bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Nasıl oldunuz?İyimisiniz biraz

Cook bastan kendi hislerimle yazmistim zaren , bu virusun zaten asisi var . Virusu cikardiklarindan beri asi da var ! Benim inandigim tamamen el yapimi . Kimse kimseyi kandirmasin . Kanmak zorundayiz cunku gucumuz yok!

Ruhsal pandemi olacağına inanırım.Onun dışında komplo teorilerine fazla itibar etmiyorum.Salgınlar yüzyıllar boyu olup gelen bişey.İspanyol gribi,veba,kolera vs vs
Ben de etmezdim , ama buyuk konusmamak lazim , aynen Ben de bekliyorum vs ..

Ruhsal pandemi olacağına inanırım.Onun dışında komplo teorilerine fazla itibar etmiyorum.Salgınlar yüzyıllar boyu olup gelen bişey.İspanyol gribi,veba,kolera vs vs
Hayat cok degisti,,artik astorojiye de bakiyoruz . Ve gercek cikiyor ?

Tünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek, sağlıklı olmak ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere yazın görüntülediğim, pembeye bürünen gökyüzünde güneşin ilk doğuş anını, pembe yer minesi çiçeği, limon yasemin çiçekleri ve mine çiçekleri gönderiyorum. Kedim Tarçın da sizlere iyi pazarlar diler, sevgiler

DSÖ:Aşıların hastalık gelişimine karşı etkili olduğu görüldü, ancak kişinin enfekte olmasını engelleyip engellemeyeceğini henüz bilmiyoruz."

"Aşının yan etkisinin olup olmadığını bilmiyoruz."

"En yüksek risktekiler aşılanmalı."

Bu aşıyı olmak için tek bir sebep var mı?Pcr testlerinin hatalı oldugu ayyuka çıktı.. Aşı olduktan sonra enfekte olabilirsin, yan etkileri belli değil. Bilinen veya bilinmeyen bir hastalıgım olabilir aşıdan sonra ölecek miyim yamulacak mıyım belli değil.yan etki durumda ilaç şirketlerine dava açma hakkımız yok.. Maske takmaya da devam Edeceğiz, Hes koduyla da ürün gibi etkileyecekler.. Hak ve Özgürlüklerimiz kısıtlanacak.
WhatsApp kişisel verilerimizi topluyor diye ortalıgı yıkanlar hiç düşünmüyor hes le basına gelebilecek olayları..
Ahir zamanda yaşamak cok zormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…