Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, yanında tomurcuğu ile beraber bir pembe gül, bir yasemin çiçeği ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2754310 Eki Görüntüle 2754311 Eki Görüntüle 2754312 Eki Görüntüle 2754313 Eki Görüntüle 2754314
Kızlar merhaba dün gece internette gezerken bazı videolar gördüm ahmet maranki ve mehmet ali bulutun videolarını hiç izledinizmi ,yahudilerin dünyanın sonunu getirmeye hazırlandığı ve hatta kıyamet gününün başlatılmasıyla ilgili, kuranı kerim de de haber verilmiş zaten koronayida yahudiler çıkarmış b kan gurubu olan türkler hedef alınmış esasen çünkü orta asyada türklerin kan gurubu b imiş ve yine kitabımıza göre onlara tek dur diyebilecek türk ve müslüman olanlar olduğu için yok etme planlarını bu şekilde başlatmışlar cok uyanık olmamız gereken zamanlardayız izleyin öğrenin lütfen koyun gibi olmayalım
geçmiş veri analizleri geçen sene, tahminler ne kadar doğru olabilir ki? tahminlerine göre nisan ayında vaka sayıları düşmeye başlayacakmış, bu zaten beklenen bir şey değil mi?
Azcık araştırın okuyun ya tek söyleyenin onlar olmadığını göreceksinizAynen koyun gibi olmayalım saçma sapan videolar da izlemeyelim. Biraz olsun mantıklı olalım.
Söylediğin isimler de şarlatandır. Saçma sapan tipleri izleyip izleyip buraya yükselmeyin lütfen...
Azcık araştırın okuyun ya tek söyleyenin onlar olmadığını göreceksiniz
Ablacım, tahminlere göre nisan ayında düşmeye başlayacakmış bu beklenen birşey değil mi ? Bu cümle sizingeçmiş veri analizleri geçen sene, tahminler ne kadar doğru olabilir ki? tahminlerine göre nisan ayında vaka sayıları düşmeye başlayacakmış, bu zaten beklenen bir şey değil mi?
yok benim kast ettiğim bu değildi. Projeksiyonlar (daha önce uzgörü çalışmasına katılmıştım) son 20 seneyi falan baz alır ve çok çarpıcı sonuçlar çıkar, hesaplamaları karışıktır. Bu kadar kısa vadeli yani sadece 1 yıllık verilerle projeksiyon nasıl yapmışlar ona şaşırdım.Ablacım, tahminlere göre nisan ayında düşmeye başlayacakmış bu beklenen birşey değil mi ? Bu cümle sizin
Peki ne kadar doğru olabilirki ne demek? Sizin dediğinize göre doğru.
Bu gönderdiğim sayfadaki bilgiler yorum değil. Bir modelleme, projeksiyon, adı üstünde yani. Doğru diye bir şey yok zaten. NE akdar doğru olabilir? Sizin dediğiniz gibi beklenen bir şey...
Şaşıracak bir şey yok. Elinizdeki veriye göre bir modelleme yapıyorsunuz. Bu modellemede eklediğiniz her bir kritere göre Yapay zeka bir tahminde bulunuyor. Bunlar tutacak diye birşey yok. İhmal ettiğiniz yada hesapda olmayan yeni bir bir kriter sonuçları etkileyebilir. Ama milyonlarca vaka, data olan bir analiz emin olun katılımcısı 1000 lerle bile ölçülmeyen anketlerden daha net bir sonuç verecektir.yok benim kast ettiğim bu değildi. Projeksiyonlar (daha önce uzgörü çalışmasına katılmıştım) son 20 seneyi falan baz alır ve çok çarpıcı sonuçlar çıkar. Bu kadar kısa vadeli yani sadece 1 yıllık verilerle projeksiyon nasıl yapmışlar ona şaşırdım.
Bu arada şunu da belirtmeliyim ki haklı olduğunuz taraf zaman olarak verinin kısıtlı olması. Ayrıca gönderdiğim çalışma batı takvimine göre hazırlanmıştır ve Türkiye'ye koşulları dikkate alınmamıştır.yok benim kast ettiğim bu değildi. Projeksiyonlar (daha önce uzgörü çalışmasına katılmıştım) son 20 seneyi falan baz alır ve çok çarpıcı sonuçlar çıkar, hesaplamaları karışıktır. Bu kadar kısa vadeli yani sadece 1 yıllık verilerle projeksiyon nasıl yapmışlar ona şaşırdım.
Harfi harfiyen yazdıklarına katılıyorum canım sana ben de sırf Gülün resimleri için giriyorum artık bu topiğe teşekkürler G gul2016 iyi ki varsınBu ara habedir, kara haber videolarıdır bıraktım izlemeyi. Gelse de açmıyorum. Bütün kurallara uyuyoruz. Burdaki çok kişi öyle. Artık elimizden de başka şey gelmez. Rabbim kimsenin başına vermesin. İnşallah bir an evvel kurtuluruz bu virüsten. Kötü şeyleri yazıp yaymak. Ne bileyim artık çok yorulduk. Kötü haberler ölümler, hastalık bir de komplo teorileri eklendiğinde çok zor valla. Artık o kısım benim elimde değil. Her neyse yaşayacağız ve göreceğiz. Bu kadar araştırın edin görün demeyin. Hepimize geliyor bu tarz videolar. Orda bir doktor yabancı dilde konuşuyor vs. Peki biz o dili biliyor muyuz? Tercüme doğru mu? O kişi gerçekten doktor mu? çok zor tüm bunları bilebilmek. Hangi açıdan gözümü açıcağım o zaman hangisi doğru. Araştırıyoruz doğru ama gerçeğe ulaşabilir miyiz? Zor sizin gerçek dediğiniz kesin mi? Değil o zaman kimseye koyun deme hakkımız yok diye düşünüyorum herkes çok yorgun bu tarz yorumlar sadece daha fazla yorar.ISILDURU bu kadar stresin arasında. Güzel şeyler duymaya çok ihtiyacımız var yapmayın lütfen. G gul2016 nın resimleri için giriyorum. Bir de arkadaşlarımı merak ettiğimden. Hastaları olanları.
sağol canım geçen ard arda mesajları görünce içim karardı resmen. yazayım dedim. Evet G gul2016 iyi ki huzur dolu mesajların var
Dertlerimizi paylaşıyoruz teselli etmeye destek olmaya çalışıyoruz ama araştırın yok koyun gibi olmayın falan neyi araştıralım artık elimizden ne gelirse öğrenmeye çalışıyoruz siz de iyi ki varsınız canımsağol canım geçen ard arda mesajları görünce içim karardı resmen. yazayım dedim. Evet G gul2016 iyi ki huzur dolu mesajların var. senin de yerin ayrı Niloyatospikk . seviyorum burdaki insanları. iyi ki varsınız
sağol canım geçen ard arda mesajları görünce içim karardı resmen. yazayım dedim. Evet G gul2016 iyi ki huzur dolu mesajların var. senin de yerin ayrı Niloyatospikk . seviyorum burdaki insanları. iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?