bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İsrail nüfusunun %10’unu aşıladı.
İsrail tek bir vatandaşının canı için tüm imkanlarını seferber eden bir ülke.
Hiç unutmuyorum, ülkelerindeki bir patlamada parçalanan bir İsrail vatandaşının vücut parçalarını toparlamak ve bütün olarak defnetmek için günlerce uğraşmışlardı.
Kısacası aşı zararlı olsa İsrail kullanmaz.
Onlar aşı yapıyorsa ben aşıdan tedirgin olmam.
Kaldı ki aşıyla vücûda verilen virüs yükü ile hastalığı kapınca maruz kalınan vürüs yükü dolayısıyla etkileri arasındaki fark da dikkate alınmalı.
Aşı mı daha riskli hasta olmak mı?

Biz de eşimle aynı mevzuyu konuştuk.
Gidalarina dahi böyle hassas olan jelibonu kendi ulkesine özel balık jelatininden yaptıran bir ülke aşı konusunda da eminim hassastır.

Bize sıra gelene kadar corona falan kalmaz bence daha grip aşısı tamamlanmadı
Grip asısı domuz gribi asısı bunların zorunluluğu yok.. Kaldi ki domuz gribi için Erdoğan ben olmayacagım diyerek o donem sağlık bakanıyla hemfikir olmadı..
Bunda ise insanlar hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm insanlığı asılama derdinde. Covid olmus olmamıs temaslı temassız herkes..zorunluluk var hemen bitmez belki ama herkese sıra gelecek birgün

Biz de eşimle aynı mevzuyu konuştuk.
Gidalarina dahi böyle hassas olan jelibonu kendi ulkesine özel balık jelatininden yaptıran bir ülke aşı konusunda da eminim hassastır.
Yıllar önce çalıştığım gıda üretimi yapan fabrika israil’e ihracat yapıyordu..ürünler gönderilmeden fabrikaya “ haham “ yani dini liderleri gelir ,fabrika sıkı denetime girer,dışardan kimseyi sokmazlar,ürünler gönderilene kadar başında kontrol ederlerdi..biz misafirlerimizi yemeğe götürürdük heryere gitmezler,herşeyi yemezler mesela balık yemeğe gittiysek dip balığı ise yemezler,zararlı diye...o kadar dikkat eden millet dediğiniz gibi aşı oluyorsa ben de tereddüt etmem artık

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum, bu tedirgin günlerin son bulması umuduyla ve morallerimizi yüksek tutabilmek ve bugün iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere yazın görüntülediğim bir gün doğumunu, kırmızı sardunya çiçeği, turuncu Acem borusu çiçekleri, bir Afrika papatyası ve denizde bir kayanın üzerinde bir karabatak kuşu gönderiyorum. Kedim Tarçın da sizlere iyi haftalar diliyor, sevgiler

Kızlar propolis kullanan varmı bağışıklık için
Evet.Uzun zamandır hemde.850 gram cıvarı bala 50 ml sıvı propolisi döküyorum.Zencefil,zerdeçal,tarçın ilave ediyorum.Günde 1-2 tatlı kaşığı tüketiyorum.Son 15 gündür öyle çok dışarda işim olduki.Pandemi başladı başlayalı dolmuşa binmekden kaçındım mümkün olduğunca.Ama son bir aydır darda kalırsam aldığım yeşil reçeteli ilaç bitti.Geçen pazartesi gittim pandemi hastanesinden onu yazdırdım geldim.Şu an bir vukuat yok.Ve mikser/robot karışımı cihaz bozuldu 3 kerede onun için gittim.Artık uzun süre kuyruğumu kısar otururum.

Bende almayı düşünüyorum bünyem çok zayıf iyi gelir inşallah

Canım arkadaşlarım...
Her derdimde ve mutluluğumda buraya geldim yıllardır.
Yine geldim işte.
11 Ağustosta hastaneye yatırdık, 55 gün sonra eve çıkardık.
11 Ocak'ta gömdük...
Bu kadar dayanabildi anneciğim...
5 ay dayanabildi anneciğim...
Yattığı yer incitmesin,nurlar içinde uyusun inşallah.

çok üzüldüm başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun Allah sizlere sabır versin yerinde dinlendirsin

Amin. Başın sağolsun

Başınız sağolsun.
Mekanı cennet olsun inşallah.
Çok üzüldüm.

Allah rahmet eylesin Rabbim mekanını cennet eylesin

Ah çok üzüldüm, hastanede annenizin yanında kaldığınız zaman yazardiniz, merak ediyordum hatta. Mekanı cennet olsun, size sabır diliyorum.

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah

Acaba hangi aşıyı kullanıyorlar

Allah rahmet eylesin Rabbim mekanını cennet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…