sebeblerden 10 güne indirdilerEn yüksek bulaştırıcılık 5. günde oluyormus.
İlk 4 gün test negatif çıkabilirmis.
10. günden sonra bulaştırıcılık kalmıyormuş.
Sağlık Bakanlığı'nın verdiği belgede yazan bilgiler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?