bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
En basiti ekmekteki hile bile çok bariz, siyez unu ata tohumunuz son kalan tohum ekmeği bundan yapmayın siz köylümusunuz kara ekmek yemeyin beyaz ekmek yiyin diye algı yaratılmış ,beyaz ekmek yiyeli artık doymuyoruz yedikçe yiyesimiz geliyor ve daha çok hastalanıyoruz ekmeğin kepeği ruşeymi alınmış hayvanlara verilmiş

Sadece bunlarda değil çok fazla şey var kuran-i kerimi yorumlayanları bu oyunun farkında olan birkaç kişiyi izleyin öğrenin diyorum sağlıkla kalın ...

Şimdi artık.abd ile arasi bozulan bu yahudi lobisi çine gitmeye karar vermiş ve anlaşmışlar çin zaten dış dünyaya kapalı ne halt yediği belli olmayan bir ülke korku pompalayıp ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler, kendi ürettikleri hastalık kendi ilaçları kendi aşıları tüm bunları kullananlar işaretlenip çiplenecek deniliyor tek devlet tek hükümdar mantığı yahudilerinki, sanal güzel bir dünya vaad edip cennet bu dünyada diyip rabbini unutturup iblisle kol kola girip onlara karşı gelenleri ya böyle böyle virüsle ya ciplerle yada köleleştirip yok etme mantığı

Aynen koyun gibi olmayalım saçma sapan videolar da izlemeyelim. Biraz olsun mantıklı olalım.

Söylediğin isimler de şarlatandır. Saçma sapan tipleri izleyip izleyip buraya yükselmeyin lütfen...

Aynen koyun gibi olmayalım saçma sapan videolar da izlemeyelim. Biraz olsun mantıklı olalım.

Söylediğin isimler de şarlatandır. Saçma sapan tipleri izleyip izleyip buraya yükselmeyin lütfen...
Azcık araştırın okuyun ya tek söyleyenin onlar olmadığını göreceksiniz

Tünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve sonbaharda görüntülediğim bir yasemin çiçeği, yanında minik tomurcuğu ile beraber bir kırmızı minyatür gül, ve pembe güller ile kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

geçmiş veri analizleri geçen sene, tahminler ne kadar doğru olabilir ki? tahminlerine göre nisan ayında vaka sayıları düşmeye başlayacakmış, bu zaten beklenen bir şey değil mi?
Ablacım, tahminlere göre nisan ayında düşmeye başlayacakmış bu beklenen birşey değil mi ? Bu cümle sizin

Peki ne kadar doğru olabilirki ne demek? Sizin dediğinize göre doğru.

Bu gönderdiğim sayfadaki bilgiler yorum değil. Bir modelleme, projeksiyon, adı üstünde yani. Doğru diye bir şey yok zaten. NE akdar doğru olabilir? Sizin dediğiniz gibi beklenen bir şey...

yok benim kast ettiğim bu değildi. Projeksiyonlar (daha önce uzgörü çalışmasına katılmıştım) son 20 seneyi falan baz alır ve çok çarpıcı sonuçlar çıkar, hesaplamaları karışıktır. Bu kadar kısa vadeli yani sadece 1 yıllık verilerle projeksiyon nasıl yapmışlar ona şaşırdım.

Bu ara habedir, kara haber videolarıdır bıraktım izlemeyi. Gelse de açmıyorum. Bütün kurallara uyuyoruz. Burdaki çok kişi öyle. Artık elimizden de başka şey gelmez. Rabbim kimsenin başına vermesin. İnşallah bir an evvel kurtuluruz bu virüsten. Kötü şeyleri yazıp yaymak. Ne bileyim artık çok yorulduk. Kötü haberler ölümler, hastalık bir de komplo teorileri eklendiğinde çok zor valla. Artık o kısım benim elimde değil. Her neyse yaşayacağız ve göreceğiz. Bu kadar araştırın edin görün demeyin. Hepimize geliyor bu tarz videolar. Orda bir doktor yabancı dilde konuşuyor vs. Peki biz o dili biliyor muyuz? Tercüme doğru mu? O kişi gerçekten doktor mu? çok zor tüm bunları bilebilmek. Hangi açıdan gözümü açıcağım o zaman hangisi doğru. Araştırıyoruz doğru ama gerçeğe ulaşabilir miyiz? Zor sizin gerçek dediğiniz kesin mi? Değil o zaman kimseye koyun deme hakkımız yok diye düşünüyorum herkes çok yorgun bu tarz yorumlar sadece daha fazla yorar. ISILDURU bu kadar stresin arasında. Güzel şeyler duymaya çok ihtiyacımız var yapmayın lütfen. G gul2016 nın resimleri için giriyorum. Bir de arkadaşlarımı merak ettiğimden. Hastaları olanları.

Şaşıracak bir şey yok. Elinizdeki veriye göre bir modelleme yapıyorsunuz. Bu modellemede eklediğiniz her bir kritere göre Yapay zeka bir tahminde bulunuyor. Bunlar tutacak diye birşey yok. İhmal ettiğiniz yada hesapda olmayan yeni bir bir kriter sonuçları etkileyebilir. Ama milyonlarca vaka, data olan bir analiz emin olun katılımcısı 1000 lerle bile ölçülmeyen anketlerden daha net bir sonuç verecektir.

Bu tür projeksiyonların amacı kötü senaryolara hazırlanmaktır. Sizin dikkatinizi çeken şeye ben hiç bakmadım. Benim ilgimi yatak sayısı, aşılama çekti mesela. Bu gün itibariyle Türkiye'nin yatak sayısı kritik değerde. Ben bu veriler ışığında vaka sayısına müdahale edemediğimden dolayı yatak kapasitesi ile ilgili çalışma yapardım. Bu tür projeksiyonların amacı budur.
Denklemde direk müdahale edemediğiniz, değişkenlerle uğraşmak yerine müdahale edebileceğiniz değişkenlere önem vermek gerekir.

Bu arada şunu da belirtmeliyim ki haklı olduğunuz taraf zaman olarak verinin kısıtlı olması. Ayrıca gönderdiğim çalışma batı takvimine göre hazırlanmıştır ve Türkiye'ye koşulları dikkate alınmamıştır.

Örneğin, Boğaziçi Uni. deki olaylar bu projeksiyonda yoktur. Ramazan bayramı, kurban bayramı , veya Ramazan bayramı sonrası muhtemel yeni bir gezi olayı tarzı hareket göz önüne alınmamıştır. Ama ben ne kadar doğru olabilir ki diye sormam ? Doğru olma ihtimali olduğunu siz yazdınız. Bekleneni bu çalışmada beklemiş.

Harfi harfiyen yazdıklarına katılıyorum canım sana ben de sırf Gülün resimleri için giriyorum artık bu topiğe teşekkürler G gul2016 iyi ki varsın

valla ben resimler için girmiyorum, her türlü fikir tartışılsın isterim, kim neler yaşıyor yazsın isterim, anketleri en canlı konu burası. İnsanların hangi belirtilerle pozitif çıktığını, genelde nasıl tedaviler uygulandığını, kimlerin ilaç kullandığını ve iyileştiğini, ilaç kullanmadan iyileşenlerin neler kullandıklarını, virüsün bulaşıcılık durumunu, aynı ailede bazı üyelere bulaşmadığını vs buradan okuyorum. sadece resimler için geliniyorsa veya sadece kim öldü kim iyileşti diye bakılıyorsa ben de gideyim artık

Harfi harfiyen yazdıklarına katılıyorum canım sana ben de sırf Gülün resimleri için giriyorum artık bu topiğe teşekkürler G gul2016 iyi ki varsın
sağol canım geçen ard arda mesajları görünce içim karardı resmen. yazayım dedim. Evet G gul2016 iyi ki huzur dolu mesajların var. senin de yerin ayrı Niloyatospikk . seviyorum burdaki insanları. iyi ki varsınız

Dertlerimizi paylaşıyoruz teselli etmeye destek olmaya çalışıyoruz ama araştırın yok koyun gibi olmayın falan neyi araştıralım artık elimizden ne gelirse öğrenmeye çalışıyoruz siz de iyi ki varsınız canım

Canlarım, sizler de iyi ki varsınız. 8 Marttan beri dış dünya ile bağlantım yok. Sizler olmasaydınız ben hepten üşütürdüm kafayı. Sabahları şevkle kalkma sebebimsiniz. Ben de fotograf paylaşmak için giriyorum ve yazılanları takip etmeye çalışıyorum.

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Sabah uyandığımda bir baktım ki her taraf pembe, akşam gün batarken de öyleydi. Ne yazık ki renkleri tam olarak yakalayamadım ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını, akşam güneş batarken gökyüzünü ve farklı cinslerde kırmızı sardunya çiçekleri ile kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…