bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yaaa bu nasıl bir poz Yarabbim galerim kedilerle doldu Gözde ve Minnoşum
Nereye bakıyor yaa çok tatlı maşallah

Yaaa bu nasıl bir poz Yarabbim galerim kedilerle doldu Gözde ve Minnoşum
Nereye bakıyor yaa çok tatlı maşallah
teşekkür ederim canım. Dün gündüz elektrikler kesilmişti. Gözde de camdan dışarıyı seyrediyordu. Sonra elektrik geldiğinde klima ses yaptı, oraya bakıyordu böyle fotoğrafını çektim çok tatlı.

Tünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, kırmızı sardunya çiçekleri, yan yana pembe sardunya ve sarı yonca çiçekleri ve kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Ben resimler için de giriyorum sizin soyledikleriniz için de.
Mesela ilaç kullanmayanlar yoğun bakıma düşüyor deniyor.
İlaç kullanıp da yoğun bakımlik olan var mı merak ediyorum.
Ailedoktorumuz atesinizi sakin dusurmeyin, solunum sıkıntısı olmadığı sürece ilaç kullanmayın diyor.
Ateş covidde tek savunma mekanizması diyor.
Yoğun bakım sürecindekiler ateşini düşürüyor mu merak ediyorum.
Covid geçirenler burada bu süreçlerini paylaşabilir mi mesela?
Benim birinci derece ailemden çoğu kişi geçirdi.
İlaç kullanan da oldu kullanmayan da.
Arada bir fark olmadı.
Kimi yoğun baş ağrısı, kas ağrısı, yaygın eklem ağrısı yaşadı kimi belirtisiz geçirdi.
Kimi ateşle birlikte bu belirtileri yaşadı.
Kiminde tat ve koku da gitti kiminde gitmedi.
Kimi aile komple geçirdi kiminde diğerlerine bulaşmadi.
Çocuklardan olanlarda hafif üç gün kadar süren ateş oldu.
Bir arkadaşım favi... İlacına karşı asiri alerjik reaksiyon gösterdi mesela.
Acillik oldu.
Acilde ilaçtan değil deyip göndermişler.
O da tekrar devam etmiş ilaca sonra belirtiler tekrar olunca ilacın yan etkilerini okuyup kendindeki belirtilerle eslesince ilacı bıraktı öyle düzeldi.
Böyle somut bilgiler olabilirse güzel olur aslında.

tam 24 saattir virüs bu başlığa uğramamıştır : )))

saatin 24:00 olmasını bekledim bu mesajı yazmak için :)))))

tam 24 saattir virüs bu başlığa uğramamıştır : )))

saatin 24:00 olmasını bekledim bu mesajı yazmak için :)))))
Ve derken ben geldim şüphesiyle Sıkıntı şu bir haftadır nefes darlığım var. Yeni bir oda parfümü almıştım beni boğdu. Alerjik astımım var Ventolin ve histaminik alıyorum. Normalde de kullandığım ilaçlar. Ama bugün inatçı bir öksürük başladı ve giderek dozu artıyor. Başka belirti yok. Şimdi ben ne yapsam acaba? Yarın gitsem mi pandemi hastanesine yoksa geçecek mi diye beklesem mi? SGK sağolsun beni borçlu çıkardığı için sigorta da yok. Ne yapayım hiç bilmiyorum.

yarın sokağa çıkma yasağı var çağırın onlar gelsin ....

yarın sokağa çıkma yasağı var çağırın onlar gelsin ....
Geçen hafta annemler gitti hastaneye , o da astımlı oksijen verildi. Yüksek risk grubu olduğu için sıkıntı olmaz diye düşündüm. Gerçi sabaha daha kötü olursa ambulanslık olurum zaten. Durduğum yerde nefes almakta zorlanıyorum Ventolinsiz

Böyle etkilerini pek görmedim ama kişiden kişiye değişiyor.

Hemen gidin hemenn nefes darligi ihmale gelmiyor

Merhaba ben dahil bütün ailem geçirdik taşıyıcı bendim yüksek ihtimalle her sene olduğu gibi bu senede aralık ayında grip geçiriyorum sandım burnum tıkandi hapsırık ve burun akması yani tipik nezle şikayetlerjm başladı ben hiç ilaç içmem yine içmedim ve nezleyim sanarak normal hayatıma devam ettim . Annem her gün bize geldi 1nyaşında oğluma bakmaya bende işe gittim derken nezlem 5. Günde hala gecmedigi için şüphelendim ama internette her yerde burun akıntısı hapşırma vs covidle karıştırılmasın gibi yazılar vardı. 5.günün akşamı annem kötüleşti birden aşırı halsizlik ve ateş şikayeti oldu ve sabahına test yaptirmaya gitti o gün bende işe gitmedim akşam 6 ya doğru pozitif sonucu aldık çok telaşlandık annem ve babam hemen ilaçlarına başladılar bizi de temaslı verdiler eve gelip ilaç bırakan ekibe ben emziriyorum ilaç kullabmayacağım dedim ama emzirmiyordum aslında sırf bunu dedim diye test yaptılar bana eşime yapmadilar o gün o da ilaca başladı hiç belirtisi olmamasına rağmen. O gece 3 te benimde pozitif sonucum geldi. Karantinanın ikinci günü koku gitti bende diğer şikayetlerim ise geçti eşimde aşırınhalsizlik başladı ama bence o ilaçtandi. Aynı gece annemin nefes alışı kötüleşti evde cihaz vardı solunumi 91 e düştü ambulans çağırdar ve hastaneye gittiler hem annem hem babamda o buzlu cam görüntüsü vardı ama annemde daha yoğun. Tedavileri başladı 16 aralık bu tarih. Ve hala devam ediyor annemin tedavisi babam 28nde taburcu edildi ama annem ptesi edilecek şuan hastanede yürüme ve neges egzersizine başlandı 2 gün sürecek
Babamda hipertansiyon var 58byaşında o bi tık hafif atlattı annemde hiçbiŕ kronik rahatsızlık yok 55 yaşinda
Ben esim ve 1 yaş oğlum evde geçirdık ve karantinanın sonuna kadar hiç bir şeyimiz kalmadı benim koku duyum da geri gelmişti
Bizden önce 30 ekim izmir depremi günü dayın teyzem anneannemde acillik olmuşlardı covid sebepli anneannemi kaybettik. Teyzem astım hastası hafif atlattı dayım 61 yaşında 16 gün entübe kaldı şuan evde ama nefes zorluğu vs devam ediyor yürüyüş esnasında falan
Ben anladım ki bu virüs etkileri tamamen bagışıklık rtkili başka bişey değil
Birde nezle grip vs düsünmeden bence hemen test yaptirmaliyiz en büyük pismanligim nezle sanmak oldu benim o gün teste gitsen anneme bulaşmazdı belki...

Çok geçmiş olsun.
Anneanneye de Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Böyle etkilerini pek görmedim ama kişiden kişiye değişiyor.
Akşam Ventolin ile histaminik aldım rahatladı nefesim. Alerjik astım krizi bu. Şu dönemde insan korkuyor zaten birde üstüne ne tetikliyor bilmiyorum, semptomlarda benziyor ama dediğiniz gibi belirti değil aslında

Akşam Ventolin ile histaminik aldım rahatladı nefesim. Alerjik astım krizi bu. Şu dönemde insan korkuyor zaten birde üstüne ne tetikliyor bilmiyorum, semptomlarda benziyor ama dediğiniz gibi belirti değil aslında
Oda parfümü siz almazsanız daha uygun o dokunmuş olabilir annemde de var astım parfüm bile pek kullanamaz siz yine de kendinizi kontrol edin koronadan dolayı

Oda parfümü siz almazsanız daha uygun o dokunmuş olabilir annemde de var astım parfüm bile pek kullanamaz siz yine de kendinizi kontrol edin koronadan dolayı
Normalde kullanmıyorum zaten oda parfümü, parfüm falan. Temizliği maskeyle yapıyorum. Bu parfümü de bir arkadaşım getirdi afilli bir şey, beni rahatsız etmiyor demişti. Herkese aynı etki olmuyor işte. Bugün bir de dolap üstlerini halıları falan iyice süpürdük eşimle. Dip bucak toz temizliği. Bakalım pazartesi sıkıntı yada başka semptom olursa gidip yaptıracağım test.

Toz kalkmıştır ondan da olabilir siz yine de gözlemleyin tabi annemden biliyorum çünkü oda parfümü normal parfüm deterjanlar toz kokusu tıkıyor

Tünaydın sevgili dostlarım; evde temizlik falan derken bugün fotoğraf atmakta geciktim. Bugün çok bulutlu bir hava var ve gün doğumunu görüntüleyemedim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere yazın yine bulutlu bir günde görüntülediğim gün doğumu manzarasını, yasemin çiçekleri, mor begonvil çiçekleri ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…