Ah çok teşekkür ediyorum.Şimdi gördüm başınız sağ olsun
Sizin gibi iyi çocuklar yetiştirmiş olduğuna göre çok da iyi bir insanmış
Elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Evde, hastanede yanında kalmaya çalıştım. Övünmek için demiyorum tüm kardeşler çabaladık az çok. Rabbim bu kadar çizmiş hayat yolunu demek... Sizin de anneciğiniz ve tüm kayıplar nurlar içinde uyusun inşallah.
Laale şimdi gördüm, çok ama çok üzüldümCanım arkadaşlarım...
Her derdimde ve mutluluğumda buraya geldim yıllardır.
Yine geldim işte.
11 Ağustosta hastaneye yatırdık, 55 gün sonra eve çıkardık.
11 Ocak'ta gömdük...
Bu kadar dayanabildi anneciğim...
5 ay dayanabildi anneciğim...
Yattığı yer incitmesin,nurlar içinde uyusun inşallah.
CanımLaale şimdi gördüm, çok ama çok üzüldümNurlar içinde yatsın anneciğin, onu ne kadar sevdiğini, onun için neler yaptığını biliyorum çok şanslıymış senin gibi evladı olduğu için, Allah rahmet eylesin, sana da sabır versin inşallah
Ayy Gülll bu afrika papatyasının beyazı da mı var hemen ekran fotosu alıyorum sizin orada ne kadar güzel çiçekler var böyle YarabbimMerhaba sevgili dostlarım, bilgisayarımı yavaşlatan bir arıza nedeniyle fotoğraf paylaşmakta geciktim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah yapraklarını dökmüş dalların arasından doğan güneşi, bir mor begonvil çiçeği, üzerine küçük bir arı konmuş beyaz Afrika papatyaları, bir limon yasemin çiçeği ve bir sinek kuşu güvesi gönderiyorum. Kanat çırpma hızı saniyede 70i bulan bu güvenin normalde kanatlarını bir cep telefonu kamerasıyla görüntülemek imkansızdır. Kedim Tarçın bu güveyi balkonda yakalamış ve sersemletmiş. Bu sayede güzel kanatlarını görüntüleyebildim; ama merak etmeyin Tarçını hemen uzaklaştırdım, bu güzel yaratık da bir süre sonra kendine gelince uçup gitti. Bu arada kedim Tarçın da sizlere iyi günler diliyor. Sevgiler
Eki Görüntüle 2760927 Eki Görüntüle 2760932 Eki Görüntüle 2760933 Eki Görüntüle 2760934 Eki Görüntüle 2760940 Eki Görüntüle 2760943
Canım arkadaşlarım...
Yine geldim işte.
11 Ocak'ta gömdük...
ah canım.Lale başın sağolsun mekanı cennet olsun30 gün oldu annemi kaybedeli.
Annem diyeni görünce dayanamıyorum.
ah canım.
Allah'ım razı olsun, senin de başın sağ olsun, sana da sabırlar versin inşallah.
Senin anneciğin için de çok dua etmiştim, sonra benim anneciğim ağırlaşınca seni takip edememiştim, çok iyi hatırlıyorum.
Nurlar içinde uyusun tüm kayıplar inşallah.
Yok canım.Covidmiydi oda ya
Yok canım.
Akciğer ve karaciğer metastazı vardı...
Canım inan bana ben bile bana muhtaç olmamasına rağmen, acaba evlenmese miydim, hep annemle mi kalsaydım diyorum zaman zaman. Benden başka dertleştiği, nazını çeken kimse yok. Ailesi, kardeşi de yok benim annemin. Okudum, kafasını hep bir soruna taktığını söylemişsin. Eminim biz onların her dakika yanında da olsak, bir süre sonra yine aynı dertlere dertlenecekler, yine sigara içeceklerCanımnotdefteri2_
Allah'ım razı olsun kardeşim güzel düşüncelerin için.
Ağlatma nolur beni...
Ben öyle hayırlı evlat değilim yemin ederim, sadece onun yanında olmak istedim.
Acaba evlenerek hata mı yaptım da onu yalnız bıraktım diye kendimi sorguluyorum devamlı. Bekar olsaydım haftada 3 gün değil her gün onunla kalırdım.
Olsun canım ya.Ah yaa şimdi hatırladım tamam bi ara yine yazmıştım burda annen için.
Covid aklımızıda aldı herşeyde onu görüyoruz.
Evet evet benim de anneciğimin ailesi yoktu.Canım inan bana ben bile bana muhtaç olmamasına rağmen, acaba evlenmese miydim, hep annemle mi kalsaydım diyorum zaman zaman. Benden başka dertleştiği, nazını çeken kimse yok. Ailesi, kardeşi de yok benim annemin. Okudum, kafasını hep bir soruna taktığını söylemişsin. Eminim biz onların her dakika yanında da olsak, bir süre sonra yine aynı dertlere dertlenecekler, yine sigara içeceklerMutlu olmak isteseler, biraz gamsız olmayı becerebilseler haftada 1 gün bile bizimle olmak onlara yeter de artar. Hassasmış annen de kıyamam en azından biz aile kurduğumuz için içleri huzurlu emin ol. Seni yapayalnız bırakmak onu çok daha üzecekti. Allah yuvandan huzuru eksik etmesin, çook mutlu ol, anneciğin de orada hissetsin, huzurla uyusun inşallah canım benim
Beyazı da var, ama bizim bahçedekiler hep mor. Bunu komşu sitenin bahçesinde çektim. Bizim Gözde yine kaçtı, onu aramaya çıkmıştım. Havalar biraz iyi olsun, sırf foto çekmek için bir dolaşmaya çıkmayı düşünüyorum.Ayy Gülll bu afrika papatyasının beyazı da mı var hemen ekran fotosu alıyorum sizin orada ne kadar güzel çiçekler var böyle Yarabbim
Çok üzüldümCanım arkadaşlarım...
Yine geldim işte.
11 Ocak'ta gömdük...
Size mesaj atamıyorumLojistik mezunuyum ben aldim ama mezun olali oldu tabii
Özelden yazin biliyorsam cebaplarim
Çok teşekkür ederim.Çok üzüldümbaşın sağolsun Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah
Ok ben attimSize mesaj atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?