bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ah çok teşekkür ediyorum.
Sen sağ ol, dostlar sağ olsun inşallah.
İyiydi ya.
Hayatı,insanları,yaşamayı çok severdi.
Maalesef hastalığını çok ciddiye almadı.
Kendine dikkat etmedi,aşırı derecede sigara içti,üzülmemesi gereken bir durum vardı,ama üzülmeye devam etti,kendini çok yıprattı.
ben onu çekmeye çalıştıkça ben işe gittiğimde ya da evime geçtiğimde yine yine o kaosun içine girdi.

Laale şimdi gördüm, çok ama çok üzüldüm Nurlar içinde yatsın anneciğin, onu ne kadar sevdiğini, onun için neler yaptığını biliyorum çok şanslıymış senin gibi evladı olduğu için, Allah rahmet eylesin, sana da sabır versin inşallah

Canım notdefteri2_
Allah'ım razı olsun kardeşim güzel düşüncelerin için.
Ağlatma nolur beni...
Ben öyle hayırlı evlat değilim yemin ederim, sadece onun yanında olmak istedim.
Acaba evlenerek hata mı yaptım da onu yalnız bıraktım diye kendimi sorguluyorum devamlı. Bekar olsaydım haftada 3 gün değil her gün onunla kalırdım.

Ayy Gülll bu afrika papatyasının beyazı da mı var hemen ekran fotosu alıyorum sizin orada ne kadar güzel çiçekler var böyle Yarabbim

Lale başın sağolsun mekanı cennet olsun 30 gün oldu annemi kaybedeli.
Annem diyeni görünce dayanamıyorum.

Lale başın sağolsun mekanı cennet olsun 30 gün oldu annemi kaybedeli.
Annem diyeni görünce dayanamıyorum.
ah canım.
Allah'ım razı olsun, senin de başın sağ olsun, sana da sabırlar versin inşallah.
Senin anneciğin için de çok dua etmiştim, sonra benim anneciğim ağırlaşınca seni takip edememiştim, çok iyi hatırlıyorum.
Nurlar içinde uyusun tüm kayıplar inşallah.

Covidmiydi oda ya

Canım inan bana ben bile bana muhtaç olmamasına rağmen, acaba evlenmese miydim, hep annemle mi kalsaydım diyorum zaman zaman. Benden başka dertleştiği, nazını çeken kimse yok. Ailesi, kardeşi de yok benim annemin. Okudum, kafasını hep bir soruna taktığını söylemişsin. Eminim biz onların her dakika yanında da olsak, bir süre sonra yine aynı dertlere dertlenecekler, yine sigara içecekler Mutlu olmak isteseler, biraz gamsız olmayı becerebilseler haftada 1 gün bile bizimle olmak onlara yeter de artar. Hassasmış annen de kıyamam en azından biz aile kurduğumuz için içleri huzurlu emin ol. Seni yapayalnız bırakmak onu çok daha üzecekti. Allah yuvandan huzuru eksik etmesin, çook mutlu ol, anneciğin de orada hissetsin, huzurla uyusun inşallah canım benim

Evet evet benim de anneciğimin ailesi yoktu.
Hepimizin yuvası huzurlu olsun.
Anneciğim de yattığı yerde dinlensin inşallah diye dua ediyorum, çok yoruldu çünkü.
Çok teşekkür ediyorum desteğin için kardeşim...

Günaydın sevgili dostlarım. Bugün hava çok yağmurlu ve bulutlu, bu yüzden bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere sonbaharda görüntülediğim bir gün doğumunu, bir limon yasemin çiçeği, turuncu Acem boru çiçekleri ve bir pembe gül ve bahçe kedimiz Helvayı gönderiyorum, sevgilerimle

Ayy Gülll bu afrika papatyasının beyazı da mı var hemen ekran fotosu alıyorum sizin orada ne kadar güzel çiçekler var böyle Yarabbim
Beyazı da var, ama bizim bahçedekiler hep mor. Bunu komşu sitenin bahçesinde çektim. Bizim Gözde yine kaçtı, onu aramaya çıkmıştım. Havalar biraz iyi olsun, sırf foto çekmek için bir dolaşmaya çıkmayı düşünüyorum.

Çok üzüldüm başın sağolsun Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…