bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bizimde yengemiz yakın zamanda vefaat etti kimse taziyeye gelmedi herkes arayıp başsağlığı diledi kendi ailemiz zaten 30 kişi kadardı o bile çok bence face taziye yapılmayacaktır diyede yazdı kaynım bu sebeple de neyseki kimse gelmedi böyle bir dönemde devlet bas bas bağırırken taziye yapmak çay içmek çocuklara bardakları taşıtmak falan daha neler ya akıl tutulması

Kafayı yemeden delirmeden bi evime dönsem diye bakiniyorum. Kayinvalideme uzulurken bi de garip davranislari cekmek zorunda kalıyorum, cok bunaldim. Allah'im yardom et.

Günaydın sevgili dostlarım. Hepimize sevdiklerimizle beraber, sağlıklı, mutlu, umutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. Bu sabah gök gürültülü sağmak yağışlı ve bulutlu bir sabaha uyandım. Bugün de morallerimizi yüksek tutmak ve 2021’in tüm dileklerinizin gerçekleştiği bir sene olması dileği ile sizlere bu sabah bulutların arkasından yayılan güneş ışıklarını, bir Japon gülü, yılın ilk açan mor sarmaşık çiçeğini, dilek dilemeniz için dün akşam görüntülediğim gök kuşağını ve şans ve bereket getirmesi için para çiçekleri ile dalında bir nar meyvesi gönderiyorum. Mor boru çiçeği ile poz veren kedim Gözde de sizlere güzel bir yıl diliyor, sevgiler

Günaydın mutlu yıllar

Günaydın umuyorum 2021 sağlıklı bir süreçte ilerler ve yine umuyorum 2020 senesini mumla aramayız.

Klasik uyarımla başlıyayım; Arkadaşlar maskelik diye bir şey olamaz 3-4 gündür ben burada boşuna mı yazdım maskeler kullan at maskelerdir. Dikiz aynasında ki maskeden hiç bir farkı yoktur.

O mor boru çiçeği ne de güzel kokar. Saksimda vardi, bahar gecince kurudu.

Arada maskeme.dezenfektan sıkıyorum zararlı ama napim biraz nefes almıyorum uçuyor desenfektandan olmesem bari
Dezenfektan yerine limon yağı damlatabilirsiniz.
Limon yağının virüs kovar olduğu yönünde bir araştırma sonucu açıklandı geçtiğimiz günlerde.
Hem de mis gibi kokuyor.

Arkadaşlar herkese mutlu seneler, hastalara şifa dilerim, kayıbı olanlara baş sağlığı dilerim.

Bu sokağa çıkma yasağına uymayan sokak aralarını akşama kadar işgal eden tipler için polisi arıyorum gelmiyorlar bile. Bu çocukları fotoğraflayıp direkt emniyete gitsem ailelerine yaptırım uygulatabilir miyim?

Aşı hakkında bu tür söylemler var
Denemeye değer

Mutasyonlu virüs Türkiye'de
Sağlık Bakanı Koca, İngiltere kaynaklı mutasyon sebebiyle yapılan incelemelerde bu ülkeden yurda giriş yapan 15 kişide mutasyonlu koronavirüsü tespit edildiğini duyurdu. Durumun kontrol altına alındığını aktaran Bakan Koca, "İngiltere’den yurda girişler tamamen durdurulmuştur" ifadelerini kullandı.

İyi de mutasyon tesbit edildiğinde zaten durdurduklarını açıklamamışlarmıydı?Yoksa yeni mi durduruluyor

Teyzen vefatmı etti

Arada maskeme.dezenfektan sıkıyorum zararlı ama napim biraz nefes almıyorum uçuyor desenfektandan olmesem bari
Ben de kolonya sürüyorum bazen.
Bu maskeleri neyden, nerde yapıyorlar bilmiyorum ama iğrenç bi koku oluyor üstünde.
Kolonya ucmadan acele taktim birkac kere, genzime, burnuma kacti, öksürdüm G gul2016

Ben de kolonya sürüyorum bazen.
Bu maskeleri neyden, nerde yapıyorlar bilmiyorum ama iğrenç bi koku oluyor üstünde.
Kolonya ucmadan acele taktim birkac kere, genzime, burnuma kacti, öksürdüm G gul2016
Bizimkilerde de bu sefer koku var çok değişik bir koku malzeme kalitesini mi düşürdüler ne yaptılar

Bizim burada polis gezip anons ediyor hatta bugün Cuma namazından çıkanlara anons çekilmiş sokakta kalabalık oluşturuyorlarsa şikayet edin tabii ki ama markete gidiyoruz derler inandıramazsınız

Ya Gülcüm müthişsin canım böyle içimizi açan resimler paylaştığın için çokk teşekkür ediyorum gökkuşağı ne kadar güzel hele o Gözdem dün ki resmini ekran fotosu aldım ben de dün sahilde otururken gördüm bir minnoş sevdim durdum aşk bunlar aşk

Eklentiler

• IMG_20201231_153347.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…