- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
İnşallah bitanem mutlaka öyle olacak.Aynen öyle canım.
Allahım sabrımızı artırsın inşallah.
İnşallah canım benim.İnşallah bitanem mutlaka öyle olacak.
Ne demek lalecim her zaman yanındayız biliyorsun.İnşallah canım benim.
Desteğin için çok teşekkür ederim.
Gözdenin gözleri çok korkmuş kıyamam ona çok tatlıGünaydın sevgili dostlarım. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunda gökyüzünü, komşumun bahçesinde, bahar geldi zannedip çiçek açan badem ağacı çiçekleri, ilginç dal şeklindeki görüntüsüyle bir değnek çekirgesi ve sabah camdan dışarıyı seyrederken köpek görüp korkudan dolabın üzerine çıkan şapşık kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2759280 Eki Görüntüle 2759281 Eki Görüntüle 2759282 Eki Görüntüle 2759283 Eki Görüntüle 2759284 Eki Görüntüle 2759287
Pfizerin asisiymisBen de onu merak ediyorum
Ayy ne değişik bir hayvanmış o çekirge ilk defa gördüm sağol Gül Gözde gibi bizimki de gardolabın tepesine çıkıyorGünaydın sevgili dostlarım. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum ve bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunda gökyüzünü, komşumun bahçesinde, bahar geldi zannedip çiçek açan badem ağacı çiçekleri, ilginç dal şeklindeki görüntüsüyle bir değnek çekirgesi ve sabah camdan dışarıyı seyrederken köpek görüp korkudan dolabın üzerine çıkan şapşık kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2759280 Eki Görüntüle 2759281 Eki Görüntüle 2759282 Eki Görüntüle 2759283 Eki Görüntüle 2759284 Eki Görüntüle 2759287
basiniz sagolsun rabbim sabir versin nur içinde yatsın AMINCanım arkadaşlarım...
Her derdimde ve mutluluğumda buraya geldim yıllardır.
Yine geldim işte.
11 Ağustosta hastaneye yatırdık, 55 gün sonra eve çıkardık.
11 Ocak'ta gömdük...
Bu kadar dayanabildi anneciğim...
5 ay dayanabildi anneciğim...
Yattığı yer incitmesin,nurlar içinde uyusun inşallah.
amin inşallah.basiniz sagolsun rabbim sabir versin nur içinde yatsın AMIN
Laale hanım, inanın çok üzüldüm...Canım arkadaşlarım...
Yine geldim işte.
11 Ocak'ta gömdük...
Laaleciğim başınız sağ olsun, çok üzüldüm... Mekanı cennet olsun.Canım arkadaşlarım...
Yine geldim işte.
11 Ocak'ta gömdük...
Çok teşekkür ediyorum hem hakkımdaki düşünceleriniz hem de anneciğim için ettiğiniz dualar için. Allahım razı olsun inşallah.Laale hanım, inanın çok üzüldüm...
Allah nurlar içinde yatırsın.
Başınız sağ olsun.
Ne kadar çabaladığınızı insan üstü gayretler gösterdiğinizi hatırlıyorum.
Anneniz sayıklıyordu, o zaman bir kısa sohbet etmiştik, zaten yıllardır bildiğim bir üyesiniz, annenizle ilgili fedakârlığınızı cefakârlığınızı da görmüştüm.
Çok iyi bir evlât oldunuz siz her zaman, gönlünüz hiç olmazsa bu yönden mutmain olsun.
Yaşımız kaç olursa olsun, anne kaybetmek zor, yaşadım, yaşıyorsunuz, diyecek bir şey bulamıyorum...
Merhaba başınıź sağolsun allah sabır versin covid sebebiyle mi kaybettinizKronik hasta olduğum için evden çalışıyorum. Aylardır işe gitmediğim halde her gün bu kadar erken uyanmama hem çok şaşırırdı hem de çok hoşuna giderdi...
Kronik hasta olduğum için evden çalışıyorum. Aylardır işe gitmediğim halde her gün bu kadar erken uyanmama hem çok şaşırırdı hem de çok hoşuna giderdi...
Teşekkür ederim. Allahım razı olsun inşallah.Merhaba başınıź sağolsun allah sabır versin covid sebebiyle mi kaybettiniz
İyisin demi canım benim.
Şükür... Sağolasın. İyiyim...İyisin demi canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?