Nasıl oldunuz?İyimisiniz birazGeçen hafta annemler gitti hastaneye , o da astımlı oksijen verildi. Yüksek risk grubu olduğu için sıkıntı olmaz diye düşündüm. Gerçi sabaha daha kötü olursa ambulanslık olurum zaten. Durduğum yerde nefes almakta zorlanıyorum Ventolinsiz
Çok teşekkür ederim merakınız için. 3 doz Ventolin aldım. Maskeyle evi dip bucak süpürdük, dolap üstleri koltuk altı buzdolabı altı falan toz aldık. Kimyasalı direk bıraktım. Hafif daralma var hala ama düne göre çok çok iyiyim şükür.Nasıl oldunuz?İyimisiniz biraz
Ruhsal pandemi olacağına inanırım.Onun dışında komplo teorilerine fazla itibar etmiyorum.Salgınlar yüzyıllar boyu olup gelen bişey.İspanyol gribi,veba,kolera vs vsBuna ne diyorsunuz kizlar.
Ben de etmezdim , ama buyuk konusmamak lazim , aynen Ben de bekliyorum vs ..Ruhsal pandemi olacağına inanırım.Onun dışında komplo teorilerine fazla itibar etmiyorum.Salgınlar yüzyıllar boyu olup gelen bişey.İspanyol gribi,veba,kolera vs vs
Hayat cok degisti,,artik astorojiye de bakiyoruz . Ve gercek cikiyor ?Ruhsal pandemi olacağına inanırım.Onun dışında komplo teorilerine fazla itibar etmiyorum.Salgınlar yüzyıllar boyu olup gelen bişey.İspanyol gribi,veba,kolera vs vs
Artik hic bir sey eskisi gibi olamiycak . Butun bunlar yazildi cizildi . Ve oynanyor . Cok Safiz aslinda hala !Hayat cok degisti,,artik astorojiye de bakiyoruz . Ve gercek cikiyor ?
Pakistan'da elektrikler komple gitmiş. 2021 elektrik savaşları başlıyor bunu unutmuş.
Erkek uyemisiniz bana oyle geldi .Pakistan'da elektrikler komple gitmiş. 2021 elektrik savaşları başlıyor bunu unutmuş.
Cook bastan kendi hislerimle yazmistim zaren , bu virusun zaten asisi var . Virusu cikardiklarindan beri asi da var ! Benim inandigim tamamen el yapimi . Kimse kimseyi kandirmasin . Kanmak zorundayiz cunku gucumuz yok!
Aslı Güdere sor bence o daha iyi bilirErkek uyemisiniz bana oyle geldi .
Erkek üye olmaz mı Amigurumi yapan cinsinden hem deErkek uyemisiniz bana oyle geldi .
En sonda yer alan, kediler ile ilgili kısmına inanıyorumBuna ne diyorsunuz kizlar.
Bize sıra gelene kadar corona falan kalmaz benceAşının koruyucuğu %78 olarak açıklandı vurunsak nolacak yine olma olasılığımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?